Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 11 13, 22:01)
tai kiek supratau čia skaičiuoji virtuvę, kur vien durelės, be stalčių? kur tokią dėt?

normalioje virtuveje turetu buti bent 3 stalciai,as juos taip pat turejau mintyje-3 blum stalciai su pritraukejais...nejuokaukit-virtuve reikia dziaugtis rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kasco E-robot: 13 lapkričio 2012 - 21:10
QUOTE(Kasco E-robot @ 2012 11 13, 21:09)
normalioje virtuveje turetu buti bent 3 stalciai,as juos taip pat turejau mintyje-3 blum stalciai su pritraukejais...nejuokaukit-virtuve reikia dziaugtis rolleyes.gif

O kai stalčių 13, tai ir netelpam į 1000 lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Martyna @ 2012 11 13, 22:13)
O kai stalčių 13, tai ir netelpam į 1000  lotuliukas.gif

gal ir teisingai,bet beginiame metre paprastai telpa tik 3 stalciai (apacioje)...siaip siulyciau su stalciais (su ju brangiais mechanizmais) gerai pagalvoti-stalcius daryti placius schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2012 11 13, 21:19)
gal ir teisingai,bet beginiame metre paprastai telpa tik 3 stalciai (apacioje)...siaip siulyciau su stalciais (su ju brangiais mechanizmais) gerai pagalvoti-stalcius daryti placius schmoll.gif

Įdomu... rolleyes.gif
Pasidalinkit kas jau pasigaminot ir naudojat tuos stalčius.
Kokius labiau apsimokia / kokie patogesni? Siauresni ar platesni? blush2.gif

Galvojau dėti vieną siauresnį ir du platesnius. Bet gal kokie geresni variantai būna? rolleyes.gif
Toje spintelėje planuoju sandeliuoti įrankius, puodus, kombainą... ax.gif
Atsakyti
Kur jums Vilniuje pigiausiai paskaiciavo virtuve?
Ar girdejote apie Alanto firma? Baldu rojuje pamaciau, kad daugiausiai zmoniu susirinke buvo ir ju baldu pavyzdziai patiko.
Rytoj bandysiu issikviesti dizainere is sitos firmos. 100lt ima, o kaip kitur?
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2012 11 13, 21:09)

na gerai, paskaičiuokime. tarkime virtuvė 3m pagal vieną sieną. pagal Jus su Bluminiais lankstais ir stalčiais mes telpame į sumą nuo 2100lt

į 3 metrus sakykime dėsime neintegruojamą šaldytuvą (60cm) (kad būtų pigiau) kriauklę (50cm), kokią siaurą rankšluostinę na ir dvi spinteles su stalčiais (po 60cm=1.2m) ir orkaitę (60cm) tai vien Blum stalčiai į dvi spinteles kainuos ~1200Lt (kainas ėmiau iš šios temos senesnių pasisakymų), o kur rankšluostinė, karkasas iš plokštės, stalviršis, kriauklė (!!!), rankenėlės, jau nešnekant apie fasadus ir darbą. o jei dar pridedam pakabinamas spinteles??????
tai kaip čia sakė - tada ir į 1000 su 1m netelpam, todėl nereikia pasakų skleisti apie virtuvę su Blum furnitūrą nuo 700Lt/1m
su metalbox ir tokiais pritraukėjais- sutinku, įmanoma, bet tai nėra tas pats daiktas.
dar žmonės už gryną pinigą palaikys Jūsų kalbas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kad ji kur galas: 14 lapkričio 2012 - 00:34
Manau netureta omeny Blum'o stalciu sistemos.
user posted image
BLUM'as ir paprastus begelius gamina...

O jeigu i kainu tema - pirmiausiai priklauso nuo gamintojo (firma ar patentininkas), miesto, atstumu ir pan.

Realiai i tukstanti litu uz metra sutilpti imanoma, bet sunku.

As kai sau skaiciavausi, tai i nepilna tukstanti uz metra vos vos... - nors jokiu pribumbasu... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(jurate04 @ 2012 11 13, 22:02)
Cia detaliau parasykite. Mano gautuose pasiulymuose kaina nuo pigiausio iki brangiausio skyresi per 3 tukst.Lt, bet as siunciau konkretu brezini, nurodziau medziagas, furnitura...

mano su konkreciu breziniu, furnitura, plokste kaina nuo pigiausio iki brangiausio skyresi 6500 LT jei ne daugiau. cool.gif doh.gif

Deduosi as blumus, bet siaip su mielu noru deciaus Grass. Nes daug kas sake jokio skirtumo nejaucia naudojime, o kaina skiriasi... Bet mano meistreliai nemoka grass deti, tai atmeciau iskart.. nenoriu but banduomuoju triusiu. Ir cokolinio stalcio man nepadarys po orkaite... verysad.gif sake technologija pas juos baldu gaminimo ne ta ir netiks mechanizmas... doh.gif biggrin.gif bet uztat pigiai baldus gausiu.. thumbup.gif

O jei kalbant apie placius ir siauresnius stalcius. Taip kuo platesni tuo iseina pigiau. Bet man asmeniskai daug patogiau siauresni. ax.gif Galiu daugiau paskirciu padaryt, jei suprantat ka noriu pasakyt... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(allberto @ 2012 11 14, 08:16)
Manau netureta omeny Blum'o stalciu sistemos.

BLUM'as ir paprastus begelius gamina...

O jeigu i kainu tema - pirmiausiai priklauso nuo gamintojo (firma ar patentininkas), miesto, atstumu ir pan.

Realiai i tukstanti litu uz metra sutilpti imanoma, bet sunku.

As kai sau skaiciavausi, tai i nepilna tukstanti uz metra vos vos... - nors jokiu pribumbasu...  schmoll.gif

tai taip, tuos paprastus bėgelius gaminau kas netingi. Jie ntgi dar pigesni už mano minėtus metalbox. tiksliau gamina Kiniečiai su pirkėjo logotipu ir paskui viskas čia parsidavinėja. Bet tai nereiškia kad pas Blum ir senukuose nusipirksite tą patį - skirsis metalo storis, ko pasekoje nuo svorio ir naudojimo plonesni bėgeliai išsiklaipo, plastmasiniai ratukai nulūžinėja.

skaitant Kasco E-robot postą, asmeniškai aš supratau jog ten žmogus turėjo mintyje "Blum su pribumbasais" t.y. stalčių sistemas, todėl ir nusprendžiau parašyti, kad žmonės nesiklaidintų.

o šiaip su Jumis visiškai sutinku, jei norisi stalčių sistemų, tai su Blum į 1000Lt/m2 bus gana sunku sutilpti, renkantis pigesnius gamintojus - realiau. Viskas priklauso nuo pageidavimų 4u.gif

Любой каприз за Ваши деньги mirksiukas.gif
Atsakyti
Hmmm, na ir man keistas pasakymas pasirodė, kad nuo 700lt/kv jau kažkas gero išeina, nu tikrai jokių pribumbasų nenoriu, paprastų paprastulytė mano virtuvė, nu ir pigiau 3500lt BE BLUMŲ nieks nepaskaičiavo.... Už 3,3m, iš kurių 1,3m spinta nišoj, be jokių stalčių ir su paprastais mechanizmais.... Jei tik žinot REALIŲ pavyzdžių, kur tikrai galima už 1000lt/kv pagaminti baldus su blum ar kita gera furnitūra - PASIDALINKIT!!!!!!!

***** nes aš va pora radau įmonių ir savam mieste, tai su vidut.medžiagom ir 6 blum stalčiais be sistemos šonų (viršutinės spintelės išvis be blumų) paskaičiavo apie 4000lt...
Apie dažytą mdf net nekalbu už tokią kainą biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Žodž kviestis baldininkus iš už 100km jaučiu gausis pigiau, nei imt iš savo miesto! blink.gif

O dėl Alanto - man jie paskaičiavo gal brangiausiai iš kokių 15 įmonių ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 14 lapkričio 2012 - 10:05
QUOTE(Google @ 2012 11 14, 08:52)
  Bet mano meistreliai nemoka grass deti, tai atmeciau iskart.. nenoriu but banduomuoju triusiu.

O jei kalbant apie placius ir siauresnius stalcius. Taip kuo platesni tuo iseina pigiau. Bet man asmeniskai daug patogiau siauresni.  ax.gif Galiu daugiau paskirciu padaryt, jei suprantat ka noriu pasakyt...  rolleyes.gif

va čia yra tautinė bėda. Niekas nenori būti tuo triušiu, visi tyli ir moka pinigėlius lotuliukas.gif o meistrai rankas trina smile.gif bet taip jau yra

dėl stalčių platumo - viskas dar priklauso nuo simetrijos. Visi čia ją akcentuojam ir ne be reikalo, todėl jei ir labai norisi plačių stalčių, bet spintelės susidalina kitaip - teks naudotis tokiais, kokie yra. dar plačių trūkumas - jau kai atsidaro koks 1,2m pločio stalčius, tai jei ne vienas šeimininkauji, kitas turi pasislinkti doh.gif
Atsakyti
Aš tai už vidutinio pločio stalčius.... 60-90cm.... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 14 lapkričio 2012 - 10:27