QUOTE(Nanita @ 2012 12 14, 16:11)
Kas del kampines tai man atrodo,kad pasidarius kampu(mano atveju) turiu ilgesni stalvirsi,man tai labai aktualu.
O ar patogu ar ne,jau zinosiu turedama nebent meistras atkalbes,pasiulys koki kita,gera varianta
Nu va,o taip laukiau jusu nuomones
Visi mes cia tokie komptetingi
(
nekalbu apie kai kuriuos[/COLOR[COLOR=yellow]]Desimtukas jei teisingai supratau yra baldininkas )Kiekvieno is jusu nuomone yra svarbi,del to cia ir ateiname.Vienam atrodo vienaip,kitam is sales-kitaip.Ir tas kitas tikrai gali gerai,naudingai patarti,Nekalbu apie spalvu isdestima,cia jau tikrai labai individualu,bet apie stalciu,spinteliu isdestima.Dydi,auksti,kokybe ir tt.
Mano dabar galvos skausmas
apatiniu stalciu aukstis.Siame projekte-99cm.Ar ne per aukstai?
pasidejau keleta knygu,tai nzn ar ne patogu,gal neiprasta.bet vienaip su knygom,kitaip kai jau turesiu stalvirsimir kelio atgal nebebus
nežinau, mano nuomonė kiek kitokia - pasidarius kampų, praktiškai panaudojamo stalviršio nepadaugėja.
ar tu pasidarai du stalviršius kampu ar lygiagrečiai vieną prieš kitą - jų plotas lieka tas pats, o priėjimo perimetras lygiagrečiai sudėtame variante lieka didesnis. Bet gal aš klystų. jeigu kada gyvenimas priverstų daryti kampinę spintelę, bandyčiau galvoti apie
tokia jei kalbame apie L formą. arba jei tokio neišeina pasidaryti, palikčia tokį
durelių atsidarymo variantą.
o kas apie patogumą - nepykite, man arba patinka vaizdas arba ne
čia gal Dešimtukas galėtų pakomentuoti iš gamybos/praktinės pusės, na ir kažkiek gal būt individualu - kažkam užtenka trijų puodų ir ji turi būti sukišti į spinteles, kitiems reikia 6 skirtingų keptuvių, 12 puodų ir visi jie turi būti sukabinti pvz virš salos. Kažkas kaupia atsargas, pas kažką gal ir makaronų pakelio nerasi. gal nuo to ir priklauso kiek ir kokio pasidėjimo reikia.
aš gal pasisakysiu ten kur suprantu, o kur nelabai - geriau patylėsiu