ir dar dovanojo....
QUOTE(guziukas @ 2013 01 12, 19:59)
ir dar dovanojo....
galėjo įdėt skelbimą 4 metais vėliau
bet jei kas uzmatysit balta pasakykit,mums labai tiks i kompanija,bus motyvacija keist narvli
QUOTE(guziukas @ 2013 01 12, 20:30)
bet jei kas uzmatysit balta pasakykit,mums labai tiks i kompanija,bus motyvacija keist narvli
ok, paieškosiu retkarčiais
Bet tikrai kokios gražios tos baltos .
QUOTE(musyte015 @ 2013 01 12, 23:51)
Bet tikrai kokios gražios tos baltos .
Joooo...
QUOTE(Kapučina* @ 2013 01 12, 18:35)
Ačiū už patarimus, bandysiu
Nėra už ką, parašyk kaip seksis pratint
QUOTE(guziukas @ 2013 01 12, 19:38)
Kaip noreciau baltooooos ale jauciu LT nerasim
Manau ir čia galiu padėt Turiu išsisaugojus moters, iš kurios ėmiau saviškes smiltpeles, numerį Tik ten baltos smiltpelytės buvo raudonakės - jei jūsų tai negąsdina Iš kokio jūs miesto? Aš pastoviai lakstau Vilnius-Kaunas, o mano minėta moteris vilnietė
QUOTE(laira4 @ 2013 01 13, 05:52)
Nėra už ką, parašyk kaip seksis pratint
Manau ir čia galiu padėt Turiu išsisaugojus moters, iš kurios ėmiau saviškes smiltpeles, numerį Tik ten baltos smiltpelytės buvo raudonakės - jei jūsų tai negąsdina Iš kokio jūs miesto? Aš pastoviai lakstau Vilnius-Kaunas, o mano minėta moteris vilnietė
as is pajurio
QUOTE(guziukas @ 2013 01 13, 17:14)
as is pajurio
Pažįstu daug studentų, važinėjančių Kaunas-Klaipėda
Norint viską galima išspręst
Aš turiu klausimą, mano pelytei pastebėjau ties nosytę atsirado juoda dėmelė, po biški vis mažėja, bet gąsdina kažko ji mane, ar čia nusivarė kažkur ją ar čia kažkas rimčiau? Ir šiaip visas kailis tamsėja, ko ankščiau nebūdavo
QUOTE(laira4 @ 2013 01 13, 17:53)