QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 12 04, 01:05)
gausis labai gražiai
Papildyta:
stop stop stop
manau toliau eiti nebereikia, arba atidarykime naują temą apie standartus.
nes aš nelabai suvokiu kaip susiję "standartinio ūgio žmonės" o tuo labiau "visuotinai priimtas ergonomisko darbo atsistojus prie stalo normos" ir mano virtuvė
kas tuos standartus kūrė ir tas normas rašė ? o tuo labiau mano individualiai virtuvei? visuomeninėm patalpom - imkite tuos standartus ir rašykite, bet namie aš pisuarą kabinsiu tokiame aukštyje, kokiame noriu.
tai jeigu mano ūgis pvz 212cm, o "visuotinai priimtas ergonomiskos lovos ilgis yra 200cm vertinant standartinio ūgio žmones" ką, aš dabar visą gyvenimą miegosiu per trumpoje lovoje?
o gal aš dievinu šeimininkauti ant 15cm platformų, į kokį standartą man tada žiūrėti?
užtenka jau nuo STR reikalavimų bloga, tai dar baldų aukštį ir lovų ilgius reglamentuokime
tikrai stop stop....man jusu standartai jau aiskus-prisiziurejot filmo Avatar
standartinis zmogus,itariama,kad lietuvis-ugis virs 212,ranku ilgis virs 200,stalvirsio aukstis standartinis ir ergonominis-virs 150cm
Papildyta:
QUOTE(sapnu mergelka @ 2012 12 04, 01:35)
nu, nustokit peštis, geriau pakomentuokit mano darbą
įmetu dar vieną fotkę, šįkart su indauja. Ana nesimetriška, nes lubos eina žemyn, o ten ant tuščio stalviršio stovės telikas:
siaip cia gana nelengva suprasti isplanavima(arba man 3d nedirba),nes atrodo virtuve kaip rombo formos...nesuprasti ar toli saldytuvas iki kaitlentes ar kriaukles (ar nebus diskomforto daznai ir toli vaikscioti)...ar pakankamai vietos aplink stala....nes dabar,zinot kokie standartai
.....o jums nekilo mintis virtuve sukti prie lango ir pvz stalvirsi jungti su palange(vietoje palanges) ir pan?