Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(sapnu mergelka @ 2012 11 21, 21:17)
nu aš įkėliau čia jūsų planą ax.gif :
user posted image
tai truputį neaišku, kur čia kokios durys.

user posted image

virtuvinis turetu buti panašiai kaip pavaizduota planelyje, kadangi apačioje durys i lauka tai reikia prieškambario kažkokio tai kaip susiprojektuoti virtuve kur ta kaitlente ir kaip pasideti o ir kriaukle kurioj vietoj butu geriausia deti? sienos pagal vonia bus tik 1,50m nes ten vonios siena perkelem kad pasidaryti buvusiam kolidoriuj ukine spinta ir šaldytuvui pastatyti vieta
Atsakyti
QUOTE(sapnu mergelka @ 2012 11 21, 14:02)
tai išeina, kad realiai naudojat tik vieną šiukšlių kibirą?

Nu taip iseina:) Nerusiuoju, nes kieme yra tik 1 bendras konteineris.

QUOTE(gabby_jz @ 2012 11 21, 15:05)
Sakykit, kur čia tokių būna?...  ax.gif Jos tinka bet kokiam stalčiui, ar čia gaminant jau montuojasi, ar kaip?... Sorry už durnus klausimus, dar nenusimanau biggrin.gif

Pas mane stovi spinteleje,o ne stalciuje. http://www.jaukurai....iadezes-FRANKE/
Atsakyti
Sveiki. Gal kazkas domejosi plytelemis? Grindu plyteles planuojame deti akmens mases, ti vat ar yra skirtumas, ar Dvarcioniu keramikos ar kitokios? Radom plyteliu turguje neblogas..ten raso: Turkija, firma kazkokia Elias berods. Ar geriau visgi rinktis musiskiu - Dvarcioniu keramikos? Aciu uz atsakyma!
Atsakyti
Apie Dvarčionis čia jau buvo kalba biggrin.gif Daug meistrų jas keikia, nes jos nelygios. O kitiem viskas ok biggrin.gif Bet kad jos turėtų kažkokį pranašumą prieš kitas, tai nemanau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Justulemaze @ 2012 11 22, 12:42)
Sveiki. Gal kazkas domejosi plytelemis? Grindu plyteles planuojame deti akmens mases, ti vat ar yra skirtumas, ar Dvarcioniu keramikos ar kitokios? Radom plyteliu turguje neblogas..ten raso: Turkija, firma kazkokia Elias berods. Ar geriau visgi rinktis musiskiu - Dvarcioniu keramikos? Aciu uz atsakyma!

Dvarcioniu keramikos daugiau nesirinkciau, labai jau jos nekokybiskos klijavimui, raso 1 rusys o istikro klijuojant daugiau vargo buvo nei 2rusies ispaniskos. Italiskos labai geros buvo pirktos is senuku su gera nuolaida ax.gif ir lenkisku daugiau nepirkciau, nes labai vandes lasai isdziuve ant grindu matosi. Zodziu sunku, bet teks renkantis siektiek ir surizikuoti biggrin.gif

suskaiciavau kad name yra : Ispaniskos, Italiskos, Caina, Lenkiskos, Vokiskos ir LT dvorcionys. bigsmile.gif Spekit kurios labiausia patinka ogi ispaniskos ir KINIETISKOS lotuliukas.gif ziauriai gera mozaika kinu ir perpus pigesne nie ispanu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo palang-mamyte: 22 lapkričio 2012 - 16:51
QUOTE(savitre @ 2012 11 22, 01:20)
virtuvinis turetu buti panašiai kaip pavaizduota planelyje, kadangi apačioje durys i lauka tai reikia prieškambario kažkokio tai kaip susiprojektuoti virtuve kur ta kaitlente ir kaip pasideti o ir kriaukle kurioj vietoj butu geriausia deti? sienos pagal vonia bus tik 1,50m nes ten vonios siena perkelem kad pasidaryti buvusiam kolidoriuj ukine spinta ir šaldytuvui pastatyti vieta

aš gal daryčiau va taip ax.gif
user posted image
nors ir nežinau. labai jau mažas butelis doh.gif bet griaučiau tą sieną tarp virtuvės ir svetainės, lovą dėčiau į nišą, o mini prieškambarį padaryčiau atskirdama rūbų spinta, ar tiesiog atvira lentyna, ar sienele su veidrodžiu g.gif gal kiti ką geriau patars unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sapnu mergelka @ 2012 11 22, 20:05)
aš gal daryčiau va taip ax.gif
nors ir nežinau. labai jau mažas butelis doh.gif  bet griaučiau tą sieną tarp virtuvės ir svetainės, lovą dėčiau į nišą, o mini prieškambarį padaryčiau atskirdama rūbų spinta, ar tiesiog atvira lentyna, ar sienele su veidrodžiu g.gif gal kiti ką geriau patars unsure.gif

kiek paliktumet vietos nuo prieškambario spintos iki duru praejimui? aš galvoju kad ten statysiu pusbari iš vienos puses batams susideti stalcius o kitoj pusej virtuve o striukes nešimes i savo spintas (dabar taip nešames gyvenam dar mažesniam bute, spintoj turim pasidare atskiras duris už kuriu yra iš lauko parejus susikabinti striukems ir batams lentynele taip patgalvoju ir čia pasidaryti). mažas tik tuo atveju kad reikia apgyvendinti per daug žmoniu, nes dideliam plotui fantazijos daug nereikia kas patinka ta dedi o mažam dar ir pagalvoti ar telpa ir ar patogu bus reikia pagalvoti. 53kv metrai kaip dvieju kambariu butui manau gan normalus plotas.

šiandien visa diena atsedejau savo virtuve deliojausi popieriuje varianta turiu daug maž susideliojus ryt gryš vyras dar su juo tobulinsim toliau. noriu paklausti kas žinot kiek kainuoja matinio stiklo dureles pakeliamos i viršu su aliuminio remu? ar jos eina pagal kažkoki standarta ar jas gamina kaip bet kurias kitas kokias nori ir kokiu reikia?[B]
Atsakyti
QUOTE(savitre @ 2012 11 22, 21:26)

šiandien visa diena atsedejau savo virtuve deliojausi popieriuje varianta turiu daug maž susideliojus ryt gryš vyras dar su juo tobulinsim toliau.

na, tiesiog reik žiūrėti patalpoje. kad būtų patogu įeiti pro duris, o spintą vis dėl to daryčiau tokio dydžio, kad tilptų ir striukės. jei ji gautųsi plati, iš kitos pusės galima virtuvės baldus "užsukti".
Atsakyti
Sveikos merginos,
Pateikiu jusu teismui galutini virtuves baldu varianta, prasom kritikuot ir nesidrovet 4u.gif
Geriau taisyt projekta nei grauzt nagus ziurint i baldus.
Pastaba
Kaireje puseje prie sienos puse spinteles nes del atstumo neatsidarytu, kadangi lentynu nelabai norim tai mastom toje vietoje Relingo sistema prieskoniams
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lanvin: 22 lapkričio 2012 - 21:43
QUOTE(palang-mamyte @ 2012 11 22, 17:45)
Dvarcioniu keramikos daugiau nesirinkciau, labai jau jos nekokybiskos klijavimui, raso 1 rusys o istikro klijuojant daugiau vargo buvo nei 2rusies ispaniskos. Italiskos labai geros buvo pirktos is senuku su gera nuolaida  ax.gif  ir lenkisku daugiau nepirkciau, nes labai vandes lasai isdziuve ant grindu matosi. Zodziu sunku, bet teks renkantis siektiek ir surizikuoti  biggrin.gif

suskaiciavau kad name yra : Ispaniskos, Italiskos, Caina, Lenkiskos, Vokiskos ir LT dvorcionys.  bigsmile.gif  Spekit kurios labiausia patinka ogi ispaniskos ir KINIETISKOS  lotuliukas.gif  ziauriai gera mozaika kinu ir perpus pigesne nie ispanu.

as tai daugiau ispanisku plyteliu nebepirksiu,nes siandien iskrito pomidoras ant grindu ir labai matosi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(lanvin @ 2012 11 22, 22:42)
Sveikos merginos,
Pateikiu jusu teismui galutini virtuves baldu varianta, prasom kritikuot ir nesidrovet  4u.gif
Geriau taisyt projekta nei grauzt nagus ziurint i baldus.
Pastaba
Kaireje puseje prie sienos puse spinteles nes del atstumo neatsidarytu, kadangi lentynu nelabai norim tai mastom toje vietoje Relingo sistema prieskoniams

Nu man tai labiausiai kliūna, kad labai mažas tarpas tarp viryklės ir plautuvės. Man ši vieta yra pagrindinis darbastalis. Bet čia tik mano asmeninė nuomonė 4u.gif tiesiog tik pažiūrėjus į vizualizaciją, pagalvojau, kam man būtų nepatogu, erzintų, kad viryklė toj nišoj įsprausta prie sienos, kad pastoviai reikia tame kampe trypčioti, kai tuo tarpu dešinėj yra daug vietos darbui.
o dar vietoj tos pusinės spintelės prie gartraukio dėčiau atvirą kampinę lentyną tiems prieskoniams, o jos apačioje gal kokius kabliukus pirštinėms ir puodkėlėms g.gif tai tiek ax.gif

a, dar pastebėjau, kad apatinėse spintelėse tik po du plačius stalčius. o kur stalčius įrankiams? ar aš čia kažką ne taip supratau? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapnu mergelka: 23 lapkričio 2012 - 00:48
QUOTE(_s-i-r-d-u-t-e_ @ 2012 11 21, 15:05)
Ka manot apie visiskai balta stalvirsi, bet deimantiniu pavirsium? Gal teko kam gyvai matyt? kaip atrodo? Kaip su jo prieziura?  g.gif

Šiaip atrodo gražiai, bet labai jau dažnai teks valyti, nes labai matosi visi trupinukai ir t.t. Pasitaiko atvejų, kad atsiranda dėmės, pvz. nuo raudono vyno...

QUOTE(varshkyte @ 2012 11 21, 20:11)
Sveikos,

mums reikia naujo virtuvinio, visiškai nieko nenusimanau apie plokštes ir tt, man arba gražu, arba ne  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  4u.gif  4u.gif

Gal galit truputi padėti- į ką kreipti dėmesį, kur Vilniuje galima užsisakyti virtuvę? nes aš kolkas kiek radau, tai easy kitchen firmelė  g.gif

Kreipkitės į mus ir patarsime dėl medžiagų ir furnitūros, suprojektuosime ir pagaminsime.

QUOTE(savitre @ 2012 11 22, 21:26)
noriu paklausti kas žinot kiek kainuoja matinio stiklo dureles pakeliamos i viršu su aliuminio remu? ar jos eina pagal kažkoki standarta ar jas gamina kaip bet kurias kitas kokias nori ir kokiu reikia?[/size][B]

Kaina priklauso nuo durelių matmenų, koks bus stiklas ir koks profilis, nes jų yra skirtingų spalvų, formų, o pagaminti gali bet kokias pagal jūsų išmatavimus.

O dėl šiukšliadėžių, tai jų yra visokiausių sistemų, dydžių ir konfigūracijos. Viskas priklauso nuo norų ir galimybių. Galite paieškoti baldų furnitūros parduotuvėse, pvz. Brasa, Darval, Agva, Blulita ir pan.
Atsakyti