Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Google @ 2012 12 07, 13:42)
ir mano kampine karusele  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
user posted image

Gal kas zino, kiek mazdaug tokia karusele kainuoja? ax.gif ir kiek is viso stalciu pas jus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pilėnė: 07 gruodžio 2012 - 15:49
sapnu mergelka, parašysiu gal jau į až, kiek mum paskaičiavo ir koks projektukas smile.gif Nors galutinė suma dar neaiški smile.gif

Google, nu gražu! Ir vis dėlto, kaip skirtingai atrodo vaizdas projkete ir realybėj bigsmile.gif Ir tikrai nebrangu už tokio dydžio, manyčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Google @ 2012 12 07, 14:09)
Rim, Taip, furnitura visa blumine... Del vidiniu stalciu dariau, tik del vaizdo geresnio... Siaip brangiau gaunasi vidiniai, nes perki stalciu normalu plius fasadini profili...

Viso kaina ~6000LT  4u.gif be buitines technikos ir remonto  biggrin.gif

P.S. Dar ten po orkaite atsidaro ta juostele.. 10 cm aukstumo... groteles ir bleka ten sukisiu...  ax.gif

nu nieko nieko tokia...ir kaina labai nedrasko akiu biggrin.gif ....ten kaireje palei lubas matosi toks isdidejantis tarpas,bet cia jau statybinis nukrypimas....spalva fasadu labai panasi i grindu,tai bendras spalvinis koloritas toks is vienos spalvos gaunasi...cia jau skonio reikalas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pilėnė @ 2012 12 07, 16:48)
Gal kas zino, kiek mazdaug tokia karusele kainuoja?  ax.gif ir kiek is viso stalciu pas jus?

man rodos furnitane sita mazmenine kaina 900 lt... bet visur reik nuolaidu tiesiog zysti biggrin.gif

QUOTE(gabby_jz @ 2012 12 07, 17:06)
Google, nu gražu! Ir vis dėlto, kaip skirtingai atrodo vaizdas projkete ir realybėj  bigsmile.gif Ir tikrai nebrangu už tokio dydžio, manyčiau smile.gif

as ir galvoju, kad visai padori kaina.. thumbup.gif

QUOTE(Kasco E-robot @ 2012 12 07, 19:00)
nu nieko nieko tokia...ir kaina labai nedrasko akiu biggrin.gif ....ten kaireje palei lubas matosi toks isdidejantis tarpas,bet cia jau statybinis nukrypimas....spalva fasadu labai panasi i grindu,tai bendras spalvinis koloritas toks is vienos spalvos gaunasi...cia jau skonio reikalas 4u.gif

joooo, musu sienos ir lubos labai nelygios. doh.gif nueina zemyn i viduri kambari... baisu... blink.gif blink.gif uztat pakabinamas jau nebedarem iki lubu, kad taip nesimatytu.

O spalvos blankios dabar atrodo.. Bet galutinis variantas toks nebus, nors norejom labai sviesios virtuves, na tokia ir gavom.. plyteles bus tamsios kaip stalvirsis.. paskui zaliuzes bus irgi tokios spalvos.. stalas irgi... tai susidarys tu akcentu ryskesniu.. bent jau dabar taip galvojasi.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Google @ 2012 12 07, 13:42)
Na va mano virtuve...  Nors iki galo nebaigta... Jauciu reikia prieki klijuoti tamsiom plyteles kaip stalvirsis...

Man tai truputį spalvų trūksta, aš kaip tik klijuočiau ne tamsiom, o kažkokiom ryškiom blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rim @ 2012 12 07, 20:19)
Man tai truputį spalvų trūksta, aš kaip tik klijuočiau ne tamsiom, o kažkokiom ryškiom  blush2.gif

as irgi pritariu...pasiziurekit kaip atrodys tos pacios spalvos plyteles kaip stalvirsis....ar nebus ispudis,kad iejus i virtuve tas bendras virtuves spalvos fonas bus kaip kokio ukisko muilo g.gif.............gal nesules manes uz toki komentara tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kasco E-robot: 07 gruodžio 2012 - 19:44
QUOTE(rim @ 2012 12 07, 20:19)
Man tai truputį spalvų trūksta, aš kaip tik klijuočiau ne tamsiom, o kažkokiom ryškiom  blush2.gif

jos ir bus ryskios... nu bet ne sviesiai ryskios.. smile.gif o tamsiai ryskios..
Atsakyti
Šiandien pradėjo montuoti mūsų virtuvę. Užkliuvo man vienas dalykas tai tarpai tarp stalčių. Jie pagal dizainerę yra 4mm.. Atseit standartas. Bet man kažkodėl atrodo, kad jie didoki. Kokia jusu nuomone?
Atsakyti
QUOTE(Google @ 2012 12 07, 12:42)
Na va mano virtuve...  Nors iki galo nebaigta... Jauciu reikia prieki klijuoti tamsiom plyteles kaip stalvirsis...

Liux, paprasta ir tvarkinga thumbup.gif Ir kaina tikrai gera smile.gif Vienintelė truputį užkliuvusi smulkmena - nesulygiuotos rankenėlės ant pakabinamų spintelių. Suprantu, gartraukis trukdo, bet gal tada tą šalimais išeitų kilstelėti?

Tamsių plytelių klijuoti tikrai nepatariu, pas jus grindys šviesios. Interjeruose tamsios spalvos prasiseda nuo apačios - jei grindys (ar kilimas, ar spintelės) tamsios, tada tamsūs akcentai gali kilti ir į viršų, bet jei ne, geriau nereikia. Tada tie tamsūs lopai (ypač jei dar galvojate apie tamsias žaliuzes) prislėgs patalpą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elzy @ 2012 12 07, 21:54)
Šiandien pradėjo montuoti mūsų virtuvę. Užkliuvo man vienas dalykas tai tarpai tarp stalčių. Jie pagal dizainerę yra 4mm.. Atseit standartas. Bet man kažkodėl atrodo, kad jie didoki. Kokia jusu nuomone?

atsargiai su tais standartais-kad nepapjautu be peilio bigsmile.gif .........pas mane asmeniskai tarpai tarp stalciu,o taip pat tarp virsutinio stalciaus ir stalvirsio taip is akies ziurint svyruoja taip nuo 2 iki 3mm.....ziurisi normaliai,nekrenta i aki kad dideli ar mazi,nes tamsus fasadai tai nesuprasi koks tarpas,nes matosi tamsi linija g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kasco E-robot: 07 gruodžio 2012 - 21:09
QUOTE(Kasco E-robot @ 2012 12 07, 21:06)
atsargiai su tais standartais-kad nepapjautu be peilio bigsmile.gif .........pas mane asmeniskai tarpai tarp stalciu,o taip pat tarp virsutinio stalciaus ir stalvirsiotaip is akies ziurint svyruoja taip nuo 2 iki 3mm.....ziurisi normaliai,nekrenta i aki kad dideli ar mazi,nes tamsus fasadai tai nesuprasi koks tarpas,nes matosi tamsi linija g.gif

Mes kažkaip neaptarėme tų tarpų, tiesiog neliko mintis, kad jie gali būti per dideli. Mūsų fasadas baltas, todėl jie matosi ryškiau kur kas. Aišku po savaitės jau turbūt vienodai švies, bet va dabar dilema ar čia dar sakyt, kad keistų ar ne.
Atsakyti
QUOTE(Ilka* @ 2012 12 07, 21:59)
Liux, paprasta ir tvarkinga  thumbup.gif  Ir kaina tikrai gera smile.gif Vienintelė truputį užkliuvusi smulkmena - nesulygiuotos rankenėlės ant pakabinamų spintelių. Suprantu, gartraukis trukdo, bet gal tada tą šalimais išeitų kilstelėti?

Tamsių plytelių klijuoti tikrai nepatariu, pas jus grindys šviesios. Interjeruose tamsios spalvos prasiseda nuo apačios - jei grindys (ar kilimas, ar spintelės) tamsios, tada tamsūs akcentai gali kilti ir į viršų, bet jei ne, geriau nereikia. Tada tie tamsūs lopai (ypač jei dar galvojate apie tamsias žaliuzes) prislėgs patalpą  4u.gif

tos rankeneles is tikro galvos skausmas,kadangi tas gartraukis (ta proga kiti renkasi sprendima is vis be rankeneliu).......o ir siaip rankeneliu pozicija krenta i akis,nes kai kurios yra per viduri,o kai kurios prie krasto g.gif
Papildyta:
QUOTE(Elzy @ 2012 12 07, 22:10)
Mes kažkaip neaptarėme tų tarpų, tiesiog neliko mintis, kad jie gali būti per dideli. Mūsų fasadas baltas, todėl jie matosi ryškiau kur kas. Aišku po savaitės jau turbūt vienodai švies, bet va dabar dilema ar čia dar sakyt, kad keistų ar ne.

idomus pastebejimas is tikro....cia forume yra keletas labai dideliu "specu",gal jie patars kai prisijungs...dabar paziurejau savo spinteliu baltu fasadu tarpus,tai svyruoja nuo 3 iki 4mm...kazkaip labai nekrenta i akis,(stalciai tamsus,tai nieko nesimato), bet jei pasiziuri tai aisku matosi tie tarpai...bet gyvent kazkaip netrukdo....jus aptarkit dar su projektuotoja,ji jums tikrai paaiskins kodel taip yra ir ar galima sumazinti pvz iki 2mm.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kasco E-robot: 07 gruodžio 2012 - 21:18