QUOTE(Nenka @ 2012 12 14, 00:17)
Vartotojai man ir liepe grazinti, sake jei ka, kreiptis i juos
Taip lengvai, as juos fb pasigavau, man siule kitam kartui 30 proc. nuolaida, bet as pasakiau, kad noriu grazinti, maikute zalia pasilikau, bet dabar irgi gailiuosi, rengemes vos kelis kartus, o jau baigia siules visos atirti, sagas tai persiuvau jau po pirmo prisimatavimo
zodziu kokybe visiskas s... uz tokia kaina, mano kaimyne nuspirko ju tuos suaugusiu dzinsus, sumokejo apie 200 lt lygiai 3 kartus uzsidejo iseigai ir po 3 skalbimu jie kaip skuduras tapo, net po namus geda kaip ji sako
Jei jums pakeliui, tai aisku, neskit pati i parduotuve, as tai siunciau, nes is kito miesto, kai pirko vyras klause ar nedazo, ar kokybe gera, uzgarantavo, kad viskas ok, o kai as jiems tiesiai sviesiai pasakiau, kai jie man atsake, kad niekas niekada nesiskunde, galiu parodyti kur jais skundziasi ir ne vienas zmogus, tada man pasiule 30 proc. nuolaida

Taip lengvai, as juos fb pasigavau, man siule kitam kartui 30 proc. nuolaida, bet as pasakiau, kad noriu grazinti, maikute zalia pasilikau, bet dabar irgi gailiuosi, rengemes vos kelis kartus, o jau baigia siules visos atirti, sagas tai persiuvau jau po pirmo prisimatavimo

Iš vis ir kur pardavinėja toje temoje tai tiek rubleiai nunesioti atrodo,matosi kad kokybes nera