QUOTE(sapnu mergelka @ 2012 12 01, 01:41)
nu va, pabaigiau brėžinį:
sutrumpinau plokštę prie viryklės, palikau relingą, tvirtinamą prie gretimų spintelių šonų, o vietoj to, arkos pavidalo medinio dekoro, uždėjau lentynų laikiklius, nežinau, ar čia taip geriau, ar palikti kaip buvo
sutrumpinau plokštę prie viryklės, palikau relingą, tvirtinamą prie gretimų spintelių šonų, o vietoj to, arkos pavidalo medinio dekoro, uždėjau lentynų laikiklius, nežinau, ar čia taip geriau, ar palikti kaip buvo
turiu pora pastebejimu del jusu projekteliu, gal kas pravers :
mano manymu jusu virsutines spinteles per placios, pastebejau kad standartas yra apie 30 cm, pabandykit atidaryti 42 cm dureles - tai labai nepatogu, pas mus darbe taip padaryta tai vis kas nors galva stukteli ir tam kad atidaryt dureles reikia atsilenkti atgal
kitas dalykas pas jus beveik visos spinteles nestandartines, kas labai ispucia kaina. Kiek as apejau firmu, tai visi kas veza is Lenkijos arba cia LT daro turi tam tikra standarta, tai aukstis virsutiniu 72/92 dar yra horizontalios kaip pas jus virsuj bet ju dydziais nesidomejau ir plotis kas 5 cm eina plokstei o medziui kai kur kas 10 cm, t.y. dazniausiai buna 25/30/35.... jei daromas nestandartas tai padidina kaina - plokstes apie 40 proc, medi - dvigubai todel patariau pasistengti maximaliai padaryti kuo daugiau standarto ir tik viena kita nestandartine. As irgi is pradziu nupiesiau auksti 80 cm, ploti 42, tai kai pradejau dometis kodel taip brangiai tai visa projekteli perdariau ir net pavyko viska iki standarto pritemti. Beje tas standartas aisku fasadams su filingais ir medziu svarbus, jei koki LMDP daryt, tai koki reikia toki ir ispjaus
mano projekto viena siena panasi i jusu, o kita auksta, tai manau ir kainos musu panasios turetu buti va tokia mano
Uploaded with ImageShack.us