QUOTE(apelsinka:) @ 2012 12 02, 15:25)
Imeskit prasau
kai greitai reikia - nerandu
kažkas
panašaus bet turėjo būti daugiau stiklo. šitais berods ar ne furnitanas prekiauja
o šiaip ir nete pasivartykite, gal kas
tiks
Papildyta:
QUOTE(sapnu mergelka @ 2012 12 02, 21:08)
kas kiek laiko jungiate tą skalbiankę? koks modelis, kad telpa keli puodai?
o kiek pas jus gyventojų? taip pat įdomu, koks modelis? mano keptuvių irgi negalima plauti indaplovėje. o po baliaus nežinau ar teks ką nors plauti indaplovėje - mano lėkštės ir taurės su auksais
nors draugė sakė, kad jos bosch'as turi kažkokią švelnią programą, bet tada skalbimas vyksta 2-3val.
pradėjau dėlioti baldus su 60cm indaplove, viskas
nebesudėlioju viršaus
labai įvairiai - max 2x dienoje o šiaip kas 2-3 dienos.
labai senai jau pirkom, net nepamenu modelio, gal AEG
dėl paauksuotų taurių nežinau. Reikėjo prieš taures perkant galvoti
Papildyta:
QUOTE(Kasco E-robot @ 2012 12 02, 19:42)
gal halogenai ir geriau,bet kas klause tai kazin kaip su imontavimu,nes nori,kad nesimatytu....is kitos puses as panaudojau pacia silpniausia juostele ir tik dabar (po metu) tarsi norisi ryskesnes,o ju juk yra 2 ir 3 kart galingesniu,tad nereiktu antros juostos,kuri irgi nekeicia esmes.......o siaip man patinka toks "techno" stiliaus apsvietimas,kai viskas blizga,ypac baltos lekstes (luminarc siuo atveju) ir kranai...kadangi stalvirsis visiskai baltas tai tos mano silpniausios juosteles pilnai pakanka
sutinku - kai norisi techno stiliaus ir nematomo apšvietimo - LED bene vienintelė išeitis, bet kai padirbi ie LED ir prie halogeno, atgal prie LED nebesinori. Čia vėlgi mano asmeninė ir subjektyvi nuomonė.
yra ir galingų ir neblogai šviečiančių LED variantų, bet jų kainos kol kas nedraugiškos.