Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(sapnu mergelka @ 2012 12 06, 12:02)

o su kokia programėle braižėte? Gal ji turi daugiau galimybių nei ALNO?
Papildyta:

beje, lyginant su prieš tai buvusiais, tai šis projektas man super thumbup.gif

ne pati braiziau, dizainere Alanto baldu.
Papildyta:
QUOTE(rim @ 2012 12 06, 12:25)
Nelabai supratau kur tas vamzdis ir apie kokias pakabinamas spinteles šnekat?

Paskutiniam variante orkaitę kelčiau arčiau darbastalio per vieną spintą. Nors gal ir nereikia, žiūrint kokie ten pločiai spintų išeina.

Pirmam mano keltam variante yra spinteles pakabinamos, tai i viena ju, virs kaitlentes, montuosis gartraukis - kazkaip reikia vamzdi paslept istraukimo.
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2012 12 05, 20:48)
kaip jus cia matuojat mergaites>?...iki grindu gal?...as turejau minty nuo sulenktos alkunes iki stalvirsio...jis patogiam darbui turetu buti apie 15cm ...stalvirsio aukstis svarbu,kad nebutu per aukstai,nes reikes kelti rankas ir itempti raumenis ir ,kad nebutu per zemai,kad nesilenkti ir vel netempti raumenu....siaip mano nuomone toks daug maz optimalus aukstis butu 91cm (standartinis,atsiprasau uz si zodi) bigsmile.gif...........o jei jus matuojat iki grindu ir gaunat metra tai panasiai is gaunasi optimalus stalvirsio aukstis apie 90cm unsure.gif

nuo mano sulenktos alkunes iki grindu gaunasi 113-114cm tai atemus ta 15cm ir gaunasi 99-98cm stalviršio aukštis... ir tema pabaigiu...
Atsakyti
QUOTE(Klasta @ 2012 12 05, 23:58)
... blush2.gif , grazus tie jusu baldai...Klausimas butu ne i tema..., gal ta firma ir kitokius baldus gamina (patiko kainos ir kokybes santykis, ir net labai tinka, kad yra pajuryje). Labai reikia vaikui baldu...(o veliau ir virtuvinis laukia  doh.gif )

aciu...kai pries metus uzsakinejau virtuvini tai jie dare tik virtuvinius ir spintas stumdomomis durimis...ir tai man spinta nesutiko gaminti,nes buvo per daug sudetinga....cia reikia skambinti ir klausti...beja,man paciam dabar reikia modulines sistemos svetaineje,tai as jauciu,kad kreipsiuos kazkur,kol kas nezinau kur.........beja del kainos ir kokybes tai cia tik jusu nuomone,nes cia vyrauja tik atvirkstine nuomone thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(savitre @ 2012 12 06, 15:18)
nuo mano sulenktos alkunes iki grindu gaunasi 113-114cm tai atemus ta 15cm ir gaunasi 99-98cm stalviršio aukštis... ir tema pabaigiu...

mano ugis-182...atstumas nuo sulenktos alkunes iki grindu -110..stalvirsio aukstis-91cm...toks optimalus mano nuomone ir taip pat ergonomikos tyrinejimu nuomone...risam tema,kas kaip nori tas lai issikelia ta stalvirsi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Moni324 @ 2012 12 06, 19:32)
http://www.facebook....8...e=1 labai prašau, pabalsuokit smile.gif Būsimi dizaineriai smile.gif

nebeikia nuoroda.........nors gal cia tik dizaineriams skirta doh.gif
Atsakyti
Atejau pasigirti, pagaliau turiu savo virtuve... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Tik plyteles dar neisklijuotos tai dar turbut nedesiu... tongue.gif

QUOTE(Ga-aP @ 2012 12 06, 11:54)
Va kaip atrodo variantas su kaitlente desineje (tik sala tokia kaip pries tai dejau variantus):

user posted image

Panasiai kaip mano smile.gif thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Google @ 2012 12 07, 11:59)
Atejau pasigirti, pagaliau turiu savo virtuve...  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Tik plyteles dar neisklijuotos tai dar turbut nedesiu...  tongue.gif
Panasiai kaip mano  smile.gif  thumbup.gif

Idekit, labai idomu ax.gif Nekreipsim demesio i neisklijuotas plyteles 4u.gif
Atsakyti
Na va mano virtuve... Nors iki galo nebaigta... Jauciu reikia prieki klijuoti tamsiom plyteles kaip stalvirsis...

Tikiuosi niekam neiskraipua puslapio labai

user posted image

user posted image

ir mano kampine karusele thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
user posted image

P.S. Patogi/nepatogi jau nebekomentuokit... pasidariau ir kitos dar 20 metu nedarysiu.. biggrin.gif

Dar dariau vidinius stalcius... LIko 1,5 vidinio stalciaus priekinio profilio, gal kam reikia??? bigsmile.gif BLUMAMS

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Google: 07 gruodžio 2012 - 12:46
QUOTE(Google @ 2012 12 07, 13:42)
Na va mano virtuve...  Nors iki galo nebaigta... Jauciu reikia prieki klijuoti tamsiom plyteles kaip stalvirsis...

Nugi grazu thumbup.gif kaip as savosios laukiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Google @ 2012 12 07, 13:42)
Na va mano virtuve...  Nors iki galo nebaigta... Jauciu reikia prieki klijuoti tamsiom plyteles kaip stalvirsis...

P.S. Patogi/nepatogi jau nebekomentuokit... pasidariau ir kitos dar 20 metu nedarysiu..  biggrin.gif

Čia Blum-inė? Kiek kainavo jei ne palaptis?

Dar dariau vidinius stalcius...  LIko 1,5 vidinio stalciaus priekinio profilio, gal kam reikia???  bigsmile.gif  BLUMAMS

Gal galite pakomentuoti, kodėl darėte vidinius stalčius, o ne paprastus? Dėl kainos ar kažkoks kitas motyvas buvo?

Atsakyti
Rim, Taip, furnitura visa blumine... Del vidiniu stalciu dariau, tik del vaizdo geresnio... Siaip brangiau gaunasi vidiniai, nes perki stalciu normalu plius fasadini profili...

Viso kaina ~6000LT 4u.gif be buitines technikos ir remonto biggrin.gif

P.S. Dar ten po orkaite atsidaro ta juostele.. 10 cm aukstumo... groteles ir bleka ten sukisiu... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Google: 07 gruodžio 2012 - 13:14
QUOTE(Google @ 2012 12 07, 14:09)
Rim, Taip, furnitura visa blumine... Del vidiniu stalciu dariau, tik del vaizdo geresnio... Siaip brangiau gaunasi vidiniai, nes perki stalciu normalu plius fasadini profili...

Viso kaina ~6000LT  4u.gif be buitines technikos ir remonto  biggrin.gif

P.S. Dar ten po orkaite atsidaro ta juostele.. 10 cm aukstumo... groteles ir bleka ten sukisiu...  ax.gif

Grazu wub.gif O kur jums taip pigiai padare? Maniskes pradine samata, nors dydis panasus, 15 000 Lt ir be jokiu pribumbasu:oh
Atsakyti
QUOTE(Google @ 2012 12 07, 13:09)

Viso kaina ~6000LT  4u.gif be buitines technikos ir remonto  biggrin.gif

P.S. Dar ten po orkaite atsidaro ta juostele.. 10 cm aukstumo... groteles ir bleka ten sukisiu...  ax.gif

Puiki virtuve thumbup.gif thumbup.gif Ir beje isdestymas atrodo tikrai patogus 4u.gif

Atsakyti