Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(agotas @ 2012 11 21, 13:51)
Pas mus tokia siuksliadeze, tik vietoj 2 didelio kibiro turiu 2 mazesnius, tai man tu 3 kibiru pilnai uztenka. Aisku su plastiko buteliais i ji jau sunkiau,bet man tai problemu nesudaro. I viena mazesni susidejau indaploves tabletes, o i kita visokias kempineles ir valiklius, reikalingus virtuveje.

tai išeina, kad realiai naudojat tik vieną šiukšlių kibirą?

o čia galima pasiskaityti apie rūšiavimo sistemų montavimą virtuvės balduose.
http://virtuvesbalda...liu-rusiavimas/
labiausiai patiko mintis, šalia šiukšlinės turėti vietą žirklėms, atidarytuvui, šiukšlių smulkinimui ir rūšiavimui bigsmile.gif tai jei į keletą dalių karpyčiau plastiko butelius, tai užtektų ir 18l kibiro. bet nusiminiau, kad, pasirodo, grietinės, jogurto indelius reikia plauti doh.gif nes kitaip netinka perdirbimui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sapnu mergelka @ 2012 11 21, 13:17)
nu o mes į savo kibirą perkam 60l maišus ax.gif
bet grįžtant prie šiukšlinių sistemų, tai turbūt teks atsiprašyti Frankes ir užsisakyti tokią:
user posted image
ir dar po dėžutę iš šonų:
user posted image
pagrindinė šiukšlinė 2x18l, o į dėžutes galėsiu sudėti valymo reikmenis ar vieną kitą butelį. ir visas tas džiaugsmas man kainuos 136,85lt. sakyčiau visai neblogai, nebent rasčiau panašaus principo didesnes, po 20-30l šiukšlines g.gif

o dėl tingėjimo, nu tai ką padarysi, visi draugiškai sergam lotuliukas.gif

Sakykit, kur čia tokių būna?... ax.gif Jos tinka bet kokiam stalčiui, ar čia gaminant jau montuojasi, ar kaip?... Sorry už durnus klausimus, dar nenusimanau biggrin.gif
Atsakyti
Ka manot apie visiskai balta stalvirsi, bet deimantiniu pavirsium? Gal teko kam gyvai matyt? kaip atrodo? Kaip su jo prieziura? g.gif
Atsakyti
Sveikos, gal galit padeti, su kokia programa pasibraizot virtuvinio isdestyma. 4u.gif
Atsakyti
bandau pakartoti klausima gal kas nors vis del to galesit padeti 4u.gif
QUOTE(savitre @ 2012 11 20, 13:24)
sveiki ateinu patarimo
kaip rekomenduotumet daryti virtuvini per kampa ar palei viena siena jei sienu išmatavimai yra 2mx1,5m italpinti reikia kaitlente dujine ir kriaukle šitoj sienu dayje kriaukle pagal vamzdžius gaunasi kampe o virykle ant tos sienos kur 2m ir ar virykle dujine galima deti prie spinteliu krašto ar reikai kažkoki tarpa iki krašto palikti? nes tas kampas ne i siena remsis o paliks atviras?

Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2012 11 21, 15:05)
Sakykit, kur čia tokių būna?...  ax.gif Jos tinka bet kokiam stalčiui, ar čia gaminant jau montuojasi, ar kaip?... Sorry už durnus klausimus, dar nenusimanau biggrin.gif

čia yra Franke šiukšline. būna ir kur į stalčių montuojasi, arba atsidarai spintelę ir ranka išsitrauki. pasigooglinus, tikrai galima rasti tinklalapius, kur pardavinėja. radau, kad netgi b-a.lt parduoda.
Papildyta:
QUOTE(savitre @ 2012 11 21, 15:53)
bandau pakartoti klausima gal kas nors vis del to galesit padeti  4u.gif

o galima ant popieriuko brūkštelt planelį, nes sunku įsivaizduot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*ugne* @ 2012 11 21, 14:25)
Sveikos, gal galit padeti, su kokia programa pasibraizot virtuvinio isdestyma.  4u.gif
ALNO Kitchen Planner

Spaudžiat Accept ir siunčiatės 4u.gif

Kad pritaikyt ten esančius baldus pagal save, reikia viršuje įrankių juostoje pasirinkti Options-->Show object properties, atsidaro langas, kuriame susivedate reikalingus to baldo matmenis.
Kad būtų lengvaiu pradėt su Alno programėle, galima pažiūrėti paaiškinimą:
Atsidarote programėlę Start-->Help-->Help--> Continue to the Tutorial-->
Atsakyti
QUOTE(sapnu mergelka @ 2012 11 21, 19:00)
o galima ant popieriuko brūkštelt planelį, nes sunku įsivaizduot ax.gif

http://public.fotki..../pakeistas.html čia visas buto planas
toj patalpoj kur prie vonios sienos man reikia isirengti virtuve tai pagal vonios siena yra 1,50m o kita siena visas jos ilgis iki lango 3,50m bet ten kur langas iejimas tai jam galvoju palikti 1,5m o virtuvei lieka 2mx1,5m duju vamzdis yra ant tos ilgosios sienos tai va ir kilo klausimas kiek nuo stalviršio krašto reik palikti kaitlentes reikmems? kaip patogiai ir gražiai susidelioti šioje vietoje virtuve kai ir prieškambaris ir virtuve viename?
Atsakyti
Sveikos,

mums reikia naujo virtuvinio, visiškai nieko nenusimanau apie plokštes ir tt, man arba gražu, arba ne lotuliukas.gif lotuliukas.gif 4u.gif 4u.gif

Gal galit truputi padėti- į ką kreipti dėmesį, kur Vilniuje galima užsisakyti virtuvę? nes aš kolkas kiek radau, tai easy kitchen firmelė g.gif
Atsakyti
pasisakysiu dėl šiukšlių dėžės - būna 'free standing' tokių, gražių gražių, tokioms šeimininkėms kaip aš, kurioms šiukšlių dėžė spintelėje yra utopija ir nesusipratimas, man ji visad turi būti po ranka, labai patogu, pabandykit, gal kuriai irgi patiks 4u.gif

mano kitos firmos, bet radau panašią:
http://alwaysdirect....sh-can-42l.html

o butelius, plastikus, popierius kaupsiu garaže
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilienė: 21 lapkričio 2012 - 19:41
QUOTE(_s-i-r-d-u-t-e_ @ 2012 11 21, 14:05)
Ka manot apie visiskai balta stalvirsi, bet deimantiniu pavirsium? Gal teko kam gyvai matyt? kaip atrodo? Kaip su jo prieziura?  g.gif

g.gif aš kaip tik irgi suku galvą dėl balto dabar - daryti visiškai baltą ar derinti prie plytelių šviesių. Bet mano dabartinis stalviršis derintas buvo prie plytelių ir jau tokio nenoriu smile.gif) Bėda...
bet nemanau, kad kiltų problema dėl jo priežiūros, nes į dieną po keletą kartų valomas visas - gaminant maistą, po gaminimo, po apsitvarkymo ir t.t. Tik jau jeigu su kažkuo pažeidus, tai labiau krtistų į akis, nei ant margumo turinčio.
Atsakyti
QUOTE(savitre @ 2012 11 21, 19:45)
http://public.fotki..../pakeistas.html čia visas buto planas
toj patalpoj kur prie vonios sienos man reikia isirengti virtuve tai pagal vonios siena yra 1,50m o kita siena visas jos ilgis iki lango 3,50m bet ten kur langas iejimas tai jam galvoju palikti 1,5m o virtuvei lieka 2mx1,5m duju vamzdis yra ant tos ilgosios sienos tai va ir kilo klausimas kiek  nuo stalviršio krašto reik palikti kaitlentes reikmems? kaip patogiai ir gražiai susidelioti šioje vietoje virtuve kai ir prieškambaris ir virtuve viename?

nu aš įkėliau čia jūsų planą ax.gif :
user posted image
tai truputį neaišku, kur čia kokios durys.
Atsakyti