QUOTE(sapnu mergelka @ 2012 12 02, 13:03)
tai prisukit ant to stalčiaus rankenėlę dėl bendro vaizdo ir psio
nu va, vakar buvo draugai svečiuose ir vėl mane subalamutino, kad dėčiau ne 45cm, o 60cm indaplovę
jau nieko nebežinau
gyvenime nesu turėjusi indaplovės. dabar man kai pasakoja, kad kas nors jungia ją kas antrą dieną, tai man nesuvokiama, kaip galima indus palikti neplautus
o jei vis dėl to dėčiau 60cm indaplovę, tai griūna visas projektas, trumpėja stalčiai, reikia didesnės indų spintelės, nes kaip suprantu, indų reiks dasipirkt
pasidalinkit žiniomis, kas kokią indaplovę numatęs ar turi ir kokie indų poreikiai
mūsų 5 asmenys, darbo dienomis namie valgomi pusryčiai ir vakarienė, savaitgaliais apkrovimas didesnis. tai kokios man reik indaplovės, kad plaučiau indus kiekvieną vakarą?
Gal jau ir kartosiuos. Mano mama prieš darydama remontą turėjo 12 komplektų indaplovę. o po to įsidėjo 9. Tai ji ir sako, kad dabar jos virtuvės buvo pagrindinė klaida.
Žiūrint ką tu joje plausi. Jei neplausi puodų, o tik lėkštes, tai pakaks ir 45 cm.
Aš asmeniškai turiu nedidelę virtuvę, bet turiu 12 kmplektų indaplovę. Ir jei kada darysiu remontą, tai tokią pat ir dėsiu. Pas mus indaplovė per dieną apsisuka pora kartų. Savaitgalį 4 kartus. Plaunu viską. Indų begalės neturiu, bet man jų užtenka. Šiaip gyvenam trise, dabar kai dar tėvai būna, nes mama serga, tai iš vis indaplovė dirba iš vien.
Mano pliusą gali pasidėti ties 60 cm indaplove.
Papildyta:
QUOTE(Caca* @ 2012 12 02, 21:32)
Mes 4 žmonės šeimoje.Indaplovė 60cm.Nenorėčiau mažesnės dėl jau minėtų priežaščių.Kai gyvenom tryse, turėjom 45cm.Bet ji man taipogi buvo kiek mažoka.
Plaunu viską, išskyrus keptuves (maniškių negalima). Net medines lenteles, menteles plaunu.Kai pastarosios susidėvės, pasikeisiu.Turiu ąžuolines, bet per 5 metus dar nesusidėvėjo.Dėl indų užmerkimo ir išplovimo ne iš karto- nematau problemos.Turim 2 tarifų elektros planą, tai indaplovę stengiuosi programuoti nakčiai.
Draugauju su indaplove jau apie 10 metų.Ji viena geriausių mano draugių.Kaip ir skalbinių džiovyklė.Bet tai jau visai OT.
Jei klaustų ką nauja renkies indaplovę ar skalbinių džiovyklę (turiu ir pastarąją), tai visom 4 už indaplovę. Man džiovyklė irgi ot.
Papildyta:
Mano indaplovė senukė ARISTON LL65. Džiaugiuos šia savo tarnaite.