Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(sapnu mergelka @ 2012 11 28, 17:28)
vaje, jei tik jie turėtų platesnį spintelių asortimentą, tai užsisakyčiau Ūlą wub.gif prasėdėjau gerą pusvalandį šitam saite bandydama susikomplektuoti pagal savo virtuvės išmatavimus. ir niekaip bash.gif neradau spintelių gartraukiui, indaplovei ir dar man reikia 20cm gylio spintelės doh.gif bet pažiūrėjus į kainas, seilė tįsta bigsmile.gif

mums jie padare projekta su imontuojama indaplove. O apie gartrauki neklausem, tai nezinau. Kaina tikrai pasakiska. bigsmile.gif

Suzinojau, kad karkasas sio komplekto yra lietuviskas, o fasadas - lenku/ vokieciu. As nelabai nusimanau, bet kieno gaminti dazniausiai buna fasadai? Kokie patikimiausi? Sake, kad karkasui duoda 15 m. garantija, o fasadui - 2 metai, ar ne per mazai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Biškis @ 2012 11 27, 22:06)

QUOTE(Biškis @ 2012 11 28, 08:30)
bet jei ukine spinta statoma desineje ( ziurint i paveiksleli) , tai prie jos det virykle??

ten pas mus pailgas palepinis kambarys, bus padalintos perpus erdves. Tad po kaire kita erdve, mazesne uz esancia po desine , bet su dar kitokiom palepinem sienom  doh.gif Saldytuvas bus prie priesingos sienos negu virtuvinis, kur langas. Uz stumdomu duru visokio gerio, virtuvei skirto ir ne tik . Na toks kaip sandeliukas, tiesiog isnaudojom ta kampine erdve  biggrin.gif

Man stalas su kedem sventa vieta  wub.gif tik cia jis bus apvalus, ko gero  g.gif

Turėjau galvoje, kad kriauklę dėčiau prie ūkinės spintos. Nesvarbu kur spinta būtų ar prie durų ar ten kur dabar. Dėl labai paprastos priežasties. Kai plauni indus ir apsitaško aplink sienos vandeniu ir fairiu - jami skudurą pašluostai ir viskas. O jei viryklė kampe... Gamini, apsitaško riebalais... doh.gif O juos sunkiau atplauti... Na, nuo plytelių dar nieko. O nuo spintos sienų? Ir ne visada spėji tas sienas pašluostyti kol karšta. Ypač jei vyras pašeimininkavo virtuvėje kol tavęs nėr namuose. tongue.gif Tai kad tavo vietoje

Tik dabar įsižiūrėjau, kad ten kur dabar ta spinta, pas jus pavaizduota, kad lubos eina ir spintelės gabalą "nukerta". Tuo labiau palikčiau tą spintą kaip parodyta. Spintos apačioje dėčiau indaplovę, virš jos orkaitę, o viršuje pasidaryčiau spintelę, kur dėčiau rečiau naudojamus rakandus.

Čia tik mano pamąstymai. Darykitės kaip jums patogu bus. mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas pasakys, kuo is esmes skiriasi blum tandembox ir metabox begeliai? kurie geriau? stalciaus plotis bus 100 cm, aukstis 36 cm... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ValSve @ 2012 11 28, 18:58)
wspring,
ant greičio padariau tokį projektėlį. Nors man pačiai nepatinka kriauklė prispausta prie pat sienelės. Ir man pasirodė, kad vis dėlto geriau šaldytuvas būtų prie kairės sienos.
Man visad "pakuotas" šaldytuvas atrodo gražiau nei kad matytųsi jo sienelės ir gražiau kai virš jo gili spintelė. Dar pridursiu - smulkmena, bet labai svarbi (bent jau man) - tos spintelės durelės turėtų būti siek tiek platesnės nei kad ji pati, tam, kad uždengtų plokštės šoną. Nežinau ar aiškiai parašiau, bet kai mamai užsakinėjau virtuvę, tai to paprašiau ir taip padarė.
Stalčių manau geriau vieną didelį bloką nei kad du mažiukus. Telpa visko daugiau, atkrenta sienelių storis/kiekis. O ir įtariu ant furnitūros šiek tiek sutaupysit  ax.gif

ValSve, ačiū labai už šoninės sienelės mintį bigsmile.gif . MAn taip pat norisi šaldytuvą kairėje statyti, nes pats proceso eiliškumas būtų patogesnis: maistą imu, plaunu, pjastau, gaminu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wspring: 29 lapkričio 2012 - 08:36
QUOTE(sapnu mergelka @ 2012 11 28, 17:28)
o aš vakar vakare praleidau laiką ieškodama fasadų lenkijoje ir radau, kad mūsų norimi fasadai maždaug 25 proc pigesni, nei čia. tai kalbinu vyrą nuvažiuot iki Suvalkų, pažiūrėt, juk jei maniškiai baldininkai juos vistiek užsakinėja, tai aš ką, nesugebėsiu??? Jau audžiu mintį ir daugiau ten ką pasižiūrėt bigsmile.gif beje, skeptikams - man transportas nekainuoja tongue.gif

gal galit parasyti kokiam puslapyje ir kokia kana ziurejot fasadu? kaip supratau jus norit sviesios virtuves su fasadais su filingais? ir as dabar tokia ieskau ax.gif vakar radau viena firma kuri prekaiuja fasadais is Baltarusijos tai man visai patiko ju pavyzdziai ir kaina puse biedos: MDF ~360 lt/kv.m medis ~700 lt/kv.m, cia kainos dazytu su filingais ir patina.
man is 6 firmu kuriu uzklauiau kaina kol kas geriausia gaunasi credo baldai ir tavo baldas, bet fasadai labiausiai patiko sie baltarusiski, ju MDF pagal vaizda nuo medinio neatskirsi bigsmile.gif ziuresim kokia jie visa kaina paskaiciuos.
Atsakyti
niekaip neapsisprendziu del kriaukles. neišneša galva, kaip apskaičiuoti biggrin.gif
ar įmanoma būtų tokią kriauklę:
user posted image
patalpinti į tokią kampinę spintelę (žiūrint iš viršaus):
user posted image
ten kur punktyrine, tai gali tęstis plautuve. gal kaip nors ją apsukus, pasukus ir tilptu ji?
tik baisiai nenoreciau tokio varianto, kad spintelė liktų be kampo:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ankata: 29 lapkričio 2012 - 11:07
QUOTE(Pilėnė @ 2012 11 28, 22:07)
Gal kas pasakys, kuo is esmes skiriasi blum tandembox ir metabox begeliai? kurie geriau? stalciaus plotis bus 100 cm, aukstis 36 cm...  4u.gif

user posted image

As toki turiu issisaugojusi ax.gif
gal kas daugiau ka pasakys blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Blue_rose @ 2012 11 29, 12:36)
user posted image

As toki turiu issisaugojusi  ax.gif
gal kas daugiau ka pasakys  blush2.gif

viskas čia teisingai pasakyta.
tandembox - bus lėto užsidarymo, pilno ištraukimo (stalčius atsidaro pilnai) ergonomiškas, šiuolaikinis dizainas, darinėjasi lengvai ir tyliai. žodžiu tikras malonumas
metabox - lėtas užsidarymas bus tik kaip atskirai perkamas ir montuojamas reikalas, darinėsis sunkiau, triukšmingiau, labai paprastas ir senas dizainas, pigiausioje versijoje nebus pilno ištraukimo. žodžiu malonumo atitinkamai už mokamus pinigus.

pigiausios panašios į tandembox sistemos 500mm ilgio manau prasideda nuo ~60Lt (Kinija) ir į viršų
o panašios į metabox gal nuo ~10Lt ir į viršų (be pritraukimo)
Čia kainos labai preliminarios be montavimo al'a nuėjau į senukus ar ermitažą ir nusipirkau. kiek kainuoja konkrečiai Blum - manau Google galėtų Jums atsakyti
jei reikia pvz. 10 stalčių, skirtumą pasiskaičiuoti galite nesunkiai, o jau tada spręsti Jums ar tai brangu ar ne.
Papildyta:
QUOTE(ankata @ 2012 11 29, 11:06)
niekaip neapsisprendziu del kriaukles. neišneša galva, kaip apskaičiuoti  biggrin.gif
ar įmanoma būtų tokią kriauklę:
user posted image
patalpinti į tokią kampinę spintelę (žiūrint iš viršaus):
user posted image
ten kur punktyrine, tai gali tęstis plautuve. gal kaip nors ją apsukus, pasukus ir tilptu ji?
tik baisiai nenoreciau tokio varianto, kad spintelė liktų be kampo:

išsikirpkite pagal mastelį kriauklės maketą ir padėliokite ant nusibraižyto gabarito ir matysite ar taip Jums gerai.
jei norite jog spintelėse nebūtų kampo, pamastykite, ką dėsite po tokia spintele. nes tokio mechanizmo, kad išnaudotų tokią erdvę pilnai - nėra. lieka arba lentynos, arba spintelė po kriaukle arba neišnaudoti du trikampiai plotai.

beje, būna tokie ir stalčiai mirksiukas.gif gal sugalvosite kampą pasilikti mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Pilėnė @ 2012 11 28, 22:07)
Gal kas pasakys, kuo is esmes skiriasi blum tandembox ir metabox begeliai? kurie geriau? stalciaus plotis bus 100 cm, aukstis 36 cm...  4u.gif

Dar dėl pločio ir galimai didelio svorio būsiančio tokiame stalčiuje - bijau kad metabox'ai su metro pločiu nekaip elgsis ir bus didelis judesys į šonus ir gana sunkus darinėjimas ir pasitikslinkite kokį svorį jie atlaiko. Manau Jums teks imti tandembox ir dar dėkite stabilizavimo skersinuką, kad stalčius į šonus nesiūbuotų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kad ji kur galas: 29 lapkričio 2012 - 16:45
QUOTE(Anisa @ 2012 11 29, 11:51)
gal galit parasyti kokiam puslapyje ir kokia kana ziurejot  fasadu? kaip supratau jus norit sviesios virtuves su fasadais su filingais? ir as dabar tokia ieskau  ax.gif  vakar radau viena firma kuri prekaiuja fasadais is Baltarusijos tai man visai patiko ju pavyzdziai ir kaina puse biedos: MDF ~360 lt/kv.m medis ~700 lt/kv.m, cia kainos dazytu su filingais ir patina.
man is 6 firmu kuriu uzklauiau kaina kol kas geriausia gaunasi credo baldai ir tavo baldas, bet fasadai labiausiai patiko sie baltarusiski, ju MDF pagal vaizda nuo medinio neatskirsi  bigsmile.gif  ziuresim kokia jie visa kaina paskaiciuos.

oho, žiaurios kainos doh.gif Aš buvau nuvažiavus į akmus.lt, tai ten gražiausi mediniai fasadai iki 600lt/kv. man, atėjusiai iš gatvės. baldidinkai juos gauna po 550lt/kv. o mdf laminuotas su filingu iki 300lt/kv. Tai man brangu biggrin.gif o ieškau per google visagalį su raktažodžiais "fronty meblowe suwalki".tai radau tų medinių fasadų, kurie man patinka 535zl, tai manau, tinklalapiuose tikrai negalutinės kainos, ir kaip min 5-10proc gautum, nuvažiavęs į vietą ax.gif
http://www.jaz.pl čia radau katalogų su pavyzdžiais iš labai arti lenkų/rusų/anglų kalbomis ir dar radau katalogą su kainomis.
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2012 11 28, 20:27)
Bandysim kviestis iš Kazlų Rūdos meistrus smile.gif Jų psl. http://baldugamyba.lt/  ax.gif Turiu tik vieną atsiliepimą apie juos, bet surizikuosim, nes šiaip ar taip, apie vietinius neturiu nei vieno biggrin.gif O paskaičiavo daug brangiau visi vietiniai. O kazlų rūdiškiai bent jau preliminariai paskaičiavo tiek, kad gausiu atsiprašyt Kasco E-robot, kad per anksti nuostabą reiškiau, nes ir mum gal išeis įtilpt į 1000Lt/mv su nemažai Blum stačių biggrin.gif  clap.gif

O i kokias firmas siuntei uzklausas Alytuje? mane tai ir domina, mano gan virtuve nemaza, bet daug pinigu nenorim isleist doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2012 11 28, 21:27)
Bandysim kviestis iš Kazlų Rūdos meistrus smile.gif Jų psl. http://baldugamyba.lt/  ax.gif Turiu tik vieną atsiliepimą apie juos, bet surizikuosim, nes šiaip ar taip, apie vietinius neturiu nei vieno biggrin.gif O paskaičiavo daug brangiau visi vietiniai. O kazlų rūdiškiai bent jau preliminariai paskaičiavo tiek, kad gausiu atsiprašyt Kasco E-robot, kad per anksti nuostabą reiškiau, nes ir mum gal išeis įtilpt į 1000Lt/mv su nemažai Blum stačių biggrin.gif  clap.gif

gabby, gal galėtum įmesti savo virtuvikės projektukąn ir trumpai aprašyt už ką mokėsit?? oooo, jeigu aš tilpčiau į 1000lt bigsmile.gif bigsmile.gif nu gerai, į 1500 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2012 11 28, 13:52)

Dar turiu klausimą: kuo skiriasi dažytas MDF nuo MDF su plėvele?  g.gif

na dažytas MDF tai ir yra nudažytas MDF. gruntuojasi šveičiasi ir dažosi
o su plėvele, tai MDF viena pusė būna dengta melaminu (vidinė) o visas kitas paviršius (įskaitant briaunas) aptrauktas plėvele
Atsakyti