Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

na kagi idedu savo busimos virtuves projektuka,pilna nedadelku nes su Alno programa pirma karta darbuojus.bet daugmaz bendra vaizda galima pamatyt. smile.gif
Peikiat kampine virtuve,o pas mane kaip tik tokia nusimato ax.gif
user posted image

ka manot?Ka siulitumete pakeist?ka palikt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nanita: 14 gruodžio 2012 - 12:28
QUOTE(irisas @ 2012 12 13, 23:03)
Šiuo metu turiu du tokius kampus, tai pas mane CHLAMYNAS  doh.gif  lotuliukas.gif Sutvarkyt tingisi, bardakas pasidaro, nes kraunu ir kraunu, tokia "išnaudota" erdvė mane nervina  biggrin.gif Dabar kai planuojuos naują virtuvę tokio kampo nebus, bus tuščias neišnaudotas kampas užkaltas plokštėmis  biggrin.gif Man pasisekė, nes turėsiu sandėliuką prie virtuvės, taikrausiu viską ten  doh.gif  lotuliukas.gif O baldžiai labai stebisi, kad nenoriu kampo išnaudot  smile.gif Renkuosi tarp patogivirtuve.lt ; olideja.lt ir baldaix.lt  Jaučiu darįdiformą reiktų kreptis  g.gif Gal turit kokių rekomendacijų?

man Diforma padarė virtuvę, esu labai patenkinta. pas mane dvi kampinės spintelės, nes norėjau U formos virtuvės. mechanizmų jokių nedėjau, tiesiog lentynos - esu labai patenkinta. vienoj pusėj maisto atsargos, kitoj spintelėj buitinė technika, didžiulis puodas - visa ko reikia rečiau, keliauja į tolimesnį kampą, o kadangi daiktai dideli ir stambūs tai nėr problemų juos ištraukti
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 12 14, 12:32)
man Diforma padarė virtuvę, esu labai patenkinta. pas mane dvi kampinės spintelės, nes norėjau U formos virtuvės. mechanizmų jokių nedėjau, tiesiog lentynos - esu labai patenkinta. vienoj pusėj maisto atsargos, kitoj spintelėj buitinė technika, didžiulis puodas - visa ko reikia rečiau, keliauja į tolimesnį kampą, o kadangi daiktai dideli ir stambūs tai nėr problemų juos ištraukti

Pas mane viena kampinė spintelė ir nedėjau ten net lentynos, tiesiog ten viena didelė erdvė, kur sudėti keli dideli (aukšti) daiktai ir į priekį užpirktos maisto atsargos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 12 14, 12:32)

dar pridurkite savo virtuvės dydį ir stalčių kiekį, kurį turi Jūsų U forma mirksiukas.gif
jeigu dydis leidžia, pasidėjimo užtenka - fantazija formose ir kampų skaičiuje gali lietis laisvai. PVZ mano atveju su vieta yra kukliai ir padarius U formą prarandu 2 spinteles, kuriose bus stalčiai ir gaunu tik vieną + kad išnaudoti kampus, turiu atimti dar vienos spintelės dydį durelėms. rezultate vietoje 3 spintelių su stalčiais turiu tik 1-ą + dvi kampines stambiems daiktams, kuriems jau yra paskirta vieta spintoje. Žodžiu vietoje trijų funkcionalių spintelių turiu vieną + 2 komplikuotas. todėl atsisakėme U formos ir palikome dvi baldų eiles lygiagrečiai.

Papildyta:
QUOTE(Nanita @ 2012 12 14, 12:27)
na kagi idedu savo busimos virtuves projektuka,pilna nedadelku nes su Alno programa pirma karta darbuojus.bet daugmaz bendra vaizda galima pamatyt. smile.gif
Peikiat kampine virtuve,o pas mane kaip tik tokia nusimato  ax.gif

ka manot?Ka siulitumete pakeist?ka palikt?

gal neteisingai išsireiškiau - nepeikiu, tik pasakau savo nuomonę apie kampinę virtuvę. ji nėra blogai, bet jei galima išsisukti be jos - nuoširdžiai rekomenduoju. Kas liečia Jūsų projektą - atsiprašau, neturiu tiek kompetencijos komentuoti, gal kiti/-os dalyviai/-ės pasisakys. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 12 14, 15:25)
dar pridurkite savo virtuvės dydį ir stalčių kiekį, kurį turi Jūsų U forma  mirksiukas.gif
jeigu dydis leidžia, pasidėjimo užtenka - fantazija formose ir kampų skaičiuje gali lietis laisvai. PVZ mano atveju su vieta yra kukliai ir padarius U formą prarandu 2 spinteles, kuriose bus stalčiai ir gaunu tik vieną  + kad išnaudoti kampus, turiu atimti dar vienos spintelės dydį durelėms. rezultate vietoje 3 spintelių su stalčiais turiu tik 1-ą + dvi kampines stambiems daiktams, kuriems jau yra paskirta vieta spintoje. Žodžiu vietoje trijų funkcionalių spintelių turiu vieną + 2 komplikuotas. todėl atsisakėme U formos ir palikome dvi baldų eiles lygiagrečiai.

o mano virtuvė jau skaitosi didelė? blink.gif nes man po senosios tai atrodo maža, bet ten pasidėjimo man atrodo buvo mažiau nei šitoj. g.gif o stalčių aš labai norėjau... blush2.gif

aš už tai, kad visi mažiau žiūrėtų kaip pas ką yra, o darytų kaip jiems geriau ir gražiau. bo man daug kas sakė, jog atsisakyt kampinių, užmūryt langą kuriuo kasdien džiaugiuosi ir panašiai. todėl labai suprantu jūsų situaciją ir poreikius 4u.gif ypač kai pamatuojama ko ir kaip reikia.
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 12 14, 14:35)
o mano virtuvė jau skaitosi didelė?  blink.gif  nes man po senosios tai atrodo maža, bet ten pasidėjimo man atrodo buvo mažiau nei šitoj.  g.gif  o stalčių aš labai norėjau...  blush2.gif

aš už tai, kad visi mažiau žiūrėtų kaip pas ką yra, o darytų kaip jiems geriau ir gražiau.  bo man daug kas sakė, jog atsisakyt kampinių, užmūryt langą kuriuo kasdien džiaugiuosi ir panašiai. todėl labai suprantu jūsų situaciją ir poreikius  4u.gif ypač kai pamatuojama ko ir kaip reikia.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(akbr @ 2012 12 13, 01:32)
Patikekit, tikrai nepatogu. Tokia turejau, atkentejau pora meteliu ir ismeciau lauk, pasidariau lentyna. Veduokles patogumas tik tas, kad nereikia raustis po spintele, bet jinai uzima labai daug vietos ir tikrai nedaug i ja telpa, na puodu komplekta tilps, bet daugiau nieko. Jei virtuve didele ir turit daug vietos pasidejimui, ta kodel gi ne. Taciau pas mane labai mazute virtuve, o per laika atsirado begales reikalingu ir nelabai virtuviniu rakandu, tai tada nebera ju kur sudeti. Su lentyna, tai irgi kaip cia pasakius, nedidelis patogumas.... Gilumoj guli reciau naudojami daiktai, taciau kai ju prisireikia, reikia viska traukti lauk, paskui vel sukisti, na zodziu.... Siuo metu mane labai domina blum'inis kargo krepsys kampinems spintelems, kazi kaip jis? Gal kas turi ir galetu pakomentuoti? Brangus, labai, bet ziurint atrodo ir labai patogus.... Kazi kaip is tiesu ten yra? Kaip talpina daiktus?
Eina peklon su tom kampinem spintelem, vietos uzima beproto daug, o naudos jokios...

Gal galite imesti foto kaip atrodo tas kargo krepsyts kampinis? As irgie galvoju deti kargo, bet paprasta g.gif
Atsakyti
Pas mus bus pan į tokią kargo spintą. Į ją planuoju sutalpintis didžiają dalį visų birių negendančių maisto produktu.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 12 14, 15:31)
dar pridurkite savo virtuvės dydį ir stalčių kiekį, kurį turi Jūsų U forma  mirksiukas.gif
jeigu dydis leidžia, pasidėjimo užtenka - fantazija formose ir kampų skaičiuje gali lietis laisvai. PVZ mano atveju su vieta yra kukliai ir padarius U formą prarandu 2 spinteles, kuriose bus stalčiai ir gaunu tik vieną  + kad išnaudoti kampus, turiu atimti dar vienos spintelės dydį durelėms. rezultate vietoje 3 spintelių su stalčiais turiu tik 1-ą + dvi kampines stambiems daiktams, kuriems jau yra paskirta vieta spintoje. Žodžiu vietoje trijų funkcionalių spintelių turiu vieną + 2 komplikuotas. todėl atsisakėme U formos ir palikome dvi baldų eiles lygiagrečiai.

Papildyta:

gal neteisingai išsireiškiau - nepeikiu, tik pasakau savo nuomonę apie kampinę virtuvę. ji nėra blogai, bet jei galima išsisukti be jos - nuoširdžiai rekomenduoju. Kas liečia Jūsų projektą - atsiprašau, neturiu tiek kompetencijos komentuoti, gal kiti/-os dalyviai/-ės pasisakys.  4u.gif

Kas del kampines tai man atrodo,kad pasidarius kampu(mano atveju) turiu ilgesni stalvirsi,man tai labai aktualu. smile.gif O ar patogu ar ne,jau zinosiu turedama nebent meistras atkalbes,pasiulys koki kita,gera varianta smile.gif

Nu va,o taip laukiau jusu nuomones ax.gif 4u.gif Visi mes cia tokie komptetingi biggrin.gif
( nekalbu apie kai kuriuos[/COLOR[COLOR=yellow]]Desimtukas jei teisingai supratau yra baldininkas )Kiekvieno is jusu nuomone yra svarbi,del to cia ir ateiname.Vienam atrodo vienaip,kitam is sales-kitaip.Ir tas kitas tikrai gali gerai,naudingai patarti,Nekalbu apie spalvu isdestima,cia jau tikrai labai individualu,bet apie stalciu,spinteliu isdestima.Dydi,auksti,kokybe ir tt.
Mano dabar galvos skausmas biggrin.gif apatiniu stalciu aukstis.Siame projekte-99cm.Ar ne per aukstai? g.gif pasidejau keleta knygu,tai nzn ar ne patogu,gal neiprasta.bet vienaip su knygom,kitaip kai jau turesiu stalvirsimir kelio atgal nebebus smile.gif
Atsakyti
nanita- mūsų virtuvė išdėstymu beveik identiška jūsiškei. Buvo svarstomas panašus į jūsų variantą, bet man nepatiko karšti puodai, keptuvės prie durų (ypač kai turim vaikų, kurie nuolat laksto, stumdosi ir visaip kitaip bando į tuos puodus įgriūt), todėl dabar pagal jūsų projektą kaitlentė sukeista su kriaukle. Buvo minčių dėt kampinę kriauklę, bet būčiau šiukšlinei ir bulvių kibirui atidavusi tokią didelę spintelę.
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2012 12 13, 23:03)
Renkuosi tarp patogivirtuve.lt ; olideja.lt ir baldaix.lt  Jaučiu darįdiformą reiktų kreptis  g.gif Gal turit kokių rekomendacijų?

Teko pabendrauti su patogivirtuve.lt atstovu, bendravimas malonus, demesingi, taciau nepatiko vienas dalykas tai kaina. Preliminarus paskaiciavimas is brezinuko buvo labai patrauklus, taciau po susitiko kaina isaugo nemazai, kazkur nuo 5tuks iki 7t su virs ir plius sala apie 3tukst, kai pasakiau kad kita firma skaiciuoja su sala apie 7.5 tai uz ta pati projekta perskaiciavus patogivirtuve.lt pasiule apie 7800, kaina nukrito apie 2500t g.gif pasiulimas is ju aklai neuzsakineti ir butinai deretis biggrin.gif

Paciai iskilo problema virtuves baldai balti, kokios spalvos orkaite rinktis, jei orkaite imontuota auksciau, man atrodo butu graziau balta, bet ju pasiula labai jau ribota. Visa technika imontuota tai ta viena orkaite sidabrine neaisku kaip ziuretusi g.gif
Kas turite ar planuojate balta virtuve kokia orkaite dejote?
Atsakyti
rasiux,mes duru kolkas nenuiminesime,tai bus kaip uz sienos smile.gif be to,del ko butent nusprendeme kaitlente det prie duru,ogi del venteliacijos.Ji kaip tik virs duru,is desines.Virs kaitlentes bus pasleptas(intergruojamas,lyg taip teisingai? blush2.gif ) gartraukis ir virsutine spintele pasleps ta skyle smile.gif Nes kitaip reiktu gofruota vamzdi tvirtinti virs spinteliu,negraziai atrodo. 4u.gif

Maikutee,pas mus dabar orkaite juodai balta,Juodos spalvos dureles,sonai balti,virtuve bus sviesi,tai manau isipaisys smile.gif be to,ji stoves uz duru,tai kai ieisi i virtuve jos net nesimatys smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nanita: 14 gruodžio 2012 - 21:39