Kazkaip niekada nebuvau girdejusi apie siuos katinukus , bet uzejau i i temute ju paziurineti .Tikri grazuoliai , labai idomus .
QUOTE(musyte015 @ 2013 01 31, 20:40)
Kazkaip niekada nebuvau girdejusi apie siuos katinukus , bet uzejau i i temute ju paziurineti .Tikri grazuoliai , labai idomus .
Jie ir sudėjimu/ūgiu išskirtiniai - didesni ir stambesni Man jie labai patinka
Papildyta:
QUOTE(Kapučina* @ 2013 01 31, 15:35)
Šiaip jų kaina bus apie kelis tūkstančius, tiksliai nežinau, bet man padovanos, nes dukra esu visgi (tėčio katės vaikai)
Tai kai turėsite - pasirodykite čia...
QUOTE(*Liepa18* @ 2013 01 31, 20:45)
Tai kai turėsite - pasirodykite čia...
Būtinai
QUOTE(*Liepa18* @ 2013 01 31, 21:45)
Toki rimti katinai man jie pasirode , solidus
QUOTE(Kapučina* @ 2013 01 31, 21:55)
Būtinai
Lauksim
QUOTE(musyte015 @ 2013 01 31, 21:20)
Toki rimti katinai man jie pasirode , solidus
Charakterį turi tai ohoho, tėčio katė tarsi namų karalienė ir šiaip jos paprastai nepaniūrkysi - nenori ji, tai ir gausi su lepcėm per rankas
Ok, grįžtam prie pelių
Pas mus tai ramuma , tyluma .Tiek tas kokosas tiko joms ( jiems ) , kad jų net negirdėti ir nematyti .
QUOTE(musyte015 @ 2013 02 01, 22:52)
Pas mus tai ramuma , tyluma .Tiek tas kokosas tiko joms ( jiems ) , kad jų net negirdėti ir nematyti .
mano tai pelė šiuo metu kažkokia ramesnė pasidarė, ankščiau naktim miegot neeidavo, o dabar tyla naktį, dieną irgi nesigirdi..
QUOTE(Kapučina* @ 2013 02 02, 00:10)
mano tai pelė šiuo metu kažkokia ramesnė pasidarė, ankščiau naktim miegot neeidavo, o dabar tyla naktį, dieną irgi nesigirdi..
Na va , tai ir geros naujienos .
Vakar Kikoj maciau pirkti kokosu riesutu jau padarytu , tai kazkaip toks juokas sueme , na va ,nei vargti , nei ka gatava nusiperki ir viskas .
Bet kai gryzau namo paziurejau i pelytes tas savo riesute gulincias , vis gi verta buvo pavargti .
Bet kai gryzau namo paziurejau i pelytes tas savo riesute gulincias , vis gi verta buvo pavargti .
O mano pelytė man įtartina pasidarė, kažkokia netokia, išlenda kartais, o šiaip visą laiką praguli, pramiega, keista...ji tokia iš aktyvesnių yra..
QUOTE(Kapučina* @ 2013 02 04, 14:15)
O mano pelytė man įtartina pasidarė, kažkokia netokia, išlenda kartais, o šiaip visą laiką praguli, pramiega, keista...ji tokia iš aktyvesnių yra..
Gal buna joms taip , ramūs ir aktyvūs koki periodai
QUOTE(musyte015 @ 2013 02 05, 11:42)
Gal buna joms taip , ramūs ir aktyvūs koki periodai
Nežinau
Viskas susitvarkė su pelyte, aktyvi, tik dabar nebe naktim, o dienom