QUOTE(Kasco E-robot @ 2012 12 05, 19:48)
sitas kalbetojas dega neapykanta kitai nei jo nuomonei,jau man tik atejus cia ir atsakius i kazkurios supermamos klausima ar galima gauti baldus uz 800lt uz begini metra ir praktiskai parodzius,kad galima ir galima kokybiskus pradejo ieskoti slieku,buk tai nufotografuok stalcius,nufotografuok dazyta MDF ir pan.....manau,jei zmogus gyvena kreivu veidrodziu karalysteje ir galvoja,kad 2*2=5 tai kokiu dar logikos keliu jis cia ka galetu nukreipti.......tikiuosi mes visi atsirinksim kur pelai,o kur grudai
atsiprašau likusių forumo narių, kurie priversti matyti šį postą. norėjau praignoruoti Kasco E-robot replikas, bet kai žmogus šitaip prašosi dėmesio, nusprendžiau Jam atsakyti. Žemiau skaityti nebūtina.
Kasco E-robot, kad Jums būtų lengviau suprasti teksto visumą, pabandysiu esmę išdėstyti punktais, pasisteminant:
1. gal dar 4 ar 5 žmonės labai mandagiai Jums parašė jog savo standartus naudotumėt savo erdvėje ir nebruktumėt čia jų taip nahališkai. Standartais, ergonomikos tyrimais, kaip rekomendacijomis naudotis galima, bet neprivaloma, jei kitaip nereglamentuoja įstatymai.
2. Peršasi išvada, jog Jūs iš tų, kurie negali nueiti ramiai miegoti, prieš tai visko nesukišę į lentynėles, kuriose viskas griežtai suklasifikuota ir turi inventorinį numerį - užuojauta.
3. dėl neapykantos - jeigu čia kas ir dega, tai nebent Jūs. jeigu aš ir išsakiau savo nuomonę, tai atsakydamas į klausimą ir tikrai nebrukdamas jos, kaip vienintelės teisingos. Tiesiog dalinuosi žiniomis ar patirtmi, kaip ir daugelis čia esančių.
4. dėl taboro - jei tai toks humoras - tai jau kažkaip ir nebejuokinga, o kelia rūpesti. Jūs kreipkitės pas psichologus, kol nevėlu, kol dar aplinkiniai Jus toleruoja.
Neesu tabore buvęs ir net neįsivaizduoju kaip žmonės ten tvarkosi, bet jei jie įsirenginėja savo būstą pagal tai, kaip jiems patogu ir priimtina, atsižvelgiant į asmeninius poreikius, tada aš už juos, tik nemanau jog jie pirmieji taip sugalvojo ir šis žodis nusipelnė tokios pagarbos.
5. dėl Jūsų virtuvės - aš pažadėjau savo nuomonės nereikšti, todėl ją ir pasilaikau sau. O nuotraukų paprašiau, nes buvo įdomu iš principo pamatyti išpildymą (beje, durelių taip ir neparodėte, bet tai jau nesvarbu)
Jeigu trumpai - tokia virtuvė už tokią kainą yra labai netgi nepigu. Sakyčiau rinkos kaina, gal kiek ir aukščiau už vidurkį ir nieko pigaus ar kažkokio stebuklo nepamačiau. O jei skaitytumėt postus nors kiek atidžiau, sutiktumėt ir mano nuomonę, jog virtuvės "bėginį metrą" įmanoma pasidaryti ir už 700lt ar net pigiau, bet klausimas ar toks kūrinys ką nors sužavės.
6. jokių sliekų aš neieškojau, tiesiog Jūsų informacijos pateikimo būdas labiau atitiktų posakį, kurį Jūs naudojate mano gyvenimui apibūdinti, nors net neįsivaizduojate nei ką aš veikiu, nei kur ar kaip gyvenu. Ir perskaitykite tą vietą atidžiau - be manęs ten buvo ir daugiau norinčių pamatyti taip kreivai pristatytą kūrinį. Pats provokavote dėmesiui, o dabar skundžiatės jo pertekliumi.
7. Jeigu Jums taip trukdau gyventi, jog net leidžiate sau purvais taškytis - galiu Jūsų postus paprasčiausiai ignoruoti.
Papildyta:
QUOTE(Ga-aP @ 2012 12 05, 18:48)
Sveikos,
pakomentuokit, prasau, niekaip neapsisprendziu (saloj dar yra 6 stalciai is kitos puses), i spalvas nekreipkit demesio, tik isdestymas aktualu.
Daug vietos, net pavydu
man tvarkingiau atrodo 1-as variantas, nors ten nepavaizduotas gartraukis, kas tikėtina šiek tiek pakeistų vaizdą