Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

lanvin,
Ginkit Jūs tokį baldininką kuo toliau ir susiraskite kitą. Jei tokias grubias klaidas daro net nepradėjęs skylių gręžti, tai kas bus vėliau. Paimkite 70 cm pagaliuką ir įsivaizduokite, kad tai durelės ir pabandykite tas įsivaizduojamas dureles atidaryti, tada suprasite, kad reikia atsitraukti pora gerų žingsniu, o durelės toli išeina į kambario gilumą. Plačiausios durelės kurios gali būti virtuvėje yra 60 cm ir tai tik tuo atveju kai spintelė yra prie kraštinės sienos. Jei spintelė per vidurį, tai daugiausiai 50 cm, ir tai yra jau platokos durelės.
Realybė nuo paveiksliuko skiriasi. Visada pirmenybę reikia teikti patogumui ir funkcijai, o jau tada dizainui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 23 lapkričio 2012 - 15:08
nu prašau, pasakykit ką nors apie mano brėžinį blush2.gif
Atsakyti
Gal kas patars kiek reikia realiai palikti vietos tokiu atveju skalbimo mašinai? Pati skalbimo mašina - 60 pločio. Po kiek cm iš abiejų mašinos šonų turi būti laisvos vietos, kad nedrebėtų visas stalviršis su spintelėmis? blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sapnu mergelka @ 2012 11 23, 16:30)
nu prašau, pasakykit ką nors apie mano brėžinį blush2.gif

ten kur matau, kad turiu ką pasakyt - galiu pasakyt, bet ten kur neturiu kompetencijos - nepykit. tegu Jūsų kūrybą komentuoja tą darbą dirbantys pvz. dešimtukas. man ten viskas gerai lotuliukas.gif
Papildyta:
[quote=Ntu-Kpi,2012 11 23, 18:34]Gal kas patars kiek reikia realiai palikti vietos tokiu atveju skalbimo mašinai? Pati skalbimo mašina - 60 pločio. Po kiek cm iš abiejų mašinos šonų turi būti laisvos vietos, kad nedrebėtų visas stalviršis su spintelėmis? blush2.gif

centrifugos rėžimu, 800aps/min ir daugiau drebės stlviršius, nepriklausomai kiek Jūs vietos šonuose paliksite. Pirkite kuo kokybiškesnę skalbyklę, skirsis tik kiek ji drebės. dažniausiai skalbsite naktį, todėl gal kiek ir dzin kiek ten drebės. Puodelių ir lėkščių labai prie stalviršio krašto nepalikite ir bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kad ji kur galas: 23 lapkričio 2012 - 19:02
Aš su klausimu... Nu kur jūs alno randat visas kaitlentes ar neįmontuojamus šaldikus doh.gif Nieko aš ten nerandu. Aišku žaidžiu jau per daug, nes reik jau meistrus išsirinkt ir kviestis, nes kitaip be vasario neišeisim iš nuomojamo buto vien dėl virtuvės nebuvimo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 11 23, 19:01)

centrifugos rėžimu, 800aps/min ir daugiau drebės stlviršius, nepriklausomai kiek Jūs vietos šonuose paliksite. Pirkite kuo kokybiškesnę skalbyklę, skirsis tik kiek ji drebės. dažniausiai skalbsite naktį, todėl gal kiek ir dzin kiek ten drebės. Puodelių ir lėkščių labai prie stalviršio krašto nepalikite ir bus gerai  mirksiukas.gif

Skalbyklė jau senokai yra. Perdarinėju virtuvę ir iškilo plausimas kokio pločio nišą palikti skalbyklei... doh.gif

O dar šalia stovės įmontuojama indaplovė tai iš vis neįsivaizduoju kaip bus...

Kol kas tik įsivaizduoju, kad abi mašinas vienu metu nepaleisiu. unsure.gif
Papildyta:
Beje, pas mane taip pat bus apvali kriauklė ir taip pat kampe.
Kokiu atstumu nuo abiejų sienų patartina dėti kriauklę? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2012 11 23, 19:19)
Skalbyklė jau senokai yra. Perdarinėju virtuvę ir iškilo plausimas kokio pločio nišą palikti skalbyklei... doh.gif

O dar šalia stovės įmontuojama indaplovė tai iš vis neįsivaizduoju kaip bus...

Kol kas tik įsivaizduoju, kad abi mašinas vienu metu nepaleisiu. unsure.gif
Papildyta:
Beje, pas mane taip pat bus apvali kriauklė ir taip pat kampe.
Kokiu atstumu nuo abiejų sienų patartina dėti kriauklę? blush2.gif

siulyciau indaplove deti prie kriaukles , o skalbimo masina vietoj paskutines spinteles, po kaitlente
Atsakyti
QUOTE(tukas* @ 2012 11 23, 19:31)
siulyciau indaplove deti prie kriaukles , o skalbimo masina vietoj paskutines spinteles, po kaitlente

Tai pas mane taip ir bus: žiūrint nuo dešinės stovės tokia tvarka - skalbimo mašina, indaplovė, kriauklė. Ir kriauklė bus kampe. Bet nežinau kokiu atstumu nuo sienų ją dėti...
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 11 23, 14:40)
na keista, jei tai architektro siūlymas ir darbas po konsultacijų.
nežinau, gal aš ir nesuprantu nieko. pabraižiau kaip aš bandyčiau galvoti.

sakau kad musu architektas nesigilina i nieka jis tik "norit prašom bus".

mes iš principo labai panašiai galvojam tik aš lovos galvugali planuoju prie kitos sienos prispausti taip nuo iejimo i kambari nesimatys lova, vonia jau sumažinom bet del mažu vaiku pačios vonios negalim atsisakyti tai ir paliekam ja pati vonios aptalpa bus 1,60x2,50 nes jei trumpinam iš ilgio visi skaičiukai ir t.t. palieka sienoje ir vonia lieka be ventilaicines angos jos pravedineti nenorim nes patys žinot kad traukimas sumažeja. tai šone pagal vonia lieka tarpas 1,4x2,52 ten pačiam gale sienos yra elektros skaičiukai tai juos paslepsim ukinej spintoj kur ir virtuves rakandai ir šluotos gyvens. šalia dar tilps šaldiklis ir šaldytuvas ir dureles atidarinejant i vonios siena niekas neklius. kadangi galvojam kad nenorim vaikščioti pro virtuve skersai tai ir paliekam duris i kambari arčiau lango ir palei pat langa liks vietos gelems

QUOTE(lanvin @ 2012 11 23, 15:24)
O nenorit pavizdziui stumdomos sistemos

Pavyzdziu ir ideju siulau ieskoti skandinavu arba rusu interjijeruose jie turi netgi miegamuosius spintose

galvojam apie stumdomas duris tik galvojam ar visa siena ar tik jos dali taip daryti tai dar svarstymu etapas
o rusu interjerai tikrai praktiški bet spalvine prasme labai margi
skandinavu dar nebuvo užkliuve už akiu reiks pasidairyti
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2012 11 23, 19:34)
Gal kas patars kiek reikia realiai palikti vietos tokiu atveju skalbimo mašinai? Pati skalbimo mašina - 60 pločio. Po kiek cm iš abiejų mašinos šonų turi būti laisvos vietos, kad nedrebėtų visas stalviršis su spintelėmis? blush2.gif

user posted image

Palikite po 1cm šonų ir viršaus. Tikrai niekas nebildės. O jeigu jau skalbiankė šoka 1cm į viršų, tai reikėtų ją išmesti lauk, nes kitaip pati greitai iššoks pro langą.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukutis @ 2012 11 23, 21:49)
Palikite po 1cm šonų ir viršaus. Tikrai niekas nebildės. O jeigu jau skalbiankė šoka 1cm į viršų, tai reikėtų ją išmesti lauk, nes kitaip pati greitai iššoks pro langą.. smile.gif

Mano pamastymai pirmiau irgi buvo po 1 cm, bet dvejojau ar pakaks.
Ačiū. aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(savitre @ 2012 11 23, 21:35)
sakau kad musu architektas nesigilina i nieka jis tik "norit prašom bus".

mes iš principo labai panašiai galvojam tik aš lovos galvugali planuoju prie kitos sienos prispausti taip nuo iejimo i kambari nesimatys lova, vonia jau sumažinom bet del mažu vaiku pačios vonios negalim atsisakyti tai ir paliekam ja pati vonios aptalpa bus 1,60x2,50 nes jei trumpinam iš ilgio visi skaičiukai ir t.t. palieka sienoje ir vonia lieka be ventilaicines angos jos pravedineti nenorim nes patys žinot kad traukimas sumažeja. tai šone pagal vonia lieka tarpas 1,4x2,52 ten pačiam gale sienos yra elektros skaičiukai tai juos paslepsim ukinej spintoj kur ir virtuves rakandai ir šluotos gyvens. šalia dar tilps šaldiklis ir šaldytuvas ir dureles atidarinejant i vonios siena niekas neklius. kadangi galvojam kad nenorim vaikščioti pro virtuve skersai tai ir paliekam duris i kambari arčiau lango ir palei pat langa liks vietos gelems

galvojam apie stumdomas duris tik galvojam ar visa siena ar tik jos dali taip daryti tai dar svarstymu etapas
o rusu interjerai tikrai praktiški bet spalvine prasme labai margi
skandinavu dar nebuvo užkliuve už akiu reiks pasidairyti

neesu tikras, jog supratau kas kur, bet jei jau viską sudėliojote iki smulkmenų ir tai yra pats geriausias variantas Jums - tuomet sėkmės 4u.gif
gyventi reikės Jums ir pirmučiausia tai turi patikti Jums 4u.gif

o dėl ventiliacijos traukos - žmonės po 15-20m atveda vamzdžius, bet aišku, viskuo reikia užsiimti.
Atsakyti