Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Donna felice @ 2012 11 17, 00:23)
na pasiskaičiai aš čia Jūsų diskusijas apie virtuvės baldų kainas, tai  labai susimasčiau... tarkim man gamina virtuvę apie 6 bėginiai metrai, plius sala (150 cm), tai kaina 18 000 Lt. g.gif  domejausi taip pat ne vienoje firmoje, kitur paskaičiuodavo net iki 30 000 Lt, todėl nurodytos kainos kaip 1000 Lt/m man kaip stebuklas atrodo.. g.gif

Donna felice o kur jei nepaslaptis jus virtuvini uzsaket, maciu nemazai jusu postu, tai kaip suprantu pas jus stilius arciau klasikinio, mano su jumis mintys daznai sutampa ax.gif jus gi ir medi svarstet? kodel vis delto atsisaket del kainos? as perejau penktadieni keleta imoneliu vln, na nzn kur dar ieskotis, arba kaina kosmosas arba kokybe abejotina g.gif noriu tokiu baltu dureliu dazytu, siek tiek su patina, na kaip cia
http://www.v-i-p.lt/...plektas-VEJUONA
jau pradedu ir apie ikea galvoti, nebandet paskaiiuot kiek is ten gautusi?
Atsakyti
QUOTE(sapnu mergelka @ 2012 11 24, 19:17)
dar norėjau gerbiamų baldininkų (ir ne tik) paklausti, ar būna kargo krepšių, va tokio tipo user posted image
tik kad viršutinė lentyna būtų siaura, tarkim 15cm, o apatinė plati, tarkim 30cm g.gif

Taip, yra tokia galimybė. Čia perkamas atskirai rėmas su bėgeliais ant kurio galima pakabinti atskiras lentynėles, tokio pločio, kokio norite. Tik tokių sistemų kaina nėra maža... Jei reikės, galiu duoti link'ą, kur galite pasižiūrėti...
Atsakyti
QUOTE(Anisa @ 2012 11 25, 17:41)
Donna felice o kur jei nepaslaptis jus virtuvini uzsaket, maciu nemazai jusu postu, tai kaip suprantu pas jus stilius arciau klasikinio, mano su jumis mintys daznai sutampa  ax.gif jus gi ir medi svarstet? kodel vis delto atsisaket del kainos? as perejau penktadieni keleta imoneliu vln, na nzn kur dar ieskotis, arba kaina kosmosas arba kokybe abejotina  g.gif noriu tokiu baltu dureliu dazytu, siek tiek su patina, na kaip cia
http://www.v-i-p.lt/...plektas-VEJUONA
jau pradedu ir apie ikea galvoti, nebandet paskaiiuot kiek is ten gautusi?

Na suprantu kad jums labai patinka toks stilius, man ir labai patiko, bet dabar kur nuomuojames yra panasus baldai dramblio kaulo spalvos matiniai, tai tenka su jais pagyvent doh.gif mano desimt kartu keikti ir prakeikti, sakau pas mus nebus jokiu frezavimu, dar jei stalciu daug doh.gif tarnauju dabar joms nei dienos nera kad su skudureliu as per visus tuos tarpelius nepraeidineciau mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukutis @ 2012 11 25, 19:56)
Taip, yra tokia galimybė. Čia perkamas atskirai rėmas su bėgeliais ant kurio galima pakabinti atskiras lentynėles, tokio pločio, kokio norite. Tik tokių sistemų kaina nėra maža... Jei reikės, galiu duoti link'ą, kur galite pasižiūrėti...

labai norėčiau pažiūrėti bigsmile.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(lanvin @ 2012 11 25, 20:37)
Na suprantu kad jums labai patinka toks stilius, man ir labai patiko, bet dabar kur nuomuojames yra panasus baldai dramblio kaulo spalvos matiniai, tai tenka su jais pagyvent  doh.gif  mano desimt kartu keikti ir prakeikti, sakau pas mus nebus jokiu frezavimu, dar jei stalciu daug doh.gif tarnauju dabar joms nei dienos nera kad su skudureliu as per visus tuos tarpelius nepraeidineciau  mega_shok.gif

o tai ten ant tų filingų dulkės kaupiasi ar kaip? ar trupiniai laikosi? biggrin.gif nu man atrodo, tokių durelių nereiktų valyti kiekvieną dieną ax.gif
Papildyta:
o apie plautuves nieko niekas nepasakysit? ax.gif kokias dedat ir apskritai, kaip projektuojat spintelę po kriaukle??
Atsakyti
As jau baigiu prapult su grindu plytelem virtuvei, sestadieni tiek parduotuviu apvaziavom ir nenusipirkom... Gal kas daugiau nusimano ir patartu, kokios virtuvej geriau, blizgios, matines, ar pusiau blizgios, pusiau matines? Zinau kad reikia labai sviesiu, ar geriau imt labiau vienspalvi, ar labiau panasu i koki marmura, ar siaip su visokiais taskais, demem ir pan? Virtuve siaurinej pusej, sienos bus baltos, baldai - blizgi balta ir blizgi vysnine spalva... Suprantu, kad nelengvas klausimas, bet gal is patirties parasytume, kurias geriau priziuret... Pvz, vyras sako, kad nuo labai sviesiu ir vienspalviu matysis kiekvienas plaukas ar trupinys, as sakau, kad kaip tik nuo panasiu i marmura, nesuprasiu, svaru ar ne... blush2.gif reikia jau jas pirkti, o kaip apsisprest... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(_s-i-r-d-u-t-e_ @ 2012 11 25, 21:03)
As jau baigiu prapult su grindu plytelem virtuvei, sestadieni tiek parduotuviu apvaziavom ir nenusipirkom... Gal kas daugiau nusimano ir patartu, kokios virtuvej geriau, blizgios, matines, ar pusiau blizgios, pusiau matines? Zinau kad reikia labai sviesiu, ar geriau imt labiau vienspalvi, ar labiau panasu i koki marmura, ar siaip su visokiais taskais, demem ir pan? Virtuve siaurinej pusej, sienos bus baltos, baldai - blizgi balta ir blizgi vysnine spalva... Suprantu, kad nelengvas klausimas, bet gal is patirties parasytume, kurias geriau priziuret... Pvz, vyras sako, kad nuo labai sviesiu ir vienspalviu matysis kiekvienas plaukas ar trupinys, as sakau, kad kaip tik nuo panasiu i marmura, nesuprasiu, svaru ar ne...  blush2.gif reikia jau jas pirkti, o kaip apsisprest...  doh.gif

nu tai galima derint spalvas prie baldų ir dėti mozaiką. man patiko čia vieno supertėčio biggrin.gif virtuvėje sudėtos plytelės. keliu, tikuosi nepyks 4u.gif user posted image
o prižiūrėti man atrodo lengviau lygias rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sapnu mergelka @ 2012 11 25, 21:11)
nu tai galima derint spalvas prie baldų ir dėti mozaiką. man patiko čia vieno supertėčio biggrin.gif 

Sita as maciau, bet as kalbu apie grindu plyteles smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sapnu mergelka @ 2012 11 25, 21:02)
o apie plautuves nieko niekas nepasakysit? ax.gif kokias dedat ir apskritai, kaip projektuojat spintelę po kriaukle??

Man irgi vis dar klausimas, ką ten daryt po ja.... Bet jaučiu darysiu paprsatą gilų stalčių, o ten statysim paprastas kokias šiukšliadėžes, aj nežinau. O kriauklės noriu apvalios šviesios granitinės, irkuo gilesnės biggrin.gif Daugiau dar nieko nežinau. Vyras su santechnika dirba, tai ką gaus pigiau, tokią ir dėsim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_s-i-r-d-u-t-e_ @ 2012 11 25, 21:03)
As jau baigiu prapult su grindu plytelem virtuvei, sestadieni tiek parduotuviu apvaziavom ir nenusipirkom... Gal kas daugiau nusimano ir patartu, kokios virtuvej geriau, blizgios, matines, ar pusiau blizgios, pusiau matines? Zinau kad reikia labai sviesiu, ar geriau imt labiau vienspalvi, ar labiau panasu i koki marmura, ar siaip su visokiais taskais, demem ir pan? Virtuve siaurinej pusej, sienos bus baltos, baldai - blizgi balta ir blizgi vysnine spalva... Suprantu, kad nelengvas klausimas, bet gal is patirties parasytume, kurias geriau priziuret... Pvz, vyras sako, kad nuo labai sviesiu ir vienspalviu matysis kiekvienas plaukas ar trupinys, as sakau, kad kaip tik nuo panasiu i marmura, nesuprasiu, svaru ar ne...  blush2.gif reikia jau jas pirkti, o kaip apsisprest...  doh.gif

Jusu vyras teisus, jokiu budu nepirkite sviesiu, labai nepraktiskas dalykas, viskas matosi, tepasi, nesasi, prisimyndo. Taip pat geriau pirkti ne visai matines ir butinai margas (na kazkas panasaus i marmura ar tokie nezymus margumai, kur buna), nes kitaip irgi prasikeiksite. Del spalvos nemanau, kad tai problema, nes galima paimti pvz kokias neutralias ir tiksiancias pilkas, ar ruda tamsu atspalvi, dar priklauso nuo kit dalyku, duru, perejimo i kita grindu danga, kokia ta kita danga ir t.t.
Atsakyti
[quote=sapnu mergelka,2012 11 25, 21:02]
Papildyta:

Nelabai gaunasi įduoti tikslaus linko, tai parašau viso katalogo link'ą. Paskui rodyklių ir meniu pagalba gal sugebėsite surasti, kaip atrodo tie krepšių rėmai ir pačios lentynėlės. Paskui pagal kodą galite pasižiūrėti tinklapyje www.hetlita.lt ir kainas...
Hettich
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukutis: 25 lapkričio 2012 - 21:18
QUOTE(sapnu mergelka @ 2012 11 25, 21:02)

As pirksiu Franke MTG 651-100. O spinteleje po kriaukle nebus jokiu lentynu, nieko, nes mums reikia erdves vandens valymo sistemai pastatyti, na dar tikiuosi tilps didele siuksliu deze ir koks kibiriukas su bulvem smile.gif
Atsakyti
[quote=Laukutis,2012 11 25, 22:17]
[quote=sapnu mergelka,2012 11 25, 21:02]
Papildyta:

Nelabai gaunasi įduoti tikslaus linko, tai parašau viso katalogo link'ą. Paskui rodyklių ir meniu pagalba gal sugebėsite surasti, kaip atrodo tie krepšių rėmai ir pačios lentynėlės. Paskui pagal kodą galite pasižiūrėti tinklapyje www.hetlita.lt ir kainas...
Hettich
[/quote]
ačiū drinks_cheers.gif
Atsakyti