Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvių dizainerių/kūrėjų siūti drabužėliai

gal kuri turit si veliurini treninga ir galetumet parasyt ismatavimus 1-2m ir 3-4m 4u.gif
user posted image
Atsakyti
4u.gif laba visoms,
kaip ir žadėjau, rašau atsiliepimus iš savo siuntos.
ZAIZAI KIDS uzsakiau du svarkiukus mergytei ir berniukui. nežinau kas bus kaip išsiskalbs, ar kaip nešiosis , nes abiem maži. nežinau ar aš pati kalta, greičiausiai taip, bet išmatavimus vaiku siunčiau ,kaip sakant pliku. matavau ne ant rubu, ir ne rubus, o vaikus su maikutem ir triusikais. tai tuos cm ir pasiuvo. švarkiukai aptemti kaip maikes, trata, trumpi. darbelis lyg ir kruopštys, bet baisu, abu lyg išaugti prieš pora metų ax.gif net baisu. trikotazas vieno svarkiuko nieko storelesnis , toks standus, o mergytes , skystalas, gal hareminem kelnytem jis gerai kristu, bet švarkas schmoll.gif zodžiu pinigiukai geri, o rubiukų neužsidėsim. net nepagalvojau ,kad reik matuot kitus rubus ar pan... pabrėžiau kad vaikai išmatuoti pliki g.gif galvojau savaime aišku doh.gif žodžiu nors bliauk. mano naujienos nekokios.
Teneįsižeidžia Zai zai Kids , nenoriu jiems antireklamos ar pan., gerbiu jų triusą, bet pasakau kaip mums gavosi ir tiek. blink.gif

TRIKOTAŽAS VISIEMS siuvau abiems vaikams lygiai tokius pat , puslapi atgal, kostriumelius ,kaip vadinu Šokoladinius. vienas prie vieno. negaliu atsidžiaugt, kaip sakau, pati sau pavydžiu. pasaka. idealu, gražu. praktiška. jau puošiamės ir viskas super thumbup.gif thumbup.gif ir toliau varginu auksarankę savo užsakymais , nes dirba gražiai, kruopščiai ir super viskas. džiaugiuos ,kad juos radau. 10 balų.
Atsakyti
QUOTE(vilmandra @ 2013 01 17, 22:48)
ZAIZAI  KIDS ...

TRIKOTAŽAS VISIEMS... ir toliau varginu auksarankę  savo užsakymais , nes dirba gražiai,  kruopščiai ir super viskas. džiaugiuos ,kad juos radau. 10 balų.

ZaiZai Kids siuvamės šiuo metu du kostiumėlius. Prašydami manęs dukrytės išmatavimų, parašė, jog matuočiau pagal kitus mūsų rūbelius ir dadėčiau (jeigu noriu) kažkiek cm išaugai. Taip ir padariau (nors paprastai visada ir matuoju pagal kitus rūbus). Pažiūrėsim ką gausim.

Apie Trikotažas visiems jau rašiau anksčiau. Ir taip pat skiriu jiems 10 balų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(braškytė @ 2013 01 17, 22:58)
ZaiZai Kids siuvamės šiuo metu du kostiumėlius. Prašydami manęs dukrytės išmatavimų, parašė, jog matuočiau pagal kitus mūsų rūbelius ir dadėčiau (jeigu noriu) kažkiek cm išaugai. Taip ir padariau (nors paprastai visada ir matuoju pagal kitus rūbus). Pažiūrėsim ką gausim.

Apie Trikotažas visiems jau rašiau anksčiau. Ir taip pat skiriu jiems 10 balų thumbup.gif

4u.gif
turbūt dėl to ir aš Zai zai KIds nepuolu, nesiunčiu atgal, ar pan... nes gal tai savaime aišku tūrėjo man būt ,kad matuot drabužius. tuo metu man net minties tokios nekilo, nes prašė išmatuot vaikus. ir siunčiant tuos CM aš parašiau ,kad matuoti plikučiai, be rūbiukų.
BEt gaila tai nerealiai...laukėm ko ne 2 mėn, bendravimas buvo ...sraiginis... neatsakydavo lb ilgai. kai parasšė,kad švarkai paruošti, dar beveik 3 d. lakiau duomenų pavedimui, paskui dar kol atsius. žodžiu lėtumas g.gif didelis. bet iš klaidų mokomės. ax.gif bandysiu pardavinėt ,ką bedarysi.
Atsakyti
QUOTE(vilmandra @ 2013 01 18, 09:55)
4u.gif
turbūt dėl to ir aš  Zai zai KIds  nepuolu, nesiunčiu atgal, ar pan... nes gal tai savaime  aišku tūrėjo man būt ,kad matuot drabužius.  tuo metu man net minties tokios nekilo, nes prašė išmatuot vaikus. ir  siunčiant tuos  CM  aš parašiau ,kad matuoti  plikučiai, be rūbiukų.
BEt gaila tai nerealiai...laukėm ko ne 2 mėn, bendravimas buvo  ...sraiginis... neatsakydavo lb ilgai. kai parasšė,kad  švarkai paruošti, dar  beveik 3 d. lakiau  duomenų pavedimui, paskui  dar kol atsius. žodžiu lėtumas  g.gif  didelis.  bet  iš klaidų mokomės. ax.gif  bandysiu pardavinėt ,ką bedarysi.

Hm, va tas lėtumas jų ir mane gąsdina g.gif Bandysiu imti jautį už ragų ir nustatyti terminą jiems blush2.gif
O jums aišku galėjo paminėti, kad matuotumėt rūbelius, o ne vaikus. Įsivaizduoju kaip gaila, juolab kai tiek ilgai tenka laukti. O gal pabandykite paklausti ar nepriimtų atgal? Juk per galvą niekas neduos jei tik paklausite ax.gif
Atsakyti
Man ir tas Zai zai kids nelabai, pasisiuvom tas languotas kelnytes, nu nerealiai atrodo graziai, viskas liuks, bet po karto apsivilkimo, visos apsinese, prasta medziaga... tai taip gaila.... vistik 55 lt, o nelabai naudos daug... nesiosim apsivelusias...
pries tai siuvomes kitoki kostiumeli, bet ir nelabai medziagyte....
atrodo graziu rubeliu yra, bet baisu man jau ten pirkti....sad.gif

uztat happeak drabuzeliu apsipirkom su nuolaida smile.gif jie bent kokybiskai pasiuti smile.gif
Atsakyti

Mano Modeliukas su happeak, thumbup.gif ax.gif

user posted imageuser posted image
IR NEXT NAUJA MAIKUTE ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(SESIA @ 2013 01 20, 00:24)

Labai wub.gif
O čia veliūrinės Draugystės kelnės tamsiai mėlynos?
Atsakyti
QUOTE(SESIA @ 2013 01 20, 02:24)
Mano Modeliukas su happeak, thumbup.gif  ax.gif

Grazus modeliukas tik man nelabai žiogo kelnes schmoll.gif o draugystes kelnes ir dzempas + Next maikute thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(braškytė @ 2013 01 18, 12:38)
Hm, va tas lėtumas jų ir mane gąsdina g.gif Bandysiu imti jautį už ragų ir nustatyti terminą jiems blush2.gif
O jums aišku galėjo paminėti, kad matuotumėt rūbelius, o ne vaikus. Įsivaizduoju kaip gaila, juolab kai tiek ilgai tenka laukti. O gal pabandykite paklausti ar nepriimtų atgal? Juk per galvą niekas neduos jei tik paklausite ax.gif

kai parašiau, kad labai abiem maži, atrašė, kad galiu per save padėt parduot .

dar neatrašiau nieko. įkėliau į SM pati, jei kam reiks, pasižiūrės. šiaip darbiukas kaip ir kruopštus, neaišku kaip bus po skalbimo. bet neproporcingai kažkaip. mano vaikai kūdi labai, o tie švarkiukai jiems trata,kaip ankšti. kokio liesumo vaikam tiks ???
nea, paimokiau daugiau nebeklysiu taip kvailai.
Atsakyti
QUOTE(cole1 @ 2013 01 20, 13:15)
Labai  wub.gif
O čia veliūrinės Draugystės kelnės tamsiai mėlynos?

Veliurines thumbup.gif Futbolisto,tamsiai pilkos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JelenaF @ 2013 01 20, 15:13)
Grazus modeliukas tik man nelabai žiogo kelnes  schmoll.gif  o draugystes kelnes ir dzempas + Next maikute  thumbup.gif

ACIUKAS thumbup.gif
zinokit man Ziogo kelnes foto ir nelabai,bet kai pamaciau realiai ir uzsidiejom- thumbup.gif thumbup.gif visa vakara dziaugiausi tongue.gif
Atsakyti