Keliam temutę į viršų
Sveikos
pas mus tai nieko naujo , dziaugiames kad naujas namas ( riesutas ) vis dar nesugrauztas . O pelytes jame gyvena .
pas mus tai nieko naujo , dziaugiames kad naujas namas ( riesutas ) vis dar nesugrauztas . O pelytes jame gyvena .
Pas Kapučina* matau medinis namukas Tai įdomu kaip su jais? Per kiek laiko sudoroja?
Mūsiškės dabar neturi jokio namelio, miega savo sukapstytoje krūvoje...
Papildyta:
Būtinai
Papildyta:
O kokio pavidalo vanilę geriau pabandyti? Ar tiktų tą konditerinė pvz?
Mūsiškės dabar neturi jokio namelio, miega savo sukapstytoje krūvoje...
Papildyta:
QUOTE(laira4 @ 2013 01 17, 03:12)
Nėr už ką, praneškite, kai/jei atsivešite kokį mažuliuką
Būtinai
Papildyta:
QUOTE(Onora @ 2013 01 17, 22:26)
o jeigu mergaite rankas vanile pasikvepintu siek tiek, gal nekastu? cia siaip isvedziojimas, bet gal padetu
QUOTE(*Liepa18* @ 2013 01 29, 10:49)
nezinau, nebandziau, reiktu placiau pasidometi, bet jei pati bandyciau, matyt, vaniles anksti naudociau, patrinciau seklyciu tarp delnu.
QUOTE(*Liepa18* @ 2013 01 29, 11:49)
Pas Kapučina* matau medinis namukas Tai įdomu kaip su jais? Per kiek laiko sudoroja?
Per pusę metų maždaug, gal kiek daugiau. jau antras namelis čia pas mus, sudoroja iki vinių, pamatau, kad susižalojo ir staigiai perku naują
Turiu klausimėlį tų, kurie augina smiltpeles su kate arba šuniu, kaip jie sutaria, ar nebūna peštynių? Nes rudenį gausiu katę, tai biški baisu
Jei katytė bus jauna tai tikrai nekils problemų jei auklėsi
QUOTE(MeiLLi @ 2013 01 30, 16:44)
Jei katytė bus jauna tai tikrai nekils problemų jei auklėsi
Katytė pas mane atkeliaus 3 mėnesių, bus auklėjama
QUOTE(Kapučina* @ 2013 01 30, 17:18)
Katytė pas mane atkeliaus 3 mėnesių, bus auklėjama
Na manau mažam kačiukui pradžioje tikrai rūpės kas ten kruta, juda
Mes turime katę, bet jai jau 7 m. Pirmomis dienomis žiūrėjo smalsiai ir atsargiai, o vėliau priprato. Dabar dažnai miega šalia jų narvo ar šiaip žiūri ką ten jos veikia. Na žodžiu pas mus viskas draugiškai.
Tiesa, dar priklauso kokios veislės katė bus?
QUOTE(*Liepa18* @ 2013 01 30, 23:19)
Na manau mažam kačiukui pradžioje tikrai rūpės kas ten kruta, juda
Mes turime katę, bet jai jau 7 m. Pirmomis dienomis žiūrėjo smalsiai ir atsargiai, o vėliau priprato. Dabar dažnai miega šalia jų narvo ar šiaip žiūri ką ten jos veikia. Na žodžiu pas mus viskas draugiškai.
Na spėju, reiks stebėt katę visą laik pirmosiomis dienomis arba pelę laikyt kambarį ir uždaryt jį, kad katė neitų. Katė - Meino Meškėnė
QUOTE(Kapučina* @ 2013 01 30, 23:25)
Na spėju, reiks stebėt katę visą laik pirmosiomis dienomis arba pelę laikyt kambarį ir uždaryt jį, kad katė neitų. Katė - Meino Meškėnė
Nuostabios šitos katės, mano svajonė tokią turėti... O jei ne paslaptis kiek kainuos ji jums?
QUOTE(*Liepa18* @ 2013 01 31, 00:32)
Nuostabios šitos katės, mano svajonė tokią turėti... O jei ne paslaptis kiek kainuos ji jums?
Šiaip jų kaina bus apie kelis tūkstančius, tiksliai nežinau, bet man padovanos, nes dukra esu visgi (tėčio katės vaikai)