Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Anisa @ 2012 12 02, 11:21)
pas mane visos virsutines spinteles "push-to-open" jau n metu, ir nieko fantazija - vietoj  biggrin.gif

saunuole thumbup.gif ....nes jei del vieno "puso" zmonems atsoksta fantazija tai ka cia bekalbet,visas gyvenimas turetu buti labai sunkus-juk kartais reikia spynas rakinti,ir daznai dviem spynom,duris darineti,laiptais lipti,gaza,sankaba ,stabdzius spausti ir tt..... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2012 12 01, 21:47)
pusiukas kainuoja nuo 5 iki 12lt (cit,niekam nesakykit,kad taip mazai kainuoja,nes niekas nepatikes) lotuliukas.gif

Aš irgi patikėsiu, nes man pats baldininkas sakė, kad kainuos apie 12lt, kai užklausiau apie pušiuką thumbup.gif
O jau tikrai maniau, kad čia brangus malonumas (nors dabar matau, kad kai kam čia joks malonumas).
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 12 01, 22:31)
Papildyta:
Ironijos prince, pamiršai paminėti tokį "menkniekį", kad tokio tipo "push to open" reikalauja ir veiksmo "push to close" kas mane asmeniškai užknistų jau po savaitės. vietoj to kad normaliai paleidai dureles ir jos užsidarė - tai ne kiekvieną kartą norėdamas jas uždaryti turėsi jas paspausti ir jei paskubėsi, tai darysi antrą, o gal ir trečią kartą  doh.gif  doh.gif

O jei kalbant apie stalčių? Gal neturėtų labai užknist? AŠ mąstau po kriaukle šiukšlinei įstatyt tą Push, nes dažnai tvarkantis rankos būna šlapios, nešvarios, o vis kokią šiukšlytę metant apsiteplioja rankenos, tai va ir mąstau, gal visai patogu būtų su keliu spustelėjus atidaryt tą stalčių?.... O uždaryt vėl gi keliu stumtelsi ir psio, ar ne į temą mąstau? biggrin.gif blush2.gif Tik kad va tada gautųs, kad stalčiai su rankenom, o po kriaukle be, gal lievai g.gif
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 12 01, 22:13)
Galima tokią plokštę ne kantuoti, bet statyti į aliminio rėmelį - labai nieko variantas.

Manau, pas mus nuomojamam bute dabar būtent taip ir padaryta, nes baldai iš tokios blizgios baltos plokštės su įstrižais grioveliais, o kantukai blizgantys toki, suderinti su rankenėlėm, visai nieko atrodo.
QUOTE(sapnu mergelka @ 2012 12 02, 01:37)
gal net ne tai, o "kad tik nereikėtų paskui gailėtis".

Va va, ir aš tokia pat.. Nors irgi buvau pagalvojus, kad kurios čia keliat projektukus, tai jopapa kiek laiko tai turėtų užimt, jau toki tikslūs, toki išbaigti... blink.gif Jau man vyras sako, gana tau čia žaist, vis tiek tik maždaug gali viską numatyt, bet daug kas dar gali keistis, kai išsikviesi baldininką. Nors aš gi tik ant lapo arba su paintu pasibraižau vis, kur kokį stalčių dėt biggrin.gif Bet va irgi taip noriu viską apmąstyt, kad tik paskui negalvočiau - bleeeemba, nu gi reikėjo geriau taip daryt...
Jau ir taip per daug visko gyvenime gailiuosi lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 02 gruodžio 2012 - 11:34
QUOTE(gabby_jz @ 2012 12 02, 12:08)

Tik kad va tada gautųs, kad stalčiai su rankenom, o po kriaukle be, gal lievai  g.gif

tai prisukit ant to stalčiaus rankenėlę dėl bendro vaizdo ir psio biggrin.gif
Va va, ir aš tokia pat.. Nors irgi buvau pagalvojus, kad kurios čia keliat projektukus, tai jopapa kiek laiko tai turėtų užimt, jau toki tikslūs, toki išbaigti...  blink.gif Jau man vyras sako, gana tau čia žaist, vis tiek tik maždaug gali viską numatyt, bet daug kas dar gali keistis, kai išsikviesi baldininką. Nors aš gi tik ant lapo arba su paintu pasibraižau vis, kur kokį stalčių dėt biggrin.gif Bet va irgi taip noriu viską apmąstyt, kad tik paskui negalvočiau - bleeeemba, nu gi reikėjo geriau taip daryt...

nu va, vakar buvo draugai svečiuose ir vėl mane subalamutino, kad dėčiau ne 45cm, o 60cm indaplovę doh.gif jau nieko nebežinau frusty.gif gyvenime nesu turėjusi indaplovės. dabar man kai pasakoja, kad kas nors jungia ją kas antrą dieną, tai man nesuvokiama, kaip galima indus palikti neplautus lotuliukas.gif o jei vis dėl to dėčiau 60cm indaplovę, tai griūna visas projektas, trumpėja stalčiai, reikia didesnės indų spintelės, nes kaip suprantu, indų reiks dasipirkt doh.gif
pasidalinkit žiniomis, kas kokią indaplovę numatęs ar turi ir kokie indų poreikiai 4u.gif mūsų 5 asmenys, darbo dienomis namie valgomi pusryčiai ir vakarienė, savaitgaliais apkrovimas didesnis. tai kokios man reik indaplovės, kad plaučiau indus kiekvieną vakarą? mastau.gif
Atsakyti
Na mes kol kas tik tryse, bet aš numačius 60cm blush2.gif Irgi niekada neturėjus, bet kažkaip manau, kad geriau didesnė biggrin.gif Nes jei nepilna bus, gi juk galima plaut pusine įkrova, juk šiuolaikinės indaplovės pačios ten pasiskaičiuoja, kiek ko sunaudot pagal įkrovimą. O Be to ir puodai laisviau tilpt turėtų lotuliukas.gif Nežinau, man irgi iki šiol nesuvokiama, kaip galima indus nesuplautus laikyt iki vakaro ar net dvi dienas, bet, manau, greit įprasiu thumbup.gif O dėl indų, na tai jei tarkim rašo, kad telpa 12 indų komplektų, tai manau tiek ir užtenka turėt biggrin.gif Nes jei jau tiek sunaudosi, tikrai statysi plaut thumbup.gif

Dėl tos rankenos ir aš taip pagalvojau, kad dėt dėl vaizdo...
Atsakyti
Gyvenam penkiese, pirkom 60 cm indaplove, indu nemazai susikaupia, o kiek daznai plausiu indaplovej, bus matyt kai jau naudosiu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(LolitCafe @ 2012 12 01, 10:04)
apelsinka:), man patiko dizaineres projektas, as noreciau stalo prie lango, bet jei vaizadas pro langa ne super, tai puikiai tiks apvalus staliukas  smile.gif
o virsutine spinteles man yra labai net butinos, kur desite indus, arbata/kava?
virtuves baldai gi ilgam  4u.gif

Dar siule toki varianta g.gif Kaip jums?
user posted image
Arba sitas?
user posted image

Dar del virsutiniu spinteliu ilgio norejau paklauti, jos turbut turi buti vienodo plocio kaip ir apatines ar nebutinai?
QUOTE(allberto @ 2012 12 01, 11:28)
QUOTE(apelsinka:) @ 2012 12 01, 01:55)

Jusu atveju butu tiesiog idealus toks gartraukis:
user posted image
user posted image

Deja, nei kainos, nei ar apskritai tokiu Lietuvoje rasti imanoma, neisivaizduoju...
Arba pasiskaiciuokit, gal tilptu toki imontuoti:
user posted image

Antras netils, o pirma mums siule dizainere, bet radau tik brangios firmos virs 10000lt doh.gif
QUOTE(rim @ 2012 12 01, 20:54)
Ar tikrai šitoje vietoje norit dėti mikrobangę? Pirmiausiai manau, kad bus nepatogu dėl aukščio - pvz.vaikas gali užsipilt sriubą ant galvos, antra - kur Jūs padėsit tą ištrauktą sriubą? g.gif Bėgsit per pusę virtuvės iki stalo?

lotuliukas.gif Pamatytum kaip mes paskutinius n metu gyvenam be virtuves. Indai vienam kambaryje, virykle kitam, mikrobange koridoryje, o valgom svietaineje. Tikrai bus patogu biggrin.gif , nes ir stalas bus salia tik projekte didesni atstumai atrodo.
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 12 01, 22:31)
tokie ištraukiami gartraukiai būna labai įvairūs. Juos pilnai galima nusipirkti ir LT kainos kažkiek kanda, bet kai reikia tokio sprendimo - niekur nedingsi.
jeigu bijote jog toks gartraukis apsitaškys - galite imti tik išvažiuojantį stiklą, o gartraukis bus sumontuotas pačioje spintelėje - stiklą valyti žymiai lengviau. jeigu nerasite - parašykite, prie progos įmesiu linką

Imeskit prasau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo apelsinka:): 02 gruodžio 2012 - 15:27
Ploniasia gartrauki radau 156cm ir kupra ne prie pat krasto, tik su auksciu parasyta turi buti ne maziau 75 cm, pas mus max 60 iseis.
http://www.tvguru.lt...GEA-LX-WH-A-60/
O koks turi buti atstumas nuo apatiniu spinteliu iki virsutiniu ir kokio gilio jei stalvirsis bus 70cm?
Atsakyti
QUOTE(apelsinka:) @ 2012 12 02, 16:54)
Ploniasia gartrauki radau 156cm ir kupra ne prie pat krasto, tik su auksciu parasyta turi buti ne maziau 75 cm, pas mus max 60 iseis.
http://www.tvguru.lt...GEA-LX-WH-A-60/
O koks turi buti atstumas nuo apatiniu spinteliu iki virsutiniu ir kokio gilio jei stalvirsis bus 70cm?

pas mus toks gartraukis smile.gif

graziau kai sutampa ilgis apatiniu ir virsutinius spinteliu
pas mus apie 55 cm atstumas

nera blogas tas 1 variantas su stalu smile.gif
jei turite daug daiktu pravers papildomos spinteles ax.gif
Atsakyti
SOS! Baldinkas padare mums virtuves baldus. Bet po virtuves spintelemis nepadare apsvietimo. Nusipirkome "dienos sviesos lempa"bet jei ja prigrezti prie spinteliu apacios, tada maysis ji. Kaip ja pasklepti dabarm kai virtuve jau padaryta, tik plyteliu tarp stalvirsio ir spinteliu neisklijavome?

Gal turite pvz. kaip yra padarytas apsvietimas darbastaliui?
Atsakyti
QUOTE(sapnu mergelka @ 2012 12 02, 13:03)
tai prisukit ant to stalčiaus rankenėlę dėl bendro vaizdo ir psio biggrin.gif

nu va, vakar buvo draugai svečiuose ir vėl mane subalamutino, kad dėčiau ne 45cm, o 60cm indaplovę doh.gif jau nieko nebežinau frusty.gif gyvenime nesu turėjusi indaplovės. dabar man kai pasakoja, kad kas nors jungia ją kas antrą dieną, tai man nesuvokiama, kaip galima indus palikti neplautus lotuliukas.gif o jei vis dėl to dėčiau 60cm indaplovę, tai griūna visas projektas, trumpėja stalčiai, reikia didesnės indų spintelės, nes kaip suprantu, indų reiks dasipirkt doh.gif
pasidalinkit žiniomis, kas kokią indaplovę numatęs ar turi ir kokie indų poreikiai 4u.gif mūsų 5 asmenys, darbo dienomis namie valgomi pusryčiai ir vakarienė, savaitgaliais apkrovimas didesnis. tai kokios man reik indaplovės, kad plaučiau indus kiekvieną vakarą? mastau.gif

pas mus 45 cm, esminiai minusai: vienu kartu telpa plauti max 1 puodas + 1 keptuve ir pora leksciu apatiniame stalciuje jeigu atidziai ir tvarkingai sudedi. Netelpa didzioji orkaites skarda, arba telpa, bet nevirtai istatyta. zodziu saugiau pasirode nedeti.
pas jus zmoniu daug, indu bus daug, tiktai 60cm imciau. net negalvociau. ir labai naudingos funkcijos yra vidinis apsvietimas bei likusio plovimo laiko rodymas ant grindu.
Atsakyti
Esu turejus indaplove, na ir asmeniska mano nuomone yra ta, kad indaplove yra visiskai nereikalinga, taip nesakau uzknisa plaut daug indu po kiekvieno pavalgymo, na bet su indaplove man daugiau vargo nei pagalbos. Del ko? Del to, kad netelpa daug indu idet kas liecia keptuve, puoda... Dar nepatinka, kad indaplove niekada neisplaus keptuves taip kaip rankomis, o leisti pinigus tik del to kad deti i indaplove tik lekstes ar puodelius su irankiais neapsimoka. Plius ir nesinori palikti keptuves net kelioms valandoms, nes greit priskresta, tai as visada vandeniu uzlieju, kad atmirktu ir tada issiplaunu idealiai ja, o dedant pries indaplove ja praplovinet, tai atrodo toks jausmas, kad as indaplovei vergauju, nei ji man pagalba... Na bet cia mano asmenine nuomone smile.gif
Atsakyti
QUOTE(popcornas @ 2012 12 02, 19:23)
nesinori palikti keptuves net kelioms valandoms, nes greit priskresta, tai as visada vandeniu uzlieju, kad atmirktu ir tada issiplaunu idealiai ja, o dedant pries indaplove ja praplovinet, tai atrodo toks jausmas, kad as indaplovei vergauju, nei ji man pagalba...

Va šito ir aš bijau. Kiek mačiau iš šalies uošvius, tai irgi pasirodė, kad jeeetau, kol dar ten viską sudedi, tai dar ilgiau užtrunka. Tirščius išmest, praplaut, priskretukus palaikyt... Bet pastaruoju metu kažkaip pamiršau tas baimes biggrin.gif *****, vėl pradedu abejot biggrin.gif
Atsakyti