Įkraunama...
Įkraunama...

Buto pirkimo etapai ir sumos

QUOTE(diutka @ 2013 07 17, 15:54)
Laba diena , gal turit nuomonę ,kaip geriau parduoti butą -remontuotą ar ne?

teko bendrauti su brokere, tai sake zmones labai tingi remontuotis ir iesko jau suremontuotu :)bet siuo atzvilgiu mes buvome nusistate priesingai- i suremontuotus ne neziurejome..
Atsakyti
QUOTE(Kadija @ 2013 07 17, 17:03)
teko bendrauti su brokere, tai sake zmones labai tingi remontuotis ir iesko jau suremontuotu :)bet siuo atzvilgiu mes buvome nusistate priesingai- i suremontuotus ne neziurejome..

va va ,pardavinėju neremontuotą,sakau patys pagal save pasidarysit,o jie nori beveik už ačiū gaut su remontu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2013 07 17, 20:18)
va va ,pardavinėju neremontuotą,sakau patys pagal save pasidarysit,o jie nori beveik už ačiū gaut su remontu doh.gif

tai reikia daryti kaip visi, padaryti pigu "euroremonta" ir pakelti buto kaina dvigubai tiek, kiek atsiejo remontas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kadija @ 2013 07 17, 21:33)
tai reikia daryti kaip visi, padaryti pigu "euroremonta" ir pakelti buto kaina dvigubai tiek, kiek atsiejo remontas  lotuliukas.gif

Tai vistiek ,dejuos kad per brangu,o kai užsiusiu taip ir padarysiu
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2013 07 17, 20:37)
Tai vistiek ,dejuos kad per brangu,o kai užsiusiu taip ir padarysiu

Dejavimas yra viena is pirkimo srategiju smile.gif kai kurie pirkejai labai sita naudoja, kiti net draugus, pazystamus nusiuncia i buta pirma padejuoti, tokiu budu paluzta pardavejas ir po to jau nuleidzia kaina.. biggrin.gif
o gal isties kaina pakelta Jusu, juk visi nori parduoti kuo brangiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kadija @ 2013 07 17, 22:30)
juk visi nori parduoti kuo brangiau  ax.gif

Va va susiduriau ir as su panasia situacija - aisku kiekvienas pardavejas savo NT nori parduoti kuo brangiau, o pirkejas nusipikri kuo pigiau biggrin.gif
Atsakyti
Mano kaina labai protinga,o šiaip juokiuosi sakau jei vieną butą parduos,tai tik mano dėka,nes kai tik pradeda dejuot,kad per brangu pasiūlau ten eit ir pirkt,tik pasakau kad butas bus prie pat įeinamų durų,neužrakinamų,o namas 9 aukštų ir nieks neapsaugos nuo pastovaus trinksėjimo, kažkaip aptyla
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lady Dy: 17 liepos 2013 - 21:58
QUOTE(diutka @ 2013 07 17, 16:54)
Laba diena , gal turit nuomonę ,kaip geriau parduoti butą -remontuotą ar ne?

Mes patys ieskojom neremontuoto buto, nes tie suremontuoti, tai...viename gipsines lubos, nuo ko mane purto, kitam gal grazu, kitame tualetas sujungtas su vonia, kas irgi nepatinka, kitame dar kas nors.....atliktas remontas pakelia busto verte ir tada turi labai jau patikti irengimas, kad pirktum toki, koks yra ir NIEKO neremontuotum...musu name paruodamas lygiai toks butas, kaip nusipirkom mes, tik suremontuotas "nuliovai", ale gi jis 70 tukst brangesnis nei mes pirkom.....ir.....jo niekaip negali parduoti...taigi....

del tu dejavimu.....musu pirkejai buvo atsivede "eksperta" ,kuris jiems turejo pasakyti, kiek reikes investuot i buta remontui.....tai tas "ekspertas" pradejo: cia remontas padarytas tik del vaizdo (nors remontavom sau ir savo rankomis, vyras mano statybininkas, puikiai viska ismano), cia tau (pirkejai) nepatiks toks stilius, cia tas cia anas...tai as neistveriau ir sakau: salia parduodamas apleistas 20 tukst pigesnis butas: pirkit ir susiremontuosit, kaip jums tinka, o ir nepermokesit....bet kazkodel ir po "eksperto" pasirinko musiski.....
pirkejo toks darbas "dejuoti" smile.gif vieni mums dejavo, kad i buta reikes investuoti 25 tukst, todel jie gali moketi tik tam tikra gerokai mazesne nei butas vertas suma...deja, pasakiau, kad pasieiskotu geriau irengto....

zodziu, teisybe: pardavejas nori parduoti brangiau, pirkejas nupirkti pigiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiciuke @ 2013 07 19, 08:00)
Mes patys ieskojom neremontuoto buto, nes tie suremontuoti, tai...viename gipsines lubos, nuo ko mane purto, kitam gal grazu, kitame tualetas sujungtas su vonia, kas irgi nepatinka, kitame dar kas nors.....atliktas remontas pakelia busto verte ir tada turi labai jau patikti irengimas, kad pirktum toki, koks yra ir NIEKO neremontuotum...musu name paruodamas lygiai toks butas, kaip nusipirkom mes, tik suremontuotas "nuliovai", ale gi jis 70 tukst brangesnis nei mes pirkom.....ir.....jo niekaip negali parduoti...taigi....

del tu dejavimu.....musu pirkejai buvo atsivede "eksperta" ,kuris jiems turejo pasakyti, kiek reikes investuot i buta remontui.....

lotuliukas.gif istroija su ekpertu superine

mes irgi pirkom buta neremontuota, salia pardavineja toki pati viens prie vieno tik suremontuota, sake jau ilgai pardavineja.. kainu skirtumas 30tukstanciu ax.gif
Atsakyti
Na va, pardavėm savo butą. Grynai patys, be jokių tarpininkų ir agentūrų. Na...sakyčiau, kad mums tiesiog pasisekė, nes atsirado pirkėjas, kuris jau senokai ieškojo buto būtent šioje vietoje. Įdėjus skelbimą - jau kitą dieną ir paskambino. Paskui dar savaitę "galvojo". Bet mes kol kas labai neskubėjom irgi, išvis norėjom tik pažiūrėt, ar atsiras pirkėjų, nes dar nebuvom konkrečiai susitvarkę reikalų dėl naujo būsto. Tad leidom pagalvoti smile.gif. Dar teko pasikonsultuoti su 2 agentūrom, kurios pasiūlė nemokamas konsultacijas. Bet sutarčių su nei viena nepasirašinėjau. Tai abi tvirtino, kad kainą užkėliau per daug. Bet aš ir pati tą žinojau. Nes specialiai užkėliau, galvoju - gi vistiek pirkėjas derėsis. Tai galutiniam variante nuleidom kainą iki šiek tiek didesnės nei man rodė uNTu puslapis. T.y. pardavėm už kainą, kurią abi agentūros apibūdino kaip "gan realią" (bet anot jų, per praėjusius metus mūsų rajone už tokią kainą nebuvo parduotas nei vienas analogiškas butas). Tad, manau, kad mums pasisekė - pardavėm gan greitai ir nereikėjo mokėti procentų tarpininkams. BET...realiai daugiau nei vieno rimto skambučio nesulaukiau, tik kelios agentūros ir dar kažkoks jaunas balsas domėjosi. Tad, jei nebūtų atsiradęs tas "mūsų" pirkėjas, matyt visgi būtų tekę kreiptis į agentūras g.gif . Todėl savo atvejį esu linkus vadinti sėkme smile.gif
Atsakyti
Sveikutės. Artėja būtinybė pirkti butuka. Pirksiu matyt be paskolos koks iseis uz esama sumele, bet esu nepatyrus. Perskaiciaus cia nemazai puslapi, biski jau aiskiau, bet noreciau paprasyti, gal galėtumėte punktukai surašyti buto pirkimo eigą. Labai bijau kad apgautu. Nzn nei kada duot rankpinigiu nei kiek nei kokiu dokumentu reikalaut is pardavejo nei pan. Na
1. Susirandu patinkanti butuka..

Ačiū (f)
Atsakyti
QUOTE(konfetti @ 2013 07 23, 11:02)
Tad, jei nebūtų atsiradęs tas "mūsų" pirkėjas, matyt visgi būtų tekę kreiptis į agentūras  g.gif . Todėl savo atvejį esu linkus vadinti sėkme smile.gif

Tikrai sekmingas buto pardavimas, bet nemanau, kad kitu atveju butumet buvusi priversta kreiptis i agenturas mirksiukas.gif Agenturos besidominciu butais skaiciaus nepadidina, o kas iesko, iesko ir be agenturu smile.gif

QUOTE(VeroniQ @ 2013 07 23, 11:19)
Sveikutės. Artėja būtinybė pirkti butuka. Pirksiu matyt be paskolos koks iseis uz esama sumele, bet esu nepatyrus. Perskaiciaus cia nemazai puslapi, biski jau aiskiau, bet noreciau paprasyti, gal galėtumėte punktukai surašyti buto pirkimo eigą. Labai bijau kad apgautu. Nzn nei kada duot rankpinigiu nei kiek nei kokiu dokumentu reikalaut is pardavejo nei pan. Na
1. Susirandu patinkanti butuka..

Ačiū (f)

2. Duodat rankpinigius+pasirasot preliminaria pirkimo-pardavimo sutarti (pavyzdziu yra internete)
3. Pardavejas surenka pazymas is aptarnaujanciu bendroviu (elektros, energijos, duju, jei tokios yra, administruojancios bendroves arba bendrijos, jei tokia yra) apie isiskolinimu nebuvima
4. Einat pas notara pasirasyti pagrindines pardavimo sutarties.
5. Keliaujat i banka pervesti visos sumos uz buta
6. Gaunat raktus/registruojat registru centre

Kazko man sitoj sekoj truksta, bet nebeatgaminu ko smile.gif Nezinau, kaip su visos sumos pervedimu, kai mokama be paskolos. Musu atveju po pinigu pervedimo pardavejas vel ejo pas notara pasirasyti, kad gavo visa suma, o as turejau is naujo keliauti i Registru centra, kad iregistruoti buta be isiskolinimo. Bet kaip ir kada tiksliai pinigai pervedami, kai pirkejas visa suma pats turi, nezinau...gal kitos mane papildys smile.gif
Atsakyti