QUOTE(konfetti @ 2013 07 23, 11:02)
Tad, jei nebūtų atsiradęs tas "mūsų" pirkėjas, matyt visgi būtų tekę kreiptis į agentūras
. Todėl savo atvejį esu linkus vadinti sėkme
Tikrai sekmingas buto pardavimas, bet nemanau, kad kitu atveju butumet buvusi priversta kreiptis i agenturas
Agenturos besidominciu butais skaiciaus nepadidina, o kas iesko, iesko ir be agenturu
QUOTE(VeroniQ @ 2013 07 23, 11:19)
Sveikutės. Artėja būtinybė pirkti butuka. Pirksiu matyt be paskolos koks iseis uz esama sumele, bet esu nepatyrus. Perskaiciaus cia nemazai puslapi, biski jau aiskiau, bet noreciau paprasyti, gal galėtumėte punktukai surašyti buto pirkimo eigą. Labai bijau kad apgautu. Nzn nei kada duot rankpinigiu nei kiek nei kokiu dokumentu reikalaut is pardavejo nei pan. Na
1. Susirandu patinkanti butuka..
Ačiū (f)
2. Duodat rankpinigius+pasirasot preliminaria pirkimo-pardavimo sutarti (pavyzdziu yra internete)
3. Pardavejas surenka pazymas is aptarnaujanciu bendroviu (elektros, energijos, duju, jei tokios yra, administruojancios bendroves arba bendrijos, jei tokia yra) apie isiskolinimu nebuvima
4. Einat pas notara pasirasyti pagrindines pardavimo sutarties.
5. Keliaujat i banka pervesti visos sumos uz buta
6. Gaunat raktus/registruojat registru centre
Kazko man sitoj sekoj truksta, bet nebeatgaminu ko
Nezinau, kaip su visos sumos pervedimu, kai mokama be paskolos. Musu atveju po pinigu pervedimo pardavejas vel ejo pas notara pasirasyti, kad gavo visa suma, o as turejau is naujo keliauti i Registru centra, kad iregistruoti buta be isiskolinimo. Bet kaip ir kada tiksliai pinigai pervedami, kai pirkejas visa suma pats turi, nezinau...gal kitos mane papildys