QUOTE(nepavyzdinga @ 2012 12 16, 19:47)
Labas
Ilgai skaičiau temą, bandžiau įsivaizduoti savo svajonių virtuvę, atsinešu pasirodyti kas gavosi, kaip manote, ar išdėstymas bus patogus, gal ką pasiūlysite pakeisti :ax][/url]
Na lauksiu jūsų kritikos ir patarimų
Man truputį kliūva tos aukštos spintos iš abiejų durų pusių, kažkaip labai užgožia viską ir įėjimas į virtuvę toks lyg per tunelį gaunasi. Stumdomos durys kaip suprantu bus stiklinės, tai jeigu tų aukštų spintų nebūtų ant darbastalio kristų šiek tiek šviesos. Aš gal tas aukštas spintas kelčiau į tą tolimąjį kampą ar bent jau tik vienoje pusėje dėčiau, man rodos būtų jaukiau
Papildyta:
QUOTE(nepavyzdinga @ 2012 12 17, 12:05)
O kaitlentes gal irgi turite baltas? Labai jomis susidomėjau, bet ir pasirinkimas mažokas ir atsiliepimų kaip priežiūra nelabai yra
Kaitlentę baltą užsisakiau indukcinę Gorenje IT 612 SYW, buvau galvojusi pirkti BRANDT TI 112W, bet paskutiniu momentu persigalvojau, kažkaip Gorenje man patikimesnė pasirodė
Kainos skirtumas nelabai didelis. Dėl priežiūros kol kas negaliu nieko pasakyti, bet manau, kad ji tikrai bus paprastesnė negu juodos arba metalic
(dabar turiu, daugiau niekad nepirkčiau).