Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Kasco E-robot @ 2012 11 14, 21:19)
lygiai pries 1m ir 1men......jus tikriausiai turit minty tai,kad dabar visi sako-"oi,zinokit,viskas subrango" bigsmile.gif

Lyginant su 2009-2010 m. subrango. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2012 11 14, 21:04)
galiu parodyti nuotraukas....welcome bigsmile.gif

aš tai nuo to ir pradėčiau biggrin.gif Daug foto, su atidarytom spintelėm, kantais...Deja už tokią kainą gauti tokį sąrašą nerealu , arba kažkurioj vietoj išdūrė jus arba varot čia gerai reklamą tongue.gif Ir dar net kriauklę su kaitlente sumontavo wub.gif Sorry, bet tikrai nerealu
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2012 11 14, 22:44)
Lyginant su 2009-2010 m. subrango.  mirksiukas.gif

as dariausi 2011m rugseji...kiek atsimenu lenku ar estu LMDP kvadratas tada kainavo 26lt...bet cia parduotuveje,beabejo gamintojai perka zemesnemis kainomis...nezinau kas jums pabrango...darbas gal....pvz dazytas MDF tai tikrai pigo g.gif
Papildyta:
QUOTE(Furtado @ 2012 11 14, 22:50)
aš tai nuo to ir pradėčiau  biggrin.gif Daug foto, su atidarytom spintelėm, kantais...Deja už tokią kainą gauti tokį sąrašą nerealu , arba kažkurioj vietoj išdūrė jus arba varot čia gerai reklamą  tongue.gif Ir dar net kriauklę su kaitlente sumontavo  wub.gif Sorry, bet tikrai nerealu

na,jei jus mokejot dvigubai brangiau tai tada gal jus isdure....jums taip neatrodo?....as juk sakau-normalus virtuves baldai-ne auksiniai...is normalios LMDP plokstes,is normalaus dazyto MDF,is normaliu blum firmos stalciu ir lankstu su stabdziukais ......as pastebiu,kad zodis blum daug kam reiskia milijonus....taip tai labai brangus lankstai ir stalciai...net 10 kartu brangesni uz kinietiskus,kuriu kaina lanksto nesiekia 50cnt........ bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2012 11 14, 22:08)
na,jei jus mokejot dvigubai brangiau tai tada gal jus isdure....jums taip neatrodo?

Abejoju ar vyras pats galėtų išdūrinėt tongue.gif Tuo labiau kainas neblogai aš pati žinau... Man tai patinka, kai žmonės įsivaizduoja save kompetetingais nustatant savo baldų medžiagas ir jų kainas biggrin.gif
Aš tai tų foto norėčiau pamatyt bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Furtado: 14 lapkričio 2012 - 22:18
QUOTE(Furtado @ 2012 11 14, 23:15)
Abejoju ar vyras pats galėtų išdūrinėt  tongue.gif Tuo labiau kainas neblogai aš pati žinau... Man tai patinka, kai žmonės įsivaizduoja save kompetetingais nustatant savo baldų medžiagas ir jų kainas biggrin.gif
Aš tai tų foto  norėčiau pamatyt  bigsmile.gif

as kainu nenustatineju...mano atveju as nuejau i firma ,kuri prekiauja plokstemis,klaipedoje pries metus buvo pavadinimu "praraja",dabar sako,kad nebera,bet ne esme...taigi nuejau ir man patiko kronopol sokoladine limba,kaina ne as nustaciau,o buvo parasyta-26lt...paskui issirinkau stalvirsi,neatsimenu egger ar termopal,kainos neatsimenu,tikrai ne prudai,virsutiniu spinteliu fasada paprasiau balta dazyta MDF,sake,kad kaina apie 300lt uz kvadrata,dabar rodos jau atpigo (kita savaite darysiuos sekcija is dazyto juodo MDF ir kronopol ar kronospan karkaso,tai paaiskes dabartine kaina)......ikisau cia trigrasi,nes supermamamos kalbejo apie pigias virtuves,mano atveju yra kaip yra,ir gana dar brangiai gavosi-1000lt uz begini metra....beja vienoje didmenininku firmoje maciau,kad yra egger kai kuriu spalvu ploksciu ispardavimas-kaina 12lt ( ne as nustatineju kainas)....man taip pat patinka zmones,kurie sako kad kazkas neimanoma....auksas uz aukso kaina,plokste uz plokstes-ar ka nors naujo isradom?.....foto galiu privaciai imest,arba galiu parodyti linka,kur gamintojas idejes mano virtuves foto...arba einu skaityt kaip cia ikelt nuotraukas,nes supermamos nebutu super,nes net ir man su siokiu tokiu issilavinimu sunku suprast kaip cia nuotraukas idet....beja,kai dariausi viso buto remonta nuo nulio,labai nemazai cia laiko praleidau iskodamas ideju bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2012 11 14, 22:04)

a) estų arba lenkų LMDP karkasas ir durelės, austrų Eger arba vokiečių Thermopal stalviršis, -700 Lt.
cool.gif estų arba lenkų LMDP karkasas, austrų Eger arba vokiečių Thermopal durelės irstalviršis, -800 Lt.
c) estų arba lenkų LMDP karkasas, austrų Eger arba vokiečių Thermopal stalviršis, dureles Postformingo (LMDP suapvalintais kraštais), -900 Lt.
d) estų arba lenkų LMDP karkasas, austrų Eger arba vokiečių Thermopal stalviršis, dureles dažytos MDF, -1000 Lt (šviesios spalvos tonai), -1050 Lt (ryškios ir tamsios spalvos).
Šiuo metu virtuvės baldų pagaminimo trukmė yra 3-4 savaitės.
ir viskas pasitvirtino...labai dziaugiuosiu,kad radau si gamintoja...gaila jie neapsieme pagaminti gana sudetinga spinta stumdomomis durimis.....

Tikrai laikiau rankose lankstuka su siom kainom tik primirsau kokio gamintojo.

Paskaicius paskutinius postus, vaizdas toks kad medziagos kainuoja turbut pigiau nei patsas darbas?
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2012 11 14, 22:08)
as dariausi 2011m rugseji...kiek atsimenu lenku ar estu LMDP kvadratas tada kainavo 26lt...bet cia parduotuveje,beabejo gamintojai perka zemesnemis kainomis...nezinau kas jums pabrango...darbas gal....pvz dazytas MDF tai tikrai pigo g.gif
Papildyta:
na,jei jus mokejot dvigubai brangiau tai tada gal jus isdure....jums taip neatrodo?....as juk sakau-normalus virtuves baldai-ne auksiniai...is normalios LMDP plokstes,is normalaus dazyto MDF,is normaliu blum firmos stalciu ir lankstu su stabdziukais ......as pastebiu,kad zodis blum daug kam reiskia milijonus....taip tai labai brangus lankstai ir stalciai...net 10 kartu brangesni uz kinietiskus,kuriu kaina lanksto nesiekia 50cnt........ bigsmile.gif

čia tipo paslaptis kas gamintojas ? ar čia savireklama tokia keista?

Jūs rašote jog mokėjote 3700Lt, tai vien atėmus dažytas dureles (pas jus gaunasi ~2,5m2 (~800lt) ir 3 Blum stalčiai (jei mes apie tokius pat kalbam) (450-500Lt) viskam kitam lieka ~2400Lt . tai nebent ten vien durelės arba BT visur ir to baldo tik karkasas. ir tai kaina labai jau ant ribos. Panašu jog nemokėjote nei PVM ir dar stebuklingų nuolaidų turite.

kai reiks baldų, specialiai duosiu Jiems paskaičiuoti. mes čia jau diskutavom, kukliai kukliai su 1000Lt/m įmanoma sutilpti, bet stengtis reikia. Ir tame puslapyje nurodyta - DURELĖS apie stalčius ir Blum furnitūra ten nekalbama. Manau jog be Jūsų virtuvės foto, tolimesnė diskusija beprasmė, nes gali būti jog mes apie batus o Jūs apie ratus.

beje, tas gamintojas savo dažymo lyg tai ir neturi, perka paslaugą? ar aš kažko nežinau?
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 11 14, 00:33)
na gerai, paskaičiuokime. tarkime virtuvė 3m pagal vieną sieną. pagal Jus su Bluminiais lankstais ir stalčiais mes telpame į sumą nuo 2100lt

į 3 metrus sakykime dėsime neintegruojamą šaldytuvą (60cm) (kad būtų pigiau) kriauklę (50cm), kokią siaurą rankšluostinę na ir dvi spinteles su stalčiais (po 60cm=1.2m) ir orkaitę (60cm) tai vien Blum stalčiai į dvi spinteles kainuos ~1200Lt (kainas ėmiau iš šios temos senesnių pasisakymų), o kur rankšluostinė, karkasas iš plokštės, stalviršis, kriauklė (!!!), rankenėlės, jau nešnekant apie fasadus ir darbą. o jei dar pridedam pakabinamas spinteles??????
tai kaip čia sakė - tada ir į 1000 su 1m netelpam, todėl nereikia pasakų skleisti apie virtuvę su Blum furnitūrą nuo 700Lt/1m
su  metalbox ir tokiais pritraukėjais- sutinku, įmanoma, bet tai nėra tas pats daiktas.
dar žmonės už gryną pinigą palaikys Jūsų kalbas

man siandien su blum mechanizmais, blizgia dazyta plokste, 7,5 m - virtuvinio paskaiciavo 8350lt - be technikos.
Papildyta:
QUOTE(dolile @ 2012 11 14, 10:19)
Na kad jau apie kainas pakrypo kalba, tai pas mane virtuvė 4,48*2,35m. 6 stalčiai, visur blum bėgeliai ir lankstai, šaldytuvas neįmontuojamas, apatinėse spintelėse įfrezuotos rankenėlės, viršutinėse - be rankenėlių - prailgintos durelės, fasadas egger, stalviršis termopal ( ar atvirkščiai  rolleyes.gif ) - suma 7100lt. Man atrodo normali kaina. Sumontavo prieš 2 savaites.
Papildyta:
Stalčiai man atrodo, kad kuo platesni - tuo gali trumpiau laikys bėgeliai - juk jei didesnis, tai ir prikrausi daugiau, kyla pavojus, jog bus daugiau kg nei paskaičiuota pagal gamintoją. Tai man atrodo, kad tikrai 60 - 90cm pločio pats tas

kokia firma gamino virtuvini? g.gif ar petenkinti darbu? 4u.gif
Atsakyti
Ieskojau virtuves meistru menesi. Pavargau ieskot. Apvaziavau salonus, kitus miestus. Norejau pigiau, bet ne prastai. Taigi galiausiai uzejau i prabangu salona, ten nusipirkau virtuve is ekspozicijos ( su 60 proc nuolaida ). Taip, man netiko isdestymas, issideliojau pagal save, uzsakiau dar dvi papildomas spinteles, nauja stalvirsi ( kadangi ekspozicinis ispjovimas man netiko ), isiule akmens mases kriaukle + kazkoki ale labai gera krana, ir finale vokieciu gamybos virtuve man kainuos 5000 lt su viskuo. Yra ir stopukai ir prabangus begeliai, ir visokiu velniu, kuriu dar nespejau issiaiskint, nes dar nepradejau naudoti. Virtuves bendras ilgis bus 3.40 rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2012 11 14, 21:04)
mergaites ir berniukai....kiekvienas atvejis yra individualus....mano atvejis:
1. virtuve montuota-miestas mociuciu.
2. gamintojas-individuali imone-miestas Klaipeda
3. virtuves ilgis 3m 60cm
4. stalvirsis EGGER
5. karkasas ir apatines spinteles-lenku kronopol (del to,kad spalva patiko,sokoladine limba,beja,labai grazi)
6. virsus dazytas MDF (blizgantis),virsus aukstas (72cm)
7. visi lankstai blum ir su stabdziukais
8. viena dalis skirta stalciams (80cm plocio)-3 blum stalciai su pritraukejais
9. i kaina ieina projektavimas vietoje,paskui atvezimas ir sumontavimas 4 aukste...ispjauta skyle kriauklei,ileista kriaukle,ispjauta skyle kaitlentei,sumontuota kaitlente.
10. taip pat pagaminta atskira spintele duju skaitikliui paslepti (dazytas MDF)
11. viso sito kaina 3700....t.y. 1000lt uz begini metra...ir neuzmirskit,kad dazytas MDF,jei butu lenku ar estu plokste tai tikrai butu iseje pigiau...galiu parodyti nuotraukas....welcome bigsmile.gif
Papildyta:
cituoju is mano virtuves baldu gamintojo puslapio:

Mūsų gaminami baldai iš tikro pasižymi geru kainos ir kokybės santykiu, nes gaminami iš aukščiausios kokybės medžiagų, o kaina yra gerokai žemesnė, nei stambiųjų gamintojų. Visuose virtuvės balduose į dureles dedame tik BLUM firmos lankstus su stabdžiukais, kurie yra sertifikuoti 200 000 atidarymo ciklų ir tarnauja apie 20 metų.

Virtuvės baldų kainą labiausiai įtakoja gaminiui pasirenkama (LMDP) laminuota medžio drožlių plokštė ir naudojama furnitūra. Kokybiškiausios ir išvaizdžiausios - vokiškos ir austriškos plokštės, ekonomiškesnės – estiškos ir lenkiškos. Žinoma, galimos įvairios plokščių kombinacijos, pavyzdžiui, lenkiškas karkasas ir vokiškos durelės. Kurį variantą naudoti gamyboje spresite Jūs. Kainą labai įtakoja pasirenkamas stalčių skaičius, fasado (durelių) rūšis... Taip pat panaudojamų aliuminio ir stiklo durelių kiekis. Pateikiu keletą pavyzdukų kaip skiriasi kaina. Šie pavyzdukai padės lengiau įsivaizduoti kiek gali kainuoti Jūsų baldai (nurodoma apytikslė 1 bėginio metro virtuvės baldų kaina lt.) :

a) estų arba lenkų LMDP karkasas ir durelės, austrų Eger arba vokiečių Thermopal stalviršis, -700 Lt.
cool.gif estų arba lenkų LMDP karkasas, austrų Eger arba vokiečių Thermopal durelės irstalviršis, -800 Lt.
c) estų arba lenkų LMDP karkasas, austrų Eger arba vokiečių Thermopal stalviršis, dureles Postformingo (LMDP suapvalintais kraštais), -900 Lt.
d) estų arba lenkų LMDP karkasas, austrų Eger arba vokiečių Thermopal stalviršis, dureles dažytos MDF, -1000 Lt (šviesios spalvos tonai), -1050 Lt (ryškios ir tamsios spalvos).
Šiuo metu virtuvės baldų pagaminimo trukmė yra 3-4 savaitės.
ir viskas pasitvirtino...labai dziaugiuosiu,kad radau si gamintoja...gaila jie neapsieme pagaminti gana sudetinga spinta stumdomomis durimis.....

Sveiki, gal galima to meistrelio kontaktus gauti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(braske24 @ 2012 11 15, 18:56)
Papildyta:
kokia firma gamino virtuvini? g.gif ar petenkinti darbu? 4u.gif

Alkena. Man jie jau antrą virtuvinį darė. Aš darbu tikrai patenkinta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(braske24 @ 2012 11 15, 19:13)
Sveiki, gal galima to meistrelio kontaktus gauti? g.gif

atsakyta privaciai kaip ir praset....is savo puses siulyciau sau susikurti virtuve kokia norite ir nueiti su projekteliu i kelias imones ar individualias imones...as asmeniskai buvau "pirklio baldai" (vydmantai), "firmamedis"(kretinga) ir ta individualia imone,kuri dirba kaip suprantu su patentu(reikia paziuret i popieriu)...kaina su identiska plokste ir MDF,su 3 blum stalciais su pritraukejais,su vokisku stalvirsiu ir visais lankstais blum su stabdziukais:1 imone-5500-6000, 2 imone-5300-5500, 3 imone-3700lt....nesu milijonierius,gyvenu bute,kuriame nenoriu baldu uz tokia pat kaina kaip viso buto kaina,tai pasirinkau trecia varianta,kuris beja cia labai daug kam nepatinka bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kasco E-robot: 15 lapkričio 2012 - 21:51