QUOTE(Biškis @ 2012 11 27, 16:36)
Sveiki visi, su baltu pavydu skaitau, kad svarstot metrine ar mazesne kriaukle det
Musu virtuvyte turi but isdestyta palei viena siena , kurios ilgis 2 m 80 cm
Saldytuvas bus prie kitos sienos, nes i ta ilgi ikist ji nebus imanoma. Tik svarstom, kaip susiplanuot, kad kuo daugiau islosti. Meistras siulo viena ukine spinta daryt, na nuo zems iki pat lubu, dalis su lentynom, apacia - stalciai, sita uzimtu 50 cm plocio. Toliau liek gabaliukai - lasas darbastaliui, virykle, vel tarpelis, kriaukle... Galvos skausmas... Virsutines spinteles darysim iki lubu , jokiu atviru lentynu, viskas uz dureliu . Gal kokiu protingu minciu kas mestelesit?
Ar buna nedidukiu akmens mases kriaukliu?
Jei tiek vietos turit, tai tikrai daryčiau vieną ūkinę spintą, kurios apačioje galima indaplovę "įkurti". Kampe prie tos spintos dėčiau kriauklę (be padėklo). O darbastalį daryčiau ne gabaliukais, kaip parašėt, o vieną ilgesnę dalį palikčiau tarp kriauklės ir viryklės.
Dėl viršutinės dalies sutinku.
Šiaip patarčiau virtuvėlės planelį įdėti čia su išmatavimais. Daugiau patarimų sulauksite.
QUOTE(LolitCafe @ 2012 11 27, 19:20)
Daznai cia uzsuku, noriu parodyti ir savo virtuve, nera ji mano svajoniu virtuve, bet galutinis rezultatas man visai patinka
Nuotrauku Pries remonta neturiu, galiu parodyti jau darbo eigoje
PO
Matau kaip tik išmetėt tokį kraną, kokį MB labai norėjo. Aš kategoriškai prieš tokius.
Galite parašyti, kokie skirtumai naudojantis senu ir nauju kranais?