Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

Sveikos 4u.gif
Gal galite rekomenduoti gerus baldininkus Vilniuje, kurie kokybiški gamina?
Aciu 4u.gif Galite ir į AZ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2012 12 08, 18:34)

Stalviršio sujungimas be staljuostės
user posted image

Nelabai įžiūriu kaip ten tas sujungimas padarytas lens.gif Gal galite pakomentuoti? Kaip suprantu vis vien kažkas tame tarpelyje yra.
Ačiū
Atsakyti
[quote=Kasco E-robot,2012 12 08, 18:39]
[quote=vaiddaa,2012 12 08, 18:20]
Sveikos 4u.gif

Vis skaitineju si foruma, gaunu labai naudingos informacijos. Pabandziau ir as pasidelioti su alno prgrama savo virtuve. Ikeliu foto kas isejo, gal turesit kokiu pastabu. Ten kampe kur siauri stalciukai tai bus kargo krepsys, bet programoje jo neradau. O ta juoda juosta tarp orkaites ir saldytuvo tai pertvara, kurios negalime griauti. Viskas bus baltos mdf plokstes ir be rankenelu. Stalvirsis juodas. Langas siek tiek platesnis. Sienos ilgis kur langas 2,72 cm, kitos sienos 250+ta pertvara 30 cm ir uz jos saldytuvas 60 cm. Uz saldytuvo bus padaryta sienele is gibskartonio, kad nesimatytu is svetaines.
fantastika...atrodo,kad nieko net negalima pasiulyti pakeisti....saldytuvas aiku tokioje vietoje,kad reikes visa laika daryti tuos kelis zingsniu,kad paimtus produktus pasinesti prie uz orkaites esancio darbastalio ir atgal,bet cia tikrai minimalus nepatogumas rolleyes.gif ........jus grazu susikuret projekta,kad nelabai ir prikibsi...cia yra tokiu mergelku,kur del bet kokio varztelio konsultuojasi forume,balda kuria kelis metus....o cia sast ir viskas vietoje....koki stalvisri desit>?..plokste ar pvz granita? bigsmile.gif
[/quote]

Desim plokste, tik dar nezinau kokia smile.gif Dekoju uz gerus atsiliepimus 4u.gif
Papildyta:
[quote=vilmuteeee,2012 12 08, 18:53]
[quote=vaiddaa,2012 12 08, 18:20]
Sveikos 4u.gif

Vis skaitineju si foruma, gaunu labai naudingos informacijos. Pabandziau ir as pasidelioti su alno prgrama savo virtuve. Ikeliu foto kas isejo, gal turesit kokiu pastabu. Ten kampe kur siauri stalciukai tai bus kargo krepsys, bet programoje jo neradau. O ta juoda juosta tarp orkaites ir saldytuvo tai pertvara, kurios negalime griauti. Viskas bus baltos mdf plokstes ir be rankenelu. Stalvirsis juodas. Langas siek tiek platesnis. Sienos ilgis kur langas 2,72 cm, kitos sienos 250+ta pertvara 30 cm ir uz jos saldytuvas 60 cm. Uz saldytuvo bus padaryta sienele is gibskartonio, kad nesimatytu is svetaines.

Dekui is anksto uz nuomones 4u.gif

Labuka,
O aš keisčiau....niekada nesutikčiau,kad plautuvė būtų prie lango... schmoll.gif juk apsitaškys ir teks valyt ir valyt.Plyteles kiek tenka trinti,o čia langas.. Na nebent plautuvė gal bus nenaudojama dideliems virtuvės darbams....gal tik mažutį šaukštuką paskalauti.... ax.gif
Ir dar įdomu,o kur gartraukis ? Lyg nesimato nei virš viryklės,nei virš orkaitės? ax.gif
[/quote]

Gartraukis bus virs kaitlentes, nemokejau ideti blush2.gif O kriaukles visa laika norejau prie lango, manau labai daug plovimu nebus, nes bus indaplove smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_s-i-r-d-u-t-e_ @ 2012 12 08, 20:43)
Projektukas labai panasus i manaji, mano pastebijimai butu tokie: as kaitlente patraukciau arciau orkaites, o plautuve trauksciau labiau i kampa, taip kad padeklas atsidurtu kampe, tada ir langas taip nesitaskytu, ir stalvirsio daugiau liktu, ir ta kampa naudingai isnaudotumet... na, bet cia tik mano nuomone, kiek ji teisinga nezinau, savo virtuves dar neturiu. Gaila kad man nebuvo kur kitur plautuves det kaip tik pries langa, ka jau darysi... O gartraukis kur jusu? Jis gal bus neistraukiamas, todel jo nesimato? Jeigu taip, tada kaitlente tikrai reikia patraukti arciau orkaites, nes isivaizduoju, i ta spintele (virs kaitlentes) turetu buti imontuotas gartraukis. Pataisykit jei klystu  blush2.gif

Bet as galvojau gal patogiau, kai darbastalis yra tarp kriaukles ir kaitlentes, negu butu kaireje darbastalis, paskui kriaukle ir kaitlente g.gif Gautusi taip g.gif

user posted image
Atsakyti
Sveiki,
Perskaiciau ka buvau praleidus,o praleidau ne mazai.Atideti musu remontai del vaiko ligos,ligonine,sanatorija,vakar tik sugrizome pagaliau namo,tai nuo kitos savaites tikiuosi pradesime.Bet bijau jau ir planuoti,tu planuoji Dievas juokiasi. doh.gif
Ziurineju dabar psl ikea,ar kas siuntete is ten ka nors?Ar greit pristato uzsakyma?ar nebuna taip,kad truksta,tarkime,varztuku ar knyguose puslapiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 12 08, 23:22)
nesutinku - pas mane plautuvė prie lango, plaunu  puodus, keptuve ir šaukštelius, apsitaško stalviršis aplinkui, bet langas dar niekada

drinks_cheers.gif kai darais kriaukle prie lango tereikia nusipirkti normalu krana, normalios firmos ir ant langu niekas nesitasys.
Atsakyti
Darbuojus su Alno programa. smile.gif Jei mano virtuves ismatavimai 2.80m * 3m,kaip programoj man tos ismatavius padaryti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2012 12 08, 19:34)
Stalviršio sujungimas be staljuostės
user posted image

Jeigu neklystu tai tarpelis baltu silikonu uzpildytas. Man labai grazu be staljuostes, bet tokiu atveju siena turi buti tobulai lygi, kad stalvirsis graziai prisiglaustu g.gif

QUOTE(Nanita @ 2012 12 09, 17:04)
Darbuojus su Alno programa. smile.gif Jei mano virtuves ismatavimai 2.80m * 3m,kaip programoj man tos ismatavius padaryti? 4u.gif

Atsidarius programa, desineje puseje meniu juostoje, pati pirma eilute Room/Windows/Doors ir tuomet spausti Room dimensions ir susivesit savo duomenis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wspring: 09 gruodžio 2012 - 15:17
wspring,aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rim @ 2012 12 09, 12:25)
Nelabai įžiūriu kaip ten tas sujungimas padarytas lens.gif Gal galite pakomentuoti? Kaip suprantu vis vien kažkas tame tarpelyje yra.
Ačiū

QUOTE(wspring @ 2012 12 09, 15:13)
Jeigu neklystu tai tarpelis baltu silikonu uzpildytas. Man labai grazu be staljuostes, bet tokiu atveju siena turi buti tobulai lygi, kad stalvirsis graziai prisiglaustu  g.gif

wspring teisingai atsakė, bet siena anaiptol nebuvo tobula, netgi labai nelygi, vienoje vietoje( tarp kaitlentės ir šaldytuvo) vyras netgi pjovė kraštelį stalviršio (apie 0,5 cm), kad nereikėtų smarkiai su plytelėmis lygint ir kita pusė labai neatsitrauktų. Smulkieji taprpeliai pasislėpė kai užklijavom plyteles. Dabar viskas labai liuks, nes tos staljuostės tai tiesiog nekenčiu biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas turite betonini stalvirsi? Pavyzdukai internete sudomino, bet idomu, kaip jie kasdienybeje, kokia ju prieziura ir atsiliepimai.
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2012 12 09, 16:30)
wspring teisingai atsakė, bet siena anaiptol nebuvo tobula, netgi labai nelygi, vienoje vietoje( tarp kaitlentės ir šaldytuvo) vyras netgi pjovė kraštelį stalviršio (apie 0,5 cm), kad nereikėtų smarkiai su plytelėmis lygint ir kita pusė labai neatsitrauktų. Smulkieji taprpeliai pasislėpė kai užklijavom plyteles. Dabar viskas labai  liuks, nes tos staljuostės tai tiesiog nekenčiu  biggrin.gif

O tai kur vienas stalviršio gabalas jungiasi su kitu? Ten irgi tik silikonu užtepta?
Atsakyti