Įkraunama...
Įkraunama...

Buto pirkimo etapai ir sumos

QUOTE(*magnifique* @ 2015 12 21, 17:37)
ten kazkaip turi patvirtinti, kad imone gavo is banko paskola ir mes jai nebeskolingi..

Buve buto savininkai lyg mokejo 7eu, mes tik registru centrui, kad pakeistu irasa.speju priklauso nuo sumos:)
Atsakyti
O kaip darote su paskolos, būsto draudimu ir t.t.? Perkate iš banko, renkatės patys draudimo įstaigą? Kiek maždaug tai kainuoja? Kuriuose etapuose reikia tai atlikti? Pvz paskolos draudimas nedarbo atveju ir pan. Jis pasirašomas metams ar visam paskolos laikotarpiui? Kiek maždaug tai kainuoja?
Atsakyti
mes draudėm pas darudėjus ką pasiūlė bankas nes taip greičiau ir paprasčiau, litais 100 būdavo. tai darudimas visam laikotarpiui, mokamas kartą metuose.šitas aš kaip suprantu paskolos draudimas... o papildomai buta apdraudėm savo firmoj nuo nelaimingų...
Atsakyti
O pas Jus taip pat naudos gavėjas buvo bankas? Skaitau banko sutartį (čia apie papildomą buto draudimą): Naudos (draudimo išmokos) gavėjas - Bankas. Namų turto draudimo atveju naudos gavėjas yra apdraustasis. Kažin galima su banku diskutuot dėl šito? Kažkaip kliūna man šita sąlyga.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Banti @ 2015 12 28, 18:19)
O pas Jus taip pat naudos gavėjas buvo bankas? Skaitau banko sutartį (čia apie papildomą buto draudimą): Naudos (draudimo išmokos) gavėjas - Bankas. Namų turto draudimo atveju naudos gavėjas yra apdraustasis. Kažin galima su banku diskutuot dėl šito? Kažkaip kliūna man šita sąlyga..  g.gif

ne negalima. paskoliniuose visada taip. Ir lizingu auto kai perki, lygiai tas pats. vazineji tu, kasko moki tu, o pinigus perves bankui ismokas, o ne tau.
Atsakyti
QUOTE(Banti @ 2015 12 28, 20:19)
O pas Jus taip pat naudos gavėjas buvo bankas? Skaitau banko sutartį (čia apie papildomą buto draudimą): Naudos (draudimo išmokos) gavėjas - Bankas. Namų turto draudimo atveju naudos gavėjas yra apdraustasis. Kažin galima su banku diskutuot dėl šito? Kažkaip kliūna man šita sąlyga..  g.gif

man ir kliuvo smile.gif bet čia nieko nepakeisi. jei kas atsitiks turtui, draudikas susisieks su banku ir žiūrės, kaip išmokėti pinigus. t.y. jei nėra jokių pradelsimų mokėjimuose, tai pinigus perves jums. nebus taip, kad jums nunešė namo stogą, bankas gauna pinigus, o jūs taisote už savo pinigus wink.gif
Atsakyti
Na reiškias nieko nepakeisiu ir galvos sukt šitoj vietoj neverta. Dėkui, kad nuraminot smile.gif
Atsakyti
sveiki, turi trumpa klausimeli, ar pasirasius sutarti pas notara galesim is karto keliaut i registru centra ar kazkiek laiko turi praeiti? ir registru centre jeigu skubos tvarka reikalingas dokumentas, ar labai skirsis kaina? aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Austuja @ 2015 12 22, 03:14)
Buve buto savininkai lyg mokejo 7eu, mes tik registru centrui, kad pakeistu irasa.speju priklauso nuo sumos:)

o ar įmanoma kažkaip patikrinti, ar pardavėjo bankas nuėmė įkeitimą, ar tik belieka pasitikėt?

QUOTE(deinna @ 2016 01 07, 20:33)
sveiki, turi trumpa klausimeli, ar pasirasius sutarti pas notara galesim is karto keliaut i registru centra ar kazkiek laiko turi praeiti? ir registru centre jeigu skubos tvarka reikalingas dokumentas, ar  labai skirsis kaina?  aciu smile.gif

man atrodo, kad dabar nereikia į registrą, notaras perduoda, tik jeigu skubiai reikia, tai daugiau mokėsit
Atsakyti
Mergikės 4u.gif 4u.gif 4u.gif gal apšviesit kokia eilės tvarka perkant butą su paskola iš privataus žmogaus.Vaikų nėra.
Kaip yra perkant naujos statybos būstą jau žinau o va čia. ..
žinau kad reikia turto vertinimo, kas jį užsako pardavėjas ar pirkėjas. ar tiesiog eiti i banką ten pasiūlys savo turto vertintojus į juos ir kreiptis. g.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2016 01 07, 21:45)
Mergikės 4u.gif  4u.gif  4u.gif  gal apšviesit kokia  eilės tvarka perkant butą su paskola iš privataus žmogaus.Vaikų nėra.
Kaip yra perkant naujos statybos būstą jau žinau o va čia. ..
žinau kad reikia turto vertinimo, kas jį užsako pardavėjas ar pirkėjas. ar tiesiog eiti i banką  ten pasiūlys savo turto vertintojus į juos ir kreiptis. g.gif

turto vertintojui mokės kaip sutarsit, bet turbūt pirkėjas greičiausiai, o bankam ne visiem tie patys vertintojai tinka, tai geriau žiūrėt kuriem bankam bus paraiškos ir ieškot, gal tas pats tiks vertintojas, bankų puslapy bus parašyta
Atsakyti
QUOTE(Realiste @ 2016 01 07, 23:49)
turto vertintojui mokės kaip sutarsit, bet turbūt pirkėjas greičiausiai, o bankam ne visiem tie patys vertintojai tinka, tai geriau žiūrėt kuriem bankam bus paraiškos ir ieškot, gal tas pats tiks vertintojas, bankų puslapy bus parašyta

ačiū pasižiūrėsiu ruošiuos tik i 2 bankus kreiptis tai gal rasiiu kas abiems tinka. ax.gif
Atsakyti