Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(vaiddaa @ 2012 12 09, 14:47)
Bet as galvojau gal patogiau, kai darbastalis yra tarp kriaukles ir kaitlentes, negu butu kaireje darbastalis, paskui kriaukle ir kaitlente g.gif Gautusi taip g.gif

user posted image

man anas variantas labiau patinka, labai nemėgstu kai kaitlentė arti plautuvės būna. Dabar nuo plautuvės reiks paeit į kairę, paskui vėl grįžt prie kaitlentės, o anam variante viskas iš eilės smile.gif man geriausias ir labiausiai dirbamas stalviršis tarp plautuvės ir kaitlentės, užtai man rodos jis turėtų būti didžiausias.
Atsakyti
o kaip siulytumet isdestyti, na kokia tvarka dujine, kriaukle, saldytuva ir vieta pjaustymui? saldytuvas ir dujine sake negerai kai stovi salia.. o man kazkaip ir ta kriaukle nepatinka, kad salia kazko turi buti, noreciau is abieju kriaukles pusiu po vieta pjaustymui, bet tiekto doh.gif ka siulytumet? koki isdestyma?
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2012 12 09, 20:02)
man anas variantas labiau patinka, labai nemėgstu kai kaitlentė arti plautuvės būna. Dabar nuo plautuvės reiks paeit į kairę, paskui vėl grįžt prie kaitlentės, o anam variante viskas iš eilės smile.gif man geriausias ir labiausiai dirbamas stalviršis tarp plautuvės ir kaitlentės, užtai man rodos jis turėtų būti didžiausias.

Tai va as ir galvoju, kad patogesnis pirmas variantas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiddaa @ 2012 12 10, 11:20)
Tai va as ir galvoju, kad patogesnis pirmas variantas smile.gif

Tikrai patogesnis pirmas ir tikrai kriaukle prie lango yra geris wub.gif nusipirkus ne pati pigiausia krana tikrai niekas nesitasko, plius gi toli tas langas. per stalvirsio ploti ir dar plius gi palanges plotis. Siena gerokai arciau gaunas.jus paziurekit dabar plaudama ar labai siena uztaskot, nes man atrodo tik stalvirsis pagrinde aplink taskosi, bet tikrai ne sienos..na nors gal dar kiekvienas turi tam tikrus plovimo ypatumus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Purpurine @ 2012 12 10, 12:47)
Tikrai patogesnis pirmas ir tikrai kriaukle prie lango yra geris wub.gif nusipirkus ne pati pigiausia krana tikrai niekas nesitasko, plius gi toli tas langas. per stalvirsio ploti ir dar plius gi palanges plotis. Siena gerokai arciau gaunas.jus paziurekit dabar plaudama ar labai siena uztaskot, nes man atrodo tik stalvirsis pagrinde aplink taskosi, bet tikrai ne sienos..na nors gal dar kiekvienas turi tam tikrus plovimo ypatumus lotuliukas.gif

Paliksiu pirmaji varianta ir pabandysiu pasiuntinet virtuviniu gamintojams, ka paskaiciuos. Nors reiks gamintis man ja tik pavasari smile.gif bet bent zinosiu kiek mazdaug tiketis islaidu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rim @ 2012 12 09, 17:29)
O tai kur vienas stalviršio gabalas jungiasi su kitu? Ten irgi tik silikonu užtepta?

Nuotraukoj matosi šiek tiek, kad plona metaline juostele jungta. Kadangi stalviršis pilkas- nelabai matosi. Tik nepagalvojau sakyt, kqad jungimą darytų šalia kriauklės- vientisiau atrodytų. Bet neblogai ir taip, kaip yra smile.gif
Atsakyti
Mes planuojame dėti grūdinto stiklo sienelę. Vieni draugai turi ir džiaugiasi, kiti nelabai. Gal yra iš čia kas nors turinčių ar susidūrusių su jomis?
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2012 12 10, 16:27)
Nuotraukoj matosi šiek tiek, kad plona metaline juostele jungta. Kadangi stalviršis pilkas- nelabai matosi. Tik nepagalvojau sakyt, kqad jungimą darytų šalia kriauklės- vientisiau atrodytų. Bet neblogai ir taip, kaip yra  smile.gif

O tai ta metalinė juostelė prie stalviršio kažkaip priklijuota, ar kaip? Ar nėra "pavojaus", kad vanduo pabėgs ir sudrėkęs stalviršis išsipūs?
Atsakyti
QUOTE(Elzy @ 2012 12 10, 16:47)
Mes planuojame dėti grūdinto stiklo sienelę. Vieni draugai turi ir džiaugiasi, kiti nelabai. Gal yra iš čia kas nors turinčių ar susidūrusių su jomis?

man asmeniskai praktiskiau, lengviau valyti, palyginus su plytelem ir plyteliu tarpais ax.gif
Atsakyti
O mes galvojam dėti plokštę... Na tą HPL sienelę ar kai ji ten ax.gif Dar tik pasitikslinsim kas kaip, kai baldininkas atvažiuos.... Nu bet kaip sunervino mane ta sklendė..... doh.gif Nu kaip aš toj vietoj pati nesugalvojau paprašyt jų, ar tikrai nebūtų jau ten įmanoma 10cm aukščiau ją montuot.... doh.gif Nu visiškas pravalas.... Kvieties dujininkus, kad kuo tvarkingiau gautųs, nes įsirenginėji naujai namus, už tokią smulkmeną dar sumoki tiek litų, tai ne, vis tiek kokia tai sklendė kyšos ne balduose ir reiks dar sukt galvą, kaip ją slėpt... doh.gif Jau naktim nemiegu.... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 10 gruodžio 2012 - 16:52
QUOTE(gabby_jz @ 2012 12 10, 17:51)
O mes galvojam dėti plokštę... Na tą HPL sienelę ar kai ji ten  ax.gif  Dar tik pasitikslinsim kas kaip, kai baldininkas atvažiuos.... Nu bet kaip sunervino mane ta sklendė.....  doh.gif  Nu kaip aš toj vietoj pati nesugalvojau paprašyt jų, ar tikrai nebūtų jau ten įmanoma 10cm aukščiau ją montuot....  doh.gif  Nu visiškas pravalas.... Kvieties dujininkus, kad kuo tvarkingiau gautųs, nes įsirenginėji naujai namus, už tokią smulkmeną dar sumoki tiek litų, tai ne, vis tiek kokia tai sklendė kyšos ne balduose ir reiks dar sukt galvą, kaip ją slėpt...  doh.gif  Jau naktim nemiegu....  doh.gif

gabby, o tai šiandien baldininkas nebuvo? juk žadėjo pirmadienį unsure.gif
Atsakyti
Nee, pirmadienį susiskambint tik tarėmės, tai trečiadienį atvarys...
Atsakyti