Įkraunama...
Įkraunama...

Buto pirkimo etapai ir sumos

Looo, reikėjo būti naglesnei, jei jau kompas toks artimas dūšiai buvo.
Dažna problema. Nuotraukose fotografuoja su visais baldais, televizoriais, patrauklesniam vaizdui sudaryti, bet vėliau jie dingsta. Aišku, kad tuščios sienos nekaip atrodo. Dažnai pirkėjų ir pardavėjų įsivaizdavimas, ką vieni žada pirkti, o kiti palikti, yra skirtingas. Iš čia ir juokingos istorijos.
Atsakyti
QUOTE(looo @ 2015 09 22, 12:31)
kvailai istorija visikai neatrodo, isties ir as patariu daryti sutartis, fotkinti ir t.t.

mes kai pardavynejome savo buta, dareme tvarkingas nuotraukas, tiksliau tvarkingo buto, be visokio "surmulio" fone, ty knygu, rubu, kavos aparatu ir t.t. Visikai atsitiktinai (tiksliau net pagalvoti negalejau) nuotraukose ant stalo buvo likes mano loptopas smile.gif)))))))))))) pirkejai paprase palikti ir ji(per raktu pridavima), nes skelbime buvo parasyta parduodamas butas su baldais- viskas matosi foto. na mano nervai butu neislaike , bet ta proga kad pardavem uz labai gera kaina, vyras liepe nusiraminti, ir paliko jiems savo senuti vos veikianti loptopa smile.gif))))

bet cia tai naglumas ane? vat taip va buna

su baldais - tai palikot be reikalo. Jei skelbime butu irasas kad viskas kas matoma foto - tada taip. Laptopas neisipaiso ir i buitines technikos samprata smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emma Goldman @ 2015 09 22, 18:24)
Looo, reikėjo būti naglesnei, jei jau kompas toks artimas dūšiai buvo.

Jokiu sintementu kompai man nekelia, juose tesiog visas mano darbas, tiksliau kompas darbo irankis,kuriame instaliota kruva profesionaliu programu.

Bangu nekelem, nes pirko Gylus pensininkai, ( nors ir buves vgtu destytojas). Viska jis kaip ir turetu suprasti. Jei neturetumem to pavargusio kompo,savaime aisku kad nieko nepaliktume, bet net nesivarginom aptaryneti tos temos. Vyras paliko ir tiek...

Man pats faktas sokiravo,kad buna tokiu naglu prasymu. smile.gif
Tad bukite budrus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo looo: 22 rugsėjo 2015 - 21:23
QUOTE(looo @ 2015 09 22, 14:31)
kvailai istorija visikai neatrodo, isties ir as patariu daryti sutartis, fotkinti ir t.t.

mes kai pardavynejome savo buta, dareme tvarkingas nuotraukas, tiksliau tvarkingo buto, be visokio "surmulio" fone, ty knygu, rubu, kavos aparatu ir t.t. Visikai atsitiktinai (tiksliau net pagalvoti negalejau) nuotraukose ant stalo buvo likes mano loptopas smile.gif)))))))))))) pirkejai paprase palikti ir ji(per raktu pridavima), nes skelbime buvo parasyta parduodamas butas su baldais- viskas matosi foto. na mano nervai butu neislaike , bet ta proga kad pardavem uz labai gera kaina, vyras liepe nusiraminti, ir paliko jiems savo senuti vos veikianti loptopa smile.gif))))

bet cia tai naglumas ane? vat taip va buna

Tai gerai, kad vyras ant taburetes prie to laptopo nesedejo, o butu ir jo pareikalave lotuliukas.gif
O ziu dar kokia kate fone prabegus.... doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Mes praejusia savaite sklypa isigijom su daxuja zoles(gerokai virs papu), visai nepries buciau, jei buve savininkai panoretu ja issiraut ir isinest cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neatleidziu: 22 rugsėjo 2015 - 23:03
QUOTE(neatleidziu @ 2015 09 22, 23:33)
*Tai gerai, kad vyras ant taburetes prie to laptopo nesedejo, o butu ir jo pareikalave  lotuliukas.gif
O ziu dar kokia kate fone prabegus.... doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

*Mes praejusia savaite sklypa isigijom su daxuja zoles(gerokai virs papu), visai nepries buciau, jei buve savininkai panoretu ja issiraut ir isinest cool.gif

* lotuliukas.gif

**Nu. Į ritinį ir ant traktoriaus šakių pas save į kiemą biggrin.gif
Matyt, ne ūkininkas buvęs savininkas.
Atsakyti
QUOTE(Emma Goldman @ 2015 09 23, 16:56)
* lotuliukas.gif

**Nu. Į ritinį ir ant traktoriaus šakių pas save į kiemą biggrin.gif
Matyt, ne ūkininkas buvęs savininkas.

Nu va, mums ne taip pasiseke, kaip MadlenaX hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(laumzirge @ 2015 09 22, 08:42)
galima nebent pasižiaugti, kad ir seną chlamą išvežė... mirksiukas.gif obuoliai vėlgi - jei neplanavote uogienės virti, tai tik mažiau rūpesčių. bet dėl viso kito, tai blink.gif ypač jei baldeliai dar kokybiški buvo ir planavote juos naudoti.

tai kad sena hlama kaip tik norejo palikti... biggrin.gif bet kai kopecias veze tai ir ta gera kartu atidaviau...
O baldu tai tikrai gaila...
Papildyta:
QUOTE(Emma Goldman @ 2015 09 22, 13:15)
Jūs nesupykit, bet visa ta būsto pirkimo istorija iš šono be galo juokingai skamba lotuliukas.gif

O ko cia pykti? Tam ir pasakoju, kad jus palinksminciau. biggrin.gif galu gale busto pirkimas kainuoja ne tik pinigu bet dar ir nerviniu lasteliu todel ne pro sali pasijuokti.
Atsakyti
QUOTE(neatleidziu @ 2015 09 23, 17:08)
Nu va, mums ne taip pasiseke, kaip MadlenaX  hihihi.gif

biggrin.gif uzjauciu... Jeigu paguos apie kiema as tiesiog nerasiau... Ten tai paliko ir zoles (kurioje milijonai skruzdeliu, vabzdziu, visokiu parazitu...), ir sena, sugriuvusia tvora (tvarkingai gulincia uz gyvatvores), viena didziuli kelma (neisrautas, suprantama), nu ten dilgeles, geles, stambus mulcas, pries 100 metu buves alpinariumas... Rudeniniai lapai (spejant is vaizdo ir smarves dar nuo kokiu 2004 metu...), siaip visokios siuksles, sudauzyti geliu vazonai.

Nu jau ten ne vietoje auganciu medziu jau nevardinsiu... Ne vietoje - tai ant takeliu, tarp plyteliu, prie isvaziavimo, nu ir siaip draugiskai susispaudusiu po 4-5 ant puses kvadratinio metro... Tai jei labai nervai ima pasiemu pjukla ir einu i soda...

A, ir po 2 savaiciu gyvenimo naujuose namuose mano vyras suzinojo, kad sode yra 5 kvadratiniu metru prudas. biggrin.gif cia suprantama, jau po to, kai as ten nuejau su dalgiu, po to su pjuklu, po to su sodo zirklem ir tada su sieteliu. Ir tada mano antroji puse paspringo kava, kai begerdamas paziurejo pro langa...
Atsakyti
QUOTE(MadlenaX @ 2015 09 23, 20:59)

A, ir po 2 savaiciu gyvenimo naujuose namuose mano vyras suzinojo, kad sode yra 5 kvadratiniu metru prudas. biggrin.gif cia suprantama, jau po to, kai as ten nuejau su dalgiu, po to su pjuklu, po to su sodo zirklem ir tada su sieteliu. Ir tada mano antroji puse paspringo kava, kai begerdamas paziurejo pro langa...

Va cia tai radinys lotuliukas.gif
Kyla klausimas ar name su tokia aplinka galejo but geru baldu, gal visgi gerai, kad daug ka issiveze smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neatleidziu @ 2015 09 23, 21:55)
Va cia tai radinys  lotuliukas.gif
Kyla klausimas ar name su tokia aplinka galejo but geru baldu, gal visgi gerai, kad daug ka issiveze  smile.gif

Nu baldu kaip tik buvo geru... sad.gif o aplinka... Nu nemoka kai kurie aplinkos sutvarkyti, sodina bet ka ir bet kaip, o po to isvaziuoja i uzsieni, tai ir uzauga dziungles...

O prudelis tai po sutvarkymo nuostabiai atrodo, drieziukai tarp akmenu ropoja, kitamet lelijos zydes. Gal dar koki fontana isirengsim... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(MadlenaX @ 2015 09 24, 07:41)
Nu baldu kaip tik buvo geru... sad.gif o aplinka... Nu nemoka kai kurie aplinkos sutvarkyti, sodina bet ka ir bet kaip, o po to isvaziuoja i uzsieni, tai ir uzauga dziungles...

O prudelis tai po sutvarkymo nuostabiai atrodo, drieziukai tarp akmenu ropoja, kitamet lelijos zydes. Gal dar koki fontana isirengsim...  wub.gif

Is kitos puses, gi va koks dziaugsmas, kai nesitiki, o dziunglese ir pruda randi. Jus dar pasizvalgykit gal ir baseina rasit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MadlenaX @ 2015 09 23, 21:59)
biggrin.gif uzjauciu... Jeigu paguos apie kiema as tiesiog nerasiau...
<...>

O ar nebandėt nusiderėt dėl tokio šiukšlyno kieme?
Be sunkiosios technikos nė nebūč prasidėjus. Iškniaust, išlygint. Tada galima kažkokį planą aplinkai braižyt. Nebent jūs tą kelmą ir likusius stagarus nuo ne vietoje augančių medžių rankomis kasit arba kaip dekoratyvinius elementus naudosit.
Atsakyti