QUOTE(sapnu mergelka @ 2012 11 30, 14:08)
nu gal ne taip išsireiškiau nu ne baltos, bet a la "sidabrinės" o ne "auksinės"
Papildyta:
Papildyta:
tada paieškokite geriau, buna toks kaip sidabras/sendintas metalas
kaip kampe čia
Papildyta:
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2012 11 30, 14:25)
tada dar viena kvailoka klausima turiu karkasui zada duoti 15 m. garantija, o fasadui - 2 m. Kazkaip atrodo mazai fasadui garantijos, ar as klystu?
Jums labai labai pasisekė, jei raidė m reiškia metai, jeigu mėnesius - tuomet pasisekė mažiau
tik pasitikslinkite ką ta garantija apima, kad nebūtų žodžių žaismas
Papildyta:
QUOTE(gabby_jz @ 2012 11 30, 14:41)
Turbūt taip ir suprast Na o medžiagos, tai kokios paprašysi juk... Kas gi ten dar be plokščių ir furnitūros gali labai skirtis.... Kantus visi jau manau normalius deda, ką dar?.... Nu aš kai nenusimanau, tai nesuprantu, kas ten dar tuose balduose yra be plokščių, lankstų, bėgelių ir kantų Na taip, plokštę aš pati paprašiau skaičiuot lenkišką, nes pavyzdžių rasiu ir iš ten, o tarkim permokėt už vokišką net patys baldininkai nepataria, dauguma sakė, kad kaina labaaaaai skiriasi, o kokybė vos šiek tiek. Na nebent rinktis tarpinį variantą - kokią čekų....
Papildyta:
Na mano nenusimanančios manymu, tai jie negalėtų sau leist duot garantijos daugiau, nei dviem metam, nes juk nelygu kaip tu naudosies tais baldais... Gal vaikas juos apdaužys, gal dar kažkas. Va korpuso tvirtumą tai garantuoja ilgam, o išorė labai priklauso, kaip naudosi.... Nors gal nusišneku.
Papildyta:
Na mano nenusimanančios manymu, tai jie negalėtų sau leist duot garantijos daugiau, nei dviem metam, nes juk nelygu kaip tu naudosies tais baldais... Gal vaikas juos apdaužys, gal dar kažkas. Va korpuso tvirtumą tai garantuoja ilgam, o išorė labai priklauso, kaip naudosi.... Nors gal nusišneku.
oj nesakykite, jau kai nueini į baldų saloną tai tiek prisižiūri kad .....
viską galima nupirkt labai pigiai (tiek kaina tiek kokybe), todėl kainos gali svyruoti. nors iš mano patirties, vis dėlto labiausiai kaina priklauso nuo baldininkų apetito ir gamybos būdo/apimčių.