QUOTE(savitre @ 2012 12 04, 13:06)
man irgi taip matuojant gaunasi 97-98cm o mano ugis 174cm
kaip jus cia matuojat mergaites>?...iki grindu gal?...as turejau minty nuo sulenktos alkunes iki stalvirsio...jis patogiam darbui turetu buti apie 15cm ...stalvirsio aukstis svarbu,kad nebutu per aukstai,nes reikes kelti rankas ir itempti raumenis ir ,kad nebutu per zemai,kad nesilenkti ir vel netempti raumenu....siaip mano nuomone toks daug maz optimalus aukstis butu 91cm (standartinis,atsiprasau uz si zodi)
...........o jei jus matuojat iki grindu ir gaunat metra tai panasiai is gaunasi optimalus stalvirsio aukstis apie 90cm
Papildyta:
QUOTE(gabby_jz @ 2012 12 03, 13:48)
Skubus klausimas.
Jau kažkada minėjau, kad norėčiau aukštesnio stalviršio, nei standartas, vyras mane visaip durnina, kad nenormalu čia bus ir per aukštai. Nejau visi turim būt vienodi??? Jeigu 100% esu įsitikinus, kad man būtų patogiau aukščiau??? Dabar prie 86cm tai visiškai kūprinuos ir nervuojuos, kitas standartas, kiek žinau, yra 91cm. Nejau niekas niekas gyvenime negamina dar aukštesnių baldų?......
taip,91cm yra visiskas standartas (atsiprasau uz si keiksmazodi) ir visi tokius baldus gamina,daznai tai isprendziama kojeliu reguliavimu ir po to jos uzdengiamos cokoliu ir pan.....jei jusu ugis virs 175 ar 170 mazdaug,tai tik 91cm jums labiausiai turetu tikt.....bet cia tik mano pasamprotavimai,tikra tiesa cia skleidzia kiti veikejai,ypac nepripazystantis standartu (vel keikiuos) ir darantys kaip cigonu tabore priimta
Papildyta:
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 12 05, 00:20)
atsiprašau
kažkaip norėjosi žmogų pakreipt logikos keliu, bet matau jog beprasmiška.
būtent tai ir akcentuoju. Darote taip, kad Jums būtų patogu
sitas kalbetojas dega neapykanta kitai nei jo nuomonei,jau man tik atejus cia ir atsakius i kazkurios supermamos klausima ar galima gauti baldus uz 800lt uz begini metra ir praktiskai parodzius,kad galima ir galima kokybiskus pradejo ieskoti slieku,buk tai nufotografuok stalcius,nufotografuok dazyta MDF ir pan.....manau,jei zmogus gyvena kreivu veidrodziu karalysteje ir galvoja,kad 2*2=5 tai kokiu dar logikos keliu jis cia ka galetu nukreipti.......tikiuosi mes visi atsirinksim kur pelai,o kur grudai