Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

Arba gal kas nors užsakinėjote baldus iš easykitchen.lt? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2012 11 27, 23:59)
Papildyta:
O sename maišytuve kas nepatiko?
Turiu kažkaip atkalbėti MB nuo tokio pirkimo. Tad ieškau argumentų. doh.gif

man buvo nepatogu, nes maisytuvo rankenele buvo per toli kadangi kampine plautuve

QUOTE(gabby_jz @ 2012 11 28, 11:50)
Tik terminai gąsdina. Taip užtruko remontai, kad dar tik dabar glaistomos sienos, na bet šią sav jau kviesimės kad matuotų, o baldai ti ksausio viduriui kažkur sad.gif Žiauriai gaila, nes norėjosi jau ant kalėdų keltis į tą butą, ir aišku kad jau viskas būtų... sad.gif Tai dabar jei ir kelsimės, tai gyvensim be virtuvės mėnesiuką, nežinau, ar tai bus įmanoma  doh.gif

Tiesa, jei kam reikėjo perkelt dujų skaitiklį, ar tai darėt prieš baldininkam matuojant, patys maždaug numatę jam vietą, ar pasitarus su jais?

nieko baisaus gyventi be virtuves baldu, svarbu tureti dujine, kur gaminti valgyt ir saldytuva smile.gif

geriau pasitarti su meistrais i koki auksti iskelti

QUOTE(Maikutee @ 2012 11 28, 12:42)

Antroji  problema kriaukle, nusipirkom lietuviska, akmens mases atrodo jos ten ir tik viena skylute yra kranui, o labai norime ir dozatoriaus, baldininkas stalvirsi skyliu nepataria daryt, gal zinote kas galetu ispjaut skyle tokioje kriaukleje?

kreiptis i Senukus 4u.gif

QUOTE(Zhaltvyksle @ 2012 11 28, 13:35)
Sveikos,

Gundausi šia virtuve http://www_easykitch...komplektai/ula/

Gal yra turinčių???? Labai reiktų patarimų.  4u.gif

labai grazi virtuve wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sapnu mergelka @ 2012 11 27, 21:34)
o aš užsisakiau va tokį, italų:

Kai aš užsiiminėjau santechnikos paieška, tai santechnikas liepė ratu apeiti itališką santechniką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LolitCafe @ 2012 11 28, 14:27)
labai grazi virtuve  wub.gif

Man irgi labai patinka wub.gif Eggar stalviršis, fasadas MDF su plėvele, karkasas - plokštės (LMDP?). Stalčiai - Hettich su pritraukėjais. Kaina - 2960 Lt su montavimu, virtuvė 2,25 m. Atrodo, labai geras variantas, bet norėtųsi daugiau atsiliepimų apie komplektą ir apie firmą ax.gif

Dar turiu klausimą: kuo skiriasi dažytas MDF nuo MDF su plėvele? g.gif
Papildyta:
Gabby, klausėte apie dujų skatiklį. Mes jį perkėlėm prieš matuojant. Jis buvo aukštai, tai mes žinojom, kad jis toks nereikalingas ir nužeminom jį. Bet jei jums reikia vietą pakeisti, tada gal ir gerai būtų su baldininkais pasitarti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maikutee @ 2012 11 28, 11:42)
Turiu ir as keleta klausimeliu, gal atisiras jau sudurusiu su tuo ir gales padeti  4u.gif
Pirmoji problema saldytuvas, virtuve darome be rankeneliu, dedame aliuminio profili, baldininkas sako, kad tik beko saldytuva galima sitaip imontuoti, nes kitu tarpas tarp dureliu per mazas. Gal kazkas ir sprende sia problema, gal esate ir kitoki saldytuva taip isimontave?  smile.gif

jei aliuminio profilį, tai čia turite omeny, kad bus įfrezuojamos rankenėlės, tai mums su tokiomis AEG šaldytuvas įsimontavo be problemų, netgi tos įfrezuojamos rankenėlės vienos iš platesnių pas mus
Atsakyti
QUOTE(Minlina @ 2012 11 28, 15:26)
jei aliuminio profilį, tai čia turite omeny, kad bus įfrezuojamos rankenėlės, tai mums su tokiomis AEG šaldytuvas įsimontavo be problemų, netgi tos įfrezuojamos rankenėlės vienos iš platesnių pas mus

Foto skolinta 4u.gif Turiu omenyje tokias rankeneles. O koks jusu saldytuvo modelis gal zinote?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Biškis @ 2012 11 27, 18:36)
Sveiki visi, su baltu pavydu skaitau, kad svarstot metrine ar mazesne kriaukle det  biggrin.gif Musu virtuvyte turi but isdestyta palei viena siena , kurios ilgis 2 m 80 cm  doh.gif Saldytuvas bus prie kitos sienos, nes i ta ilgi ikist ji nebus imanoma. Tik svarstom, kaip susiplanuot, kad kuo daugiau islosti. Meistras siulo viena ukine spinta daryt, na nuo zems iki pat lubu, dalis su lentynom, apacia - stalciai, sita uzimtu 50 cm plocio. Toliau liek gabaliukai - lasas darbastaliui, virykle, vel tarpelis, kriaukle... Galvos skausmas... Virsutines spinteles darysim iki lubu , jokiu atviru lentynu, viskas uz dureliu . Gal kokiu protingu minciu kas mestelesit?

Sveiki. PAs mane virtuvė 3m ilgio ir planuoju absoliučiai viską sutalpinti prie vienos sienos. Ir manau, kad visai nieko išėjo man čia. Bet jei kas turit kokių pastebėjimų, tai labai lauksiu. Nesuprantu kodėl perinstaliavus windowsus alno programa nebeleidžia išsisaugoti projektų, todėl čia pirminis mano variantas koreguotas paint'o programėle (spalvas seip is akies ėmiau).
O čia iš kairės darau ūkine spintele su orkaite 60cm, apatinė spintelė su kriaukle 45cm, indaplovė 45cm, stalčiai po 45cm. Viršutinės pakabinamos visos po 45cm iki lubų. Beje mes taip pat planuojame 2 skylių kaitlente, nes mazdaug per kokius 2 metus tik vieną kartą vienu metu reikėjo man 3 skylių, tai šiuo atveju ir darbastalio išlošiu. Šaldytuvą jau turim 2m aukščio laisvai statomą, tai kol kas jo nekeisime, tik virš šaldytuvo dar galvojam kokią lentyną, kad viršus lygiuotusis su viršutinėmis spintelėmis ir taip pat ūkine spinta.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ankata @ 2012 11 28, 12:16)
sveiki,

kuri plautuvė jūsų manymu geresnė:
Franke Eurostar 614i linijiniu pavirsiumi
ar
Virtuvinė plautuvė Alveus Basic 150

aš tai pirkčiau tik tokią, kur su skuduriuku galima nubraukt vandenį nuo padėklo į kriauklę ax.gif su borteliais ir atskirom skylutėm vandeniui, neimčiau ax.gif

QUOTE(fukse @ 2012 11 28, 14:30)
Kai aš užsiiminėjau santechnikos paieška, tai santechnikas liepė ratu apeiti itališką santechniką  biggrin.gif

ania? o kodėl gi? doh.gif bet man jis labai gražus wub.gif

QUOTE(Zhaltvyksle @ 2012 11 28, 14:52)
Man irgi labai patinka  wub.gif Eggar stalviršis, fasadas MDF su plėvele, karkasas - plokštės (LMDP?). Stalčiai - Hettich su pritraukėjais. Kaina - 2960 Lt su montavimu, virtuvė 2,25 m. Atrodo, labai geras variantas, bet norėtųsi daugiau atsiliepimų apie komplektą ir apie firmą  ax.gif

Dar turiu klausimą: kuo skiriasi dažytas MDF nuo MDF su plėvele?  g.gif

vaje, jei tik jie turėtų platesnį spintelių asortimentą, tai užsisakyčiau Ūlą wub.gif prasėdėjau gerą pusvalandį šitam saite bandydama susikomplektuoti pagal savo virtuvės išmatavimus. ir niekaip bash.gif neradau spintelių gartraukiui, indaplovei ir dar man reikia 20cm gylio spintelės doh.gif bet pažiūrėjus į kainas, seilė tįsta bigsmile.gif

o aš vakar vakare praleidau laiką ieškodama fasadų lenkijoje ir radau, kad mūsų norimi fasadai maždaug 25 proc pigesni, nei čia. tai kalbinu vyrą nuvažiuot iki Suvalkų, pažiūrėt, juk jei maniškiai baldininkai juos vistiek užsakinėja, tai aš ką, nesugebėsiu??? Jau audžiu mintį ir daugiau ten ką pasižiūrėt bigsmile.gif beje, skeptikams - man transportas nekainuoja tongue.gif
Atsakyti
wspring,
ant greičio padariau tokį projektėlį. Nors man pačiai nepatinka kriauklė prispausta prie pat sienelės. Ir man pasirodė, kad vis dėlto geriau šaldytuvas būtų prie kairės sienos.
Man visad "pakuotas" šaldytuvas atrodo gražiau nei kad matytųsi jo sienelės ir gražiau kai virš jo gili spintelė. Dar pridursiu - smulkmena, bet labai svarbi (bent jau man) - tos spintelės durelės turėtų būti siek tiek platesnės nei kad ji pati, tam, kad uždengtų plokštės šoną. Nežinau ar aiškiai parašiau, bet kai mamai užsakinėjau virtuvę, tai to paprašiau ir taip padarė.
Stalčių manau geriau vieną didelį bloką nei kad du mažiukus. Telpa visko daugiau, atkrenta sienelių storis/kiekis. O ir įtariu ant furnitūros šiek tiek sutaupysit ax.gif

user posted image
Atsakyti
Kaip jus cia tas virtuves susimodeliuojat? kur tokia programele gaut? As ir galvoju apei easykitchen.lt nes tipo per 5 dienas padaro, arba lieposbaldai.lt, bet ten laukt reikia iki sausio
Atsakyti
QUOTE(Darius1 @ 2012 11 28, 19:16)
Kaip jus cia tas virtuves susimodeliuojat? kur tokia programele gaut?  As ir galvoju apei easykitchen.lt nes tipo per 5 dienas padaro, arba lieposbaldai.lt, bet ten laukt reikia iki sausio

su ALNO programėle ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rokė @ 2012 11 28, 13:06)
Labai aktuali tema   ,kas liečia dzūkiją  smile.gif .Jei ne paslaptis kokią įmonę išsirinkot.

Bandysim kviestis iš Kazlų Rūdos meistrus smile.gif Jų psl. http://baldugamyba.lt/ ax.gif Turiu tik vieną atsiliepimą apie juos, bet surizikuosim, nes šiaip ar taip, apie vietinius neturiu nei vieno biggrin.gif O paskaičiavo daug brangiau visi vietiniai. O kazlų rūdiškiai bent jau preliminariai paskaičiavo tiek, kad gausiu atsiprašyt Kasco E-robot, kad per anksti nuostabą reiškiau, nes ir mum gal išeis įtilpt į 1000Lt/mv su nemažai Blum stačių biggrin.gif clap.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 28 lapkričio 2012 - 20:31