Daug skaiciau, tai skirtumas yra. Del to patinelius rinkomes ir ne juodos spalvos, kaip jau esu minejusi :-)
Žodžiu patinukai geriau
Kaip mažyliai? Kur foto ?
Kaip mažyliai? Kur foto ?
O cia idomu kaip auga kazkam fb pas save vis dedu, o cia kazkaip galvojau kad gal neidomu
Tai va tada, prasom.
Siandien kaip visi ispuole is savo guztos pilnas akvariumas begiojanciu akliuku vos liecianciu pjuvenas dauguma buvo pirmu kartu surinkti mamuko, paskui nuleido rankas matyt rankiot is kampu
Cia dalis kaip paleistu i laisve
Greit sugaudomi pabegeliai
Mazulytis akliukas pabegeliukas
Tai va tada, prasom.
Siandien kaip visi ispuole is savo guztos pilnas akvariumas begiojanciu akliuku vos liecianciu pjuvenas dauguma buvo pirmu kartu surinkti mamuko, paskui nuleido rankas matyt rankiot is kampu
Cia dalis kaip paleistu i laisve
Greit sugaudomi pabegeliai
Mazulytis akliukas pabegeliukas
Įdomu įdomu kaip auga mažyliai ir koki jau plaukuotuksi . Visi rudukai? visi išgyveno?
QUOTE(MeiLLi @ 2013 09 29, 19:06)
Įdomu įdomu kaip auga mažyliai ir koki jau plaukuotuksi . Visi rudukai? visi išgyveno?
Jie keicias beveik kasdien ypac ta pirmaja savaite, labai labai greit auga palyginus
Isgyveno visi ir visi ryzikai kolkas matos yra susstresniu/didesniu vienas ar du tokie nedidukai payginus, bet siandien po akvariuma daves visi, nespejau nei suziuret. As jau isivaizduoju kas bus kai jie atsimerks
Smagu. Aš noriu smiltpelių, bet vyresnių skelbimuose neužtinku... Kokių trijų metų būtų . Mažu kada atrasiu
O kodel vyresniu norisi? Juk jie nelabai ilgai gyvena
Mielučiai
Maniškė 3 metų, bet neparduodu
Maniškė 3 metų, bet neparduodu
QUOTE(SaM*PauLi @ 2013 09 29, 21:18)
O kodel vyresniu norisi? Juk jie nelabai ilgai gyvena
Iki 5m gyvena tai ne taip ir trumpai . 5m graužikui man labai nemażai , o kai neżinau kur gyvensim, ar vaikas atsiras greit ar ne tai nenoriu įsipareigoti tuo labiau, kad smiltpelių charakteris man visiškai nesvarbus tai mažu atsiras kas kam atsibos . Żiurkėnų nenoriu, nes juos neįdomu stebėt, tvarkai ar ne kvapas jaučias , o smitpelės tas aukso viduriukas .
Papildyta:
QUOTE(Wierra @ 2013 09 29, 21:23)
O gerai būtų . Parodykit savo augintines
Rimtai? Kaip as cia buvau isitikinus, kad 3 nu tai saunu tada,kad ilgiau. Smagu tikrai i jas ziuret, kolkas nesigailiu kad butent jos pas mane gyvena
Mano turginukė pratraukė 5metus. Paskui kūdo kūdo ir vieną rytą radom jau nekvėpuojančią išlindusią iš po šieno. Nei pirkom mes jai brangaus maisto, šienas iš sodo ir nei sirgo nei ką per visą laiką. Mažiausiai priežiūros jai reikėdavo iš visų gyvūnų .
Kai turėsit nuotraukų tai įkelkit. Bent pasigrožėsiu kitų uodeguotaisiais kol savų neturiu
Kai turėsit nuotraukų tai įkelkit. Bent pasigrožėsiu kitų uodeguotaisiais kol savų neturiu
Reikės kada pafotografuoti saviškę, bet kadangi dabar namie atsirado labai smalsi katė, tai nelabai išeina bet pasistengsiu, nes kiek prisimenu labai senai fotografavau