Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(sapnu mergelka @ 2012 11 29, 19:12)
oho, žiaurios kainos doh.gif Aš buvau nuvažiavus į akmus.lt, tai ten gražiausi mediniai fasadai iki 600lt/kv. man, atėjusiai iš gatvės. baldidinkai juos gauna po 550lt/kv. o mdf laminuotas su filingu iki 300lt/kv. Tai man brangu biggrin.gif o ieškau per google visagalį su raktažodžiais "fronty meblowe suwalki".tai radau tų medinių fasadų, kurie man patinka 535zl, tai manau, tinklalapiuose tikrai negalutinės kainos, ir kaip min 5-10proc gautum, nuvažiavęs į vietą ax.gif
http://www.jaz.pl  čia radau katalogų su pavyzdžiais iš labai arti lenkų/rusų/anglų kalbomis ir dar radau katalogą su kainomis.

tai kad tas akmus yra tik Kaune, as matyt ieskot nenemoku, nes kitur man dar brangiau pasiule, ir kokybe man netiko, as kiek lenkisku fasadu ziurejau man niekur nepatiko, arba filigai arba spalva netinka, nes as noriu tokios spalvos ne visai baltos, tokios kremines truputi, be kad medzio strukturos nesimatytu ir kad butu patina uzdeta, bel labai mazai jos, nes daug kur pas lenkus, tokio vos ne aukso prispakliota, na man negrazu schmoll.gif
Atsakyti

QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 11 29, 18:03)
Dar dėl pločio ir galimai didelio svorio būsiančio tokiame stalčiuje - bijau kad metabox'ai su metro pločiu nekaip elgsis ir bus didelis judesys į šonus ir gana sunkus darinėjimas ir pasitikslinkite kokį svorį jie atlaiko. Manau Jums teks imti tandembox ir dar dėkite stabilizavimo skersinuką, kad stalčius į šonus nesiūbuotų.

Mums baldininkai virtuves baldus paskaiciavo labai nebloga kaina ir sake, kad des butent tuos tandembox, nes jie geresni nei metabox, tai norejau dar pasitikrint ir pasiklaust ismananciu zmoniu, ar tikrai taip yra smile.gif dziugu, kad bent baldininkai nenori nusukt, apgaut ir pan, nes jau tiek visokiu kuriozu buvo...
Aciu atsakiusiems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Anisa @ 2012 11 29, 20:42)
tai kad tas akmus yra tik Kaune, as matyt ieskot nenemoku, nes kitur man dar brangiau pasiule, ir kokybe man netiko, as kiek lenkisku fasadu ziurejau man niekur nepatiko, arba filigai arba spalva netinka, nes as noriu tokios spalvos ne visai baltos, tokios kremines truputi, be kad medzio strukturos nesimatytu ir kad butu patina uzdeta, bel labai mazai jos, nes daug kur pas lenkus, tokio vos ne aukso prispakliota, na man negrazu  schmoll.gif

nu man gražiausi baltai dažyti mediniai fasadai, kad truputį matytųsi medžio rievės. nu panašiai:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sapnu mergelka @ 2012 11 29, 21:26)
nu man gražiausi baltai dažyti mediniai fasadai, kad truputį matytųsi medžio rievės. nu panašiai:
user posted image

o as kaip tik noriu kad butu lygiai nudazyta, matiniais dazais smile.gif
cia arciausia tiesos, tik filingas ne toks kaip man reikia
http://www.zov.by/ca...v-t311t501.html
ir as vis del to galvoju gal MDF praktiskiau g.gif kaip jums atrodo? pas mane namie du bernai - viska nusiaubia, kaip mano vyras sako, jie tavo remonta per menesi 'nubombins' biggrin.gif pas mus daznai kedes virtuveje visu greiciu "vazineja" ir atsitrenkia su "geru" garsu biggrin.gif
o kur jums geriausia kaina siai dienai duoda? mano virtuve yra 2,60 pastatomos+pakabinamos spinteles ir 1,1 spintu kompleksas, bet ju aukstis labai didelis 2,60 plius spintele virs saldytuvo, skaiciavau kad fasadu apie 7 kv.m. gaunasi. Kol kas geriausia kaina su tais baltarusiskais fasadais - 6500
Atsakyti
QUOTE(Anisa @ 2012 11 26, 09:48)
o kas ten su tom durelem negerai, tose tarpuose kazkaip labiau uzsitersia? as tiesa sakant ir dabar beveik kasdien savo lygias pavalau nes virtuvej daug sukiuosi, vis apsitasko  ax.gif  as tik kol kas abejoju del medzio minkstumo, kad mano du bernai nesugalvotu kokiu plaktuku padauzyt, nes taip buna, tai vat ir nzn ar atlaikys, vis delto medis... g.gif nes dabar plokste tai labai praktiskas daiktas. Gal kas gali is praktikos pasakyt kaip tas medis po keliu intensyvaus naudojimo metu atrodo? rolleyes.gif

tiesa dar apie virtuves, aejau cia keleta gamintoju, tai kosmaras, arba kaina  schmoll.gif  arba kokybe labai abejotina, tai pradejau apie ikea svarstyt  g.gif bet nzn ar sugebesim patyt surinkti ir dar taip viska nepritaikysi kaip uzsakant pas gamintojus, na vien zo visikai pasimetus... blush2.gif

Na tas kvadratukas viduryje yra giliau tai doh.gif dar slalciai isdestiti taip gad butu prie dujines ir indaploves tai netik nusitasko bet ir dulkiu atsiranda dar doh.gif na uzsiminet apie ikeja tai pas mane mano nuomone ir yra ikejos baldeliai, bet ka galiu pagirt tai furnitura thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas projektavotės ir gaminot baldus patys?
Susiduriau su keblumu. Įmontuojamai indaplovei durelėms plokštė turi būti tokio pat pločio kaip pačios durelės ar gali būti platesnė? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pilėnė @ 2012 11 29, 19:17)
Mums baldininkai virtuves baldus paskaiciavo labai nebloga kaina ir sake, kad des butent tuos tandembox, nes jie geresni nei metabox, tai norejau dar pasitikrint ir pasiklaust ismananciu zmoniu, ar tikrai taip yra smile.gif dziugu, kad bent baldininkai nenori nusukt, apgaut ir pan, nes jau tiek visokiu kuriozu buvo...
Aciu atsakiusiems  4u.gif

Save gerbiantys baldininkai paprastai net nesiulo metabox, jie istiesu yra prastesni smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 11 29, 20:28)
na dažytas MDF tai ir yra nudažytas MDF. gruntuojasi šveičiasi ir dažosi
o su plėvele, tai MDF viena pusė būna dengta melaminu (vidinė) o visas kitas paviršius (įskaitant briaunas) aptrauktas plėvele

O tai kaip kokybes prasme? Dazytas geriau? Kokie minusai dengto plevele? ax.gif
Aciu, kad atsaket 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sapnu mergelka @ 2012 11 29, 20:26)
user posted image

na bent jau šitoje nuotraukoje medžio masyvu net nekvepia. geriausiu atveju tai ant MDF užtraukta plėvelė
Papildyta:
QUOTE(Anisa @ 2012 11 29, 20:57)
[url=[/url]
ir as vis del to galvoju gal MDF praktiskiau g.gif kaip jums atrodo? pas mane namie du bernai - viska nusiaubia, kaip mano vyras sako, jie tavo remonta per menesi 'nubombins'  biggrin.gif  pas mus daznai kedes virtuveje visu greiciu "vazineja" ir atsitrenkia su "geru" garsu  biggrin.gif
o kur jums geriausia kaina siai dienai duoda? mano virtuve yra 2,60 pastatomos+pakabinamos spinteles ir 1,1 spintu kompleksas, bet ju aukstis labai didelis 2,60 plius spintele virs saldytuvo, skaiciavau kad fasadu apie 7 kv.m. gaunasi. Kol kas geriausia kaina su tais baltarusiskais fasadais - 6500

jei dažysite matiniais dažais praktiškiau bus MDF, nes tai yra nebe medis o tik labai smulkios jo dalys supresuotos ir suklijuotos. tai reiškia jog niekas niekur ten nebevaikščios ir neskilinės. Medžio masyvas vis dėlto yra dar šiek tiek gyvas ir priklausomai nuo to kaip buvo išdžiovinta mediena - jis gali šiek tiek vaikščioti, atsirasti kokie nors įtrūkimai. Kita vertus MDF restauruoti labai sudėtinga, va masyvą - paprasčiau. tik nežinau ar nors vienas bandysim restauruoti seną.
Papildyta:
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2012 11 29, 21:45)
Gal kas projektavotės ir gaminot baldus patys?
Susiduriau su keblumu. Įmontuojamai indaplovei durelėms plokštė turi būti tokio pat pločio kaip pačios durelės ar gali būti platesnė?  blush2.gif

Priklausomai nuo indaplovės tipo. jei tai pilnai įmontuojama indaplovė - durelių fasadas turi atitikti šalia esančių durelių tipą. jei jos vidinės - tuomet visos turi būti vienodos, o jei išorinės - visos turi būti išorinės. dažniausiai daromos išorinės, tuomet durelės turi dengti korpuso briauną. Jei indaplov montuojate ne į korpusą - durelės turi pilnai uždengti tarpus.
matuokite atstumą tarp šalia esančių fasadų ir atimkite du tarpus tokius pat, kaip tarp kitų dviejų durelių - turėsite indaplovės durelių plotį.
Papildyta:
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2012 11 30, 08:01)
O tai kaip kokybes prasme? Dazytas geriau? Kokie minusai dengto plevele?  ax.gif
Aciu, kad atsaket  4u.gif

na ir paklausėte lotuliukas.gif
dažytas brangiau. o kas geriau - čia pagal poreikius.
na plėvelė tai yra priklijuotas plonas plastiko sluoksnis. jo nenumuši, sunkiai pratrinsi. Minusai - gal jei jį įrėšite jau nebepataisysite ir jeigu nuo kokio kampo pradės ta plėvelė atsilupinėti - atgal nebepriklijuosite (neesu matęs atsilupusių bet maža ką). Bet visada galima tokias dureles pakeisti. dar kaip minusas - ribota spalvų gama.
dažytos - ant kampų spalva per laiką gali prasitrinti, dažai gali išsimušti jei pvz numesite lėkštę ant durelių kanto, priklausomai nuo dažų, bet dažniausiai dažytas paviršius taip pat braižosi - valyti reikės su švelniomis priemonėmis. dažyto gali turėti daug spalvų, bet neturėsi faktūros. su plėvelėm galima taip padaryt, jog nepatyrusi akis neatskirs nuo masyvo.

nežinau, manyčiau ir tas ir tas turi savo pritaikymą.

INFO VISIEMS: jei perkate baldus ir ant fasadų yra ištempta apsauginė plėvelė (reiškia fasadas dengtas būtent plėvele), ją nuėmus bent jau 24-48val. nieko nedarykite su fasadu - nelieskite, nevalykite, nesukite jokios furnitūros ir pan. tegu pabūna mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sapnu mergelka @ 2012 11 29, 20:10)
gabby, gal galėtum įmesti savo virtuvikės projektukąn ir trumpai aprašyt už ką mokėsit?? oooo, jeigu aš tilpčiau į 1000lt bigsmile.gif  bigsmile.gif nu gerai, į 1500 biggrin.gif

Paprasta ta mūsų virtuvytė, 6kv.m, baldai sudarys 3,3m, jie bus iš 2 dalių, priekinė siena 2m su centais, nišoj 1,3m pločio spinta iki lubų. Nu maždaug va taip

user posted image

Tik neįpaišyta čia kaitlentė stalviršio kairėj ir gartraukis, neradau niekaip, o nieks neatsakė, kai klausiau, kur juos rast biggrin.gif blush2.gif Ir šaldikas paintu papieštas biggrin.gif Aj tingėjau gilintis tam alno. Tai va, 2 stalčių blokai po 3 stalčius ir po kriaukle gilų stalčių numačius šiukšlinei (ne kokį spec, paprastą). Viršutinės spintukės bus su paprastais mechanizmais, ne blumais, kažkaip nematau jiem reikalo viršuj biggrin.gif Plokštė bus turbūt lenkiška, stalviršis vokiškas.

QUOTE(Stella Maris @ 2012 11 29, 19:57)
O i kokias firmas siuntei uzklausas Alytuje? mane tai ir domina, mano gan virtuve nemaza, bet daug pinigu nenorim isleist  doh.gif

Siunčiau užklausas į Rijelį, Vėjūnės baldus, Mobilias sistemas, Mikasos baldus ir Daugę. Už šį projektuką Rijelis paskaičiavo apie 4200Lt, Vėjūnė apie 4000Lt (bet net ne su stalčių sistemom, o su plokštės šonais, neva su sistemom nėra reikalo, dvigubai brangiau blink.gif ), Mobilios sistemos ir Daugė taip ir nepaskaičiavo, Mikasos baldai apie 4400Lt. Bet Mikasos labai geros rekomendacijos, daug pažįstamų darėsi ir labai patenkinti. Ir Daugę labai rekomendavo (Dauguose jie).
O kazlų rūdiškiai, kuriuos kviečiamės, iš pradžių įskaičiavo tik su vienu blum stalčium įrankiam, bet tai suma gavosi 2540Lt!!! bigsmile.gif Tai už papildomus 6 blum stalčius sakė pridėt dar po 90lt maždaug, nu tai gausis vis tiek apie 3000Lt... O jiem dar ir gabalas kelio.... A, ir hpl sienelė jie sakė atsieitų apie 130lt/kv, kai tuo tarpu pvz Vėjūnės baldai sakė, kad tas mūsų gabaliukas (2m x 0,60m) kainuotų visus 350lt blink.gif
A, dar buvau užėjus į Nerilitą, tai ten išvis pakraupau, aš jau vos ne savo brėžinius traukt, jau galvoju pasikonsultuosiu bent su vienais gyvai, tai mergička atmestinai išrėžė, kad miiiiiiiinimum nuo 1000lt/m su pigiausia furnitūra, ir toliau įbedė akis į PC.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 30 lapkričio 2012 - 10:23
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 11 30, 09:45)
na bent jau šitoje nuotraukoje medžio masyvu net nekvepia. geriausiu atveju tai ant MDF užtraukta plėvelė
nu nesimušiu tikrai, bet fotke paėmiau iš katalogo, kur buvo nurodyta, kad medis g.gif
INFO VISIEMS: jei perkate baldus ir ant fasadų yra ištempta apsauginė plėvelė (reiškia fasadas dengtas būtent plėvele), ją nuėmus bent jau 24-48val. nieko nedarykite su fasadu - nelieskite, nevalykite, nesukite jokios furnitūros ir pan. tegu pabūna  mirksiukas.gif

a kodėl čia taip???
Atsakyti
QUOTE(Anisa @ 2012 11 29, 21:57)
http://www.zov.by/ca...v-t311t501.html
ir as vis del to galvoju gal MDF praktiskiau g.gif kaip jums atrodo? pas mane namie du bernai - viska nusiaubia, kaip mano vyras sako, jie tavo remonta per menesi 'nubombins'  biggrin.gif  pas mus daznai kedes virtuveje visu greiciu "vazineja" ir atsitrenkia su "geru" garsu  biggrin.gif

nu man tie baltarusiški jau per daug nuteplioti patina g.gif man sendinti gal irgi nieko, bet tik vos vos per briauneles.
mum geriausiai paskaičiavo "dizaino vizija" (atrodo, toks pavadinimas biggrin.gif ) 10500lt už 3,1m virtuvę su apatinėm+viršutinėm+viršutinėm 52cm spintelėm ir indauja, kurios apačia 1,65m ilgio neaukšti stalčiai, o viršus 1mx0,7m.
bet aš norėčiau mokėt iki 6000-7000lt biggrin.gif blush2.gif tik nežinau, ar įmanoma doh.gif

QUOTE(gabby_jz @ 2012 11 30, 10:57)
Paprasta ta mūsų virtuvytė, 6kv.m, baldai sudarys 3,3m, jie bus iš 2 dalių, priekinė siena 2m su centais, nišoj 1,3m pločio spinta iki lubų. Nu maždaug va taip

Tik neįpaišyta čia kaitlentė stalviršio kairėj ir gartraukis, neradau niekaip, o nieks neatsakė, kai klausiau, kur juos rast biggrin.gif  blush2.gif  Ir šaldikas paintu papieštas biggrin.gif Aj tingėjau gilintis tam alno. Tai va, 2 stalčių blokai po 3 stalčius ir po kriaukle gilų stalčių numačius šiukšlinei (ne kokį spec, paprastą). Viršutinės spintukės bus su paprastais mechanizmais, ne blumais, kažkaip nematau jiem reikalo viršuj biggrin.gif Plokštė bus turbūt lenkiška, stalviršis vokiškas.
Siunčiau užklausas į Rijelį, Vėjūnės baldus, Mobilias sistemas, Mikasos baldus ir Daugę. Už šį projektuką Rijelis paskaičiavo apie 4200Lt, Vėjūnė apie 4000Lt (bet net ne su stalčių sistemom, o su plokštės šonais, neva su sistemom nėra reikalo, dvigubai brangiau  blink.gif ), Mobilios sistemos ir Daugė taip ir nepaskaičiavo, Mikasos baldai apie 4400Lt. Bet Mikasos labai geros rekomendacijos, daug pažįstamų darėsi ir labai patenkinti. Ir Daugę labai rekomendavo (Dauguose jie).
O kazlų rūdiškiai, kuriuos kviečiamės, iš pradžių įskaičiavo tik su vienu blum stalčium įrankiam, bet tai suma gavosi 2540Lt!!!  bigsmile.gif Tai už papildomus 6 blum stalčius sakė pridėt dar po 90lt maždaug, nu tai gausis vis tiek apie 3000Lt... O jiem dar ir gabalas kelio.... A, ir hpl sienelė jie sakė atsieitų apie 130lt/kv, kai tuo tarpu pvz Vėjūnės baldai sakė, kad tas mūsų gabaliukas (2m x 0,60m) kainuotų visus 350lt  blink.gif
A, dar buvau užėjus į Nerilitą, tai ten išvis pakraupau, aš jau vos ne savo brėžinius traukt, jau galvoju pasikonsultuosiu bent su vienais gyvai, tai mergička atmestinai išrėžė, kad miiinimum nuo 1000lt/kv su pigiausia furnitūra, ir toliau įbedė akis į PC.

gabby, fantastika thumbup.gif o į kur jie važiuoja? ir gal gali dar priminti koordinates? reik ir man nusiųst bigsmile.gif
Atsakyti