Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(sapnu mergelka @ 2012 11 30, 14:08)
nu gal ne taip išsireiškiau doh.gif nu ne baltos, bet a la "sidabrinės" o ne "auksinės"
Papildyta:

tada paieškokite geriau, buna toks kaip sidabras/sendintas metalas
kaip kampe čia
Papildyta:
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2012 11 30, 14:25)
tada dar viena kvailoka klausima turiu  biggrin.gif karkasui zada duoti 15 m. garantija, o fasadui - 2 m. Kazkaip atrodo mazai fasadui garantijos, ar as klystu?

Jums labai labai pasisekė, jei raidė m reiškia metai, jeigu mėnesius - tuomet pasisekė mažiau mirksiukas.gif
tik pasitikslinkite ką ta garantija apima, kad nebūtų žodžių žaismas
Papildyta:
QUOTE(gabby_jz @ 2012 11 30, 14:41)
Turbūt taip ir suprast biggrin.gif Na o medžiagos, tai kokios paprašysi juk... Kas gi ten dar be plokščių ir furnitūros gali labai skirtis.... Kantus visi jau manau normalius deda, ką dar?.... Nu aš kai nenusimanau, tai nesuprantu, kas ten dar tuose balduose yra be plokščių, lankstų, bėgelių ir kantų biggrin.gif Na taip, plokštę aš pati paprašiau skaičiuot lenkišką, nes pavyzdžių rasiu ir iš ten, o tarkim permokėt už vokišką net patys baldininkai nepataria, dauguma sakė, kad kaina labaaaaai skiriasi, o kokybė vos šiek tiek. Na nebent rinktis tarpinį variantą - kokią čekų....
Papildyta:
Na mano nenusimanančios manymu, tai jie negalėtų sau leist duot garantijos daugiau, nei dviem metam, nes juk nelygu kaip tu naudosies tais baldais... Gal vaikas juos apdaužys, gal dar kažkas. Va korpuso tvirtumą tai garantuoja ilgam, o išorė labai priklauso, kaip naudosi.... Nors gal nusišneku.

oj nesakykite, jau kai nueini į baldų saloną tai tiek prisižiūri kad .....

viską galima nupirkt labai pigiai (tiek kaina tiek kokybe), todėl kainos gali svyruoti. nors iš mano patirties, vis dėlto labiausiai kaina priklauso nuo baldininkų apetito ir gamybos būdo/apimčių.
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2012 11 30, 09:57)

A, dar buvau užėjus į Nerilitą, tai ten išvis pakraupau, aš jau vos ne savo brėžinius traukt, jau galvoju pasikonsultuosiu bent su vienais gyvai, tai mergička atmestinai išrėžė, kad miiiiiiiinimum nuo 1000lt/m su pigiausia furnitūra, ir toliau įbedė akis į PC.

Man Nerilita ir lb brangiai paskaiciavo, o nebandei Arpoly, daug kas juos giria, o kaina ir normali...jei nieko geriau nerasiu, jauciu pas juos dar karteli eisiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 11 30, 17:45)
Papildyta:

oj nesakykite, jau kai nueini į baldų saloną tai tiek prisižiūri kad .....

viską galima nupirkt labai pigiai (tiek kaina tiek kokybe), todėl kainos gali svyruoti. nors iš mano patirties, vis dėlto labiausiai kaina priklauso nuo baldininkų apetito ir gamybos būdo/apimčių.

Tai va, kad prisižiūri visko, todėl tikrai visų išsiklausinėjau, kokius ten kantus kas deda biggrin.gif Bet dažniausiai taip ir duoda suprast, kad "baikit juokus, jau kitokių nieks seniai nebededa". Na bet vis tiek klausiu, juk mano teisė tokia biggrin.gif

QUOTE(Stella Maris @ 2012 11 30, 18:13)
Man Nerilita ir lb brangiai paskaiciavo, o nebandei Arpoly, daug kas juos giria, o kaina ir normali...jei nieko geriau nerasiu, jauciu pas juos dar karteli eisiu smile.gif

Šie lyg ir neatrašė net.... O sakot gera kaina?.... Nu va, tikiuosi neprašovėm tada. O kokie jų terminai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 30 lapkričio 2012 - 18:08
QUOTE(gabby_jz @ 2012 11 30, 18:07)
Tai va, kad prisižiūri visko, todėl tikrai visų išsiklausinėjau, kokius ten kantus kas deda biggrin.gif Bet dažniausiai taip ir duoda suprast, kad "baikit juokus, jau kitokių nieks seniai nebededa". Na bet vis tiek klausiu, juk mano teisė tokia biggrin.gif
Šie lyg ir neatrašė net.... O sakot gera kaina?.... Nu va, tikiuosi neprašovėm tada. O kokie jų terminai?

apie menesi, greiciausiai kaip ir visur smile.gif as dar bandysiu pazystamui nusiust planeli, pazesiu ka jis paskaiciuos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 11 30, 17:45)
tada paieškokite geriau, buna toks kaip sidabras/sendintas metalas
kaip kampe čia
Papildyta:

tai taip, noriu tokios spalvos, kaip tame kampe. bet tos firmos kataloge radau tik "geltonas" rankenėles. nu nebent parašyt jiems e-mailą, gal visko tinklalapyje nesukėlę g.gif
Vyras pamatė mano rankenėles, tai sako "tu žinai kiek už jas sumokėsi?!!!!" biggrin.gif nu bet gerai nors, kad ir jam patiko drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sapnu mergelka @ 2012 11 30, 18:40)
tai taip, noriu tokios spalvos, kaip tame kampe. bet tos firmos kataloge radau tik "geltonas" rankenėles. nu nebent parašyt jiems e-mailą, gal visko tinklalapyje nesukėlę g.gif
Vyras pamatė mano rankenėles, tai sako "tu žinai kiek už jas sumokėsi?!!!!" biggrin.gif nu bet gerai nors, kad ir jam patiko drinks_cheers.gif

būtinai parašykite tai firmai. Jei kartais gausite neigiamą atsakymą - brūkštelėkite man, gal ką sugalvosim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 11 30, 20:02)
būtinai parašykite tai firmai. Jei kartais gausite neigiamą atsakymą - brūkštelėkite man, gal ką sugalvosim mirksiukas.gif

ooooo bigsmile.gif tamista gal būsite baldininkas? bigsmile.gif ar bent jau furnitūristas? biggrin.gif bet aišku, tokių rankenėlių noriu drinks_cheers.gif baltų biggrin.gif

nu va, paaiškėjo mano liapsusai darant projektą doh.gif rodau:
user posted image
juk mano tie dekorai, ant kurių kabinsiu relingą (kur rodyklėmis parodžiau), glaudžiasi prie spintelių šonų, ir darosi neaišku, kam jie iš vis reikalingi, juk galėčiau tą strypą tvirtinti prie spintelių šonų, ane? bet man taip iš viso nebegražu ir jau nebežinau kaip padaryt, kad gartraukio spintelė man taptų maloni frusty.gif

kolektyvas, help help.gif
Papildyta:
o, dar vienas liapsusas doh.gif gartraukis nuo sienos išsikišęs 52cm, o mano spintelė tik 50 doh.gif o jau tikėjausi, kad viską taip gerrai sumatavau ir sužiūrėjau doh.gif tai gerai, kad sumąsčiau braižyt doh.gif
Atsakyti
gal kas žinote, kiek maksimaliai gali būti tarp viryklės ir gartraukio? dabar gaunasi, kad gartraukio spintelės kampas man ties viršugalviu. nu tai nusidaužysiu doh.gif gali būti koks 90cm? g.gif ar daugiau net?
Atsakyti
Manau galėt tai gali, bet efektyvumas mažėja ištraukimo smile.gif Nes per toli jau. Minimum tai lyg 60cm, o vat maximum tai nežinau kiek biggrin.gif Gal dar ir ok 90?... Na gal labiau nusimanantys pakomentuos blush2.gif
Atsakyti
radau, kad 85. nu tai užtenka, kad nedaužyčiau galvos thumbup.gif bet vyrui tai nepasisekė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sapnu mergelka @ 2012 11 30, 20:30)
ooooo bigsmile.gif tamista gal būsite baldininkas? bigsmile.gif ar bent jau furnitūristas? biggrin.gif bet aišku, tokių rankenėlių noriu drinks_cheers.gif baltų biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
nea ne baldininkas, tik jiems prijaučiantis. kažkada įvyko proto pritemimas, tai studijavau šią temą šiek tiek. tai jei norite tokių rankenėlių - kreipkitės ten kur jas radote. kiek supratau Jūs busite iš Saulės miesto +/-, tai ta firma tam mieste teisingas adresas mirksiukas.gif
jei domina kitas miestas, tai manau jog šitie gali truputi daugiau ir jų kainos galėtų būti geresnės.

aš juk rašiau: jei jau niekur nerasite, tuomet brūkštelėkite ir man, pabandysim ką nors sugalvoti, aš juk nesakiau, jog sėdžių ant tokių rankenėlių maišo ir niekam jų neduodu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 11 30, 23:45)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
nea ne baldininkas, tik jiems prijaučiantis. kažkada įvyko proto pritemimas, tai studijavau šią temą šiek tiek. tai jei norite tokių rankenėlių - kreipkitės ten kur jas radote. kiek supratau Jūs busite iš Saulės miesto +/-, tai ta firma tam mieste teisingas adresas  mirksiukas.gif
jei domina kitas miestas, tai manau jog šitie gali truputi daugiau ir jų kainos galėtų būti geresnės.

aš juk rašiau: jei jau niekur nerasite, tuomet brūkštelėkite ir man, pabandysim ką nors sugalvoti, aš juk nesakiau, jog sėdžių ant tokių rankenėlių maišo ir niekam jų neduodu  mirksiukas.gif

nu nea aš iš Kauno raj. biggrin.gif bet tų rankenėlių nuvažiuosiu bet kur bigsmile.gif arbe vyrą nusiųsiu lotuliukas.gif
Atsakyti