QUOTE(ause makaliause @ 2013 10 15, 14:17)
Musų banko vadybininkė sakė, kad buvęs savininkas turi kažkokią duoti pažymą, kad mes nesam skolingi ir panašiai? Kur tą pažymą reikia nešti?
Buves buto savininkas? tai cia gal kalbama apie tai, kad pirkejai galutinai atsiskaite su pardaveju? jeigu taip, tai tokia pazyma/pareiskimas rasomi pas notara ir tuomet su ta pazyma reikai eiti i nekilnojamo turto registra, kur bustas perregistruojamas be isiskolinimo (iki tol buvo su isikolinimu, nes bankas nebuvo sumokejes pardavejui visos sumos).
kokia pazyma gali isduoti seniunija apie skolas, neisivaizduoju...
QUOTE(Tra-lia-lia @ 2013 10 16, 11:55)
šiaip aš irgi maniau, kad nepilnamečio gal neišregistruos.. Bet išregistravo visus. Negi apgavo?

Arba aš ne apie tuos pačius dalykus kalbu.
Galbut tas nepilnametis buvo kitur jau priregistruotas arba tai vyko gerokai seniau...nes dabar nepilnametis negali buti be deklaruotos gyv vietos arba buti deklaruotas kitur nei jo tevai....
Požiūri, gal galit deklaruotis pas savo/jo tevus, draugus/ seses/brolius....As deklaruociau, jei manes prasytu. Apie deklaravima mes kalbejom darzeliu temoje, tai ten viena mamyte mane nuleido ant zemes, kad ne taip viskas paprasta su ta deklaracija, bet jei pvz tevai, tikrai nemanau, kad priestaraus, jog ju sunus/zentas deklaruos gyv vieta pas juos (juk mokesciu nebera nuo gyvenanciu skaiciaus)