Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Laukutis @ 2012 11 25, 22:17)
Paskui pagal kodą galite pasižiūrėti tinklapyje www.hetlita.lt ir kainas...
Hettich

ta lentynėlė ant durelių 350lt doh.gif AKMUS'e mačiau panašią už 75lt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapnu mergelka: 26 lapkričio 2012 - 20:56
QUOTE(_s-i-r-d-u-t-e_ @ 2012 11 26, 15:33)
O kaip tos paradyz, kokybiskos?

Na mes dar negyvenam, tai kokybes nepasakysiu. Meistrai neturejo jokiu nusiskundimu klijuojant ax.gif

QUOTE(sapnu mergelka @ 2012 11 26, 16:50)

Čia Franke MRG611:
user posted image
Aš tokią imčiau, bet mane žiauriai nervina ta ventilio uždarymo rankenėlė priekyje doh.gif Jums nekliudo? Be to, ar nebus per mažas dubuo tam nuvarvėjimo indui? g.gif

o aš jei dedu metrinę plautuvę, pagrindiniam stalviršiui lieka 80-90cm. Kaip manot, užteks? g.gif Ir dar bais noriu tą spintelę susiprojektuot taip, kad tilptų du šiukšlių kibirai (dideli), svogūnų indas, bulvių kibiriukas, kempinėlės, valymo priemonės, pirštinės, ploviklių buteliai, būtų gerai ir šiupeliuką ten įkišt doh.gif ir viską į 80cm spintelę doh.gif

Gal kiek kliudo, bet nieko kito neissirinkau ax.gif gaila metrinei kriauklei tiek vietos paaukot, nes darbastaliui nelieka vietos tada.
Man labiau gaila, kad sitoje kriaukleje nera dozatoriui skyles verysad.gif
Atsakyti
Nors cia baldu tema.. bet diskutuojame ir apie kriaukles ax.gif
Tai gal kas nors atsakys del maisytuvo virtuves plautuvei mirksiukas.gif
Gal is Frankes maisytuvu esat kas issirinke ir dziaugiates, arba kaip tik galit nuo kai kuriu atkalbet g.gif

Ziuriu tuos,kurie apibraukti zaliai.
user posted image

Idomu kokio aukscio to krano reikia g.gif Ir jeigu bus labai aukstas, tarkim kaip Leda ar Evos, ar nesitaskys? Ir idomu kaip toks Kranas 350 - kur spalvotas, ar praktiskas?
Atsakyti
Sveiki visi, su baltu pavydu skaitau, kad svarstot metrine ar mazesne kriaukle det biggrin.gif Musu virtuvyte turi but isdestyta palei viena siena , kurios ilgis 2 m 80 cm doh.gif Saldytuvas bus prie kitos sienos, nes i ta ilgi ikist ji nebus imanoma. Tik svarstom, kaip susiplanuot, kad kuo daugiau islosti. Meistras siulo viena ukine spinta daryt, na nuo zems iki pat lubu, dalis su lentynom, apacia - stalciai, sita uzimtu 50 cm plocio. Toliau liek gabaliukai - lasas darbastaliui, virykle, vel tarpelis, kriaukle... Galvos skausmas... Virsutines spinteles darysim iki lubu , jokiu atviru lentynu, viskas uz dureliu . Gal kokiu protingu minciu kas mestelesit?

Ar buna nedidukiu akmens mases kriaukliu?
Atsakyti
Daznai cia uzsuku, noriu parodyti ir savo virtuve, nera ji mano svajoniu virtuve, bet galutinis rezultatas man visai patinka smile.gif

Nuotrauku Pries remonta neturiu, galiu parodyti jau darbo eigoje
user posted image

user posted image

user posted image

PO
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LolitCafe: 27 lapkričio 2012 - 19:21
Norejau paklausti, o is kur gaunate virtuves baldu brezinius,kuriuos butu galima nusiusti kelioms baldus gaminacioms imonems?
Atsakyti
QUOTE(Doloresa1 @ 2012 11 27, 20:29)
Norejau paklausti, o is kur gaunate virtuves baldu brezinius,kuriuos butu galima nusiusti kelioms baldus gaminacioms imonems?

Arba projektuojasi pačios, arba perka projektus iš dizainerių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Biškis @ 2012 11 27, 16:36)
Sveiki visi, su baltu pavydu skaitau, kad svarstot metrine ar mazesne kriaukle det  biggrin.gif Musu virtuvyte turi but isdestyta palei viena siena , kurios ilgis 2 m 80 cm  doh.gif Saldytuvas bus prie kitos sienos, nes i ta ilgi ikist ji nebus imanoma. Tik svarstom, kaip susiplanuot, kad kuo daugiau islosti. Meistras siulo viena ukine spinta daryt, na nuo zems iki pat lubu, dalis su lentynom, apacia - stalciai, sita uzimtu 50 cm plocio. Toliau liek gabaliukai - lasas darbastaliui, virykle, vel tarpelis, kriaukle... Galvos skausmas... Virsutines spinteles darysim iki lubu , jokiu atviru lentynu, viskas uz dureliu . Gal kokiu protingu minciu kas mestelesit?

Ar buna nedidukiu akmens mases kriaukliu?

Jei tiek vietos turit, tai tikrai daryčiau vieną ūkinę spintą, kurios apačioje galima indaplovę "įkurti". Kampe prie tos spintos dėčiau kriauklę (be padėklo). O darbastalį daryčiau ne gabaliukais, kaip parašėt, o vieną ilgesnę dalį palikčiau tarp kriauklės ir viryklės.
Dėl viršutinės dalies sutinku. 4u.gif

Šiaip patarčiau virtuvėlės planelį įdėti čia su išmatavimais. Daugiau patarimų sulauksite. ax.gif

QUOTE(LolitCafe @ 2012 11 27, 19:20)
Daznai cia uzsuku, noriu parodyti ir savo virtuve, nera ji mano svajoniu virtuve, bet galutinis rezultatas man visai patinka  smile.gif

Nuotrauku Pries remonta neturiu, galiu parodyti jau darbo eigoje

PO

Matau kaip tik išmetėt tokį kraną, kokį MB labai norėjo. Aš kategoriškai prieš tokius.
Galite parašyti, kokie skirtumai naudojantis senu ir nauju kranais? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2012 11 27, 21:30)
Matau kaip tik išmetėt tokį kraną, kokį MB labai norėjo. Aš kategoriškai prieš tokius.
Galite parašyti, kokie skirtumai naudojantis senu ir nauju kranais? blush2.gif

naujas Hansgrohe tobulas wub.gif
patogu ypac kampineje kiaukleje, kad virsuje galima atidaryti vandeni, sukasi
Atsakyti
o aš užsisakiau va tokį, italų:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2012 11 27, 20:30)
Jei tiek vietos turit, tai tikrai daryčiau vieną ūkinę spintą, kurios apačioje galima indaplovę "įkurti". Kampe prie tos spintos dėčiau kriauklę (be padėklo). O darbastalį daryčiau ne gabaliukais, kaip parašėt, o vieną ilgesnę dalį palikčiau tarp kriauklės ir viryklės.
Dėl viršutinės dalies sutinku. 4u.gif

Šiaip patarčiau virtuvėlės planelį įdėti čia su išmatavimais. Daugiau patarimų sulauksite.

turiu toki planiuka, lyg ValSve buvo papaisius g.gif tik ismatavimu cia ner. Siena 280 cm, nes reikia tarpeli palikti priejimui prie stumdomu duru. Ten kaireje imontuotas saldytuvas, bet jis bus prie priesingos sienos. Meistras, kaip sakiau, siulo ukine spinta deti desineje, kur plautuve yra.
Indaploves tikrai nebus biggrin.gif
user posted image

ir dar.... mums pilnai pakanka pusines kaitlentes, tad laimecau vietos darbastaliui g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Biškis: 27 lapkričio 2012 - 22:25
Nusipirkom siandien Franke MTG 651-100 plautuve ir Franke Bat Neptune maisytuva smile.gif ikeliu maisytuvo paveiksliuka:

user posted image

Buvau snd Termopale pasiziuret to balto stalvirsio (deimanto struktura), visai neblogai ziurisi, tai imsiu ji, tikiuosi nesigailesiu... unsure.gif

Dar viena dziugi zinia kad sekmadieni jau turetume tureti isdazytas sienas, vadinasi tureti virtuve iki Kaledu jau visai realu thumbup.gif
Atsakyti