Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(_s-i-r-d-u-t-e_ @ 2012 11 20, 22:33)
Man snd paskambino baldininkas ir pasake kad susidure su problemele del mano pasirinkto stalvirsio. Pasirodo, Egger stalvirsis nera toks platus kad graziai uzsidetu vietoj palanges, o mano palange labai plati, gali pasiulyti tik daryti suduryma, kazi ar gerai taip?ar gerai ziuresis?  g.gif kita vertus, nelabai turiu turbut is ko rinktis...

Jei tai įgyvendinama konstrukciškai, bet negalite to padaryti tik todėl, kad pasirinktos spalvos stalviršio nėra reikiamo pločio, paprasčiausiais dalykas - pasirinkti kitą spalvą, gal kitą gamintoją, kur būtų reikiamo pločio stalviršis.
Pasirinkimas turėtų būti tik iš tų spalvų kurios turi ir 1200 mm plotį.
Papildyta:
Jeigu Jūsų minėtas Eger stalviršis jau nupirktas ir nenorite patirti nuostolio pirkdami kitą ir jeigu Jūsų baldininkas apsiima jį dailiai sujungti, tai irgi išeitis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 21 lapkričio 2012 - 11:11
QUOTE(Martyna @ 2012 11 20, 23:36)
O kitokį nenorit išsirinkt? Nes sudūrimas tai tikrai labai ne kas  schmoll.gif

QUOTE(Dešimtukas @ 2012 11 21, 12:17)
Jei tai įgyvendinama konstrukciškai, bet negalite to padaryti tik todėl, kad pasirinktos spalvos stalviršio nėra reikiamo pločio, paprasčiausiais dalykas - pasirinkti kitą spalvą, gal kitą gamintoją, kur būtų reikiamo pločio stalviršis.
Pasirinkimas turėtų būti tik iš tų spalvų kurios turi ir 1200 mm plotį.
Papildyta:
Jeigu Jūsų minėtas Eger stalviršis jau nupirktas ir nenorite patirti nuostolio pirkdami kitą ir jeigu Jūsų baldininkas apsiima jį dailiai sujungti, tai irgi išeitis.

Man patiko Egger stalvirsis nes jis turi ABS briauna, o kiti kaip suprantu to neturi, ir mano atveju, kur bus valgomas stalas, vienas stalvirsio krastas ir atrodys negraziai, ir astrus bus, o sito nelabai noriu...
Atsakyti
QUOTE(Google @ 2012 11 21, 09:51)
is furnitano katalogo:

Stalčius po kriaukle, su paaukštinančiais šonais Boxcap, nominalus ilgis=500 mm, baltas šilkas /VNT
Mažm. kaina: 386,62 Lt su PVM

Komplektas stalčiui po plautuve, su 3 eilių kampiniais laikikliais ir 2 paaukštinančiais vamzdeliais, pilkas /KPL
Mažm. kaina: 269,16 Lt su PVM

pas mane 15L siuksliu deze... nu tikrai nesiskundziu kad per maza..  blink.gif  blink.gif  ir nenoreciau didesnes, kam tie kvapai ir t.t., geriau dazniau issinesti  siuksliu deze..  smile.gif  o plasmasinius ar stiklinius butelius pasidedam salia, kai nesam isnesam ir surusiuojam.. popieriaus pas mus trukumas, nes zidinys yra...

o plastmase dazniau isneskit is namu... gi tikrai i lauka einat kasdien po kelis sykius..  o kad ir specialiai nueit, i gera pasivaiksciojimas..  thumbup.gif  o dezej gali ir suspausti ta buteli atkimsus...  ax.gif

nu, pas mane dabar rašo, kad šiukšlinei tinkami maišai yra 25-35l, tai mažesnės šiukšlinės jau nenorėčiau. o dėl plastiko, tai tingim biggrin.gif kai jau pradeda virst iš spintelės, tai tada išnešam į ūkinį doh.gif labai norėčiau, kad "švara" duotų pagaliau rūšiavimo konteinerius individualiai, tai nereikėtų tąsytis su tais plastiko maišais. dabar neperseniausiai gavom sodo/daržo atliekų konteinerį, tai tikiuosi, kad bus ir daugiau. popierių mes irgi sukūrenam drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sapnu mergelka @ 2012 11 21, 12:32)
nu, pas mane dabar rašo, kad šiukšlinei tinkami maišai yra 25-35l, tai mažesnės šiukšlinės jau nenorėčiau. o dėl plastiko, tai tingim biggrin.gif

pas mus i ta 15L kibira dedami 35 L maisai... man labai patogu... ir tai nereikia kasdien nest siuksliu dezes, nors nuosavam turbut ne taip sunku prisiruosti iki konteinerio. biggrin.gif

o tingeti nemadinga... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(_s-i-r-d-u-t-e_ @ 2012 11 21, 12:30)
Man patiko Egger stalvirsis nes jis turi ABS briauna, o kiti kaip suprantu to neturi, ir mano atveju, kur bus valgomas stalas, vienas stalvirsio krastas ir atrodys negraziai, ir astrus bus, o sito nelabai noriu...

o kas čia per toks? blink.gif nu gi, apšvieskit, gal ir man reikia tos briaunos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(_s-i-r-d-u-t-e_ @ 2012 11 21, 11:30)

Nelabai suprantu, bet gal Jūs irgi kažko nesupratote. smile.gif Stalas gaminamas iš stalviršio nupjaunant užapvalintą kraštinę ir aplink uždedama PVC 2 mm briauną, kurios kampai tikrai neaštrūs. Stalviršis - tai tik medžiaga būsimam stalui, koks bus stalas, tai jau Jūsų ir baldžiaus fantazijos reikalas. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 21 lapkričio 2012 - 11:46
QUOTE(Dešimtukas @ 2012 11 21, 12:40)
Nelabai suprantu, bet gal Jūs irgi kažko nesupratote.  smile.gif Stalas gaminamas iš stalviršio nupjaunant užapvalintą kraštinę ir aplink uždedama PVC 2 mm briauną, kurios kampai tikrai neaštrūs.

As prasiau, kad mano stalo krastai butu uzapvalinti, todel man baldininkas parase taip:
"jus klausiate ar imanoma graziai uzapvalinti stalvirsi, todel pameginsiu paaiskinti tiksliau:

jusu stalvirsis yra laminuotas, HPL – auksto slegio laminatas. as rekomenduociau rinktis austriska stalvirsi EGGER firmos, todel kad jiems yra gaminama ABS briauna. o vokiskiems stalvirsiams tik HPL.

1) HPL briauna yra 0.8 mm storio. i ta 0.8 mm ieina labai plonas sluoksnis pacios stalvirsio spalvos, o likes sluoksnis yra tamsiai rudas. noriu pasakyti tai, kad priklijavus ta briauna prie stalvirsio briaunos, ypac jeigu tai yra sviesus stalvirsis, matosi per pati kanta tamsus ruozas, ir man tai yra nelabai grazu. aisku nebent nera kitos galimybes...

2) o egger stalvirsiams yra pagaminta ABS briauna, naujos kartos plastikas (geresnis nei PVC). ji yra 1.6 mm storio, ir ji visa yra tokios pacios spalvos kaip stalvirsis, reiskias uzklijavus sita briauna prie stalvirsio, ir ja apdirbus, nesimato tamsios placios linijos per stalvirsio kanta. zodziu stalvirsis atrodo vientisesnis, lyg butu “islietas”."

tai va tiek kiek jis cia paaiskino, tiek ir suprantu smile.gif jei galit placiau ir aiskiau isaiskint, prasom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_s-i-r-d-u-t-e_ @ 2012 11 21, 12:43)
jusu stalvirsis yra laminuotas, HPL – auksto slegio laminatas. as rekomenduociau rinktis austriska stalvirsi EGGER firmos, todel kad jiems yra gaminama ABS briauna. o vokiskiems stalvirsiams tik HPL.

nieko nesuprantu, bet realiai tai briaunu storiu yra kokiu tik nori. O PVC rastu gausybe visiskai atitinkanciu ploksciu rastus..
gal abs naujos kartos, o tau senesnes kartos PVC netinka? biggrin.gif
Atsakyti
Viskas teisingai, išskyrus tai, kad ABS briauna geresnė už PVC. smile.gif Šiuo atveju nėra Jums tinkamo pločio stalviršio. Tikrai HPL stalui nelabai tinka, o PVC daugeliu atveju pavyksta pritaikyti, jei ir nelygiai tokią, tai derančios spalvos.

Papildyta:
QUOTE(Google @ 2012 11 21, 11:54)
nieko nesuprantu, bet realiai tai briaunu storiu yra kokiu tik nori. O PVC rastu gausybe visiskai atitinkanciu ploksciu rastus..
gal abs naujos kartos, o tau senesnes kartos PVC netinka?  biggrin.gif

Na, čia tipo Eger turi lygiai tokios spalvos ABS briaunas kaip ir jų stalviršiai. Tai, žinoma, labai gerai, bet pasirinkimą turi lemti ir kiti kriterijai, kaip šiuo atvejų reikiamas plotis. Na ir kaina, Eger - brangu.
ABS nuo PVC geresnė tuo, kad ji neva suyra, kai jūs kada nors išmesite baldus į šiukšlyną, o PVC nesuyra šimtmečiais. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 21 lapkričio 2012 - 12:12
Man kažkaip irgi atrodo, kad PVC geriau, nei sujungtas stalviršis blush2.gif
Va Dešimtukas gamina baldus irgi sako, kad ABS ne ką geriau 4u.gif Yra gi stalviršių ir 120 cm. pločio, o Egger jei neklystu apie 92 tik 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Martyna: 21 lapkričio 2012 - 12:09
QUOTE(Google @ 2012 11 21, 12:34)
pas mus i ta 15L kibira dedami 35 L maisai... man labai patogu... ir tai nereikia kasdien nest siuksliu dezes, nors nuosavam turbut ne taip sunku prisiruosti iki konteinerio.  biggrin.gif

o tingeti nemadinga...  tongue.gif

nu o mes į savo kibirą perkam 60l maišus ax.gif
bet grįžtant prie šiukšlinių sistemų, tai turbūt teks atsiprašyti Frankes ir užsisakyti tokią:
user posted image
ir dar po dėžutę iš šonų:
user posted image
pagrindinė šiukšlinė 2x18l, o į dėžutes galėsiu sudėti valymo reikmenis ar vieną kitą butelį. ir visas tas džiaugsmas man kainuos 136,85lt. sakyčiau visai neblogai, nebent rasčiau panašaus principo didesnes, po 20-30l šiukšlines g.gif

o dėl tingėjimo, nu tai ką padarysi, visi draugiškai sergam lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sapnu mergelka @ 2012 11 21, 13:17)
nu o mes į savo kibirą perkam 60l maišus ax.gif
bet grįžtant prie šiukšlinių sistemų, tai turbūt teks atsiprašyti Frankes ir užsisakyti tokią:

Pas mus tokia siuksliadeze, tik vietoj 2 didelio kibiro turiu 2 mazesnius, tai man tu 3 kibiru pilnai uztenka. Aisku su plastiko buteliais i ji jau sunkiau,bet man tai problemu nesudaro. I viena mazesni susidejau indaploves tabletes, o i kita visokias kempineles ir valiklius, reikalingus virtuveje.
Atsakyti