Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(sapnu mergelka @ 2012 11 20, 11:19)
o be rankenėlių, nebus paskui durelės aptapšnotos? g.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
o su rankenėlėm NEBEBUS aptapšnotos lotuliukas.gif lotuliukas.gif

prajuokinot :-)
Papildyta:
QUOTE(Google @ 2012 11 20, 11:20)
mano dabar su ir vistiek nusimuzoja..  biggrin.gif  uzdarineja retas imdamas uz rankeneles...  smile.gif
Dar pasidalinsiu siuksliu deziu atradimu. smile.gif ieskojau i stalciu kad isidetu kelios dezes ir radau labai fainas. Elletipi firmos. i standartini stalciu 600 plocio stalciu telpa 4. cia kai bus privalomas rusiavimas bus labai gerai, nors ir dabar rasciau kur panaudoti kibirelius: priemonems, darzovems ir t.t. Beje visai pusetina kaina Blulitoj...  smile.gif
user posted image

psidalinkite kainomis ir aukščiu, jei ne sunku
Papildyta:
QUOTE(sapnu mergelka @ 2012 11 20, 12:22)
man irgi reik šiukšlių dėžių su mechanizmu, bet reikia kad būtų dvi didelės - plastikui ir visoms kitoms.
dar norėčiau, kad atsidarytų ranka, nes jei bus tvirtinamos prie durelių, tai negalėsiu atsisėdus bulvių lupt biggrin.gif

jos gali būti ir dvi ir keturios ir šešios, mažesnės/didesnės - pagal pageidavimą. beje, jos pritaikytos dėti į stačių mirksiukas.gif ir visada atsidarysite ranka mirksiukas.gif

aišku yra versijų, kuriuos kabinamos ant durelių, ir atsidaro kartu su durelėm arba ant mechanizmo ir išvažiuoja darant dureles - visko dabar prigalvota, tik pirk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 11 20, 13:40)
psidalinkite kainomis ir aukščiu, jei ne sunku
Papildyta:
jos gali būti ir dvi ir keturios ir šešios, mažesnės/didesnės - pagal pageidavimą. beje, jos pritaikytos dėti į stačių  mirksiukas.gif  ir visada atsidarysite ranka  mirksiukas.gif

aišku yra versijų, kuriuos kabinamos ant durelių, ir atsidaro kartu su durelėm arba ant mechanizmo ir išvažiuoja darant dureles - visko dabar prigalvota, tik pirk  mirksiukas.gif

nesunku... turiu blulitos katalogiuka po ranka...

zodziu taip,
i stalciu 600mm du variantai:
6, 10, 10, 15L - 265,34lt
6, 6, 15, 15 - 264,23lt
H=280mm
rankenu spalva gali pasirinkt is tu keturiu..
pagalvojau, gal atsisakius dangciu imanoma sutaupyti .. koki 50 LT biggrin.gif

siaip kalbant apie siuksliadeziu sistemas.. mano manymu, tos pakabinamos iseina pigiau.. bet pirma susimontavus stalciu patogiau nusipirkti, nes tas aukstis aiskesnis... na cia kalbu apie savo atveji kai stalcius po kriaukle, tie visi sifonai ir t.t.
beje ju kataloge yra 18l kibiras... bet jis jau 34cm aukscio, 45 LT

beje kas cia man patinka, kad yra tas pagrindas, neslidines siuksliadezes.. o perkant NINKas is furnitano jau nera kur issistato, o i 600mm stalciu neiseina tip top...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Google: 20 lapkričio 2012 - 12:58
aha, man irgi labai aktualu šiukšliadėžės bigsmile.gif radau va ką:
user posted image
tradicinę spintelę po kriaukle galima dalinti į du stalčius. pirmajame tik šiukšlinė, antrajame bulvės, svogūnai, valymo priemonės ir tt. tada šiukšlines atidarant, durelės neužstoja ir galima atsisėdus lupti bulves bigsmile.gif reiks vėl keisti projektą doh.gif beje, gal kur užmatėt indų džiovyklas 850mm? nes aš radau tik 800 ir 900, tai negi dar ir viršutinių spintelių pločius keist? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sapnu mergelka @ 2012 11 20, 20:42)
aha, man irgi labai aktualu šiukšliadėžės bigsmile.gif  radau va ką:

tradicinę spintelę po kriaukle galima dalinti į du stalčius. pirmajame tik šiukšlinė, antrajame bulvės, svogūnai, valymo priemonės ir tt. tada šiukšlines atidarant, durelės neužstoja ir galima atsisėdus lupti bulves bigsmile.gif reiks vėl keisti projektą doh.gif beje, gal kur užmatėt indų džiovyklas 850mm? nes aš radau tik 800 ir 900, tai negi dar ir viršutinių spintelių pločius keist? doh.gif

aš viršutinę spintelę padalinau. t.y. ją atsidarius, indų džiovykla užima 60cm ir tada pertvara ir 30cm pločio lentynėlės. visos spintelės plotis 90cm (dvi durelės po 45cm) vienas dureles atidarius matosi tik džiovyklė, o kitas - lentynėlės ir dalis džiovyklės. galite ir pas save kažką panaša sugalvoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kad ji kur galas: 20 lapkričio 2012 - 21:38
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 11 20, 22:33)
aš viršutinę spintelę padalinau. t.y. ją atsidarius, indų džiovykla užima 60cm ir tada pertvara ir 30cm pločio lentynėlės. visos spintelės plotis 90cm (dvi durelės po 45cm) vienas dureles atidarius matosi tik džiovyklė, o kitas - lentynėlės ir dalis džiovyklės. galite ir pas save kažką panaša sugalvoti.

vyrui taip nepatiks schmoll.gif pas mus viršutinių spintelių durelės turi atsidarinėt tradiciškai, nes kitaip negražu biggrin.gif
Atsakyti
Man snd paskambino baldininkas ir pasake kad susidure su problemele del mano pasirinkto stalvirsio. Pasirodo, Egger stalvirsis nera toks platus kad graziai uzsidetu vietoj palanges, o mano palange labai plati, gali pasiulyti tik daryti suduryma, kazi ar gerai taip?ar gerai ziuresis? g.gif kita vertus, nelabai turiu turbut is ko rinktis...
Atsakyti
QUOTE(_s-i-r-d-u-t-e_ @ 2012 11 20, 22:33)
Man snd paskambino baldininkas ir pasake kad susidure su problemele del mano pasirinkto stalvirsio. Pasirodo, Egger stalvirsis nera toks platus kad graziai uzsidetu vietoj palanges, o mano palange labai plati, gali pasiulyti tik daryti suduryma, kazi ar gerai taip?ar gerai ziuresis?  g.gif kita vertus, nelabai turiu turbut is ko rinktis...

O kitokį nenorit išsirinkt? Nes sudūrimas tai tikrai labai ne kas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(sapnu mergelka @ 2012 11 20, 22:08)
vyrui taip nepatiks schmoll.gif  pas mus viršutinių spintelių durelės turi atsidarinėt tradiciškai, nes kitaip negražu biggrin.gif

tai pas mane jos ir atsidarinėja tradiciškai - į šonus smile.gif ir aš vyras, man taip žiauriai tinka, perduokite, gal tai padės g.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(_s-i-r-d-u-t-e_ @ 2012 11 20, 22:33)
Man snd paskambino baldininkas ir pasake kad susidure su problemele del mano pasirinkto stalvirsio. Pasirodo, Egger stalvirsis nera toks platus kad graziai uzsidetu vietoj palanges, o mano palange labai plati, gali pasiulyti tik daryti suduryma, kazi ar gerai taip?ar gerai ziuresis?  g.gif kita vertus, nelabai turiu turbut is ko rinktis...

venkite sudūrimų and MDP stalviršių - tai tikra bėda ir jokio grožio
Atsakyti
QUOTE(sapnu mergelka @ 2012 11 20, 20:42)
beje, gal kur užmatėt indų džiovyklas 850mm? nes aš radau tik 800 ir 900, tai negi dar ir viršutinių spintelių pločius keist? doh.gif

Pirkit didesnę ir tegul meistrai nupjauna iki reikiamo dydžio. Pas mus vyras taip ir padarė. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sapnu mergelka @ 2012 11 20, 21:42)
aha, man irgi labai aktualu šiukšliadėžės bigsmile.gif  radau va ką:
user posted image

kokia kaina sitos..?
o tu zinai kiek tas po kriaukle stalcius kainuoja? as pamaciau kaina ir atsoko fantazija o vietos minimaliai... cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Google: 21 lapkričio 2012 - 07:47
QUOTE(Jurgitak @ 2012 11 21, 02:00)
Pirkit didesnę ir tegul meistrai nupjauna iki reikiamo dydžio. Pas mus vyras taip ir padarė.  biggrin.gif

o, gera mintis bigsmile.gif ačiū drinks_cheers.gif

QUOTE(Google @ 2012 11 21, 08:45)
kokia kaina sitos..?
o tu zinai kiek tas po kriaukle stalcius kainuoja? as pamaciau kaina ir atsoko fantazija o vietos minimaliai...  cool.gif

kainos nežinau, nes per paiešką ieškojau tik paveikslėlių. o kiek tas stalčius kainuoja?

bet aš pamąsčiau, kad man taip nesigaus padaryt, nes šiukšlinė po kriaukle, tai jei spintelės aukštis 850, kriauklė įsileidžia kažkur iki 300, tai ir vietos lieka tik šiukšlinei. dar nežinau, kaip geriau su tais dangčiais. ar kad jie laisvai nusiimtų, kas man atrodo, nepatogu, ar kad jie liktų vietoje išvažiuojant šiukšlinei g.gif bet paskui gali neužsidaryti, jei tarkim iš plastiko dėžės kyšo koks butelis biggrin.gif o plastiko dėžė pas mus nuolat kupina, nes perkam daug pieno ir mineralinio doh.gif
ir dar nesuprantu, kodėl tos šiukšliadėžės tokios mažytės g.gif , nu pvz ką galima mesti į 8 ar 14 litrų dėžę?? nu bendrom šiukšlėm suprantu dar 21l šiukšlinę, bet plastikui? popieriui? o popieriui sugalvojau pirkti pintą skalbinių dėžę, ten įtiesti šiukšlių maišą. tik tiek kad ir tie pinti krepšiai brangūs - ermitaže radau gražią kampinę dėžę su dangčiu virš 200lt doh.gif
Papildyta:
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 11 20, 22:33)

o galima foto pamatyti? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sapnu mergelka @ 2012 11 21, 09:19)
o, gera mintis bigsmile.gif ačiū drinks_cheers.gif
kainos nežinau, nes per paiešką ieškojau tik paveikslėlių. o kiek tas stalčius kainuoja?

bet aš pamąsčiau, kad man taip nesigaus padaryt, nes šiukšlinė po kriaukle, tai jei spintelės aukštis 850, kriauklė įsileidžia kažkur iki 300, tai ir vietos lieka tik šiukšlinei. dar nežinau, kaip geriau su tais dangčiais. ar kad jie laisvai nusiimtų, kas man atrodo, nepatogu, ar kad jie liktų vietoje išvažiuojant šiukšlinei g.gif  bet paskui gali neužsidaryti, jei tarkim iš plastiko dėžės kyšo koks butelis biggrin.gif o plastiko dėžė pas mus nuolat kupina, nes perkam daug pieno ir mineralinio doh.gif
ir dar nesuprantu, kodėl tos šiukšliadėžės tokios mažytės g.gif , nu pvz ką galima mesti į 8 ar 14 litrų dėžę?? nu bendrom šiukšlėm suprantu dar 21l šiukšlinę, bet plastikui? popieriui? o popieriui sugalvojau pirkti pintą skalbinių dėžę, ten įtiesti šiukšlių maišą. tik tiek kad ir tie pinti krepšiai brangūs - ermitaže radau gražią kampinę dėžę su dangčiu virš 200lt doh.gif
Papildyta:

o galima foto pamatyti? bigsmile.gif

is furnitano katalogo:

Stalčius po kriaukle, su paaukštinančiais šonais Boxcap, nominalus ilgis=500 mm, baltas šilkas /VNT
Mažm. kaina: 386,62 Lt su PVM

Komplektas stalčiui po plautuve, su 3 eilių kampiniais laikikliais ir 2 paaukštinančiais vamzdeliais, pilkas /KPL
Mažm. kaina: 269,16 Lt su PVM

man asmeniskai per brangu, kai TIEK vietos ten tik doh.gif
user posted image ne bluminis cia pavyzdyje.. smile.gif

pas mane 15L siuksliu deze... nu tikrai nesiskundziu kad per maza.. blink.gif blink.gif ir nenoreciau didesnes, kam tie kvapai ir t.t., geriau dazniau issinesti siuksliu deze.. smile.gif o plasmasinius ar stiklinius butelius pasidedam salia, kai nesam isnesam ir surusiuojam.. popieriaus pas mus trukumas, nes zidinys yra...

o plastmase dazniau isneskit is namu... gi tikrai i lauka einat kasdien po kelis sykius.. o kad ir specialiai nueit, i gera pasivaiksciojimas.. thumbup.gif o dezej gali ir suspausti ta buteli atkimsus... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Google: 21 lapkričio 2012 - 08:55