Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 11 30, 09:45)
na ir paklausėte  lotuliukas.gif
dažytas brangiau. o kas geriau - čia pagal poreikius.
na plėvelė tai yra priklijuotas plonas plastiko sluoksnis. jo nenumuši, sunkiai pratrinsi. Minusai - gal jei jį įrėšite jau nebepataisysite ir jeigu nuo kokio kampo pradės ta plėvelė atsilupinėti - atgal nebepriklijuosite (neesu matęs atsilupusių bet maža ką). Bet visada galima tokias dureles pakeisti. dar kaip minusas - ribota spalvų gama.
dažytos - ant kampų spalva per laiką gali prasitrinti, dažai gali išsimušti jei pvz numesite lėkštę ant durelių kanto, priklausomai nuo dažų, bet dažniausiai dažytas paviršius taip pat braižosi - valyti reikės su švelniomis priemonėmis. dažyto gali turėti daug spalvų, bet neturėsi faktūros. su plėvelėm galima taip padaryt, jog nepatyrusi akis neatskirs nuo masyvo.

nežinau, manyčiau ir tas ir tas turi savo pritaikymą.

INFO VISIEMS: jei perkate baldus ir ant fasadų yra ištempta apsauginė plėvelė (reiškia fasadas dengtas būtent plėvele), ją nuėmus bent jau 24-48val. nieko nedarykite su fasadu - nelieskite, nevalykite, nesukite jokios furnitūros ir pan. tegu pabūna  mirksiukas.gif

kai nieko nesupranti, tai tokie ur klausimai. Bet uztat butent tokio atsakymo ir reikejo. Dar karta dekui 4u.gif
Atsakyti
gabby, dar norėjau paklaust, ar maloniai su tavim bendravo tie meistriukai? nu man tai svarbu doh.gif
Atsakyti
www.baldugamyba.lt jų psl, nežinau, į kuriuos galus jie važiuoja, bet iki ALytaus sutiko važiuot biggrin.gif O bendravom dar tik telefonu, kol kas normaliai lyg biggrin.gif Vien tas suvalkietiškas akcentas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 30 lapkričio 2012 - 10:55
nu man šitos rankenėlės tai nerealios doh.gif tik gaila, kad nėra baltų
user posted image
Papildyta:
QUOTE(gabby_jz @ 2012 11 30, 11:54)
www.baldugamyba.lt jų psl, nežinau, į kuriuos galus jie važiuoja, bet iki ALytaus sutiko važiuot biggrin.gif O bendravom dar tik telefonu, kol kas normaliai lyg biggrin.gif Vien tas suvalkietiškas akcentas  thumbup.gif

nu psio, sugalvojau, perbraižysiu savo brėžinius su autocad'u ir siųsiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2012 11 30, 11:39)
kai nieko nesupranti, tai tokie ur klausimai. Bet uztat butent tokio atsakymo ir reikejo. Dar karta dekui  4u.gif

musu draugai turejo dazytas virtuves dureles, bet dabar i nauja buta uzsake laminuotas, matyt praktiskiau g.gif
pas mus laminuotos, virtuves baldams gal kokie 4 metai, dureles geram stovi, o spinteles viduje kur siuksliu kibiras, jau matosi ibrezimai ir apsitrine krastai, bet kai dureles uzdarytos nesimato ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sapnu mergelka @ 2012 11 30, 11:31)
nu man tie baltarusiški jau per daug nuteplioti patina g.gif man sendinti gal irgi nieko, bet tik vos vos per briauneles.

man irgi per daug patinos, bet sake kad lyg ir visai be patinos gali padaryti, tiesiog dazytas. Vienam salone kur labai grazius medinius fasadus maciau tai sake kad viena kliente eme be patinos ir kazkaip pati nutryne dazus ir labai graziai gavosi, skaiciau kad yra kazkokia tecnologija dazu nutrinimo, a la sendinimas, tai gal reikia pabandyti pasidometi g.gif dar pas juos tarp pavyzdziu (ju tikrai labai daug turi, kas man patiko, ne kitur tik katalogus rodo, o ten realios dureles) maciau tokias dureles su nedaug patinos, tai paziurejo ir pasake kad cia senesnis modelis, kad taip anksciau daze, tai as dar uzklausiai ar nepadarytu pagal sena modeli, tai ziuresim ka pasakys ax.gif
beje ir credo pasirodo is tu paciu baltarusisku fasadu daro mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 11 30, 09:45)
jei dažysite matiniais dažais praktiškiau bus MDF, nes tai yra nebe medis o tik labai smulkios jo dalys supresuotos ir suklijuotos. tai reiškia jog niekas niekur ten nebevaikščios ir neskilinės. Medžio masyvas vis dėlto yra dar šiek tiek gyvas ir priklausomai nuo to kaip buvo išdžiovinta mediena - jis gali šiek tiek vaikščioti, atsirasti kokie nors įtrūkimai. Kita vertus MDF restauruoti labai sudėtinga, va masyvą - paprasčiau. tik nežinau ar nors vienas bandysim restauruoti seną.

kaip idomu g.gif as kaip tik galvojau, kad dazytas lengva atnaujinti - nuemei, nudaziai is naujo ir vsio. Mes pernai pas vaikus sekcija visa is dazyto MDF padarem tai baldininkai sake kad kad kai labai subraizysit gales perdazyt g.gif
Papildyta:
QUOTE(sapnu mergelka @ 2012 11 30, 11:31)
mum geriausiai paskaičiavo "dizaino vizija" (atrodo, toks pavadinimas biggrin.gif ) 10500lt

kazko nerandu tokio imones g.gif
gal "dizaino laboratorija"?
Atsakyti
QUOTE(Anisa @ 2012 11 30, 13:30)

kazko nerandu tokio imones  g.gif

ups, persiprašau, "namų vizija" vadinasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sapnu mergelka @ 2012 11 30, 10:12)
nu nesimušiu tikrai, bet fotke paėmiau iš katalogo, kur buvo nurodyta, kad medis g.gif

a kodėl čia taip???

MDF irgi medis 4u.gif bet kuriuo atveju masyvo taip niekas nefrezuoja ir lamelių nesimato

taip reikia mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2012 11 30, 10:39)
kai nieko nesupranti, tai tokie ur klausimai. Bet uztat butent tokio atsakymo ir reikejo. Dar karta dekui  4u.gif

i sveikatą mirksiukas.gif klauskite, tai nieko nekainuoja 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(sapnu mergelka @ 2012 11 30, 11:03)
nu man šitos rankenėlės tai nerealios doh.gif tik gaila, kad nėra baltų
user posted image
Papildyta:

nu psio, sugalvojau, perbraižysiu savo brėžinius su autocad'u ir siųsiu bigsmile.gif

baltos tokios rankenėlės mano manymu nesižiūrėtų, tam ir yra tokia al'a antikinės bronzos spalva. viskas gerai su jom, tinka jos beveik visur.

o jei labai labai reikia baltų - nuneškite metalistams - perdažys. čia visai rimtai.
Papildyta:
QUOTE(Anisa @ 2012 11 30, 12:30)

kaip idomu  g.gif  as kaip tik galvojau, kad dazytas lengva atnaujinti - nuemei, nudaziai is naujo ir vsio. Mes pernai pas vaikus sekcija visa is dazyto MDF padarem tai baldininkai sake kad kad kai labai subraizysit gales perdazyt g.gif
Papildyta:

kazko nerandu tokio imones  g.gif

tai būtų perdažymas, ne restauravimas. perdažyti viską galima, jei daiktas nesugadintas mechaniškai.
Atsakyti
QUOTE(sapnu mergelka @ 2012 11 30, 12:03)
Papildyta:

smile.gif na bandykit... Man dar vienas vilnietis panašiai tiek buvo paskaičiavęs, bet apie jį joooookių atsiliepimų nei girdėjus, nei radau internete. O apie šiuos bent jau vieną turiu gerą atsiliepimą biggrin.gif Tai kažkaip ramiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 30 lapkričio 2012 - 13:58
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 11 30, 14:53)
baltos tokios rankenėlės mano manymu nesižiūrėtų, tam ir yra tokia al'a antikinės bronzos spalva. viskas gerai su jom, tinka jos beveik visur.

o jei labai labai reikia baltų - nuneškite metalistams - perdažys. čia visai rimtai.
Papildyta:
tai būtų perdažymas, ne restauravimas. perdažyti viską galima, jei daiktas nesugadintas mechaniškai.

nu gal ne taip išsireiškiau doh.gif nu ne baltos, bet a la "sidabrinės" o ne "auksinės"
Papildyta:
QUOTE(gabby_jz @ 2012 11 30, 14:57)
smile.gif na bandykit... Man dar vienas vilnietis panašiai tiek buvo paskaičiavęs, bet apie jį joooookių atsiliepimų nei girdėjus, nei radau internete. O apie šiuos bent jau vieną turiu gerą atsiliepimą biggrin.gif Tai kažkaip ramiau.

gabby, o nepagalvojai, gal jie kokias pigias medžiagas naudoja? g.gif aš tai niekaip neįkertu iš kur tos kainos. kiek prašiau meistrų, kad pateiktų sąrašą, už ką ir kiek turiu mokėti, pvz, už mechanizmus, už korpuso plokštes, už dekorus ir tt., tai ne, pateikia tik galutinę kainą mad.gif tai reik suprast, kad slepia, kiek užsimeta ant medžiagų?
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 11 30, 14:53)
i sveikatą  mirksiukas.gif  klauskite, tai nieko nekainuoja  4u.gif

tada dar viena kvailoka klausima turiu biggrin.gif karkasui zada duoti 15 m. garantija, o fasadui - 2 m. Kazkaip atrodo mazai fasadui garantijos, ar as klystu?
Atsakyti
QUOTE(sapnu mergelka @ 2012 11 30, 15:08)
Papildyta:

gabby, o nepagalvojai, gal jie kokias pigias medžiagas naudoja? g.gif  aš tai niekaip neįkertu iš kur tos kainos. kiek prašiau meistrų, kad pateiktų sąrašą, už ką ir kiek turiu mokėti, pvz, už mechanizmus, už korpuso plokštes, už dekorus ir tt., tai ne, pateikia tik galutinę kainą mad.gif tai reik suprast, kad slepia, kiek užsimeta ant medžiagų?

Turbūt taip ir suprast biggrin.gif Na o medžiagos, tai kokios paprašysi juk... Kas gi ten dar be plokščių ir furnitūros gali labai skirtis.... Kantus visi jau manau normalius deda, ką dar?.... Nu aš kai nenusimanau, tai nesuprantu, kas ten dar tuose balduose yra be plokščių, lankstų, bėgelių ir kantų biggrin.gif Na taip, plokštę aš pati paprašiau skaičiuot lenkišką, nes pavyzdžių rasiu ir iš ten, o tarkim permokėt už vokišką net patys baldininkai nepataria, dauguma sakė, kad kaina labaaaaai skiriasi, o kokybė vos šiek tiek. Na nebent rinktis tarpinį variantą - kokią čekų....
Papildyta:
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2012 11 30, 15:25)
tada dar viena kvailoka klausima turiu  biggrin.gif karkasui zada duoti 15 m. garantija, o fasadui - 2 m. Kazkaip atrodo mazai fasadui garantijos, ar as klystu?

Na mano nenusimanančios manymu, tai jie negalėtų sau leist duot garantijos daugiau, nei dviem metam, nes juk nelygu kaip tu naudosies tais baldais... Gal vaikas juos apdaužys, gal dar kažkas. Va korpuso tvirtumą tai garantuoja ilgam, o išorė labai priklauso, kaip naudosi.... Nors gal nusišneku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 30 lapkričio 2012 - 14:42