Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(gabby_jz @ 2012 12 12, 20:08)
Na man asmeniškai, kai šiuo metu norisi kuo mažiau visokių skirtingų linijų ir kuo daugiau simetrijos, tai per daug čia visko  blush2.gif

daugoka ir man bet nesugalvoju ka patobulinti ka pakeisti nes išdestymas kitoks nelabai ir telpa
Atsakyti
nu davai, gabby, pasakok viską smulkiai, kaip ten su tais baldininkais bigsmile.gif asmeniniai įspūdžiai??????
Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Nu ką žinau, bendravosi lyg ir normaliai, tik kas nepatiko, kad ne visų plokščių pavyzdžius turi, ir net kai dabar paskaimbinau, sakau, dar mačiau visai tinkantį stalviršį iš Kaindl, ar iš jų darot, tai jis taip nutilo, pamąstė, sako, įdomu, kas juos veža.... Tai vadinasi ne su visom plokštėm dirba. Nu ir šiaip dar daug neaiškumų liko, išsimatavo viską, bet taip iki slunkmenų dar visko neaptarėm, na rankenėlių tarkim, ar lentynelių išdėstymo, tai irgi biškį nustebau, nes daugiau kaži ar susitiksim, bendrausim tik tel ir el paštu. Tai vat, tokie niuansai. Gal atbaidysiu iškart dabar biggrin.gif Na bet man kaina tinka, ką dabar padarysi, kad lyšno tūkstančio neturim biggrin.gif Nu labai man kažkodėl "lipo" ta Diara, labai informatyviai atsakinėjo į laiškus, net paskui jau pabraižė savo programa, nors ndar nebuvau jų išsirinkus. Nu bet ką ir terminai jų ilgesni smile.gif Jei šitas tikrai padarys, kaip žadėjęs, sausio vidury blink.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2012 12 12, 22:58)
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Nu ką žinau, bendravosi lyg ir normaliai, tik kas nepatiko, kad ne visų plokščių pavyzdžius turi, ir net kai dabar paskaimbinau, sakau, dar mačiau visai tinkantį stalviršį iš Kaindl, ar iš jų darot, tai jis taip nutilo, pamąstė, sako, įdomu, kas juos veža.... Tai vadinasi ne su visom plokštėm dirba. Nu ir šiaip dar daug neaiškumų liko, išsimatavo viską, bet taip iki slunkmenų dar visko neaptarėm, na rankenėlių tarkim, ar lentynelių išdėstymo, tai irgi biškį nustebau, nes daugiau kaži ar susitiksim, bendrausim tik tel ir el paštu. Tai vat, tokie niuansai. Gal atbaidysiu iškart dabar biggrin.gif Na bet man kaina tinka, ką dabar padarysi, kad lyšno tūkstančio neturim biggrin.gif Nu labai man kažkodėl "lipo" ta Diara, labai informatyviai atsakinėjo į laiškus, net paskui jau pabraižė savo programa, nors ndar nebuvau jų išsirinkus. Nu bet ką ir terminai jų ilgesni smile.gif Jei šitas tikrai padarys, kaip žadėjęs, sausio vidury blink.gif

o kur tu žiūri tas plokštes? internete ar parduotuvėse? o dėl rankenėlių ir lentynų nereikėjo pačiai užklaust? nebus taip, kad suvarys "standartiškai"?
o kas ta "Diara"?
Atsakyti
QUOTE(sapnu mergelka @ 2012 12 12, 22:21)
o kur tu žiūri tas plokštes? internete ar parduotuvėse? o dėl rankenėlių ir lentynų nereikėjo pačiai užklaust? nebus taip, kad suvarys "standartiškai"?
o kas ta "Diara"?

google visagalis, tai baldus gaminanti imone ax.gif
Atsakyti
susiveliau visai sad.gif
ar patogu taip ? "veduokle"
nu jo viskas po ranka - atidarai stpintele ir viskas cia pat - nereikia listi klupomis i spintele, bet galvoju ar ne eda vietos ? toks jausmas, kad daug jos lieka neisnaudotos
Atsakyti
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2012 12 12, 23:28)
susiveliau visai sad.gif
ar patogu taip ? "veduokle" 
nu jo viskas po ranka - atidarai stpintele ir viskas cia pat -  nereikia listi klupomis i spintele, bet galvoju ar ne eda vietos ?  toks jausmas, kad daug jos lieka neisnaudotos

Patikekit, tikrai nepatogu. Tokia turejau, atkentejau pora meteliu ir ismeciau lauk, pasidariau lentyna. Veduokles patogumas tik tas, kad nereikia raustis po spintele, bet jinai uzima labai daug vietos ir tikrai nedaug i ja telpa, na puodu komplekta tilps, bet daugiau nieko. Jei virtuve didele ir turit daug vietos pasidejimui, ta kodel gi ne. Taciau pas mane labai mazute virtuve, o per laika atsirado begales reikalingu ir nelabai virtuviniu rakandu, tai tada nebera ju kur sudeti. Su lentyna, tai irgi kaip cia pasakius, nedidelis patogumas.... Gilumoj guli reciau naudojami daiktai, taciau kai ju prisireikia, reikia viska traukti lauk, paskui vel sukisti, na zodziu.... Siuo metu mane labai domina blum'inis kargo krepsys kampinems spintelems, kazi kaip jis? Gal kas turi ir galetu pakomentuoti? Brangus, labai, bet ziurint atrodo ir labai patogus.... Kazi kaip is tiesu ten yra? Kaip talpina daiktus?
Eina peklon su tom kampinem spintelem, vietos uzima beproto daug, o naudos jokios...
Atsakyti
Jo, Diara iš Kėdainių smile.gif Labai jau norėjau juos samdyt, kol neužsiminė pažįstama apie baldugamyba.lt , tai kaina ir terminai priimtinesni buvo, nu o kaip viskas baigsis - matysim...

Plokštes žiūrinėjausi interne, čia vietoj tai net nežinau, kur galėčiau daug pavyzdžių rast biggrin.gif Didmiesty kitaip.

O užklaust dar spėsiu gal dėl lentynų, o rankenėlių sakė dirstelt į diforma.lt... Su vyru nesutariam dėl rankenėlių ***** biggrin.gif Aš tai noriu siaurų, jis masyvesnių doh.gif

savitre, ale ką žinau, aš tai gal dėčiau visus tuos tris dalykus prie tos vienos 2m sienos, o užsukus daryčiau siaurintą spintelę daiktam... Gal ax.gif
Atsakyti
Aš kampinėj spintelėj dėjau tik lentyną ir visai nesigailiu- laikau ten daiktus naudojamus ne dažniau kaip kartą per savaitę, tai ir įlįst į ją nėra taip sunku. Jei reikėtų landžiot kas dieną- norėčiau kokių krepšių (mačiau kažkas labai šaunius kampinius rodė neseniai).
Atsakyti
Apie spalvų pasirinkimą galiu paskyti, kad smulkūs ar pavieniai meistrai labiau pataikauja klientams. Didesni gamintojai siūlo savo, tarkime, dešimt spalvų ir kalba baigta. Jei užduosite klausimą ar turite to ar ano gamintojo stalvišį, jei jie nedirba su šiuo tiekėju, gausities tiesų, drąsų atsakymą - ne. Iš patirties galiu paskyti, nors aš ir labai daug spalvų pateikiu pasirinkimui, bet tai tik susuką galvą klientams, išsirinkti tampa tik sunkiau, o tiems kuriems iš vis sunku rinktis, visai galva susisuka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 13 gruodžio 2012 - 12:57
QUOTE(akbr @ 2012 12 13, 01:32)
Patikekit, tikrai nepatogu. Tokia turejau, atkentejau pora meteliu ir ismeciau lauk, pasidariau lentyna.

Šiuo metu turiu du tokius kampus, tai pas mane CHLAMYNAS doh.gif lotuliukas.gif Sutvarkyt tingisi, bardakas pasidaro, nes kraunu ir kraunu, tokia "išnaudota" erdvė mane nervina biggrin.gif Dabar kai planuojuos naują virtuvę tokio kampo nebus, bus tuščias neišnaudotas kampas užkaltas plokštėmis biggrin.gif Man pasisekė, nes turėsiu sandėliuką prie virtuvės, taikrausiu viską ten doh.gif lotuliukas.gif O baldžiai labai stebisi, kad nenoriu kampo išnaudot smile.gif Renkuosi tarp patogivirtuve.lt ; olideja.lt ir baldaix.lt Jaučiu darįdiformą reiktų kreptis g.gif Gal turit kokių rekomendacijų?
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2012 12 13, 12:11)
Aš kampinėj spintelėj dėjau tik lentyną ir visai nesigailiu- laikau ten daiktus naudojamus ne dažniau kaip kartą per savaitę, tai ir įlįst į ją nėra taip sunku. Jei reikėtų landžiot kas dieną- norėčiau kokių krepšių (mačiau kažkas labai šaunius kampinius rodė neseniai).

nuoširdžiai rekomenduočiau atsisakyti kampinių virtuvės variantų, jei tai leidžia virtuvės išplanavims. Ta vidinio kampo spintelė tikrai neprideda žavesio. netgi ir brangūs mechanizmai nėra talpūs ir labai jau patogus. Valyti ją irgi nėra patogu. Žodžiu išsinaudoja ji komplikuotai, dažniausiai ten apsigyvena mažai naudojami daiktai. Naujoje virtuvėje atsisakėme bet kokių kampinių spintelių.
Atsakyti