Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(apelsinka:) @ 2012 12 02, 23:12)
Ir iki gartraukio 55 cm?
O kokia kaitliente pas jus? Pas mus bus dujine.
Ar patenkinti gartraukiu veikimu? Ar didelis triuksmingumas?
Pas mus anksciau buvo 60, labai buvom patenkinti, ypac kai svieciai ateidavo,

Iki gartraukio net 80cm, kaitlente dujine
netgi kabedamas taip aukstai vis tiek gana gerai atlieka savo darba (pas mus virtuves baldai ir gartraukis senu buto seimininku) , o dirba triuksmingai, nors negaliu palyginti su brangiais gartraukiais nes neturejau su jais reikalu ax.gif

Atsakyti
QUOTE(apelsinka:) @ 2012 12 02, 15:25)
Dar siule toki varianta  g.gif Kaip jums?
user posted image
Arba sitas?
user posted image

1) user posted image

va ir tokiu maziuku buna...
Tik modeli gal kas labiau nusimanantys „atkapstytu“

2) Istraukiamas Gorenje:
user posted image
Kaina ~5500-6000 Lt

3) O gal... jeigu kur nors perkelus virykle ir montuoti prie lubu toki:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(apelsinka:) @ 2012 12 02, 15:25)

Imeskit prasau  4u.gif

kai greitai reikia - nerandu
kažkas panašaus bet turėjo būti daugiau stiklo. šitais berods ar ne furnitanas prekiauja
o šiaip ir nete pasivartykite, gal kas tiks
Papildyta:
QUOTE(sapnu mergelka @ 2012 12 02, 21:08)
kas kiek laiko jungiate tą skalbiankę? koks modelis, kad telpa keli puodai?

o kiek pas jus gyventojų? taip pat įdomu, koks modelis? mano keptuvių irgi negalima plauti indaplovėje. o po baliaus nežinau ar teks ką nors plauti indaplovėje - mano lėkštės ir taurės su auksais doh.gif nors draugė sakė, kad jos bosch'as turi kažkokią švelnią programą, bet tada skalbimas vyksta 2-3val.

pradėjau dėlioti baldus su 60cm indaplove, viskas doh.gif  nebesudėlioju viršaus doh.gif

labai įvairiai - max 2x dienoje o šiaip kas 2-3 dienos.
labai senai jau pirkom, net nepamenu modelio, gal AEG g.gif
dėl paauksuotų taurių nežinau. Reikėjo prieš taures perkant galvoti lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Kasco E-robot @ 2012 12 02, 19:42)
gal halogenai ir  geriau,bet kas klause tai kazin kaip su imontavimu,nes nori,kad nesimatytu....is kitos puses as panaudojau pacia silpniausia juostele ir tik dabar (po metu) tarsi norisi ryskesnes,o ju juk yra 2 ir 3 kart galingesniu,tad nereiktu antros juostos,kuri irgi nekeicia esmes.......o siaip man patinka toks "techno" stiliaus apsvietimas,kai viskas blizga,ypac baltos lekstes (luminarc siuo atveju) ir kranai...kadangi stalvirsis visiskai baltas tai tos mano silpniausios juosteles pilnai pakanka biggrin.gif

sutinku - kai norisi techno stiliaus ir nematomo apšvietimo - LED bene vienintelė išeitis, bet kai padirbi ie LED ir prie halogeno, atgal prie LED nebesinori. Čia vėlgi mano asmeninė ir subjektyvi nuomonė.
yra ir galingų ir neblogai šviečiančių LED variantų, bet jų kainos kol kas nedraugiškos.
Atsakyti
QUOTE(sapnu mergelka @ 2012 12 02, 22:08)
kas kiek laiko jungiate tą skalbiankę? koks modelis, kad telpa keli puodai?

o kiek pas jus gyventojų? taip pat įdomu, koks modelis? mano keptuvių irgi negalima plauti indaplovėje. o po baliaus nežinau ar teks ką nors plauti indaplovėje - mano lėkštės ir taurės su auksais doh.gif nors draugė sakė, kad jos bosch'as turi kažkokią švelnią programą, bet tada skalbimas vyksta 2-3val.

pradėjau dėlioti baldus su 60cm indaplove, viskas doh.gif  nebesudėlioju viršaus doh.gif

mes 4 zmones turim 45 cm ir labai patenkinti, nors kai statem visi sake reikia butinai 60 det. O dabar planuojam perdarinet virtuve ir tikrai didesnes ne desim, nes didziausias pliusas kad ja jungiam kiekviena diena (visi valgom tik namie), man patinka kad neprisikaupia indai ir nereikia tu indu tureti labai daug, kartais kai neijungi 1-2 dienas tai jau prasau kad vyras sukrautu ir ijungtu, nes man smirda schmoll.gif ir gaivikliai nepadeda. keptuves retai dedu, puodus irgi, jei tik nuo kokiu makaronu, bulviu, nes nuo kosiu ar sriubu, kai buna kazkas pridziuove tai neisplauna gerai
Atsakyti
Skubus klausimas.
Jau kažkada minėjau, kad norėčiau aukštesnio stalviršio, nei standartas, vyras mane visaip durnina, kad nenormalu čia bus ir per aukštai. Nejau visi turim būt vienodi??? Jeigu 100% esu įsitikinus, kad man būtų patogiau aukščiau??? Dabar prie 86cm tai visiškai kūprinuos ir nervuojuos, kitas standartas, kiek žinau, yra 91cm. Nejau niekas niekas gyvenime negamina dar aukštesnių baldų?...... g.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2012 12 03, 12:48)
Skubus klausimas.
Jau kažkada minėjau, kad norėčiau aukštesnio stalviršio, nei standartas, vyras mane visaip durnina, kad nenormalu čia bus ir per aukštai. Nejau visi turim būt vienodi??? Jeigu 100% esu įsitikinus, kad man būtų patogiau aukščiau??? Dabar prie 86cm tai visiškai kūprinuos ir nervuojuos, kitas standartas, kiek žinau, yra 91cm. Nejau niekas niekas gyvenime negamina dar aukštesnių baldų?......  g.gif

darykitės kaip Jums patinka, tik jei kokią indaplovę integruosite, gali tekti arba ją pakelti arba kažkiek liks tarpas iki stalviršio.
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 12 03, 13:51)
darykitės kaip Jums patinka, tik jei kokią indaplovę integruosite, gali tekti arba ją pakelti arba kažkiek liks tarpas iki stalviršio.

Mūsų indaplovei numatyta vieta kitoj baldų daly - ūkinėj spintoj po orkaite.... Tai va.
Atsakyti
Sveiki,

gal ir nelabai i tema, bet skubiai reikia patarimo, gal kazkas esat susidure ir galesit patart... Isklijuotos tamsiai rudos ir smelines spalvos plyteles, kokios spalvos glaista geriau tepti toj vietoj, kur plyteles is tamsiai rudos pereina i sviesia ir atvirksciai, is sviesios i tamsia? kaip graziau atrodytu, ar sokoladines spalvos glaistas ar gelsvas?
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 12 03, 12:51)

Pas mus pakelta indaplovė (stalviršis 92cm aukštyje).Tiesiog spintutės statytos su aukštesnėmis kojelėmis ir spintelių apačioje dėtas aukštesnis "plintusas".
Atsakyti
O kokio jūs ūgio? Ar patogus toks aukštis?
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2012 12 03, 15:39)
O kokio jūs ūgio? Ar patogus toks aukštis?

1,73m. Man labai patogu.
Anksčiau virtuvėje turėjau standartinio, 87cm aukščio stalviršį, tada ilgiau padirbėjus paskausdavo nugarą.
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2012 12 03, 13:48)
Skubus klausimas.
Jau kažkada minėjau, kad norėčiau aukštesnio stalviršio, nei standartas, vyras mane visaip durnina, kad nenormalu čia bus ir per aukštai. Nejau visi turim būt vienodi??? Jeigu 100% esu įsitikinus, kad man būtų patogiau aukščiau??? Dabar prie 86cm tai visiškai kūprinuos ir nervuojuos, kitas standartas, kiek žinau, yra 91cm. Nejau niekas niekas gyvenime negamina dar aukštesnių baldų?......  g.gif

mano ūgis 1,64m, stalviršis 91,5 cm - man labai patogu 4u.gif
Atsakyti