QUOTE(sapnu mergelka @ 2012 11 16, 23:23)
nu aš jau išsiunčiau užklausimą tam Lio bo nenoriu už baldus mokėt 10000lt nors stebuklais netikiu, bet o vdrug
tai cia ne stebuklai,nes ju nebuna...jus galit paskaityt jo puslapyje kainu aprasymus ir viska patys susizinot....be to as patarciau pereit per kokias 3 is viso imones,iskaitant ten tas rimtas vadinamas ir su tuo paciu projektu ir su tomis pat medziagomis,ir tada matysit.....taip pat neuzmirskit viska sakyti ko norit,ypac smulkmenas-pvz as norejau,kad sonas apacios butu taip pat sokoladines spalvos kai ir priekis,nes jei nesakysit tai gali ir balta kaip karkasas padaryt (bet tas liecia visas imoneles)...taip pat as prasiau,kad balto karkaso ploksciu kantai ,kurie ziuri i isore ir kurie uzsidengia durelemis taip pat butu uzlaminuoti sokoladine juosta,nes vis tiek tarp dureliu gali matytis koks 2mm baltuojanti linija...zodziu visus niuansus reikia apgalvoti,nes ne viska gamintojas suziures ir patars....bet bent tas zmogus is lio man nemazai patare atejes i vieta ir patare argumentais,motyvuotai....iki siol dziaugiuosi...tad jei patys stengsites,patys pasirinksit plokstes,dalis tai tada ir to vdrug nebus ir kaina bus zmoniska
na pasiskaičiai aš čia Jūsų diskusijas apie virtuvės baldų kainas, tai labai susimasčiau... tarkim man gamina virtuvę apie 6 bėginiai metrai, plius sala (150 cm), tai kaina 18 000 Lt. domejausi taip pat ne vienoje firmoje, kitur paskaičiuodavo net iki 30 000 Lt, todėl nurodytos kainos kaip 1000 Lt/m man kaip stebuklas atrodo..
QUOTE(Donna felice @ 2012 11 17, 00:23)
na pasiskaičiai aš čia Jūsų diskusijas apie virtuvės baldų kainas, tai labai susimasčiau... tarkim man gamina virtuvę apie 6 bėginiai metrai, plius sala (150 cm), tai kaina 18 000 Lt. domejausi taip pat ne vienoje firmoje, kitur paskaičiuodavo net iki 30 000 Lt, todėl nurodytos kainos kaip 1000 Lt/m man kaip stebuklas atrodo..
QUOTE(sapnu mergelka @ 2012 11 17, 08:34)
Na, o man suskaičiavo už 3,1m virtuvę su 1,65m indauja 10000 aišku, čia su karūna, kurios l. noriu, plius du piliastrai po 1m, ir baliustrada 90cm. nu, žiūrėsim, ką atsakys
tai čia ne iš plokštės, turbūt. Medžio ir plokštės kaina ženkliai skiriasi.
QUOTE(#tagra# @ 2012 11 16, 21:22)
Musu virtuve irgi tik sienu lyginimo stadijoje, nera nei plyteliu, net nupirktu...Bet virtuvini uzsisakem jau, bet ji ir gamins sake apie menesi...Gal spesim paruost
Hmmm na mums tai dauguma baldininkų patys ir sakė, kad matuot atvažiuos tik tada, kai remontai bus padaryti, nes juk tuose senuose namuose su tokio tiesumo sienom tai nežinia kiek dar ten lygint reiks, o paskui vdrug kelių mm truks baldam ar kaip tik liks? Ar nusišneku?... Na šiaip ar taip, sakau, mum tai patys baldininkai tam pritarė, kad neverta važiuot matuot, kol dar niekas nedaryta....
Sveiki. NA matau truputį diskusijos verda, bet aš su keliais klausimukais trumpam įlysiu pirmadienį pas mane atvažiuoja firma iš panevėžio (aš kaime gyvenu ), darysim projektą. mano virtuvė labaiįdomi, išplanavimas durnas, tai net neįsivazduoju kiek kainuos... tikslaiu turiu limitą norėjau paklausti dėl furnitūros planuoju gal grass dėti, gal blumą. kaip ir grass planuoju, bet norėjau paklausti, stalčių bus nemažai, tai ten stalčiai su pritraukimu kas yra? ar jie reikalingi? kiek daugmaž procentaliai gali skirtis kaina stalčiui su ir be pritraukimo? aš galvoju ar reikalingi man tie bribumbasai, nes db kur turiu stalčius tai įsirėžus pristuminėju - nes net ne bėgeliai, o mediena, nu tokie loveliai vietoj bėgelių ir dar dėl rankenėlių norėjau pakalusti. turiu mintį dėti įleidžiamas tokias, gal žinot ar brangu? o praktiška? nes tie visi išsikišimai rankenėlių tai nervina, tai vaikai eina užkliūna, tai dar ką
QUOTE(sapnu mergelka @ 2012 11 17, 08:34)
Na, o man suskaičiavo už 3,1m virtuvę su 1,65m indauja 10000 aišku, čia su karūna, kurios l. noriu, plius du piliastrai po 1m, ir baliustrada 90cm. nu, žiūrėsim, ką atsakys
o viespatie...su karuna,pleistrais ir autostrada tai tikrai ne maziau desimt stuku kainuos...kai gaminami tokie dalykai tai apie kaina niekas nesneka....cia panasiai kaip kad pirkti lektuva ir klausti kiek jis kuro ryja
QUOTE(sapnu mergelka @ 2012 11 17, 09:34)
musu taip pat su karuna, piliastrais, baliustrada, dekorai graviruoti, dekorai klijuoti is 3D, aukstas kargo, indauja su stiklu. bet ne masyvas pas mus, mdf, tik gal detales tos apdailos is masyvo bus.
Papildyta:
QUOTE(Kasco E-robot @ 2012 11 17, 13:27)
o viespatie...su karuna,pleistrais ir autostrada tai tikrai ne maziau desimt stuku kainuos...kai gaminami tokie dalykai tai apie kaina niekas nesneka....cia panasiai kaip kad pirkti lektuva ir klausti kiek jis kuro ryja
QUOTE(Donna felice @ 2012 11 17, 00:23)
jus panagrinekit kokios medziagos ir furnitura dedamos ir skaiciuojamos...nes jei desit is akmens mases lieta stalvirsi,pvz 12 stalciu,visokiu ten tandeboxu,bumboxu...dazyta MDF plokste ir tt....tai tikrai bus ir atitinkama kaina....1000lt uz begini metra tai cia ekonominis variantas is lenkisko karkaso ir vokisku ar mdf fasadu,vokisko stalvirsio (plokste) ir blumines furnituros..viskas paprasta kaip du kart du
QUOTE(Kasco E-robot @ 2012 11 17, 13:35)
jus panagrinekit kokios medziagos ir furnitura dedamos ir skaiciuojamos...nes jei desit is akmens mases lieta stalvirsi,pvz 12 stalciu,visokiu ten tandeboxu,bumboxu...dazyta MDF plokste ir tt....tai tikrai bus ir atitinkama kaina....1000lt uz begini metra tai cia ekonominis variantas is lenkisko karkaso ir vokisku ar mdf fasadu,vokisko stalvirsio (plokste) ir blumines furnituros..viskas paprasta kaip du kart du
na tai as suprantu kad gaminames ne ekonomini varianta. Stalciu bus 9 vnt, blum, tandebox ten visokie kaip jus sakote, karusele dar bus, spinteliu nemazai, imontuojamas saldytuvas, tekintojos kojos bent 5 vnt. zodziu visko ten pas mus..
QUOTE(gabby_jz @ 2012 11 17, 11:52)
Hmmm na mums tai dauguma baldininkų patys ir sakė, kad matuot atvažiuos tik tada, kai remontai bus padaryti, nes juk tuose senuose namuose su tokio tiesumo sienom tai nežinia kiek dar ten lygint reiks, o paskui vdrug kelių mm truks baldam ar kaip tik liks? Ar nusišneku?... Na šiaip ar taip, sakau, mum tai patys baldininkai tam pritarė, kad neverta važiuot matuot, kol dar niekas nedaryta....
Nezinau ar jus nusisnekat ar as, bet musu meistras nereikalavo, kad sienos butu jau matuojant uzbaigtos...kaip tik mes ten atsistoje ramiausiai ant tu sienu paisem ir derinom kur kas kaip bus Ir jis sake, kad per daug nepanikuokit su tuo sienu lyginimu, nes baldai uzsistatys, sieneke prisiklijuos, taigi nera butinas lygus grazus dazytos sienos vaizdas....
Ai kiek zmoniu, tiek nuomoniu...