Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(irisas @ 2012 12 16, 22:05)
Aš asmeniškai nedėčiau skirtingose pusėse kaitlentės ir plautuvės, esu tokia terlė, kad benešiojant nuo vienos pusės į kitą grindys būtų amžinai purvinos  doh.gif Bet čia tik mano asmeninė nuomonė smile.gif

drinks_cheers.gif
Geriau kitoj pusėj padaryt spintų bloką, ten iškelt orkaitę, mikrobangę ir vietos pasidėjimui padaugėtų. O toje pusėje liktų daugiau vietos darbastaliui.
Nebent techniškai neįmanoma.
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 12 16, 21:21)
drinks_cheers.gif
Geriau kitoj pusėj padaryt spintų bloką, ten iškelt orkaitę, mikrobangę ir vietos pasidėjimui padaugėtų. O toje pusėje liktų daugiau vietos darbastaliui.
Nebent techniškai neįmanoma.

Tai vat paklausiau MB, tai nebent plautuvę būtų įmanoma perkelt į kitą pusę, t.y.prie lango kažkur, bet ten jau spintelių pakabinamų nebus, tai ir džiovyklos nepasidarysi, bet bus indaplovė, tai gal be džiovyklos išgyvenčiau? neturiu patirties šiuo klausimu, nes indaplovės nesu turėjus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nepavyzdinga @ 2012 12 16, 22:32)
Tai vat paklausiau MB, tai nebent plautuvę būtų įmanoma perkelt į kitą pusę, t.y.prie lango kažkur, bet ten jau spintelių pakabinamų nebus, tai ir džiovyklos nepasidarysi, bet bus indaplovė, tai gal be džiovyklos išgyvenčiau? neturiu patirties šiuo klausimu, nes indaplovės nesu turėjus blush2.gif

Tikrai išgyvensit be džiovyklės. Aišku, yra ką rankom plauni, bet tikrai nedaug ir dažniausiai tai ne lėkštės.
Atsakyti
Na mėginsiu dar pasidėliot kitaip atsižvelgdama į jūsų patarimus, tada grįšiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nepavyzdinga @ 2012 12 16, 21:18)
Na dabar kai pasakėt...  g.gif  bet kad galimybių į vieną pusė nelabai yra sukišt dėl vamzdžių ir ventiliacijos... na bet ačiū už pastabą, gal dar kas kokių minčių smile.gif

jei kaitlentė elektrinė - visai jokių problemų laidą perkelti ant kitos sienos, o iki ventiliacijos gali nueiti vamzdis, kad ir paslėptas po pakabinamom lubom/gipsu
Papildyta:
QUOTE(nepavyzdinga @ 2012 12 16, 18:47)
Labas 4u.gif  Ilgai skaičiau temą, bandžiau įsivaizduoti savo svajonių virtuvę, atsinešu pasirodyti kas gavosi, kaip manote, ar išdėstymas bus patogus, gal ką pasiūlysite pakeisti ax.gif  Tik kol kas nežiūrėkite į stalčius, dar jų nesusidėliojau kur kokių norėsiu, dar turiu tam laiko smile.gif
[

pirmas įspūdis - labai jau koridorinė ta virtuvė, nenorite prie lango pasidaryti stalo? nu nors mini kokio al'a pusryčių stalas. O pagal tą likusią sieną kur langas, pasidaryčiau kolonas/spintas
Atsakyti
QUOTE(Maikutee @ 2012 12 14, 22:33)

Paciai iskilo problema virtuves baldai balti, kokios spalvos orkaite rinktis, jei orkaite imontuota auksciau, man atrodo butu graziau balta, bet ju  pasiula labai jau ribota. Visa technika imontuota tai ta viena orkaite sidabrine neaisku kaip ziuretusi  g.gif
Kas turite ar planuojate balta virtuve kokia orkaite dejote?

Užsisakiau baltą Fagor 6H-760AB, kadangi norėjau su pirolizės funkcija, čia buvo pigiausias variantas. Visos kitos baltos su pirolize virš dviejų su puse tūkst. Lt. Dar galvoju dėti baltą keraminę plautuvę, bet kažin ar joje įmanoma padaryti angą plovimo skysčio dozatoriui g.gif galvoju, kad tikriausiai nelabai.
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 12 16, 22:07)
pirmas įspūdis - labai jau koridorinė ta virtuvė, nenorite prie lango pasidaryti stalo? nu nors mini kokio al'a pusryčių stalas. O pagal tą likusią sieną kur langas, pasidaryčiau kolonas/spintas

Na kažkaip nenoriu, prie pat bus valgomasis stalas tai geriau daugiau vietos tvarkingam susidėjimui, nei stalų smile.gif
Papildyta:
QUOTE(rim @ 2012 12 17, 11:02)
Užsisakiau baltą Fagor 6H-760AB, kadangi norėjau su pirolizės funkcija, čia buvo pigiausias variantas. Visos kitos baltos su pirolize virš dviejų  su puse tūkst. Lt. Dar galvoju dėti baltą keraminę plautuvę, bet kažin ar joje įmanoma padaryti angą plovimo skysčio dozatoriui  g.gif galvoju, kad tikriausiai nelabai.

O kaitlentes gal irgi turite baltas? Labai jomis susidomėjau, bet ir pasirinkimas mažokas ir atsiliepimų kaip priežiūra nelabai yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nepavyzdinga @ 2012 12 16, 19:47)
Labas 4u.gif  Ilgai skaičiau temą, bandžiau įsivaizduoti savo svajonių virtuvę, atsinešu pasirodyti kas gavosi, kaip manote, ar išdėstymas bus patogus, gal ką pasiūlysite pakeisti :ax][/url]

Na lauksiu jūsų kritikos ir patarimų smile.gif

Man truputį kliūva tos aukštos spintos iš abiejų durų pusių, kažkaip labai užgožia viską ir įėjimas į virtuvę toks lyg per tunelį gaunasi. Stumdomos durys kaip suprantu bus stiklinės, tai jeigu tų aukštų spintų nebūtų ant darbastalio kristų šiek tiek šviesos. Aš gal tas aukštas spintas kelčiau į tą tolimąjį kampą ar bent jau tik vienoje pusėje dėčiau, man rodos būtų jaukiau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(nepavyzdinga @ 2012 12 17, 12:05)

O kaitlentes gal irgi turite baltas? Labai jomis susidomėjau, bet ir pasirinkimas mažokas ir atsiliepimų kaip priežiūra nelabai yra smile.gif

Kaitlentę baltą užsisakiau indukcinę Gorenje IT 612 SYW, buvau galvojusi pirkti BRANDT TI 112W, bet paskutiniu momentu persigalvojau, kažkaip Gorenje man patikimesnė pasirodė blush2.gif Kainos skirtumas nelabai didelis. Dėl priežiūros kol kas negaliu nieko pasakyti, bet manau, kad ji tikrai bus paprastesnė negu juodos arba metalic doh.gif (dabar turiu, daugiau niekad nepirkčiau).
Atsakyti
QUOTE(rim @ 2012 12 17, 11:17)
Man truputį kliūva tos aukštos spintos iš abiejų durų pusių, kažkaip labai užgožia viską ir įėjimas į virtuvę toks lyg per tunelį gaunasi. Stumdomos durys kaip suprantu bus stiklinės, tai jeigu tų aukštų spintų nebūtų ant darbastalio kristų šiek tiek šviesos. Aš gal tas aukštas spintas kelčiau į tą tolimąjį kampą ar bent jau tik vienoje pusėje dėčiau, man rodos būtų jaukiau smile.gif
Papildyta:
Kaitlentę baltą užsisakiau indukcinę Gorenje IT 612 SYW, buvau galvojusi pirkti BRANDT TI 112W, bet paskutiniu momentu persigalvojau, kažkaip Gorenje man patikimesnė pasirodė blush2.gif Kainos skirtumas nelabai didelis. Dėl priežiūros kol kas negaliu nieko pasakyti, bet manau, kad ji tikrai bus paprastesnė negu juodos arba metalic  doh.gif (dabar turiu, daugiau niekad nepirkčiau).

Dėl tų spintų - ir man užgožia šiek tiek, na bet ten jos dėl tų stumdomų durų ir yra, nes kitaip nėra kur jų paslėpt - atstumt.
Kai galėsite prašom pasisakyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rim @ 2012 12 17, 11:17)
Kaitlentę baltą užsisakiau indukcinę Gorenje IT 612 SYW, buvau galvojusi pirkti BRANDT TI 112W,

is kur uzsakinejot?

mes ieskom irgi baltos technikos, linkstam prie gorenje, bet kad kaitlentes reiktu 3 arba 2 vietu doh.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti