Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(sapnu mergelka @ 2012 11 30, 23:35)
nu nea aš iš Kauno raj. biggrin.gif bet tų rankenėlių nuvažiuosiu bet kur bigsmile.gif  arbe vyrą nusiųsiu lotuliukas.gif

tai Jums bus patogiau kreiptis pas tuos, kuriuos prieš tai nurodžiau 4u.gif
Atsakyti
kad ji kur galas, radau!!!!!!:
user posted image

Ačiū 000552.gif flirt.gif
Papildyta:
ne, nu fantastika lotuliukas.gif prie pat mano namų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sapnu mergelka @ 2012 11 30, 21:30)
nu va, paaiškėjo mano liapsusai darant projektą doh.gif rodau:
user posted image
juk mano tie dekorai, ant kurių kabinsiu relingą (kur rodyklėmis parodžiau), glaudžiasi prie spintelių šonų, ir darosi neaišku, kam jie iš vis reikalingi, juk galėčiau tą strypą tvirtinti prie spintelių šonų, ane? bet man taip iš viso nebegražu ir jau nebežinau kaip padaryt, kad gartraukio spintelė man taptų maloni frusty.gif

kolektyvas, help help.gif
Papildyta:
o, dar vienas liapsusas doh.gif gartraukis nuo sienos išsikišęs 52cm, o mano spintelė tik 50 doh.gif o jau tikėjausi, kad viską taip gerrai sumatavau ir sužiūrėjau doh.gif tai gerai, kad sumąsčiau braižyt doh.gif

mano patirtis rodo kad virs ir salia virykles geriau nieko nekabinti, nes viskas apsinesa tokiu dulkiu-riebalu sluoksniu, nebent valysit kas savaite, bet vistiek tuos irankius man naudoti butu nemalonu-nehigieniska. Man tai grazu kai gartraukis tiesiog pasleptas spinteleje, tarsi jo nera.
arba jei visai klasikine virtuve tai man cia visai nieko ax.gif
user posted image

Uploaded with ImageShack.us
Atsakyti
Kazkaip netiketai "beguglindama" radau, kad Thermopal siulo blizgias plokstes kazkokias, ciupinet paciai neteko, tai gal kas zino, kaip ten ju kokybe, kokie minusai, o gal labai nekaip atrodo?.. Noreciau virsutiniu spinteliu blizgiu, bet musu baldininkai su dazytais mdf nedraugauja, tai ieskau kokios alternatyvos... gal kas pakomentuos? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Anisa @ 2012 12 01, 00:47)
mano patirtis rodo kad virs ir salia virykles geriau nieko nekabinti, nes viskas apsinesa tokiu dulkiu-riebalu sluoksniu, nebent valysit kas savaite, bet vistiek tuos irankius man naudoti butu nemalonu-nehigieniska. Man tai grazu kai gartraukis tiesiog pasleptas spinteleje, tarsi jo nera.

na, pas mane dabar taip įrankiai sukabinti. kadangi dažnai naudoju, tai nespėja apsinešt rolleyes.gif turiu įrankiams sukabinti stovą, bet nepatinka man jis, o ir vietos ant stalviršio užima doh.gif dabar pas mane iš karto po gartraukiu ir mini paveiksliukai-molinukai kabo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapnu mergelka: 30 lapkričio 2012 - 23:59
QUOTE(sapnu mergelka @ 2012 12 01, 00:58)
na, pas mane dabar taip įrankiai sukabinti. kadangi dažnai naudoju, tai nespėja apsinešt rolleyes.gif turiu įrankiams sukabinti stovą, bet nepatinka man jis, o ir vietos ant stalviršio užima doh.gif dabar pas mane iš karto po gartraukiu ir mini paveiksliukai-molinukai kabo biggrin.gif

pas mane tai stalciuje salia virykles viskas sudeta ax.gif
man apskritai patinka kai nesimato jokiu virtuves rakandu, tik kokia grazi gele ir vaza su vaisiais... bet taip, bent jau pas mane nebuna, galima tik pasvajot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Anisa @ 2012 12 01, 01:06)
pas mane tai stalciuje salia virykles viskas sudeta  ax.gif
man apskritai patinka kai nesimato jokiu virtuves rakandu, tik kokia grazi gele ir vaza su vaisiais... bet taip, bent jau pas mane nebuna, galima tik pasvajot  biggrin.gif

persiprašau dėl off topic, bet neseniai vyrui sakiau, kad "va, dabar man norisi klasikinės virtuvės, romantikos, baltos spalvosir tt., o kas būtų, jei gyvenčiau viena??? ir supratau, kad turėčiau tik plačią lovą, masažinį dušą, super duper kompiuterinę/video/audio techniką, o virtuvės būtų tik pėdsakai" lotuliukas.gif tai dabar, kai trys vaikai, ir užuolaidas siuvinėju, ir kiekvieną centrimetrą matuoju ir tt. lotuliukas.gif
Papildyta:
nu va, pabaigiau brėžinį:
user posted image
sutrumpinau plokštę prie viryklės, palikau relingą, tvirtinamą prie gretimų spintelių šonų, o vietoj to, arkos pavidalo medinio dekoro, uždėjau lentynų laikiklius, nežinau, ar čia taip geriau, ar palikti kaip buvo g.gif
Atsakyti
Sveiki, idesiu ir as savo pirmini projekta.
Cia man dizainere nubraize, as kai ka pataisiau.
1 Pav. Pas mus cia ir virtuve ir prieskambaris. Iejimas is lauko prie batu spinteles. Stala siule daryti platesne palange tik be spinteliu, bet valgyti priesais langa ir ziureti i kaimina nenoreciau.Nusprendem pastatyti maza (1m) atskira apvalu staliuka.
Del virsutiniu spinteliu neaisku ar darysim, nes gausis labai mazos, o kaina kaip uz dideles. doh.gif Nors vaizdas mas grazesnis su jais.
Didziausia problema gartraukis doh.gif Neuztenka aukscio. Cia mums braize su 13 cm gartraukiu ir 80cm stalvirsiu. Pamatavom namuose kad as net iki mazo langelio nepasieksiu. 70 cm turbut butu geriausia, bet tada gartraukis per daug islenda doh.gif As jau galvoju gal seip sienoje skyle padaryti ir pastatyti paprasta ventiliatori. unsure.gif

Visas ilgis 3 m.tarp kriaukles ir orkaites indaplove 45cm, stalciai nezinau kiek plocio iseina g.gif Po palange bus 30cm gilio spinteles, nezinau ka ten galima bus sudeti? Stalciu turbut neapsimoka daryti.?

user posted image

2 Pav. Prie kedes saldyklis, visr jo mirkobange, ir salia saldytuvas 128cm.
user posted image
Labai laikiu kokiu nors komentaru, buciu laabai dekinga jei padesit. Jau tiek metu be normalios virtuves gyvenam doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pilėnė @ 2012 11 30, 22:51)
Kazkaip netiketai "beguglindama" radau, kad Thermopal siulo blizgias plokstes kazkokias, ciupinet paciai neteko, tai gal kas zino, kaip ten ju kokybe, kokie minusai, o gal labai nekaip atrodo?.. Noreciau virsutiniu spinteliu blizgiu, bet musu baldininkai su dazytais mdf nedraugauja, tai ieskau kokios alternatyvos... gal kas pakomentuos?  ax.gif

Patarciau paciai pasiziuret gyvai, man teko jas matyt. Siaip grazios, baldininkai ir siule kaip alternatyva dazytom, nes pati nenorejau dazytu fasadu, bet blizgesio norejosi.
Kaina turi jos, spalvu kazkiek yra, ne milijonas aisku bet gal pavyktu ir kazka issirinkti, ziurint ko reikia. Dar pas thermopala puslapyje yra pavyzdziai, bet nezinau kaip atskirti kur dazyta kur ne g.gif

Beje dar tokiu baldininku buna kur nedaro dazytu fasadu.. neteko susidurt, negi jie tiek darbo turi, kad gali leits prarast klientus . Gi dabar kas antra virtuve dazyta ax.gif
Atsakyti
apelsinka:), man patiko dizaineres projektas, as noreciau stalo prie lango, bet jei vaizadas pro langa ne super, tai puikiai tiks apvalus staliukas smile.gif
o virsutine spinteles man yra labai net butinos, kur desite indus, arbata/kava?
virtuves baldai gi ilgam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(apelsinka:) @ 2012 12 01, 01:55)

Jusu atveju butu tiesiog idealus toks gartraukis:
user posted image
user posted image

Deja, nei kainos, nei ar apskritai tokiu Lietuvoje rasti imanoma, neisivaizduoju...

Arba pasiskaiciuokit, gal tilptu toki imontuoti:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo allberto: 01 gruodžio 2012 - 10:32
Pamačius pirmąjį gartraukį - ištraukiamą iš stalviršio, iškart kilo mintis, kaip jis apsitaškys gaminant maistą, ir ypač tos grotelės. Aišku, kasdien valant gal ir nieko, bet ne visos tokios tobulai blizginančios šeimininkės. O jei jau pridžius riebalai ir visokie kitokie dalykai, tai tada bus ką veikt valant.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaubojey: 01 gruodžio 2012 - 16:12