Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Pilėnė @ 2012 11 30, 23:51)
Kazkaip netiketai "beguglindama" radau, kad Thermopal siulo blizgias plokstes kazkokias, ciupinet paciai neteko, tai gal kas zino, kaip ten ju kokybe, kokie minusai, o gal labai nekaip atrodo?.. Noreciau virsutiniu spinteliu blizgiu, bet musu baldininkai su dazytais mdf nedraugauja, tai ieskau kokios alternatyvos... gal kas pakomentuos?  ax.gif

veža tas plokštes ne tik termopalas, pasidoekite.

iš principo tai yra pigesnė (bet nebūtinai prastesnė!!!) alternatyva dažytam MDF fasadui (jei neprofiliuojate, darote lygius fasadus) ir jei norite blizgaus paviršiaus. problema - kantas. tokios plokštės yra gaminamos ~6m2 dydžio ir pjaustomos pagal matmenis. Atpjauti fasadai yra kantuojami. Iš principo kantai yra parenkami labai panašūs į plokštę ir jei nesikabinėti prie smulkmenų - visai nieko ir toks variantas.

Galima tokią plokštę ne kantuoti, bet statyti į aliminio rėmelį - labai nieko variantas.

Dažytą MDF reiktų rinktis jei darote kažkokį profilį ant fasadų arba labai jautriai reaguojate į kanto ir plokštės sujungimo briauną.

dažyti reikia mokėti ir turėti atitinkamą įrangą. Kokybiškai tai daro dar mažiau įmonių, todėl ne visi nori žaisti, ir ima paprastesnius užsakovus.
Papildyta:
QUOTE(sapnu mergelka @ 2012 11 30, 23:41)
kad ji kur galas, radau!!!!!!:

Ačiū 000552.gif  flirt.gif
Papildyta:
ne, nu fantastika lotuliukas.gif prie pat mano namų lotuliukas.gif

į sveikatą mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2012 12 01, 21:55)
as irgi taip manau, tik idomu buvo kokia garantija kiti baldininkai duoda  ax.gif

As kalbejau telefonu ir pasake, kad duoda 2 metus garantija. O as nesupratau cia daug ar mazai. Bet jus nudziuginot mane  bigsmile.gif su tuo komplektu taip viskas idealu, kad net keista  biggrin.gif butinai issiaiskiniau, kas ieina i garantija  ax.gif

man individuali imone dave 1metu garantija ir tie metai greitai prabego...baldai kaip buvo taip ir liko kaip nauji g.gif
Atsakyti
QUOTE(kaubojey @ 2012 12 01, 16:11)
Pamačius pirmąjį gartraukį - ištraukiamą iš stalviršio, iškart kilo mintis, kaip jis apsitaškys gaminant maistą, ir ypač tos grotelės. Aišku, kasdien valant gal ir nieko, bet ne visos tokios tobulai blizginančios šeimininkės. O jei jau pridžius riebalai ir visokie kitokie dalykai, tai tada bus ką veikt valant.

tokie ištraukiami gartraukiai būna labai įvairūs. Juos pilnai galima nusipirkti ir LT kainos kažkiek kanda, bet kai reikia tokio sprendimo - niekur nedingsi.
jeigu bijote jog toks gartraukis apsitaškys - galite imti tik išvažiuojantį stiklą, o gartraukis bus sumontuotas pačioje spintelėje - stiklą valyti žymiai lengviau. jeigu nerasite - parašykite, prie progos įmesiu linką
Papildyta:
QUOTE(Kasco E-robot @ 2012 12 01, 20:47)
tai pas mane kaip tik ir yra tos prailgintos,be rankeneliu,o kadangi virs gartraukio nera kanto,tai yra dedamas "push to open" mechanizmas...mano atveju detas blum,nes visa furnitura tos firmos....pusiukas kainuoja nuo 5 iki 12lt (cit,niekam nesakykit,kad taip mazai kainuoja,nes niekas nepatikes) lotuliukas.gif

cia mano,o yra ir kitokiu,ileidziamu i plokste ir pan....

Ironijos prince, pamiršai paminėti tokį "menkniekį", kad tokio tipo "push to open" reikalauja ir veiksmo "push to close" kas mane asmeniškai užknistų jau po savaitės. vietoj to kad normaliai paleidai dureles ir jos užsidarė - tai ne kiekvieną kartą norėdamas jas uždaryti turėsi jas paspausti ir jei paskubėsi, tai darysi antrą, o gal ir trečią kartą doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 12 01, 21:46)
mano virtuvė blizgi, klijuota, vaikams 2 ir 3 metai - virtuvė kartu su svetaine - zuja vaikai apie kojas, nėra jokių įbrėžimų  g.gif gal jei žaistų su atsuktuvais, peiliais šakutėm... bet čia  daug teorijų galima prisigalvot kaip subraižyt  g.gif

as kalbejau, kad blizgus dazytas mdf, mano ziniomis, labai lepus, o blizgi lmdp - tikiu, kad ne taip braizosi smile.gif

QUOTE(Kasco E-robot @ 2012 12 01, 21:47)
(cit,niekam nesakykit,kad taip mazai kainuoja,nes niekas nepatikes) lotuliukas.gif

as patikesiu smile.gif pati gyvenu provincijoje, o cia ir kainos, kaip jau teko isitikinti, mazesnes smile.gif man viename didziuju miestu uz virtuves baldus paskaiciavo 8600 lt be jokiu blumu, o provincijoje - dviem tukstantukais maziau su blum mechanizmais, o ismatavimai virtuves baldu tikrai nemazi smile.gif o jei nedesiu dazyto mdf, kaina dar zenkliai sumazes... taip kad viskas cia realu, nors kai kam ir atrodo, kad jei jau blumai, tai kaina kosmine smile.gif

QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 12 01, 22:13)
Dažytą MDF reiktų rinktis jei darote kažkokį profilį ant fasadų arba labai jautriai reaguojate į kanto ir plokštės sujungimo briauną.

as tai labai jautriai nereaguoju, gal vyras jautresnis tuo klausimu smile.gif bet kaip mums aiskino, jei plokste pvz balta, po kiek laiko tas tarpelis ties kantu apsinesa, pajuosta, ir del to nekaip atrodo...

QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 12 01, 22:31)
"push to open" reikalauja ir veiksmo "push to close" kas mane asmeniškai užknistų jau po savaitės. vietoj to kad normaliai paleidai dureles ir jos užsidarė - tai ne kiekvieną kartą norėdamas jas uždaryti turėsi jas paspausti ir jei paskubėsi, tai darysi antrą, o gal ir trečią kartą  doh.gif  doh.gif

labai norejau ir as tu "push-to-open", bet uzteko Furnitane pasizaist, kad atsoktu fantazija... na, bet jei kokia viena spintele, kaip siuo atveju, virs gartraukio, tai nieko blogo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pilėnė: 01 gruodžio 2012 - 22:00

Ironijos prince, pamiršai paminėti tokį "menkniekį", kad tokio tipo "push to open" reikalauja ir veiksmo "push to close" kas mane asmeniškai užknistų jau po savaitės. vietoj to kad normaliai paleidai dureles ir jos užsidarė - tai ne kiekvieną kartą norėdamas jas uždaryti turėsi jas paspausti ir jei paskubėsi, tai darysi antrą, o gal ir trečią kartą doh.gif doh.gif
[/quote]

tai ka siulai po galais,jei nenori zmones rankeneliu g.gif
Papildyta:
QUOTE(Pilėnė @ 2012 12 01, 22:59)
as kalbejau, kad blizgus dazytas mdf, mano ziniomis, labai lepus, o blizgi lmdp - tikiu, kad ne taip braizosi smile.gif
as patikesiu smile.gif pati gyvenu provincijoje, o cia ir kainos, kaip jau teko isitikinti, mazesnes smile.gif man viename didziuju miestu uz virtuves baldus paskaiciavo 8600 lt be jokiu blumu, o provincijoje - dviem tukstantukais maziau su blum mechanizmais, o ismatavimai virtuves baldu tikrai nemazi smile.gif o jei nedesiu dazyto mdf, kaina dar zenkliai sumazes... taip kad viskas cia realu, nors kai kam ir atrodo, kad jei jau blumai, tai kaina kosmine smile.gif
as tai labai jautriai nereaguoju, gal vyras jautresnis tuo klausimu smile.gif bet kaip mums aiskino, jei plokste pvz balta, po kiek laiko tas tarpelis ties kantu apsinesa, pajuosta, ir del to nekaip atrodo...
labai norejau ir as tu "push-to-open", bet uzteko Furnitane pasizaist, kad atsoktu fantazija... na, bet jei kokia viena spintele, kaip siuo atveju, virs gartraukio, tai nieko blogo smile.gif

tai apie ka ir kalbam,viena spintele virs gartraukio...tiesa nezinau kodel atsoko fantazija,nes jei del tokiu dalyku atsoka,tai tada visas gyvenimas kaip sokis gaunasi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Pilėnė @ 2012 12 01, 21:59)

yra toks reikalas, jis gal ne kiek pajuosta, kiek išryškėja, kad toks yra aplamai.
na bet čia arba kreipi dėmesį, arba ne.
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2012 12 01, 22:07)

tai ka siulai po galais,jei nenori zmones rankeneliu g.gif
Papildyta:
tai apie ka ir kalbam,viena spintele virs gartraukio...tiesa nezinau kodel atsoko fantazija,nes jei del tokiu dalyku atsoka,tai tada visas gyvenimas kaip sokis gaunasi tongue.gif

neesu tikras, jog nesugalvojote naujos ironijos su mano niku, todėl neatsakinėsiu mirksiukas.gif beje, Jūs jau padarėte sprendimą, mano atsakymas nieko neduotų Jūsų atveju.

kokia nors mažai naudojama spintelė - dar velniai nematė, bet pvz spintelę virš gartraukio aš naudoju prieskoniams susidėti, tai po savaitės fantazija tikrai būtų atšokus nuo to "push to open". Ir nieko čia juokingo nematau
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2012 12 01, 19:54)
jezaukristau....cia kazkokia taikomoji matematika o ne virtuves baldai doh.gif ...kiek jus baigete universitetu?.....kiek stebiu jusu virtuves projektavima,tai man toks ispudis,kad jus diena nakti sedit prie didelio stalo su keliais monitoriais,kompiuteriais,3d grafika,autokadais ir pan. g.gif ......sekmes jums surasti meistrus,kurie cia supras viska doh.gif ....as pvz ne bum bum schmoll.gif....nu nebent sapne susapnuociau thumbup.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif gerai, kad sėdžiu šiuo metu biggrin.gif biggrin.gif nu daug turiu aš tų laipsnių, maksimaliai, kiek tik įmanoma thumbup.gif bet ėsmė tame, kad nuo vaikystės yra durnas kompleksas - baimė suklysti doh.gif gal net ne tai, o "kad tik nereikėtų paskui gailėtis". bet dabar rimtai aš supykau, kad durina mane visi tie meistrai, maždaug pasako kainą: "10000", "13000", "16000", o už ką? paskutinis "meistras" paskaičiavo, kad vien bėgeliai/lankstai mano virtuvėj kainuos 3000 doh.gif aš ką, blondinė kokia ar kaip? lotuliukas.gif mad.gif nuvažiavau tik į vieną firmą, kurie tiekia furnitūrą baldininkams, ir ten mažmenos kainomis man gavosi apie 1000lt. nu. tai paršai, nu. aš taip lengvai nepasiduosiu box.gif biggrin.gif
Atsakyti
idomus virtuveje stalas

kartais ieskai ieskai ir nerandi , o kartais - taukst kai jau nebereikia doh.gif ir nukrenta po akimis smile.gif idomi ideja... toks staliuks ir nedideleje virtuveje ir darbastali atstotu jeigu isemus kaitlente, ir palange
Atsakyti
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2012 12 02, 00:40)
idomus virtuveje stalas

kartais ieskai ieskai ir nerandi , o kartais - taukst  kai jau nebereikia  doh.gif  ir nukrenta po akimis smile.gif idomi ideja... toks staliuks ir nedideleje virtuveje ir darbastali atstotu jeigu isemus kaitlente, ir palange

nebent idėja, nes vargu ar rasite Lietuvoje kas tokį stalviršį Jums pagamins. Nebent panašų.
Čia naudotas skirtingų medžių masyvas - klevą dar rasite, vyšnią, riešutmedį - jau sunkiau, apie iroko medieną jau nebešneku. o ir kokybiškai tai padaryti reikia šiokių tokių žinių, nes stalviršis neplonas, plačios lamelės - ne iš kiekvienos rąsto vietos išpjauta mediena dar tiks. g.gif
Na bet jei labai labai norisi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 12 02, 00:25)
yra toks reikalas, jis gal ne kiek pajuosta, kiek išryškėja, kad toks yra aplamai.
na bet čia arba kreipi dėmesį, arba ne.

kaip suprantu,bendra nuomone ir siulymas i virtuve blizgios LMDP nemontuoti,nes kantai atrodo s......ant tamsios matosi kazkokia sviesi linija,ant sviesios matosi kazkokia pilka linija (kur klijai) ir is vis blizgumas to melamino popieriaus skiriasi nuo padidinto blizgumo dazyto MDF....

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kasco E-robot: 02 gruodžio 2012 - 10:02
QUOTE(Pilėnė @ 2012 12 01, 22:59)

pas mane visos virsutines spinteles "push-to-open" jau n metu, ir nieko fantazija - vietoj biggrin.gif
Atsakyti