Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

Aš irgi girdėjau, kad negali, bet jaučiu tik dėl to, kad norint 60cm gylio spintos/spintelių, tiesiog išsikištų ta indaplovė, ar yra ir kokių nors kitų priežasčių? Gal dėl kokio avarijos atvejo, kad vanduo išsilies tarkim? g.gif Na nes mano vyras irgi kažkaip išvedžiojo laidus ir tik paskui paklausiau, kur išvedė indaplovei, sako - už jos, ir kažkur paskaitinėjau, kad neva negalima.... g.gif Tai žada pervest kitur.

O dėl tų gamintojų Klaipėdoj, tai aš irgi nieko blogo nesakiau, kad išdūrė ir pan., tiesiog nusistebėjau dėl tokių kainų ir nusivyliau, kad jie taip toli biggrin.gif Nu nes man tai nei iš tolo už tokias kainas nieks nepaskaičiuoja doh.gif doh.gif doh.gif Be blumų minimum 3000Lt, su Blumais nuo 4000Lt (3,3m)...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 16 lapkričio 2012 - 13:47
[quote=kad ji kur galas,2012 11 16, 13:39]
aš manau jog dabar Jūsų mintį visi suprato thumbup.gif

ok...po galais,stengsiuosi nusijautrinti pries uzeidamas i si foruma....padarysiu ta fotosesija savaitgali,vakar net vidurnakti lipau is lovos paziuret ar is tikro ten blum lankstai-akurat-ispausta blum ir ant lankstu ir ant stabdziuku,fiu fiu,toi vietoi neisdure...del mdf kanto tai ten nieko nesimato,ta prasme,jis uzsilenkia iki nugareles be jokiu siuliu....siaip man tas baltas mdf taip ryskiai neblizga kaip to paties gamintojo komplektas,kuris pastatytas ermitaze klp,reiks paklaust kodel,gal kitoks apsvietimas,o gal isdure biggrin.gif

savo atveju orkaites,kaitlentes ir saldytuvo rozetes (indaploves nera,tik vieta palikta,nes kol kas vienas zmogus gyvena) sumontavau apacioje,po apatinemis spintelemis,tarp ju dugno ir grindu (ten kazkur 15cm tarpas),tai cokoli nuemus ten galima atjungt,prijungt,isvalyt....aisku isjungineti nepatogu,bet ir nesiruosiu to daryti,nes saldytuvas turi veikt visa para,o kaitlentes laikrodis nieko ten neryja elektros...taip pat yra atskiras automatas visos virtuves maitinimui isjungt jei reiktu...viskas del grozio rolleyes.gif

Papildyta:
[quote=gabby_jz,2012 11 16, 14:46]Aš irgi girdėjau, kad negali, bet jaučiu tik dėl to, kad norint 60cm gylio spintos/spintelių, tiesiog išsikištų ta indaplovė, ar yra ir kokių nors kitų priežasčių? Gal dėl kokio avarijos atvejo, kad vanduo išsilies tarkim?  g.gif  Na nes mano vyras irgi kažkaip išvedžiojo laidus ir tik paskui paklausiau, kur išvedė indaplovei, sako - už jos, ir kažkur paskaitinėjau, kad neva negalima....  g.gif Tai žada pervest kitur.

O dėl tų gamintojų Klaipėdoj, tai aš irgi nieko blogo nesakiau, kad išdūrė ir pan., tiesiog nusistebėjau dėl tokių kainų ir nusivyliau, kad jie taip toli biggrin.gif Nu nes man tai nei iš tolo už tokias kainas nieks nepaskaičiuoja  doh.gif  doh.gif  doh.gif  Be blumų minimum 3000Lt, su Blumais nuo 4000Lt (3,3m)...
[/quote]

klaipedoi yra vietu kaip pvz "jaukaus busto meistras",tai ten dar ne tokia kaina jums paskaiciuos,tie 4 gali pasirodyti labai mazai doh.gif ....siaip nebutu kazkokiu problemu jei lietuvoje seimos pajamos butu jei ne kaip svedijoi,tai bent jau nezemintu zmogiskojo orumo verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kasco E-robot: 16 lapkričio 2012 - 14:04
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 11 16, 14:39)
Bet jei esate iš tų, kurie negali išeiti iš namų ar ilgiau palikti el. prietaisus su kištukais lizde - patarčiau rozetes iškelti virš stalviršio ar šalia baldų, bus patogiau. Budinčiam rėžime visi el. prietaisai naudoja elektros energiją. mažais kiekiais, bet naudoja. kitą vertus jei tokių prietaisų bus 20 ir kiekvienas jų ims budinčiam savo 2-6w - gausis ne tiek jau ir mažai  mirksiukas.gif

Jei klystu pataisykit, bet manau, kad patogiausia butu pasistatyti elektros dezute "automatuka" (nesu tikra del pavadinimo) salia isejimo duru. Galima pasidaryti, kad vienu ar keliais mygtukais isjungi visame bute/name elektra, paliekant veikti tarkim tik saldytuva. Ir elektros nenaudoja visi budintys rezimai ir dar saugumas yra.
Dar kalbant apie virtuve, tai nereiketu rozeciu issikelti virs stalvirsio ir estetinis vaizdas butu puikus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2012 11 16, 15:03)
klaipedoi yra vietu kaip pvz "jaukaus busto meistras",tai ten dar ne tokia kaina jums paskaiciuos,tie 4 gali pasirodyti labai mazai doh.gif ....

Tai taip taip, ir man čia visaip paskaičiuoja, ir po 6-7tūkst., sakau NUO, čia jau minimum ką pasiūlė... Aj žodžiu, liksim tuoj išvis be virtuvės biggrin.gif Nes dar negalim net matavimam kviest, sienos nelygintos, o kai galėsim, tai tuoj ir kalėdos, vadinas jas švęsim dar nuomojamam bute doh.gif Nes be virtuvės tikrai neisim doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2012 11 15, 22:42)

Puiki virtuve ! O kaina tai nuostabi bigsmile.gif Gal galeciau ir as gauti meistru kontaktus ?
Turiu jums dar viena klausima del dazytos plokstes - ar labai tepli, ar matosi pirstu antspaudai, ar labai dulkes limpa?

Beje butu malonu perskaityti daugiau nuomoniu apie dazyta plokste, butent is praktiskos puses. esu uzsikepusi ir as virsutines spinteles daryt is dazytos plokste, bet kadangi gyvenu su trim nelabai tvarkingais ivairaus amziaus vyrukais, tai labai rupi ir praktiska puse, na kad nereiktu nuo ryto iki vakaro suruot aukstyn zemyn g.gif
Atsakyti
QUOTE(wspring @ 2012 11 16, 15:04)
Jei klystu pataisykit, bet manau, kad patogiausia butu pasistatyti elektros dezute "automatuka" (nesu tikra del pavadinimo) salia isejimo duru. Galima pasidaryti, kad vienu ar keliais mygtukais isjungi visame bute/name elektra, paliekant veikti tarkim tik saldytuva. Ir elektros nenaudoja visi budintys rezimai ir dar saugumas yra.
Dar kalbant apie virtuve, tai nereiketu rozeciu issikelti virs stalvirsio ir estetinis vaizdas butu puikus  mirksiukas.gif

nezinau ar klystat,dauguma taip daro ir pvz taip pasidariau ir as...kadangi visam bute vede nauja instaliacija,tai salia duru pastate dezute,kurioje yra nuotekio rele,ir atskiri automatukai kiekvienam kambariui,virtuvei ir kolidoriui...kadangi as daznai nebunu namuose,tai gana daznai isjungiu svetaines automata,kad issijungtu ten visi audio,video,wi-fi prietaisai...savotiskai patogu,bet ne gyvybes ir mirties klausimas...esu mates,kad kiti daro laiptineje-skydelyje...zodziu yra visokiu variantu...

del rozeciu,mano atveju,as po baldais sukisau visas darbines rozetes(skalbenka,kaitlente,orkaite,saldytuvas,gartraukis)...virs stalvirssio iskeliau vienoje puseje 3 rozetes ir kitoje puseje 2 rozetes ir mugtuka stalvirsio apsvietimui...gavosi labai simetriskai ir sakyciau graziai,kazkur virsuje voliojasi nuotrauka (pavadinimas 3700lt)....cia esu pajunges kavos virimo aprata,o taip pat kartais jungiu mobilius prietaisus,kaip sulciaspaude ir pan....jei nebutu visai rozeciu virs stalvirsio tai jauciu ,prazuciau bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(baltasakne @ 2012 11 16, 15:12)
Puiki virtuve ! O kaina tai nuostabi  bigsmile.gif Gal galeciau ir as gauti meistru kontaktus ?
Turiu jums dar viena klausima del dazytos plokstes - ar labai tepli, ar matosi pirstu antspaudai, ar labai dulkes limpa?

Beje butu malonu perskaityti daugiau nuomoniu apie dazyta plokste, butent is praktiskos puses. esu uzsikepusi ir as virsutines spinteles daryt is dazytos plokste, bet kadangi gyvenu su trim nelabai tvarkingais ivairaus amziaus vyrukais, tai labai rupi ir praktiska puse, na kad nereiktu nuo ryto iki vakaro suruot aukstyn zemyn  g.gif

malonu girdeti,kaip sakiau,po sesijos idesiu daugiau nuotrauku,nes ten nieko nesimato...kontaktai yra klaipedoje,paspaudus mano nuoroda,interneto narsykleje turi matytis ju pavadinimas,per gugle suveskit ir rasit...del mdf nelabai ka galiu pasakyti,nes dabar sio forumo pagalba aiskinames ar tai ne kazkoks fuflo butent pas mane...bet...ka as galiu pasakyti-del tepimosi dazyta blizgu pavirsiu dejau virsuje (apacioje galvoju per daug tepsis,atrodys murzina,daug valyt reiks,o ypac dar ant tamsios spalvos,kurios noirejau apacioje)...be to ir kaina neleido montuot viska dazyta mdf ...ant baltos antspaudai matosi,bet tik atitaikius kampa ar saulei pasvietus,siaip gana sunku iziuret normaliai stovint,nebent pritupus,ar is sono ziurint...ant tamsesniu pavirsiu jau labiau matysis....taip kad rinkausi kompromisa-virsus blizgus,apacia ne....jus praktiskai pasvarstykit ir nuspreskit..is kitos puses,yra labai graziu dekoru is LMDP thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kasco E-robot: 16 lapkričio 2012 - 14:23
QUOTE(wspring @ 2012 11 16, 14:04)
Dar kalbant apie virtuve, tai nereiketu rozeciu issikelti virs stalvirsio ir estetinis vaizdas butu puikus  mirksiukas.gif

nežinau g.gif gal bute ir galima, bet dažniausiai jis būna laiptinėje ir ten vis tiek kažkokiom grupėm. bet PVZ pas mane name tai numatė spintą virš 90 automatukų, tai jei juos išjunginėt doh.gif taip ir matau save doh.gif
plius tie automatukai ne prie įšėjimo - turėtum specialiai eiti, kad juos išjungti.
Iš principo aš niekada taip ir nedarau, palieku viską ant budinčio rėžimo. Bet žinau, jog yra žmonių, kurie viską išjunginėja.
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 11 16, 14:09)
nagi nagi  bigsmile.gif  motyvus - į studiją !!!!

Nezinau as jokiu motyvu, atejo baldininkai matuotis ir pasake, kad rozetes uz indaploves negali buti. Jau kazkurioje temoje buvo apie tai diskutuota ir ne pas mane viena liepe rozetes patraukti. Nu va radau kazka: http://www.ebaldai.e...pajungimas.html
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 11 16, 01:23)
žmogau, nesiparink. Įmesk dar foto atidaryto stalčiau iš šono. nes su tavo virtuve jau darosi aiškiau.
ir dažytas dureles iš arčiau, kad briauna matytųsi

ačiū

kol kas mokausi kelti nuotraukas:

user posted image

vuo...isejo is pirmo karto thumbup.gif.....3 stalciai is sono,plotis kazkur 80cm....galiu ikelt ir begeliu vaizda is apacios,uzsidaro su svelniu pritraukimu....mano manymu tai vieni pigiausiu blum asortimente ir ikandami i mano mineto beginio metro kaina......

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kasco E-robot: 16 lapkričio 2012 - 19:14
Ale net su sistemom, ne su plokšte..... bigsmile.gif
Visada sakiau, kad noriu gyvent Klaipėdoj mad.gif
Papildyta:
QUOTE(agotas @ 2012 11 16, 19:16)
Nezinau as jokiu motyvu, atejo baldininkai matuotis ir pasake, kad rozetes uz indaploves negali buti. Jau kazkurioje temoje buvo apie tai diskutuota ir ne pas mane viena liepe rozetes patraukti. Nu va radau kazka: http://www.ebaldai.e...pajungimas.html

Na tai kaip supratau, tai pagrindinė priežastis ir yra ta, kad iki galo neįsistums indaplovė ir tiek smile.gif Bet jei spintelė gilesnė, tada gal ir galima?
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2012 11 16, 19:59)
Ale net su sistemom, ne su plokšte.....  bigsmile.gif
Visada sakiau, kad noriu gyvent Klaipėdoj  mad.gif
Papildyta:
Na tai kaip supratau, tai pagrindinė priežastis ir yra ta, kad iki galo neįsistums indaplovė ir tiek smile.gif Bet jei spintelė gilesnė, tada gal ir galima?

pagal aprasyma,butent pagrindine priezastis,kad indaplove neprisistums pilnai nugarine dalimi jei stalvirsis po kuriuo montuosis bus standartinis-60cm...aisku,galima uzklaust tu ,kurie montuoja,bet manau,cia gana aiskiai parasyta.......is kitos puses-ar sunku ta rozete montuot salia indaploves,virs grindu,po gretima spintele?

del virtuvinio baldu,manau ir alytaus rajone galima rasti zmoniska kaina nedidelius gamintojus-surinkejus....ir nebutina kraustytis i pajuri,nes pvz as asmeniskai daug vaikystes vasaru praleisdavau varenoje ir labai patikdavo smile.gif

kadangi rodos pramokau idet nuotraukas,idedu dar keleta,kuriu prase ekspertai:

begelio dalis po stalciais

baisiai brangus blum lankstas su stabdziuku,donaldo trampo serija

lankstas,donaldo trampo serija

pilno atsidarymo blum lankstas,baisiai deficitinis ir brangus

sios dalys buvo iskaiciuotos i mano minetu baldu beginio metro kaina ir buvo palydetos epitetais kaip-neimanoma,negali buti,isdurtas,nesek pasaku ir pan...bet mano nuomone tai yra tiesiog normalios dalys normaliems (pigiems) baldams....jos tikrai ne priezastis sukelti baldu kaina keliais tukstanciais...beja,metalo ir plastmasiu gabaliukai taip pat nekainuoja kaip auksas ar deimantai...sorry uz ironija bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kasco E-robot: 16 lapkričio 2012 - 19:53
QUOTE(Kunkuls @ 2012 11 16, 13:31)
Sveiki, norejau pasiteiraut kaip yra su elktros kistukais indaplovei ir elektrinei orkaitei, jie kazkaip po baldais montuojasi? kadangi baldidinku dar nekvietem, o elektra planuoja vyras pats isivedziot tai noriu patarimo... 4u.gif

Mano baldininkas sake kaitlentei, orkaite, gartraukiui nedeti razeciu, palikti laidus...O indaplovei razete, bet kuo zemiau...

QUOTE(gabby_jz @ 2012 11 16, 15:10)
Tai taip taip, ir man čia visaip paskaičiuoja, ir po 6-7tūkst., sakau NUO, čia jau minimum ką pasiūlė... Aj žodžiu, liksim tuoj išvis be virtuvės biggrin.gif Nes dar negalim net matavimam kviest, sienos nelygintos, o kai galėsim, tai tuoj ir kalėdos, vadinas jas švęsim dar nuomojamam bute  doh.gif  Nes be virtuvės tikrai neisim  doh.gif

Musu virtuve irgi tik sienu lyginimo stadijoje, nera nei plyteliu, net nupirktu...Bet virtuvini uzsisakem jau, bet ji ir gamins sake apie menesi...Gal spesim paruost blush2.gif

QUOTE(agotas @ 2012 11 16, 19:16)

Musiskis baldininkas nieko nesake, indaploves razete bus uz jos, tik sake kad kuo zemiau butu geriau... 4u.gif
Atsakyti