Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Anisa @ 2012 12 04, 09:23)
o kodel tos spinteles kur prie gartraukio kitokio gylio nei kitos? nes ir taip kabancios negylios o jei dar sumazinti visai nieko neliks g.gif
o jums pasidejimui uzteks vietos, nes man tai ziuariai mazai butu, nors as ne is tu kur prikaupia daiktu, bet vistiek virtuvej daug atsiranda rakandu, tai puodai, tai kruopos, tai sloikos, ar kokiu obuoliu deze, as tai vietoj teliko daryciau spinta, o tv jei jau butinas tai kabinciau kur nors, nes vis tiek toj vietoj jo gaminant nesimatys, o valgant man rodos per arti gaunasi ziuret  g.gif
na jums geriau zinot kaip jums reikia mirksiukas.gif o siaip man visai gerai atrodo dabar, ptoporcingai  ax.gif

dabar paziurejau kad ten langas, tai matyt del to gylis sumazintas doh.gif

ir dar pagalvojau kad jusu virtuve tikrai nedidesne uz mano, gal net mazesne, ir medziagu panasiu norim, tai kaina uretu buti panasi, man gaunasi dabar 6t (mdf)/9t(medis) tai jus kazkada raset kad nrit i 6-7 tilpt, tai manau realu! thumbup.gif

tikrai taip, tos spintelės dėl to ne tokios gilios, kad ten langas. jų gylis gaunasi tik 20cm.
o vietoje teliko spinta neišeis, nes sakiau, pas mus PA LĖ PĖ doh.gif nu vėliau pabandysiu tas lubas nufotkint ir įdėt.
o maniškio reakcija: "man tai negražu schmoll.gif kažkoks minimalizmas"
dvi dienas dirbau bash.gif
Atsakyti
QUOTE(sapnu mergelka @ 2012 12 04, 09:05)
o maniškio reakcija: "man tai negražu schmoll.gif kažkoks minimalizmas"

Pas jus minimalizmas??? blink.gif
Man ir tai per daug visokiu detaliu.

Pamatytu mano projekta, tai turbut sakytu, kad „sienos uzdengtos plokste ir tiek“ lotuliukas.gif
Atsakyti
Ačiū už pasisakymus dėl aukščio. Mano vyro irgi pagrindinis argumentas - juokingai atrodo iš svetainės žiūrint toks aukštis, taip tikrai nebus. O man irgi mano nugara svarbesnė, nei atrodymas iš šalies. Nes ir taip su ja per daug kenčiu...
QUOTE(Kasco E-robot @ 2012 12 03, 22:28)
ir as ir keletas mano pazystamu moteru yra 1.82 ugio ir visiems labai tinka tas standartinis 91cm aukstis........bet jei tas cm toks svarbus tai kelkit iki 93....bet svarbu neiseiti is krasto,nes normalus ergonomiskas stalvirsio aukstis tai 10-15cm zemiau sulenktos staciu kampu alkunes schmoll.gif

Arba aš neteisingai matuoju, arba man taip matuojant išvis gaunasi apie metrą lotuliukas.gif

QUOTE(allberto @ 2012 12 04, 12:02)
Pas jus minimalizmas???  blink.gif

Pamatytu mano projekta, tai turbut sakytu, kad „sienos uzdengtos plokste ir tiek“  lotuliukas.gif

Pas mane tas pats lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2012 12 04, 12:35)
Arba aš neteisingai matuoju, arba man taip matuojant išvis gaunasi apie metrą  lotuliukas.gif

man irgi taip matuojant gaunasi 97-98cm o mano ugis 174cm blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(allberto @ 2012 12 04, 12:02)
Pas jus minimalizmas???  blink.gif
Man ir tai per daug visokiu detaliu.

Pamatytu mano projekta, tai turbut sakytu, kad „sienos uzdengtos plokste ir tiek“  lotuliukas.gif

nu jam gartraukį reikia įkišt į va tokią dėžę:
user posted image
nu ar kažką panašaus sugalvot, kad jį paslėpt. nu bet aš neįsivaizduoju, kaip tą Frankę įgrūst doh.gif tada reikėjo pirkt įmontuojamą, o ne kabinamą ant sienos doh.gif ir iš viso, įsivaizduoju, kiek iškeltų kainą doh.gif
nu kaip man su juo sunku bash.gif kai šaldytuvą pirkom, tai nusileidau dėl tos plieno spalvos (tipo čia jau ne minimalizmas blink.gif ) o dabar, paslėpk tu jam tą gartraukį swoon.gif
jeigu ne tas langas ten prie pat sienos, būtų galima kažką geriau sugalvoti, o dabar??
nu va, įmetu foto, šitaip ir man patiktų. bet bijau tokias fotkes baldininkams siųst lotuliukas.gif
user posted image
o gal jam kalt tokią lentynėlę ir lai atsikabina? g.gif
user posted image
Atsakyti
Būkit geri, priminkit, kur radot/matėt šiukšliadėžių į stalčių už protingą kainą biggrin.gif Nes spec. stalčių jau kartu su šiukšline dėt tai tikrai brangu, galvoju dėt paprastą gilų stalčių po kriaukle, ir ten įstatyt pačių nupirktas šiukšlines, bet kakžkaip nesiseka rast, arba irgi šimtais, tai jau tada apsimokiau dėt specialų Blumo iškart su visos dėžėm biggrin.gif

Nu va nebent šitą užmačiau, čia reik 60cm pločio stalčiaus? biggrin.gif blush2.gif
http://www.brasa.lt/...item.php?id=569
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 04 gruodžio 2012 - 13:32
QUOTE(sapnu mergelka @ 2012 12 04, 01:35)
nu, nustokit peštis, geriau pakomentuokit mano darbą doh.gif  įmetu dar vieną fotkę, šįkart su indauja. Ana nesimetriška, nes lubos eina žemyn, o ten ant tuščio stalviršio stovės telikas:
user posted image

sveika,
pats virtuves komplektukas - praktiskai idealiai atrodo, bet indauja - nelabai unsure.gif na, lyg ant to zemojo staliuko butu kazkokia spintele pakabinama tiesiog padeta ir lauktu savo eiles buti pakabinta. O kodel nebandet nepalikti tos "palanges"? t.y., ta indauja pagilinti, arba komodo gyli sumazinti.. Tada ir kampo, i kuri dauzysites kojas jus ar vaikai - nebeliktu..

sorry uz kritika.. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(gabby_jz @ 2012 12 04, 14:21)
Būkit geri, priminkit, kur radot/matėt šiukšliadėžių į stalčių už protingą kainą biggrin.gif Nes spec. stalčių jau kartu su šiukšline dėt tai tikrai brangu, galvoju dėt paprastą gilų stalčių po kriaukle, ir ten įstatyt pačių nupirktas šiukšlines, bet kakžkaip nesiseka rast, arba irgi šimtais, tai jau tada apsimokiau dėt specialų Blumo iškart su visos dėžėm biggrin.gif

as neradau uz protinga kaina, nors jau pries metus virtuve padare. Taip ir gyvenu be ju - idejau paprasta kibira ir stovi blush2.gif
ai, patariu is savo patirties - arba spjaukit i ekonomija ir pirkit geras ir patikusias, arba pirkit ta Bliuma. Nes as kaip neisidejau is karto, taip vis dabar pinigo gaila, tai "rankos nebeprieina" doh.gif
Atsakyti
O ar labai nepatogu su paprastu kibiru? biggrin.gif Na dar klustersiu baldininko kai atvažiuos, kiek atsieitų tas spec stalčius, nes kita firma tai sakė, kad apie 250Lt, tai dar pakenčiamai, juk vien stalčius apie 100lt berods kainuoja, bet jie apie Hettich kalbėjo manau, nes juos dažniausiai deda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 04 gruodžio 2012 - 14:00
QUOTE(gabby_jz @ 2012 12 04, 12:35)

Arba aš neteisingai matuoju, arba man taip matuojant išvis gaunasi apie metrą  lotuliukas.gif

Visai gali būti, jei Jūsų ūgis 1.80, nes man gaunasi 94cm, o mano apie ugis 1.70
Atsakyti
Mano pačios ūgis 165, o stalviršis 93. Man patogu. Va daba pasimatavau iki alkūnės 12. Tikrai patogu. Bet jei būčiau aukštesnė... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saron: 04 gruodžio 2012 - 14:28
QUOTE(sapnu mergelka @ 2012 12 04, 13:27)
nu jam gartraukį reikia įkišt į va tokią dėžę:

sorry be ta paskutine nuotrauka tai beskonybe, mano nuomone, kaip is gariunu, dar karta atsiprasau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2012 12 04, 13:21)

Nu va nebent šitą užmačiau, čia reik 60cm pločio stalčiaus? biggrin.gif  blush2.gif
http://www.brasa.lt/...item.php?id=569

Va IKEA turi tu siuksliniu i stalciu, pilna tapininku kurie veza kas savaite is IKEA.
http://www.ikea.com/...ducts/10154803/
http://www.ikea.com/...ducts/90154804/
http://www.ikea.com/...ducts/00157411/
cia toks isistato i spintute ir jame kibirai, jis isvaziuoja su kibirais.Nori viena, nori du dedies:
http://www.ikea.com/...ducts/20110743/
user posted image
Atsakyti