Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(gabby_jz @ 2012 12 02, 16:40)
Va šito ir aš bijau. Kiek mačiau iš šalies uošvius, tai irgi pasirodė, kad jeeetau, kol dar ten viską sudedi, tai dar ilgiau užtrunka. Tirščius išmest, praplaut, priskretukus palaikyt... Bet pastaruoju metu kažkaip pamiršau tas baimes biggrin.gif *****, vėl pradedu abejot biggrin.gif

Butent! Atrodo oj kaip faina! Bet pamatai kai turi, kad realiai greiciau issiplausi visa kruva indu rankomis IR Idealiai.. Menka is jos pagalba doh.gif Ir sakiau jei kada ateityje turesiu didele virtuve, net ir tada niekada net galvos nesuksiu isigyti indaplove smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2012 12 02, 11:08)

O jei kalbant apie stalčių? Gal neturėtų labai užknist? AŠ mąstau po kriaukle šiukšlinei įstatyt tą Push, nes dažnai tvarkantis rankos būna šlapios, nešvarios, o vis kokią šiukšlytę metant apsiteplioja rankenos, tai va ir mąstau, gal visai patogu būtų su keliu spustelėjus atidaryt tą stalčių?.... O uždaryt vėl gi keliu stumtelsi ir psio, ar ne į temą mąstau? biggrin.gif  blush2.gif Tik kad va tada gautųs, kad stalčiai su rankenom, o po kriaukle be, gal lievai  g.gif

jeigu norite kad stačius atsidarytų tik paspaudus, o užsidarytų stumtelėjus - reiks pirkt "servo drive" stalčius, jei su paprastu push'u tuomet tą stalčių reiks įstumti ranka/koja, ta prasme įfiksuoti. tik tiek. kai kam tai nepatinka, kai kam patinka.
Papildyta:
QUOTE(sapnu mergelka @ 2012 12 02, 13:03)

pasidalinkit žiniomis, kas kokią indaplovę numatęs ar turi ir kokie indų poreikiai 4u.gif mūsų 5 asmenys, darbo dienomis namie valgomi pusryčiai ir vakarienė, savaitgaliais apkrovimas didesnis. tai kokios man reik indaplovės, kad plaučiau indus kiekvieną vakarą? mastau.gif

5žm. dabar naudojam 45cm, nes turime žiauriai mažai vietos, bet problemų nematau. telpa gal 20 lėkščių, puodeliu, lėkštučių ir dar puodus kelis ant viršaus užmetam - išplauna. keptuvių indaplovėj neplaunam. Ateityje, jei bus vietos pakankamai - dėsim 60cm (erdviau), jei nebus - nematu problemos su 45cm pločiu. visko toj indaplovėj vis tiek neplauni, tai kas netelpa, išsiplauni rankom. Be indaplovės net neįsivaizduoju kaip reiktų suktis. turime jau 15 metų stažą lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Labri_ @ 2012 12 02, 17:58)
SOS! Baldinkas padare mums virtuves baldus. Bet po virtuves spintelemis nepadare apsvietimo. Nusipirkome "dienos sviesos lempa"bet jei ja prigrezti prie spinteliu apacios, tada maysis ji. Kaip ja pasklepti dabarm kai virtuve jau padaryta, tik plyteliu tarp stalvirsio ir spinteliu neisklijavome?

Gal turite pvz. kaip yra padarytas apsvietimas darbastaliui?

dabar esame pasidarę halogeninį apšvietimą, net neįsivaizduoju ko nors geriau. naujoje virtuvėje taip pat bus tik halogeninis apšvietimas.

dienos šviesos lempos paprastai nesislepia, jos prisisuka ir matosi.
Atsakyti
QUOTE(Labri_ @ 2012 12 02, 18:58)
SOS! Baldinkas padare mums virtuves baldus. Bet po virtuves spintelemis nepadare apsvietimo. Nusipirkome "dienos sviesos lempa"bet jei ja prigrezti prie spinteliu apacios, tada maysis ji. Kaip ja pasklepti dabarm kai virtuve jau padaryta, tik plyteliu tarp stalvirsio ir spinteliu neisklijavome?

Gal turite pvz. kaip yra padarytas apsvietimas darbastaliui?

as toks zmogus paprastas tai panaudojau led juostele per visa spinteliu perimetra.....nuotraukos yra auksciau idetos-gal patiks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2012 12 02, 18:40)
Va šito ir aš bijau. Kiek mačiau iš šalies uošvius, tai irgi pasirodė, kad jeeetau, kol dar ten viską sudedi, tai dar ilgiau užtrunka. Tirščius išmest, praplaut, priskretukus palaikyt... Bet pastaruoju metu kažkaip pamiršau tas baimes biggrin.gif *****, vėl pradedu abejot biggrin.gif

tikrai taip - tirščius išmest, jei labai jau reikia - nuskalaut, priskretusius pagrandyt smile.gif visą tai reikia padaryti.
bet kaip gerai kai nereikia nieko nei džiovinti, nei šluostyti (ypač taures) jei kas mėgstate vakuoti - yra stiklainių iškaitinimo funkcija.

ypač po baliuko patogu - atidarei, maks 5min ir viską sukišai, tabletę įdėjai ir į lovą. ryta švaru , išplauta viskas ax.gif
Papildyta:
QUOTE(popcornas @ 2012 12 02, 18:54)
Butent! Atrodo oj kaip faina! Bet pamatai kai turi, kad realiai greiciau issiplausi visa kruva indu rankomis IR Idealiai.. Menka is jos pagalba doh.gif Ir sakiau jei kada ateityje turesiu didele virtuve, net ir tada niekada net galvos nesuksiu isigyti indaplove smile.gif

visi su savo įpročiais ir pomėgiais. galima ir rankom plautis, džiovintis.
tuo labiau, jog visko indaplovėje tikrai neišsiplausite.
Papildyta:
QUOTE(Kasco E-robot @ 2012 12 02, 19:24)
as toks zmogus paprastas tai panaudojau led juostele per visa spinteliu perimetra.....nuotraukos yra auksciau idetos-gal patiks 4u.gif

LED juostelės gerai, bet jei norisi gero apšvietimo, jų reikia visu perimetru dviguba juosta, jei ne triguba, man tai tikrai ne gražiau nei keli halogeniniai šviestuvai.
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 12 02, 20:31)
tikrai taip - tirščius išmest, jei labai jau reikia - nuskalaut, priskretusius pagrandyt  smile.gif  visą tai reikia padaryti.
bet kaip gerai kai nereikia nieko nei džiovinti, nei šluostyti (ypač taures) jei kas mėgstate vakuoti - yra stiklainių iškaitinimo funkcija.

ypač po baliuko patogu - atidarei, maks 5min ir viską sukišai, tabletę įdėjai ir į lovą. ryta švaru , išplauta viskas ax.gif
Papildyta:
visi su savo įpročiais ir pomėgiais. galima ir rankom plautis, džiovintis.
tuo labiau, jog visko indaplovėje tikrai neišsiplausite.
Papildyta:
LED juostelės gerai, bet jei norisi gero apšvietimo, jų reikia visu perimetru dviguba juosta, jei ne triguba, man tai tikrai ne gražiau nei keli halogeniniai šviestuvai.

gal halogenai ir geriau,bet kas klause tai kazin kaip su imontavimu,nes nori,kad nesimatytu....is kitos puses as panaudojau pacia silpniausia juostele ir tik dabar (po metu) tarsi norisi ryskesnes,o ju juk yra 2 ir 3 kart galingesniu,tad nereiktu antros juostos,kuri irgi nekeicia esmes.......o siaip man patinka toks "techno" stiliaus apsvietimas,kai viskas blizga,ypac baltos lekstes (luminarc siuo atveju) ir kranai...kadangi stalvirsis visiskai baltas tai tos mano silpniausios juosteles pilnai pakanka biggrin.gif

del indu skalbenkiu-kadangi gyvenu vienas,tai samoningai nedejau nei siauros nei placios ,bet palikau vietos jei reiks ateityje....taip pat turiu du skirtingus pavyzdzius kai vienodos jaunos seimos (vyras,moteris ir du vaikai iki 7m.) skirtingai vertina tas indu plovimo masinas-viena seima kasdien prikrauna plauti placia skalbenke,kita seima tik karta per pusmeti,per sventes.... blush2.gif
Atsakyti
Nepatiriu jokių nepatogumų dėl indaplovės naudojimo. Keptuvė mano neplaunama indaplovėje, visi puodai telpa, orkaitės skardos - taip pat. Tikrai nieko negramdau, tik tirščius išmetu į šiukšlių kibirą, bet tą patį reikia daryti ir plaunant indus rankomis. Jungiam kas antrą - trečią dieną. Indus šeimos nariai patys sudeda į indaplovę, taigi, šeimininkei jokio papildomo rūpesčio. Laiko sutaupo daug. Ypač tai jaučiasi, kai tenka pagyventi aplinkoje, kurioje indaplovės nėra... Indaplovė 45 cm.
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 12 02, 20:22)
5žm. dabar naudojam 45cm, nes turime žiauriai mažai vietos, bet problemų nematau. telpa gal 20 lėkščių, puodeliu, lėkštučių ir dar puodus kelis ant viršaus užmetam - išplauna. keptuvių indaplovėj neplaunam. Ateityje, jei bus vietos pakankamai - dėsim  60cm (erdviau), jei nebus - nematu problemos su 45cm pločiu. visko toj indaplovėj vis tiek neplauni, tai kas netelpa, išsiplauni rankom. Be indaplovės net neįsivaizduoju kaip reiktų suktis. turime jau 15 metų stažą  lotuliukas.gif

kas kiek laiko jungiate tą skalbiankę? koks modelis, kad telpa keli puodai?
QUOTE(kiškio kopūstai @ 2012 12 02, 21:54)
Nepatiriu jokių nepatogumų dėl indaplovės naudojimo. Keptuvė mano neplaunama indaplovėje, visi puodai telpa, orkaitės skardos - taip pat. Tikrai nieko negramdau, tik tirščius išmetu į šiukšlių kibirą, bet tą patį reikia daryti ir plaunant indus rankomis.  Jungiam kas antrą - trečią dieną. Indus šeimos nariai patys sudeda į indaplovę, taigi, šeimininkei jokio papildomo rūpesčio. Laiko sutaupo daug. Ypač tai jaučiasi, kai tenka pagyventi aplinkoje, kurioje indaplovės nėra...  Indaplovė 45 cm.

o kiek pas jus gyventojų? taip pat įdomu, koks modelis? mano keptuvių irgi negalima plauti indaplovėje. o po baliaus nežinau ar teks ką nors plauti indaplovėje - mano lėkštės ir taurės su auksais doh.gif nors draugė sakė, kad jos bosch'as turi kažkokią švelnią programą, bet tada skalbimas vyksta 2-3val.

pradėjau dėlioti baldus su 60cm indaplove, viskas doh.gif nebesudėlioju viršaus doh.gif
Atsakyti
Mes 4 žmonės šeimoje.Indaplovė 60cm.Nenorėčiau mažesnės dėl jau minėtų priežaščių.Kai gyvenom tryse, turėjom 45cm.Bet ji man taipogi buvo kiek mažoka.
Plaunu viską, išskyrus keptuves (maniškių negalima). Net medines lenteles, menteles plaunu.Kai pastarosios susidėvės, pasikeisiu.Turiu ąžuolines, bet per 5 metus dar nesusidėvėjo.Dėl indų užmerkimo ir išplovimo ne iš karto- nematau problemos.Turim 2 tarifų elektros planą, tai indaplovę stengiuosi programuoti nakčiai.

Dar labai patinka, kad indaplovėje galiu plauti ir plaunu gartraukio filtrus.Kaip tai švariai padaryti su rankomis- neįsivaizduoju. g.gif

Draugauju su indaplove jau apie 10 metų.Ji viena geriausių mano draugių.Kaip ir skalbinių džiovyklė.Bet tai jau visai OT.
Atsakyti
QUOTE(sapnu mergelka @ 2012 12 02, 21:08)
o kiek pas jus gyventojų? taip pat įdomu, koks modelis? mano keptuvių irgi negalima plauti indaplovėje.

Trijų asmenų šeima, vaikui tuoj bus 6 metai. Indaplovė Siemens, kažkuris iš paprastesnių modelių...
Atsakyti
QUOTE(sapnu mergelka @ 2012 12 02, 13:03)
tai prisukit ant to stalčiaus rankenėlę dėl bendro vaizdo ir psio biggrin.gif

nu va, vakar buvo draugai svečiuose ir vėl mane subalamutino, kad dėčiau ne 45cm, o 60cm indaplovę doh.gif jau nieko nebežinau frusty.gif gyvenime nesu turėjusi indaplovės. dabar man kai pasakoja, kad kas nors jungia ją kas antrą dieną, tai man nesuvokiama, kaip galima indus palikti neplautus lotuliukas.gif o jei vis dėl to dėčiau 60cm indaplovę, tai griūna visas projektas, trumpėja stalčiai, reikia didesnės indų spintelės, nes kaip suprantu, indų reiks dasipirkt doh.gif
pasidalinkit žiniomis, kas kokią indaplovę numatęs ar turi ir kokie indų poreikiai 4u.gif mūsų 5 asmenys, darbo dienomis namie valgomi pusryčiai ir vakarienė, savaitgaliais apkrovimas didesnis. tai kokios man reik indaplovės, kad plaučiau indus kiekvieną vakarą? mastau.gif

Gal jau ir kartosiuos. Mano mama prieš darydama remontą turėjo 12 komplektų indaplovę. o po to įsidėjo 9. Tai ji ir sako, kad dabar jos virtuvės buvo pagrindinė klaida.
Žiūrint ką tu joje plausi. Jei neplausi puodų, o tik lėkštes, tai pakaks ir 45 cm.
Aš asmeniškai turiu nedidelę virtuvę, bet turiu 12 kmplektų indaplovę. Ir jei kada darysiu remontą, tai tokią pat ir dėsiu. Pas mus indaplovė per dieną apsisuka pora kartų. Savaitgalį 4 kartus. Plaunu viską. Indų begalės neturiu, bet man jų užtenka. Šiaip gyvenam trise, dabar kai dar tėvai būna, nes mama serga, tai iš vis indaplovė dirba iš vien.
Mano pliusą gali pasidėti ties 60 cm indaplove.
Papildyta:
QUOTE(Caca* @ 2012 12 02, 21:32)
Mes 4 žmonės šeimoje.Indaplovė 60cm.Nenorėčiau mažesnės dėl jau minėtų priežaščių.Kai gyvenom tryse, turėjom 45cm.Bet ji man taipogi buvo kiek mažoka.
Plaunu viską, išskyrus keptuves (maniškių negalima). Net medines lenteles, menteles plaunu.Kai pastarosios susidėvės, pasikeisiu.Turiu ąžuolines, bet per 5 metus dar nesusidėvėjo.Dėl indų užmerkimo ir išplovimo ne iš karto- nematau problemos.Turim 2 tarifų elektros planą, tai indaplovę stengiuosi programuoti nakčiai.

Draugauju su indaplove jau apie 10 metų.Ji viena geriausių mano draugių.Kaip ir skalbinių džiovyklė.Bet tai jau visai OT.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Jei klaustų ką nauja renkies indaplovę ar skalbinių džiovyklę (turiu ir pastarąją), tai visom 4 už indaplovę. Man džiovyklė irgi ot. unsure.gif
Papildyta:
Mano indaplovė senukė ARISTON LL65. Džiaugiuos šia savo tarnaite.
Atsakyti
QUOTE(LolitCafe @ 2012 12 02, 17:43)
pas mus toks gartraukis  smile.gif

graziau kai sutampa ilgis apatiniu ir virsutinius spinteliu
pas mus apie 55 cm atstumas

nera blogas tas 1 variantas su stalu  smile.gif
jei turite daug daiktu pravers papildomos spinteles  ax.gif

Ir iki gartraukio 55 cm?
O kokia kaitliente pas jus? Pas mus bus dujine.
Ar patenkinti gartraukiu veikimu? Ar didelis triuksmingumas?

QUOTE(gabby_jz @ 2012 12 02, 19:40)

Pas mus anksciau buvo 60, labai buvom patenkinti, ypac kai svieciai ateidavo, sudedi viska ir svari virtuve, tik isimineti tingejau. biggrin.gif
Trukumai buvo, kartais skildavo bokalai is plono stiklo ir buvo baltu apnasu. Bet as manau cia nuo to kad labai sena buvo masina, naudota pirko musu draugai is vokietijos, jie naudojo keleta metu paskui mes dar apie 4 metus naudojom. lotuliukas.gif
Dabar desim 45cm. Gal uzteks g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2012 12 02, 19:24)

Nerandu nuotrauku. O kiap jos pasijungia? Laida reikia slepti kazkaip tai? Ir kokia buti 1 metro kaina?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labri_: 02 gruodžio 2012 - 22:47