Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvių dizainerių/kūrėjų siūti drabužėliai

QUOTE(SESIA @ 2013 01 20, 20:42)
ACIUKAS thumbup.gif
zinokit man Ziogo kelnes foto ir nelabai,bet kai pamaciau realiai ir uzsidiejom- thumbup.gif  thumbup.gif visa vakara dziaugiausi tongue.gif

Labai labai grazus Jusu modeliukas thumbup.gif O geltona spalva man is viso patinka vaiku rubams. Dukryte turi Happeak geltona kombinezona, dabar nupirkau geltona sijonuka ir geltona suknyte wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
sveikos, daiktaivaikams.lt psl maciau, kad vilniuj vyksta ispardavimas.. ar kas buvot? kokios kainos veliuriniu dzemperiu kelnyciu? blem kaip noreciau... ale kaip jas gaut.. gal kas nupirktu? blush2.gif

Labai super Sesia derinukas
(pirmasis), tos aptemptos kelnes man jau nelabai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kle0patra: 30 sausio 2013 - 18:48
QUOTE(kle0patra @ 2013 01 30, 16:47)
sveikos, daiktaivaikams.lt psl maciau, kad vilniuj vyksta ispardavimas.. ar kas buvot? kokios kainos veliuriniu dzemperiu kelnyciu? blem kaip noreciau... ale kaip jas gaut.. gal kas nupirktu?  blush2.gif

Labai super Sesia derinukas
(pirmasis), tos aptemptos kelnes man jau nelabai...

o jus internetu pirkit, tik nezinau ar dar like dydziu...
nes nuolaidele 30 proc. taiko... mes ir is kauno ir kelis kartus jau apsipirkom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dziulike @ 2013 01 30, 20:27)
o jus internetu pirkit, tik nezinau ar dar like dydziu...
nes nuolaidele 30 proc. taiko... mes ir is kauno ir kelis kartus jau apsipirkom smile.gif

o rimtai bigsmile.gif reiks parasyt jiems laiskuti wink.gif super jei internetu irgi taiko nuolaidele thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kle0patra @ 2013 01 30, 22:32)
o rimtai  bigsmile.gif  reiks parasyt jiems laiskuti wink.gif super jei internetu irgi taiko nuolaidele  thumbup.gif

Taiko, bet dydziu jau is vis mazai like... Ir rubeliai ne visi jau like, kokie buvo visoj kolekcijoj.
Atsakyti
QUOTE(vilmandra @ 2013 01 20, 18:28)
kai parašiau, kad labai abiem maži, atrašė, kad galiu per save padėt parduot  .

dar neatrašiau nieko.  įkėliau į SM  pati, jei kam reiks, pasižiūrės.  šiaip darbiukas kaip ir kruopštus, neaišku kaip bus po skalbimo. bet neproporcingai kažkaip. mano vaikai kūdi labai, o tie  švarkiukai jiems trata,kaip ankšti. kokio liesumo vaikam tiks ???
nea, paimokiau daugiau  nebeklysiu taip kvailai.

Na, gavome mes rūbelius iš Zai Zai Kids. Dviem džemperiukais labai patenkinta esu. Tiesa, nežinau dar kaip tas veliūras skalbsis, bet atrodo nerealiai gražiai, o va veliūrinės kelnytės nelabai patiko ir net nežinau tiksliai kuo blush2.gif Na, bet sunešiosim smile.gif Pasiuvo palyginus greitai, ne taip greit kaip "trikotažas visiems", bet laukti neprailgo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braškytė: 31 sausio 2013 - 11:36
QUOTE(Pelene @ 2013 01 30, 20:57)
Taiko, bet dydziu jau is vis mazai like... Ir rubeliai ne visi jau like, kokie buvo visoj kolekcijoj.

na as pirkau is ju internetu, kai tik ispardavimas prasidejo, tai visko ko norejau gavau ir dydziu buvo ir drabuzeliu smile.gif
Atsakyti
o mergaites kaip dydziai sios kolekcijos? ar didinti ar atitinka?
noriu veliurinio dzemperiuko... kelnyciu..
Atsakyti
QUOTE(kle0patra @ 2013 01 31, 13:45)
o mergaites kaip dydziai sios kolekcijos? ar didinti ar atitinka?
noriu veliurinio dzemperiuko... kelnyciu..

Dydziai atitinka mirksiukas.gif parduotuvej daugiau visko like nei internete mirksiukas.gif skambinkit i parduotuve ten labai maloniai padeda-pataria mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jutkė @ 2013 01 31, 14:01)
Dydziai atitinka  mirksiukas.gif parduotuvej daugiau visko like nei internete  mirksiukas.gif skambinkit i parduotuve ten labai maloniai padeda-pataria  mirksiukas.gif

tai is parduotuves vistiek turbut nesius pastu.. nu uzsakiau pora rubeliu.. gal kazkiek tiks biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(kle0patra @ 2013 01 31, 14:34)
tai is parduotuves vistiek turbut nesius pastu.. nu uzsakiau pora rubeliu.. gal kazkiek tiks biggrin.gif

Is tos pacios parduotuves viska merginos ima ir siuncia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dziulike @ 2013 01 31, 12:38)
na as pirkau is ju internetu, kai tik ispardavimas prasidejo, tai visko ko norejau gavau ir dydziu buvo ir drabuzeliu smile.gif

Kai tik prasidejo, ir as gavau, ko norejau smile.gif Bet siuo metu labai mazai visko belike...
Papildyta:
QUOTE(Jutkė @ 2013 01 31, 14:01)
Dydziai atitinka  mirksiukas.gif parduotuvej daugiau visko like nei internete  mirksiukas.gif skambinkit i parduotuve ten labai maloniai padeda-pataria  mirksiukas.gif

Na mano nuomone dydziai i didesniaja puse, nes mano dukrytei viskas pagal metus(ugius) siek tiek didoka, nors mano mergyte ir auksta.
Papildyta:
QUOTE(Amrinasta @ 2013 01 31, 15:57)
Is tos pacios parduotuves viska merginos ima ir siuncia smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti