Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(sapnu mergelka @ 2012 12 02, 22:08)
pradėjau dėlioti baldus su 60cm indaplove, viskas doh.gif  nebesudėlioju viršaus doh.gif

sapnu mergelka, kaip jums sekasi su baldugamyba.lt? gal jau siuntet jiems uzklausima, gal paskaiciavo? gal zinot kokius fasadus jie siulo?
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2012 12 03, 22:46)
nu kaip,as kasdien matau ta vaizda ir is tikro noretusi taip padaryti kaip sakot,tai yra ileisti arba aptraukti kokiu profiliu........o ileidus i plokste ar nesuprastes sklaida is tu "apkasu"....gal yra kazkoks neileidziamas stiklinis profilis,skaidrus...ar kazkas panasaus g.gif

Dėl skaidraus nežinau ar tokių yra, o be to per skaidrų vis tiek matysis atskiri taškeliai, tai ar verta? Po matiniu logiška, kad kažkiek sumažėja šviesos, reikėtų turbūt galingesnius LED-us dėti.
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 12 03, 22:00)
mes padarėm smėlinį. bet irgi apsispręst ilgai negalėjom

o mes nutarem bandyt sokoladine spalva, ziuresim kas gausis... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Anisa @ 2012 12 03, 22:49)
sapnu mergelka, kaip jums sekasi su baldugamyba.lt? gal jau siuntet jiems uzklausima, gal paskaiciavo? gal zinot kokius fasadus jie siulo?

dar neišsiunčiau doh.gif bandžiau įterpt 60cm indaplovę. rodau, kas gavosi:
user posted image
man gal būtų ir nieko, bet neįsivaizduoju, kaip reikėtų gartraukį pravest pro dvi spinteles iš karto doh.gif
laukiu kritikos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2012 12 03, 22:22)
o tai kokios problemos su 91cm stalvirsiu?.....nu nebent jus esat virs 190cm ugio....nes siaip tai gana juokingai atrodytu jei stalvirsis butu sulyg bamba g.gif  bigsmile.gif

QUOTE(Kasco E-robot @ 2012 12 03, 22:28)
ir as ir keletas mano pazystamu moteru yra 1.82 ugio ir visiems labai tinka tas standartinis 91cm aukstis........bet jei tas cm toks svarbus tai kelkit iki 93....bet svarbu neiseiti is krasto,nes normalus ergonomiskas stalvirsio aukstis tai 10-15cm zemiau sulenktos staciu kampu alkunes schmoll.gif

o tai ka jums atrodo juokingai kai moteris esanti 145cm gamina maista virtuvej nes jai standartinis virtuvinis virš bambos gaunasi? g.gif manau ir tas 10-15cm iki alkunes nera labai tikslus aukštis nes jei vyras 2m o moteris 1,50m tai pagal kurio matmenis gaminti virtuvini? kaip mažos moterys priprato aukščiau apsidejusios gaminti maista taip ir aukštos gali išmokti gaminti be skaudančios nugaros, mano ugis nera labai didelis 174cm bet tikrai galvoju virtuvini gamintis 95cm aukščio nes man mano nugara yra svarbesne
deja nesu mačius niekur ir iš nieko nesu girdejusi kad tos kuriu ugis 1,45m gamintusi mažesnio aukščio už standarta apatines spinteles (nesigilinkim i imontuojama buitine technika ja irgi galima nusipirkti nestandarta arba montuoti ukinej spintoj išeitis visada yra)
Atsakyti
QUOTE(savitre @ 2012 12 04, 00:23)
o tai ka jums atrodo juokingai kai moteris esanti 145cm gamina maista virtuvej nes jai standartinis virtuvinis virš bambos gaunasi?  g.gif manau ir tas 10-15cm iki alkunes nera labai tikslus aukštis nes jei vyras 2m o moteris 1,50m tai pagal kurio matmenis gaminti virtuvini?  kaip mažos moterys priprato aukščiau apsidejusios gaminti maista taip ir aukštos gali išmokti gaminti be skaudančios nugaros, mano ugis nera labai didelis 174cm bet tikrai galvoju virtuvini gamintis 95cm aukščio nes man mano nugara yra svarbesne
deja nesu mačius niekur ir  iš nieko nesu girdejusi kad tos kuriu ugis 1,45m gamintusi mažesnio aukščio už standarta apatines spinteles (nesigilinkim i imontuojama buitine technika ja irgi galima nusipirkti nestandarta arba montuoti ukinej spintoj išeitis visada yra)

kazkaip atrodo,kad kalbam apie standartinio ugio zmones ir visuotinai priimtas ergonomisko darbo atsistojus prie stalo normas....o jus cia ikisat 145 ugio moteris,savo nugara ir pan...pagal jumis 95% zmoniu dirba prie neteisingo aukscio stalvirsio,o populiariausias moteru ugis yra 145-150cm.........bezdzioniu tai dar sutikciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(_s-i-r-d-u-t-e_ @ 2012 12 03, 22:10)
o mes nutarem bandyt sokoladine spalva, ziuresim kas gausis...  blush2.gif

gausis labai gražiai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Kasco E-robot @ 2012 12 03, 23:40)
kazkaip atrodo,kad kalbam apie standartinio ugio zmones ir visuotinai priimtas ergonomisko darbo atsistojus prie stalo normas....o jus cia ikisat 145 ugio moteris,savo nugara ir pan...pagal jumis 95% zmoniu dirba prie neteisingo aukscio stalvirsio,o populiariausias moteru ugis yra 145-150cm.........bezdzioniu tai dar sutikciau g.gif

stop stop stop
manau toliau eiti nebereikia, arba atidarykime naują temą apie standartus.
nes aš nelabai suvokiu kaip susiję "standartinio ūgio žmonės" o tuo labiau "visuotinai priimtas ergonomisko darbo atsistojus prie stalo normos" ir mano virtuvė doh.gif kas tuos standartus kūrė ir tas normas rašė ? o tuo labiau mano individualiai virtuvei? visuomeninėm patalpom - imkite tuos standartus ir rašykite, bet namie aš pisuarą kabinsiu tokiame aukštyje, kokiame noriu.
tai jeigu mano ūgis pvz 212cm, o "visuotinai priimtas ergonomiskos lovos ilgis yra 200cm vertinant standartinio ūgio žmones" ką, aš dabar visą gyvenimą miegosiu per trumpoje lovoje?

o gal aš dievinu šeimininkauti ant 15cm platformų, į kokį standartą man tada žiūrėti?

užtenka jau nuo STR reikalavimų bloga, tai dar baldų aukštį ir lovų ilgius reglamentuokime doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2012 12 04, 00:40)

tai butent kad ne masinei gamybai ruošiamasi o individualiam baldu gaminimui tai kodel aukštis turi buti parenkamas pagal standartinio ugio žmones o ne pagal konkretu žmogu? todel man ir nepatiko jusu pasisakymas kad "gana juokingai atrodytu jei stalvirsis butu sulyg bamba"
Atsakyti
nu, nustokit peštis, geriau pakomentuokit mano darbą doh.gif įmetu dar vieną fotkę, šįkart su indauja. Ana nesimetriška, nes lubos eina žemyn, o ten ant tuščio stalviršio stovės telikas:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapnu mergelka: 04 gruodžio 2012 - 00:36
QUOTE(popcornas @ 2012 12 02, 19:54)
Butent! Atrodo oj kaip faina! Bet pamatai kai turi, kad realiai greiciau issiplausi visa kruva indu rankomis IR Idealiai.. Menka is jos pagalba doh.gif Ir sakiau jei kada ateityje turesiu didele virtuve, net ir tada niekada net galvos nesuksiu isigyti indaplove smile.gif

Na tiesa pasakius dazniausiai zmones nenori indaploviu kol ju niekad netureje, namai kur gyvenam turi 60 bosh, yra 5 rezimai nera nei dienos kad neuzstatyciau tik as plaunu viska apart kavinuka, mesmale ir peilius skardos kuo puikiausiai atmirksta nereikia jokio gramdymo mirkymo, na aisku reikia prisileisti kriaukle vandens kai gamini ir i ja sudet viska galiausiai perkrauni i indaplove nematau jokio vargo, jei dar seimos nariai bus isaukleti po saves susideti savo lekstes tai mamytes dainuoja wub.gif
Be to dazniausiai siam technikos stebuklui mano meiliai pakrykstitai "Tarnaite" priestarauja vyrai doh.gif mat jiem tie daigtai patys issiplauna kol jie nemato doh.gif
QUOTE(Caca* @ 2012 12 02, 22:32)

drinks_cheers.gif visiskai identiska nuomone, db kur nuomojames be dziovykles galima gyvent db tik uzima vieta doh.gif
pries tai kur gyvenom tai buvo super daiktas
Atsakyti
QUOTE(sapnu mergelka @ 2012 12 04, 01:35)
nu, nustokit peštis, geriau pakomentuokit mano darbą doh.gif  įmetu dar vieną fotkę, šįkart su indauja. Ana nesimetriška, nes lubos eina žemyn, o ten ant tuščio stalviršio stovės telikas:
user posted image

o kodel tos spinteles kur prie gartraukio kitokio gylio nei kitos? nes ir taip kabancios negylios o jei dar sumazinti visai nieko neliks g.gif
o jums pasidejimui uzteks vietos, nes man tai ziuariai mazai butu, nors as ne is tu kur prikaupia daiktu, bet vistiek virtuvej daug atsiranda rakandu, tai puodai, tai kruopos, tai sloikos, ar kokiu obuoliu deze, as tai vietoj teliko daryciau spinta, o tv jei jau butinas tai kabinciau kur nors, nes vis tiek toj vietoj jo gaminant nesimatys, o valgant man rodos per arti gaunasi ziuret g.gif
na jums geriau zinot kaip jums reikia mirksiukas.gif o siaip man visai gerai atrodo dabar, ptoporcingai ax.gif

dabar paziurejau kad ten langas, tai matyt del to gylis sumazintas doh.gif

ir dar pagalvojau kad jusu virtuve tikrai nedidesne uz mano, gal net mazesne, ir medziagu panasiu norim, tai kaina uretu buti panasi, man gaunasi dabar 6t (mdf)/9t(medis) tai jus kazkada raset kad nrit i 6-7 tilpt, tai manau realu! thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anisa: 04 gruodžio 2012 - 08:30
Ergonomika

Paspaudus "Comfortable Heights" yra brezinukas, koks turetu buti aukstis.
Galiu pasakyti, tik tiek, kad mano ugis ~180 cm ir 85 cm standartas man yra tikrai per zemai!

Jeigu neklystu, IKEA siulo „standartines“ spinteles be koju, o kojeles prisiderini prie savo ugio - nuo x iki y aukscio...
Atsakyti