QUOTE(Kasco E-robot @ 2012 12 01, 21:47)
pusiukas kainuoja nuo 5 iki 12lt (cit,niekam nesakykit,kad taip mazai kainuoja,nes niekas nepatikes)
Aš irgi patikėsiu, nes man pats baldininkas sakė, kad kainuos apie 12lt, kai užklausiau apie pušiuką
O jau tikrai maniau, kad čia brangus malonumas (nors dabar matau, kad kai kam čia joks malonumas).
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 12 01, 22:31)
Papildyta:
Ironijos prince, pamiršai paminėti tokį "menkniekį", kad tokio tipo "push to open" reikalauja ir veiksmo "push to close" kas mane asmeniškai užknistų jau po savaitės. vietoj to kad normaliai paleidai dureles ir jos užsidarė - tai ne kiekvieną kartą norėdamas jas uždaryti turėsi jas paspausti ir jei paskubėsi, tai darysi antrą, o gal ir trečią kartą
O jei kalbant apie stalčių? Gal neturėtų labai užknist? AŠ mąstau po kriaukle šiukšlinei įstatyt tą Push, nes dažnai tvarkantis rankos būna šlapios, nešvarios, o vis kokią šiukšlytę metant apsiteplioja rankenos, tai va ir mąstau, gal visai patogu būtų su keliu spustelėjus atidaryt tą stalčių?.... O uždaryt vėl gi keliu stumtelsi ir psio, ar ne į temą mąstau?
Tik kad va tada gautųs, kad stalčiai su rankenom, o po kriaukle be, gal lievai
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 12 01, 22:13)
Galima tokią plokštę ne kantuoti, bet statyti į aliminio rėmelį - labai nieko variantas.
Manau, pas mus nuomojamam bute dabar būtent taip ir padaryta, nes baldai iš tokios blizgios baltos plokštės su įstrižais grioveliais, o kantukai blizgantys toki, suderinti su rankenėlėm, visai nieko atrodo.
QUOTE(sapnu mergelka @ 2012 12 02, 01:37)
gal net ne tai, o "kad tik nereikėtų paskui gailėtis".
Va va, ir aš tokia pat.. Nors irgi buvau pagalvojus, kad kurios čia keliat projektukus, tai jopapa kiek laiko tai turėtų užimt, jau toki tikslūs, toki išbaigti...
Jau man vyras sako, gana tau čia žaist, vis tiek tik maždaug gali viską numatyt, bet daug kas dar gali keistis, kai išsikviesi baldininką. Nors aš gi tik ant lapo arba su paintu pasibraižau vis, kur kokį stalčių dėt
Bet va irgi taip noriu viską apmąstyt, kad tik paskui negalvočiau - bleeeemba, nu gi reikėjo geriau taip daryt...
Jau ir taip per daug visko gyvenime gailiuosi