Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(sapnu mergelka @ 2012 12 01, 01:41)
nu va, pabaigiau brėžinį:
user posted image
sutrumpinau plokštę prie viryklės, palikau relingą, tvirtinamą prie gretimų spintelių šonų, o vietoj to, arkos pavidalo medinio dekoro, uždėjau lentynų laikiklius, nežinau, ar čia taip geriau, ar palikti kaip buvo g.gif

turiu pora pastebejimu del jusu projekteliu, gal kas pravers ax.gif :
mano manymu jusu virsutines spinteles per placios, pastebejau kad standartas yra apie 30 cm, pabandykit atidaryti 42 cm dureles - tai labai nepatogu, pas mus darbe taip padaryta tai vis kas nors galva stukteli ir tam kad atidaryt dureles reikia atsilenkti atgal schmoll.gif
kitas dalykas pas jus beveik visos spinteles nestandartines, kas labai ispucia kaina. Kiek as apejau firmu, tai visi kas veza is Lenkijos arba cia LT daro turi tam tikra standarta, tai aukstis virsutiniu 72/92 dar yra horizontalios kaip pas jus virsuj bet ju dydziais nesidomejau ir plotis kas 5 cm eina plokstei o medziui kai kur kas 10 cm, t.y. dazniausiai buna 25/30/35.... jei daromas nestandartas tai padidina kaina - plokstes apie 40 proc, medi - dvigubai blink.gif todel patariau pasistengti maximaliai padaryti kuo daugiau standarto ir tik viena kita nestandartine. As irgi is pradziu nupiesiau auksti 80 cm, ploti 42, tai kai pradejau dometis kodel taip brangiai tai visa projekteli perdariau ir net pavyko viska iki standarto pritemti. Beje tas standartas aisku fasadams su filingais ir medziu svarbus, jei koki LMDP daryt, tai koki reikia toki ir ispjaus ax.gif
mano projekto viena siena panasi i jusu, o kita auksta, tai manau ir kainos musu panasios turetu buti ax.gif va tokia mano
user posted image

Uploaded with ImageShack.us
Atsakyti
QUOTE(Levanda @ 2012 12 01, 09:54)
Patarciau paciai pasiziuret gyvai, man teko jas matyt. Siaip grazios, baldininkai ir siule kaip alternatyva dazytom, nes pati nenorejau dazytu fasadu, bet blizgesio norejosi.
Kaina turi jos, spalvu kazkiek yra, ne milijonas aisku bet gal pavyktu ir kazka issirinkti, ziurint ko reikia. Dar pas thermopala puslapyje yra pavyzdziai, bet nezinau kaip atskirti kur dazyta kur ne  g.gif

Beje dar tokiu baldininku buna kur nedaro dazytu fasadu.. neteko susidurt, negi jie tiek darbo turi, kad gali leits prarast klientus . Gi dabar kas antra virtuve dazyta  ax.gif

siaip idomu ka reiskia "nedaro dazytu fasadu"?....duokit man dazyta fasada ir as padarysiu.....nudazykit MDF,duokit ir padarysiu tongue.gif ....kiek is savo patirties zinau,tai beveik nei vienas nedazo MDF ir beveik visi uzsakineja pagal matmenis,kad jiems nudazytu...tad pasakymas "nedaro dazytu fasadu" tinkamas ta prasme,kad baldziai dazyta MDF uzsako ir sumontuoja i jusu baldus...bet jei turima minty,kad beveik visi patys dazo MDF tai melas...gali buti kas antra virtuve dazyta,virtuves is 10 gamintoju,o dazyti fasadai is 1 ar 2 dazytoju,tu ,kurie tuom uzsiima.... bigsmile.gif

del termopalo- sitas ploksciu gamintojas ju nedazo(negamina dazyto MDF),nesvarbu ar blizganti ar ne-tai yra LMDP su melamino popieriaus sluoksniu,ju puslapyje tai bus pazymeta kaip "span" (blizgi)...yra tik kelios spalvos,neskaiciavau,bet juoda,balta,kremine,bordo,dar ten kelios,bet nedaug...ju blizgesys zymiai mazesnis nei dazyto MDF (zinoma jei kokybiskai MDF dazytas ir poliruotas)....plius situ ploksciu kantai matysis,cia ir yra pagrindine bjaurastis-as asmeniskai rinkciaus dazyta padidinto blizgumo MDF arba normalu LMDP (ne blizgu)...dabar LMDP yra labai graziu dekoru,daug geru gamintoju...o tas termopalo span tai "disovke"-kazkam tinka,bet nemanau,kad virtuvems g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kasco E-robot: 01 gruodžio 2012 - 18:22
QUOTE(Anisa @ 2012 12 01, 17:36)
turiu pora pastebejimu del jusu projekteliu, gal kas pravers  ax.gif :
mano manymu jusu virsutines spinteles per placios, pastebejau kad standartas yra apie 30 cm, pabandykit atidaryti 42 cm dureles - tai labai nepatogu, pas mus darbe taip padaryta tai vis kas nors galva stukteli ir tam kad atidaryt dureles reikia atsilenkti atgal  schmoll.gif
kitas dalykas pas jus beveik visos spinteles nestandartines, kas labai ispucia kaina. Kiek as apejau firmu, tai visi kas veza is Lenkijos arba cia LT daro turi tam tikra standarta, tai aukstis virsutiniu 72/92 dar yra horizontalios kaip pas jus virsuj bet ju dydziais nesidomejau ir plotis kas 5 cm eina plokstei o medziui kai kur kas 10 cm, t.y. dazniausiai buna 25/30/35.... jei daromas nestandartas tai padidina kaina - plokstes apie 40 proc, medi - dvigubai blink.gif  todel patariau pasistengti maximaliai padaryti kuo daugiau standarto ir tik viena kita nestandartine. As irgi is pradziu nupiesiau auksti 80 cm, ploti 42, tai kai pradejau dometis kodel taip brangiai tai visa projekteli perdariau ir net pavyko viska iki standarto pritemti. Beje tas standartas aisku fasadams su filingais ir medziu svarbus, jei koki LMDP daryt, tai koki reikia toki ir ispjaus  ax.gif
mano projekto viena siena panasi i jusu, o kita auksta, tai manau ir kainos musu panasios turetu buti

labai ačiū už pastebėjimus. tikrai reikės pasiteirauti baldininkų, ar sumažėtų kaina, jei spintelės būtų standartinio dydžio. nors aš jau mąsčiau, ar negalėčiau susikomplektuoti iš kokios Ikea'os baldus, bet pas mane yra tokie niuansai:
1. orkaitė su virykle turi būti toj vietoj plius minus 5cm, nes ten yra tarpas tarp rozečių. virš rozetės statyti kaitlentę, baldininkai sakė, negalima.
2. ta paskutinė kabinama spintelė dešinėje turi būti ne gilesnė nei 20cm, nes kitaip užstoja langą.
3. gartraukį jau turim nusipirkę, va tokį:
user posted image
user posted image
tai dabar galvosūkis, kaip tą gartraukį įkišt į kokią spintelę, nes norisi išnaudot vietą. išsikiša nuo sienos jis daug - 52cm doh.gif kai rinkomės, tai nelabai buvo platus pasirinkimas, tai gavosi dabar galvos skausmas.
bet aišku, reikės pasidomėt ir pabandyt dar kartą pergalvoti matmenis. o beje dėl viršutinių spintelių aukščio, vienam baldų salone man sakė, kad tarp 72 ir 92cm dar yra vienas standartinis matmuo - 86cm unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sapnu mergelka @ 2012 12 01, 19:49)
labai ačiū už pastebėjimus. tikrai reikės pasiteirauti baldininkų, ar sumažėtų kaina, jei spintelės būtų standartinio dydžio. nors aš jau mąsčiau, ar negalėčiau susikomplektuoti iš kokios Ikea'os baldus, bet pas mane yra tokie niuansai:
1. orkaitė su virykle turi būti toj vietoj plius minus 5cm, nes ten yra tarpas tarp rozečių. virš rozetės statyti kaitlentę, baldininkai sakė, negalima.
2. ta paskutinė kabinama spintelė dešinėje turi būti ne gilesnė nei 20cm, nes kitaip užstoja langą.
3. gartraukį jau turim nusipirkę, va tokį:
user posted image
user posted image
tai dabar galvosūkis, kaip tą gartraukį įkišt į kokią spintelę, nes norisi išnaudot vietą. išsikiša nuo sienos jis daug - 52cm doh.gif kai rinkomės, tai nelabai buvo platus pasirinkimas, tai gavosi dabar galvos skausmas.
bet aišku, reikės pasidomėt ir pabandyt dar kartą pergalvoti matmenis. o beje dėl viršutinių spintelių aukščio, vienam baldų salone man sakė, kad tarp 72 ir 92cm dar yra vienas standartinis matmuo - 86cm unsure.gif

jezaukristau....cia kazkokia taikomoji matematika o ne virtuves baldai doh.gif ...kiek jus baigete universitetu?.....kiek stebiu jusu virtuves projektavima,tai man toks ispudis,kad jus diena nakti sedit prie didelio stalo su keliais monitoriais,kompiuteriais,3d grafika,autokadais ir pan. g.gif ......sekmes jums surasti meistrus,kurie cia supras viska doh.gif ....as pvz ne bum bum schmoll.gif....nu nebent sapne susapnuociau thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kasco E-robot: 01 gruodžio 2012 - 18:58
ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pilėnė: 01 gruodžio 2012 - 19:54
QUOTE(apelsinka:) @ 2012 12 01, 02:55)
2 Pav. Prie kedes saldyklis, visr jo mirkobange, ir salia saldytuvas 128cm.

Ar tikrai šitoje vietoje norit dėti mikrobangę? Pirmiausiai manau, kad bus nepatogu dėl aukščio - pvz.vaikas gali užsipilt sriubą ant galvos, antra - kur Jūs padėsit tą ištrauktą sriubą? g.gif Bėgsit per pusę virtuvės iki stalo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rim: 01 gruodžio 2012 - 19:55
QUOTE(Levanda @ 2012 12 01, 09:54)
Patarciau paciai pasiziuret gyvai, man teko jas matyt. Siaip grazios, baldininkai ir siule kaip alternatyva dazytom, nes pati nenorejau dazytu fasadu, bet blizgesio norejosi.
Kaina turi jos, spalvu kazkiek yra, ne milijonas aisku bet gal pavyktu ir kazka issirinkti, ziurint ko reikia. Dar pas thermopala puslapyje yra pavyzdziai, bet nezinau kaip atskirti kur dazyta kur ne  g.gif

Beje dar tokiu baldininku buna kur nedaro dazytu fasadu.. neteko susidurt, negi jie tiek darbo turi, kad gali leits prarast klientus . Gi dabar kas antra virtuve dazyta  ax.gif

Siandien kaip tik teko paciupinet, tai nelabai patiko... kaip sake Kasko E-robot, nepatiko tie kantai... o dazyto mdf, tiesa sakant, nelabai ir noriu, kiek teko girdet, tai blizgus labai jau lepus, matosi visi ibrezimai, nuvarys man vaikas greit tokias spinteles... apsieisiu ir be blizgesiu turbut smile.gif tiek norejau blizgiu fasadu, bet laikui einant baigiu pernoret biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pilėnė @ 2012 12 01, 20:58)
Siandien kaip tik teko paciupinet, tai nelabai patiko... kaip sake Kasko E-robot, nepatiko tie kantai... o dazyto mdf, tiesa sakant, nelabai ir noriu, kiek teko girdet, tai blizgus labai jau lepus, matosi visi ibrezimai, nuvarys man vaikas greit tokias spinteles... apsieisiu ir be blizgesiu turbut  smile.gif  tiek norejau blizgiu fasadu, bet laikui einant baigiu pernoret biggrin.gif

as situ atveju blizgu balta fasada dejau tik virsutinem spintelem,apacia normalus LMDP......tai nei kas nuteplios nei ka....be to ant balto beveik niekas nesimato (tik saulei pasvietus matosi)...toks mano sprendimas buvo...o siaip,kaip ir minejau-yra labai graziu LMDP dekoru....ir zymiai pigiau iseina (kvadratas) nei dazytas MDF 4u.gif

baldelis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kasco E-robot: 01 gruodžio 2012 - 20:08
QUOTE(Kasco E-robot @ 2012 12 01, 21:03)
as situ atveju blizgu balta fasada dejau tik virsutinem spintelem,apacia normalus LMDP......tai nei kas nuteplios nei ka....be to ant balto beveik niekas nesimato (tik saulei pasvietus matosi)...toks mano sprendimas buvo...o siaip,kaip ir minejau-yra labai graziu LMDP dekoru....ir zymiai pigiau iseina (kvadratas) nei dazytas MDF 4u.gif

baldelis

o kaip atsidaro sito baldelio spintele virs gartraukio? smile.gif pas mus irgi bus imontuojamas teleskopinis gartraukis, virsutines spinteles be rankeneliu, prailgintos i apacia, tai kaip ta spintele atidaryt? det kokius atmetiklius ar ka?..
Atsakyti
QUOTE(Pilėnė @ 2012 12 01, 20:58)
Siandien kaip tik teko paciupinet, tai nelabai patiko... kaip sake Kasko E-robot, nepatiko tie kantai... o dazyto mdf, tiesa sakant, nelabai ir noriu, kiek teko girdet, tai blizgus labai jau lepus, matosi visi ibrezimai, nuvarys man vaikas greit tokias spinteles... apsieisiu ir be blizgesiu turbut  smile.gif  tiek norejau blizgiu fasadu, bet laikui einant baigiu pernoret biggrin.gif

mano virtuvė blizgi, klijuota, vaikams 2 ir 3 metai - virtuvė kartu su svetaine - zuja vaikai apie kojas, nėra jokių įbrėžimų g.gif gal jei žaistų su atsuktuvais, peiliais šakutėm... bet čia daug teorijų galima prisigalvot kaip subraižyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pilėnė @ 2012 12 01, 21:31)
o kaip atsidaro sito baldelio spintele virs gartraukio? smile.gif pas mus irgi bus imontuojamas teleskopinis gartraukis, virsutines spinteles be rankeneliu, prailgintos i apacia, tai kaip ta spintele atidaryt? det kokius atmetiklius ar ka?..

tai pas mane kaip tik ir yra tos prailgintos,be rankeneliu,o kadangi virs gartraukio nera kanto,tai yra dedamas "push to open" mechanizmas...mano atveju detas blum,nes visa furnitura tos firmos....pusiukas kainuoja nuo 5 iki 12lt (cit,niekam nesakykit,kad taip mazai kainuoja,nes niekas nepatikes) lotuliukas.gif

user posted image

cia mano,o yra ir kitokiu,ileidziamu i plokste ir pan....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kasco E-robot: 01 gruodžio 2012 - 20:48
QUOTE(gabby_jz @ 2012 11 30, 15:41)
Na mano nenusimanančios manymu, tai jie negalėtų sau leist duot garantijos daugiau, nei dviem metam, nes juk nelygu kaip tu naudosies tais baldais... Gal vaikas juos apdaužys, gal dar kažkas. Va korpuso tvirtumą tai garantuoja ilgam, o išorė labai priklauso, kaip naudosi.... Nors gal nusišneku.

as irgi taip manau, tik idomu buvo kokia garantija kiti baldininkai duoda ax.gif
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 11 30, 17:45)
Jums labai labai pasisekė, jei raidė m reiškia metai, jeigu mėnesius - tuomet pasisekė mažiau  mirksiukas.gif
tik pasitikslinkite ką ta garantija apima, kad nebūtų žodžių žaismas.

As kalbejau telefonu ir pasake, kad duoda 2 metus garantija. O as nesupratau cia daug ar mazai. Bet jus nudziuginot mane bigsmile.gif su tuo komplektu taip viskas idealu, kad net keista biggrin.gif butinai issiaiskiniau, kas ieina i garantija ax.gif
Atsakyti