Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(gabby_jz @ 2012 12 10, 17:51)
O mes galvojam dėti plokštę... Na tą HPL sienelę ar kai ji ten  ax.gif  Dar tik pasitikslinsim kas kaip, kai baldininkas atvažiuos.... Nu bet kaip sunervino mane ta sklendė.....  doh.gif  Nu kaip aš toj vietoj pati nesugalvojau paprašyt jų, ar tikrai nebūtų jau ten įmanoma 10cm aukščiau ją montuot....  doh.gif  Nu visiškas pravalas.... Kvieties dujininkus, kad kuo tvarkingiau gautųs, nes įsirenginėji naujai namus, už tokią smulkmeną dar sumoki tiek litų, tai ne, vis tiek kokia tai sklendė kyšos ne balduose ir reiks dar sukt galvą, kaip ją slėpt...  doh.gif  Jau naktim nemiegu....  doh.gif

cia jau net ir as neturiu ka pakomentuoti biggrin.gif .......o tai neitu perdaryt ir pakelt ta sklende prie pat skaitiklio....reiktu aisku dujas vel uzsukti,siokia tokia valakita,bet padaroma juk.........
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Jungiuos į jūsų būrį smile.gif Ir į tą būrelį kurių planuojamos/esamos virtuvės panašios į Vaidos biggrin.gif
Tiesą sakant maniškė ir jaučiu bus panaši, tik veidrodiniu varijantu biggrin.gif

Remontai mūsų jau į pabaigą, tai paskutiniu metu galvą sau kvaršinu būsima virtuve, tai sorry, kad ir jums pakvaršinsiu ax.gif

Planelio parodyt neturiu, tiksliau meistrų pabraižytą turėjau popiergalį, kurį sugebėjau pamest, tai dabar noriu-nenoriu teks pačiai braižytis doh.gif

Dabar tokį klausimėlį turiu 4u.gif Ką jūs apie tokį imontojamą šaldytuvą galit pasakyt? g.gif Labai jau šaldiklio "ūgis" keistas doh.gif Žadu orkaitę montuot šalia ir stalviršio lygyje, tai jau dabar išlaikant linijas tektų žemint ir orkaitę? Kaip tada su sekančia spintele su stalčiais? unsure.gif

Šaldytuvo matmenys:

user posted image

Ką manot? Ar geriau dairytis "normalaus" šaldytuvo su šaldikliu iki stalviršio?
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2012 12 09, 15:30)
wspring teisingai atsakė, bet siena anaiptol nebuvo tobula, netgi labai nelygi, vienoje vietoje( tarp kaitlentės ir šaldytuvo) vyras netgi pjovė kraštelį stalviršio (apie 0,5 cm), kad nereikėtų smarkiai su plytelėmis lygint ir kita pusė labai neatsitrauktų. Smulkieji taprpeliai pasislėpė kai užklijavom plyteles. Dabar viskas labai  liuks, nes tos staljuostės tai tiesiog nekenčiu  biggrin.gif

Ką tik baigiau gaminti didelės virtuvės baldus. Išskirtinis atvejis, kad prie abiejų sienų stalviršiai prie sienos prigludo idialiai. Šeimininkams pasakiau, kad galimas variantas nedėti staljuostės. Jie jokiu būdu nesutiko su šia mintimi, nes ir jiems ir man su staljuoste kurią aš naudoju daug gražiau.
Turbūt prisižiūrėjote kažkokių nevykusių, griozdiškų staljuosčių.
Atsakyti
QUOTE(Dešimtukas @ 2012 12 11, 14:55)
Ką tik baigiau gaminti didelės virtuvės baldus. Išskirtinis atvejis, kad prie abiejų sienų stalviršiai prie sienos prigludo idialiai. Šeimininkams pasakiau, kad galimas variantas nedėti staljuostės. Jie jokiu būdu nesutiko su šia mintimi, nes ir jiems ir man su staljuoste kurią aš naudoju daug gražiau.

gal galit pateikti pvz kokias staljuostes naudojat ir kaip ir jos atrodo sumontuotos?
Atsakyti
norečiau išgirsti visus už ir prieš darant virtuvini va atip kaip čia kai nera juostos palei grintis o iš kart stalčiai? http://idea.ivd.ru/p...61/2774_600.jpg apie spalvas nekalbekit nes tai tik pavyzdys rastas čia http://idea.ivd.ru/g...61&orderby=date
Atsakyti
QUOTE(rim @ 2012 12 10, 15:57)
O tai ta metalinė juostelė prie stalviršio kažkaip priklijuota, ar kaip? Ar nėra "pavojaus", kad vanduo pabėgs ir sudrėkęs stalviršis išsipūs?

Stalviršio sujungimą vyras suklijavo silikonu, nesimato nieko, o ir vanduo tikrai nepateks. Senojoj virtuvėj iš vis nebuvo nei staljuostės, nei silikono prie sienos, visi kraštai atviri (na tokia pusiau nebaigta buvo), bet per 7 metus niekas neišsipūtė, nors vandens, tai daug kliuvę.

QUOTE(Dešimtukas @ 2012 12 11, 13:55)

na tuos, kur man atvežė, tai nebent kokiam šiltnamy panaudočiau- tikrai baisi trikampė juosta doh.gif . kadangi labai svarbu buvo ir baldų kaina, "mandresnių" gamintojų nesirinkom, o šitie nieko gražesnio ir nepasiūlė, nors ir nenorėjau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2012 12 11, 20:51)
Senojoj virtuvėj iš vis nebuvo nei staljuostės, nei silikono prie sienos, visi kraštai atviri (na tokia pusiau nebaigta buvo), bet per 7 metus niekas neišsipūtė, nors vandens, tai daug kliuvę.

Pas mus nuomojama tas pats - išvis nieko nėra biggrin.gif Ir nieko, neišsipūtę niekur thumbup.gif
Atsakyti
Na pagaliau važiuojam susitikt su baldininku.... Tikiuosi, rasim bendrą kalbą fear.gif Ir dar taip bijau išsirinkt patinkančias spalvas, kad paskui nesigailėčiau... biggrin.gif Nu žodžiu, tikiuosi viskas bus ok biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

Ka jus tiksliai surasote, kai siunciate savo projektelius i firmas? Galvoju pasiuntineti, bet ar jie supras viska, ka as noriu. g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Aš maždaug surašiau pagal savo įsivaizdavimą matmenis, kur kas stovės ir kur kokios furnitūros noriu. Na dar plokštė kokia (vokiška, čekiška, lenkiška..)

O man taip sunku buvo su spalvom....... doh.gif Taip norėjau, kad viršutinis aukštas spintelių būtų identiškos spalvos kaip stalviršis su sienele, tai niekaip neradom atitikmens! cray.gif
Net nežinau, kokį ten išsirinkom tą stalviršį, bet labai neramu, kad gausis ne taip, kaip įsivaizdavau - dvi spalvos ir viskas, o makaliūzė cray.gif Reik skambyt baldininkui, paklaust, kokį ten pavadinimą išrinkom, ir dar pasidairyt nete, gal ką geresnio rasim sad.gif Nes pastebėjau, kad pas jį pavyzdžiuose nebuvo kai kurių plokščių, kurias buvau nužiūrėjus interne..... Aj, žodžiu, sunku su ta virtuve biggrin.gif
Ir turbūt nedėsim blumų. Nes plokštes, maniau, imsim lenkiškas (irgi atseit mačiau nete patikusių pavyzdžių), bet realiai jos visai kitaip atrodė, tad ėmėm italų.... Tad kvaila, bet taupysim ant furnitūros biggrin.gif Aj, išgyvensim. Bus net 8 stalčiai, tai dedant visuose blumus, kaina šokteltų beveik tūkstančiu. Tai įsidėsim tik įrankių stalčių bluminį, na dar mąstau apie du vidurinius, nes bus irgi dažnai naudojami. Bet kažkas čia rašė, kad maišyt neverta, nepatogu....
Atsakyti
sveiki radau labai man patinkanti virtuvini ir noriu paklausti jusu nuomones apie išdestyma kadangi mono virtuvej vietos tik 2mx1,5 o sutaplinti reikia tik indaplove kriaukle ir kaitlente su orkaite šitas beveik tiktu man tik nenoriu tu lenktu dureliu ant kampu. ka galit pakomentuoti del išdestymo ir prktiškumo? čia sudetos visos nuotraukytes
http://idea.ivd.ru/g...28&orderby=date
Atsakyti
Na man asmeniškai, kai šiuo metu norisi kuo mažiau visokių skirtingų linijų ir kuo daugiau simetrijos, tai per daug čia visko blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 12 gruodžio 2012 - 19:08