Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(gabby_jz @ 2012 12 04, 13:21)
Būkit geri, priminkit, kur radot/matėt šiukšliadėžių į stalčių už protingą kainą biggrin.gif Nes spec. stalčių jau kartu su šiukšline dėt tai tikrai brangu, galvoju dėt paprastą gilų stalčių po kriaukle, ir ten įstatyt pačių nupirktas šiukšlines, bet kakžkaip nesiseka rast, arba irgi šimtais, tai jau tada apsimokiau dėt specialų Blumo iškart su visos dėžėm biggrin.gif

Nu va nebent šitą užmačiau, čia reik 60cm pločio stalčiaus? biggrin.gif  blush2.gif
http://www.brasa.lt/...item.php?id=569

taip, šitas variantas skirtas 60cm pločio spintelei. Ir kaina šito komplekto visai pusę velnio
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2012 12 04, 14:34)
sveika,
pats virtuves komplektukas - praktiskai idealiai atrodo, bet indauja - nelabai unsure.gif na, lyg ant to zemojo staliuko butu kazkokia spintele pakabinama tiesiog padeta ir lauktu savo eiles buti pakabinta. O kodel nebandet nepalikti tos "palanges"? t.y., ta indauja pagilinti, arba komodo gyli sumazinti.. Tada ir kampo, i kuri dauzysites kojas jus ar vaikai - nebeliktu..

sorry uz kritika..  mirksiukas.gif

QUOTE(Anisa @ 2012 12 04, 16:02)
sorry be ta paskutine nuotrauka tai beskonybe, mano nuomone, kaip is gariunu, dar karta atsiprasau  blush2.gif

nu nepykstu aš už tą kritiką, kaip tik: ačiū 4u.gif drinks_cheers.gif
indaują pataisysiu, o ką daryt su gartraukiu? gal turit gerų idėjų su paveiksliukais? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 12 04, 01:05)
gausis labai gražiai  4u.gif
Papildyta:
stop stop stop
manau toliau eiti nebereikia, arba atidarykime naują temą apie standartus.
nes aš nelabai suvokiu kaip susiję "standartinio ūgio žmonės" o tuo labiau "visuotinai priimtas ergonomisko darbo atsistojus prie stalo normos"  ir mano virtuvė doh.gif  kas tuos standartus kūrė ir tas normas rašė ? o tuo labiau mano individualiai virtuvei? visuomeninėm patalpom - imkite tuos standartus ir rašykite, bet namie aš pisuarą kabinsiu tokiame aukštyje, kokiame noriu.
tai jeigu mano ūgis pvz 212cm, o "visuotinai priimtas ergonomiskos lovos ilgis yra 200cm vertinant  standartinio ūgio žmones" ką, aš dabar visą gyvenimą miegosiu per trumpoje lovoje?

o gal aš dievinu šeimininkauti ant 15cm platformų, į kokį standartą man tada žiūrėti?

užtenka jau nuo STR reikalavimų bloga, tai dar baldų aukštį ir lovų ilgius reglamentuokime  doh.gif

tikrai stop stop....man jusu standartai jau aiskus-prisiziurejot filmo Avatar bigsmile.gif

standartinis zmogus,itariama,kad lietuvis-ugis virs 212,ranku ilgis virs 200,stalvirsio aukstis standartinis ir ergonominis-virs 150cm
Papildyta:
QUOTE(sapnu mergelka @ 2012 12 04, 01:35)
nu, nustokit peštis, geriau pakomentuokit mano darbą doh.gif  įmetu dar vieną fotkę, šįkart su indauja. Ana nesimetriška, nes lubos eina žemyn, o ten ant tuščio stalviršio stovės telikas:
user posted image

siaip cia gana nelengva suprasti isplanavima(arba man 3d nedirba),nes atrodo virtuve kaip rombo formos...nesuprasti ar toli saldytuvas iki kaitlentes ar kriaukles (ar nebus diskomforto daznai ir toli vaikscioti)...ar pakankamai vietos aplink stala....nes dabar,zinot kokie standartai g.gif .....o jums nekilo mintis virtuve sukti prie lango ir pvz stalvirsi jungti su palange(vietoje palanges) ir pan? g.gif schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kasco E-robot: 04 gruodžio 2012 - 18:43
QUOTE(Purpurine @ 2012 12 04, 16:24)
Va IKEA turi tu siuksliniu i stalciu, pilna tapininku kurie veza kas savaite is IKEA.

aha, va šitas viedras:

netelpa į tą dėžutę:
cia toks isistato i spintute ir jame kibirai, jis isvaziuoja su kibirais.Nori viena, nori du dedies:
http://www.ikea.com/...ducts/20110743/

o jau būčiau "jamus" doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Kasco E-robot @ 2012 12 04, 19:49)
arba man 3d nedirba

turbūt, pilieti, šitas variantas dirol.gif apie perspektyvą ką nors girdėjai? nail.gif

o palangės niekaip nesujungsiu su stalviršiu, nes (bijau čia išsižiot su savo skaičiukais lotuliukas.gif ) mano stalviršis bus 85cm, o palangė - 88cm - man per aukštai tongue.gif o be to, jau sakiau, kad nuo lango eina lubos žemyn, nes pas mus PA LĖ PĖ. o dar be to, priešais langą yra durys, o aš nemėgstu šeimininkaut (ir apskritai ką nors daryt) nugara į duris. ponial? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(sapnu mergelka @ 2012 12 04, 20:05)
aha, va šitas viedras:

netelpa į tą dėžutę:

o jau būčiau "jamus" doh.gif
Papildyta:

turbūt, pilieti, šitas variantas dirol.gif apie perspektyvą ką nors girdėjai? nail.gif

o palangės niekaip nesujungsiu su stalviršiu, nes (bijau čia išsižiot su savo skaičiukais lotuliukas.gif ) mano stalviršis bus 85cm, o palangė - 88cm - man per aukštai tongue.gif o be to, jau sakiau, kad nuo lango eina lubos žemyn, nes pas mus PA LĖ PĖ. o dar be to, priešais langą yra durys, o aš nemėgstu šeimininkaut (ir apskritai ką nors daryt) nugara į duris. ponial? cool.gif

aaaaaaaa....ponial ponial...dabar aiskiau kodel toks sukergtas isplanavimas....man rodos kaip del palepes ir dar jei nemegstat seimininkaut tai per daug cia stengiates....nes kitaip nebaigsit niekada....o del stalvirsio-tai zinot,kad normali lietuvaite yra mazdag 1,45 ugio ir jai stalvirsis tinka ne mazesnis nei 93cm... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2012 12 04, 20:12)
aaaaaaaa....ponial ponial...dabar aiskiau kodel toks sukergtas isplanavimas....man rodos kaip del palepes ir dar jei nemegstat seimininkaut tai per daug cia stengiates....nes kitaip nebaigsit niekada....o del stalvirsio-tai zinot,kad normali lietuvaite yra mazdag 1,45 ugio ir jai stalvirsis tinka ne mazesnis nei 93cm... thumbup.gif

tai vadinasi aš nenormali, bet man dzin didis.gif
o "sukergtas išplanavimas" - tai čia koks? essen.gif
Atsakyti
QUOTE(sapnu mergelka @ 2012 12 04, 20:18)
tai vadinasi aš nenormali, bet man dzin didis.gif 
o "sukergtas išplanavimas" - tai čia koks? essen.gif

normali normali....bijau to zodzio,kad akmenais neuzmetytu-tiesiog jusu virtuves patalpa tokia nestandartine...pats isplanavimas blink.gif
Atsakyti
kolektyvas, o kokio gylio darote viršutines spinteles? maniškės dabar yra 30cm, o ALNO duoda 34,5cm. o kokį gylį paprastai daro baldininkai?
Atsakyti
QUOTE(sapnu mergelka @ 2012 12 04, 20:39)
kolektyvas, o kokio gylio darote viršutines spinteles? maniškės dabar yra 30cm, o ALNO duoda 34,5cm. o kokį gylį paprastai daro baldininkai?

pas mane 30 cm, kiek pamenu baldininkai patys tokias dare, as neregulaivau, manau geras gylis, dar skaiciuoju taip, kad gylis puse stalcvirsio plius atsidaro 30 cm plocio durele tai gaunas 60 cm, tai turetu buti patogu, nes jei gylesnes spinteles, arba platesnes dureles, jau reikia atsitraulkti atgal atidarant virsutines spinteles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Anisa @ 2012 12 04, 22:12)
pas mane 30 cm, kiek pamenu baldininkai patys tokias dare, as neregulaivau, manau geras gylis, dar skaiciuoju taip, kad gylis puse stalcvirsio plius atsidaro 30 cm plocio durele tai gaunas 60 cm, tai turetu buti patogu, nes jei gylesnes spinteles, arba platesnes dureles, jau reikia atsitraulkti atgal atidarant virsutines spinteles 4u.gif

pas mane dabar durelės po 40cm. ir nieko, netrukdo g.gif man atrodo, kad spintelė su indų džiovykla 60cm pločio yra per maža. vien visokie bliūdeliai dubenėliai kiek vietos užima doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2012 12 04, 18:49)
tikrai stop stop....man jusu standartai jau aiskus-prisiziurejot filmo Avatar bigsmile.gif

standartinis zmogus,itariama,kad lietuvis-ugis virs 212,ranku ilgis virs 200,stalvirsio aukstis standartinis ir ergonominis-virs 150cm
Papildyta:
siaip cia gana nelengva suprasti isplanavima(arba man 3d nedirba),nes atrodo virtuve kaip rombo formos...nesuprasti ar toli saldytuvas iki kaitlentes ar kriaukles (ar nebus diskomforto daznai ir toli vaikscioti)...ar pakankamai vietos aplink stala....nes dabar,zinot kokie standartai g.gif .....o jums nekilo mintis virtuve sukti prie lango ir pvz stalvirsi jungti su palange(vietoje palanges) ir pan? g.gif  schmoll.gif

net nesuprantu iš kur tu toks nukritai? ar tokia sunki vaikystė buvo, kad perskaitęs tris sakinius, jau nebeatrenki kas buvo pirmame?

tau asmeniškai pasikartosiu trumpiau: savo virtuvėje (miegamajame, WC) darysiu taip kaip man patinka ir jokie čia standartai negali egzistuoti. Rekomendacijos - prašom.
ir šiaip, kai nebėra ką pasakyti, galima ir patylėti.
Papildyta:
QUOTE(sapnu mergelka @ 2012 12 04, 19:39)

gali būti jog vidus 30, o išorė su durelėm ir nugarėle - 34,5. na kai grįšiu į namus ir aš pamatuosiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sapnu mergelka @ 2012 12 04, 22:53)
pas mane dabar durelės po 40cm. ir nieko, netrukdo g.gif  man atrodo, kad spintelė su indų džiovykla 60cm pločio yra per maža. vien visokie bliūdeliai dubenėliai kiek vietos užima doh.gif

itariu,kad 90 cm irgi gali buti per maza........su laiku visko prisikrauna,o su amzium ir ismest nebesinori biggrin.gif
Atsakyti