Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Kasco E-robot @ 2012 11 19, 19:04)
as galvoju ar man cia sekasi ar tiesiog taip turi buti t.y. man dar nera buve,kad gauciau nekokybiska ar brokuota preke...gyvenime tik 2 kartus esu kazka siuntes i garantini (kavos aparata ir pc pakroveja)......savo bute daugumoje naudojau lenkiskas ceramica Paradyz plyteles ir meisras dziaugesi klijuodmas,buvo lygut lyguteles,tik minimaliai skyresi dydziai,bet milmetro ribose,kaip ir aprasyta...grindims dejom Dvarcioniu keramika (lenkija) Plaza kolekcijos plyteles,tai sitos buvo gana kreivos,bet su didelem meistro pastangom sudejo ir ne expertui tai tikrai nesimato schmoll.gif

Pats sau prieštaraujat biggrin.gif Tai pas mus suklijavus irgi nesimato niekur, kad jos kreivos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Martyna @ 2012 11 19, 22:00)
Pats sau prieštaraujat  biggrin.gif Tai pas mus suklijavus irgi nesimato niekur, kad jos kreivos  lotuliukas.gif

kreivos plyteles niekada nei is sio nei is to netampa tiesiomis schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(sapnu mergelka @ 2012 11 19, 17:53)

Žiūrėjau, žiūrėjau ir sugalvojau, kur man jūsų simetrija labiausiai užkliuvo. Ogi apatinių spintelių rankenėlėse biggrin.gif Visos rankenėlės horizontalios, tik dvi vertikalios, ir taip krenta žvilgsnis į tai, kad ta spintelė įdėta šachmatiškai, lyginant su viršutinėm. Pabandykit apačioj rankenėles horizontaliai pasidaryti, tyrėtų būti žymiai geriau smile.gif

Be to, po gartraukiu reilingo su įrankiais nedėčiau - ten juk labiausiai kaupiasi riebalai, tie įrankiai niekada nebus tokie švarūs, kaip kataloginėse foto wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilka* @ 2012 11 19, 23:05)
Žiūrėjau, žiūrėjau ir sugalvojau, kur man jūsų simetrija labiausiai užkliuvo. Ogi apatinių spintelių rankenėlėse biggrin.gif Visos rankenėlės horizontalios, tik dvi vertikalios, ir taip krenta žvilgsnis į tai, kad ta spintelė įdėta šachmatiškai, lyginant su viršutinėm. Pabandykit apačioj rankenėles horizontaliai pasidaryti, tyrėtų būti žymiai geriau smile.gif

Be to, po gartraukiu reilingo su įrankiais nedėčiau - ten juk labiausiai kaupiasi riebalai, tie įrankiai niekada nebus tokie švarūs, kaip kataloginėse foto wink.gif

aš dabar mąsčiau, masčiau g.gif ir sugalvojau, kad kai perkėliau į kairę nuo plautuvės indaplovę, tai plautuvė su indų džiovykla gavosi įstrižoj linijoj g.gif nu, tikiuosi supratote, ką norėjau pasakyt biggrin.gif tai aš galvoju, o jei padarius indų džiovyklos spintelę per vidurį, o iš šonų po pusines spinteles???? tada indų džiovykla atsirastų tiesiai virš plautuvės, o taip pat ir šiokia tokia simetrija g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilka* @ 2012 11 19, 23:05)

pamasciau ir supratau kad daugumoj virtuviu chaosas tarp rankeneliu padeties... g.gif
ir pati lauzau galva kaip sukt rankeneles aukstose spintose, saldytuvuose...
Atsakyti
QUOTE(Google @ 2012 11 20, 09:05)
pamasciau ir supratau kad daugumoj virtuviu chaosas tarp rankeneliu padeties... g.gif
ir pati lauzau galva kaip sukt rankeneles aukstose spintose, saldytuvuose...

nedėkite rankenėlių visai
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 11 20, 10:29)
nedėkite rankenėlių visai

BE atrodo bus baisiai nepatogu... o su rankeneliu profiliais man isvis labai krenta i akis, ypatingai kur stalciai...
kol kas apsistojau ties baltos siaurom rankenelem. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Google @ 2012 11 20, 09:37)
BE atrodo bus baisiai nepatogu... o su rankeneliu profiliais man isvis labai krenta i akis, ypatingai kur stalciai... 
kol kas apsistojau ties baltos siaurom rankenelem.  g.gif

na kiek aš bandžiau versijas be rankenėlių - nepajutau visiškai jokio diskomforto - viskas ten patogu, gal kiek priprasti reikia.

na bet jei jau sprendimą padarėte - tai nebeabejokite, darykite pagal save, bus tikrai gerai drinks_cheers.gif
Atsakyti
o be rankenėlių, nebus paskui durelės aptapšnotos? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sapnu mergelka @ 2012 11 20, 12:19)
o be rankenėlių, nebus paskui durelės aptapšnotos? g.gif  biggrin.gif

mano dabar su ir vistiek nusimuzoja.. biggrin.gif uzdarineja retas imdamas uz rankeneles... smile.gif

Dar pasidalinsiu siuksliu deziu atradimu. smile.gif ieskojau i stalciu kad isidetu kelios dezes ir radau labai fainas. Elletipi firmos. i standartini stalciu 600 plocio stalciu telpa 4. cia kai bus privalomas rusiavimas bus labai gerai, nors ir dabar rasciau kur panaudoti kibirelius: priemonems, darzovems ir t.t. Beje visai pusetina kaina Blulitoj... smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Google: 20 lapkričio 2012 - 11:32
man irgi reik šiukšlių dėžių su mechanizmu, bet reikia kad būtų dvi didelės - plastikui ir visoms kitoms.
dar norėčiau, kad atsidarytų ranka, nes jei bus tvirtinamos prie durelių, tai negalėsiu atsisėdus bulvių lupt biggrin.gif
Atsakyti
sveiki ateinu patarimo
kaip rekomenduotumet daryti virtuvini per kampa ar palei viena siena jei sienu išmatavimai yra 2mx1,5m italpinti reikia kaitlente dujine ir kriaukle šitoj sienu dayje kriaukle pagal vamzdžius gaunasi kampe o virykle ant tos sienos kur 2m ir ar virykle dujine galima deti prie spinteliu krašto ar reikai kažkoki tarpa iki krašto palikti? nes tas kampas ne i siena remsis o paliks atviras?

Atsakyti