Sveiki, kaip Jūsų pelytės gyvena? Kas naujesnio?
Guziuk, ar Pika dar pas Jus?
QUOTE(Kapučina* @ 2013 02 27, 17:22)
Sveikute ,
pasigyriau , kad musu ramios , miega , bet uz tad dabar narvas tuoj visas liks be dazu , grauzia ir grauzia , gal tikrai cia joms pagal menuli
QUOTE(musyte015 @ 2013 02 28, 14:53)
Sveikute ,
pasigyriau , kad musu ramios , miega , bet uz tad dabar narvas tuoj visas liks be dazu , grauzia ir grauzia , gal tikrai cia joms pagal menuli
Maniškė šiom naktim tai nebe tiek graužia tuos dažus, kiek garsiai "geria" vandenį...t.y. graužia ten kur gert reikia...nuprotėsiu
kantrybes
o musu tiesa , sugrauze druskos laikikli , tiek laiko isbuvo nereikejo , bet va dabar prireike .
o musu tiesa , sugrauze druskos laikikli , tiek laiko isbuvo nereikejo , bet va dabar prireike .
QUOTE(musyte015 @ 2013 02 28, 16:13)
kantrybes
Manoji tai ant druskos mėgsta užsikabarot o sugraužus yra mineralų laikiklį, tai mineralų tas gabalas guli tiesiog, kai nori - ateina ir pagraužia jį
va toki sugrauze musu
QUOTE(musyte015 @ 2013 02 28, 21:27)
Suprantu, suprantu, mes tokį pat turim
Papildyta:
Beje, musyte, gražus naujas avataras
QUOTE(Kapučina* @ 2013 02 28, 23:42)
Suprantu, suprantu, mes tokį pat turim
Papildyta:
Papildyta:
aciu , aciu . siandien ziuriu , kad senasis mano kazkur dingo , kelias dienas mazai uzsukdavau i sm , tai nelabai supratau kodel prapuole , tik siandien pamaciau . Tai teko naujo ieskoti , man kazkaip sitas irgi patiko
QUOTE(musyte015 @ 2013 02 28, 23:14)
aciu , aciu . siandien ziuriu , kad senasis mano kazkur dingo , kelias dienas mazai uzsukdavau i sm , tai nelabai supratau kodel prapuole , tik siandien pamaciau . Tai teko naujo ieskoti , man kazkaip sitas irgi patiko
O man rodė šiandien ir visas dienas Jūsų senąjį bet šitas fainesnis
QUOTE(Kapučina* @ 2013 03 01, 00:21)
O man rodė šiandien ir visas dienas Jūsų senąjį bet šitas fainesnis
rimtai
Kazkaip temute musu ant vietos vis
Ui kaip čia tylu
pasikartosiu
Guziuk, ar pelytė dar pas Jus?
Kaip kitos laikosi?
pasikartosiu
Guziuk, ar pelytė dar pas Jus?
Kaip kitos laikosi?
Sveikos ,
tylu labai cia
Pelytes viskas gerai , o va seimyna tai vel krenta nuo persalimo ar viruso vel .
tylu labai cia
Pelytes viskas gerai , o va seimyna tai vel krenta nuo persalimo ar viruso vel .