Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvių dizainerių/kūrėjų siūti drabužėliai

QUOTE(Požiūris @ 2013 04 10, 19:24)
Tai, kad zuikio marskineliu kitokie dyziai ir ant etikeciu. Bent jau ant musiskiu parasyta 2-4m, o ne 3-4m. smile.gif

ant musu pilku su nosim ir parasyta 2-4m smile.gif
Papildyta:
QUOTE(superaqua @ 2013 04 10, 19:08)
Sveikos, gal kas dar matet ar parduotuvese yra zuikio garbes zodis marskineliu? El. parduotuvej ju net nebuvo:(

Ju el parduotuvej ne nebuvo schmoll.gif
Na jai reikia ne 1-2 ir 3-4 tai kita dydi dar gal ir rasit,nes siu dydziu tikrai nera schmoll.gif
Atsakyti
Na aš su nosim pirkau 1-2 tai ant maniskiu taip ir parašyta smile.gif o zuikio irgi užsisakiau 1-2m
Atsakyti
QUOTE(Hap. @ 2013 04 10, 20:05)
Na aš su nosim pirkau 1-2 tai ant maniskiu taip ir parašyta smile.gif o zuikio irgi užsisakiau 1-2m

tai jusu ir yra toks dydis o cia 2-4m tai bus manau tas dydis 3-4 rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Hap. @ 2013 04 10, 19:05)

Aha, zuikis 1-2 m. pas mus
Papildyta:
QUOTE(superaqua @ 2013 04 10, 18:08)
Sveikos, gal kas dar matet ar parduotuvese yra zuikio garbes zodis marskineliu? El. parduotuvej ju net nebuvo:(

Nebuvo el. parduotuvėj tikrai schmoll.gif Čia kaip balandžio 1- osios pokštas buvo biggrin.gif -kas pirmas, to ir marškiniai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jutkė @ 2013 04 10, 19:08)
tai jusu ir yra toks dydis o cia 2-4m tai bus manau tas dydis 3-4  rolleyes.gif

Man tik dabar daejo, kad 2-4, o ne 3-4 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kadanta @ 2013 04 05, 23:50)
O man pilkos HP kelnes po keliu skalbimu paciu svelnaiusiu apsivele sad.gif Ir girdejau ne viena as likau " patenkinta" . sad.gif Draugystes pilkos kolkas laiko, bet keliai deja jau irgi greit nusitryne... LIudna sad.gif Visalaik HP laikiau austos kokybes zenklu...

Vis tik ir aš turiu pritarti mamytei kadanta....po trijų skalbtų kartų buvo viskas kaip ir gerai, o vat vakar išskalbiau ir žiūriu, kad taip, pilkos brolio kelnės pasivėlę doh.gif verysad.gif Dar nėra taip labai susivėlę, bet vis tik tas kaip pūkelis ant jų, reiškias davė neigiamą rezultatą verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(cole1 @ 2013 04 11, 09:06)
Vis tik ir aš turiu pritarti mamytei kadanta....po trijų skalbtų kartų buvo viskas kaip ir gerai, o vat vakar išskalbiau ir žiūriu, kad taip, pilkos brolio kelnės pasivėlę doh.gif  verysad.gif Dar nėra taip labai susivėlę, bet vis tik tas kaip pūkelis ant jų, reiškias davė neigiamą rezultatą verysad.gif

blink.gif Baisu ir pradet nesiot. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Požiūris @ 2013 04 11, 11:25)
blink.gif  Baisu ir pradet nesiot. g.gif

Nešiot tai galima biggrin.gif ....bet vat skalbt g.gif
Atsakyti
QUOTE(cole1 @ 2013 04 11, 09:06)
Vis tik ir aš turiu pritarti mamytei kadanta....po trijų skalbtų kartų buvo viskas kaip ir gerai, o vat vakar išskalbiau ir žiūriu, kad taip, pilkos brolio kelnės pasivėlę doh.gif  verysad.gif Dar nėra taip labai susivėlę, bet vis tik tas kaip pūkelis ant jų, reiškias davė neigiamą rezultatą verysad.gif

Niu va, dar foto įdedu( nelabai ryški, bet burbuliukai matosi)

user posted image

Labai gaila verysad.gif
Atsakyti
cole

ir is foto matos, kad susivele, ir man butu gaila tokiu pinigeliu, o tos zydros irgi tokios medziagos? cia nebent su puku nurinkeju praejus galima manau butu atgaivint..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lara22: 11 balandžio 2013 - 16:52
Tikrai matosi, kad nusivele... verysad.gif Musu geltonosios dar laikosi..
Atsakyti
Tai geltonos ir zydros gal ir nesiburbuluos, jos gi kazkiek kitokiso medziagos.
Nu blyn, kaip abydna. Net 88lt man tos pilkso kelnes kainavo, bet jei po 3 kartu toks vaizdas, tai nekazka g.gif Idomu, ka pats happeakas i tai? unsure.gif
Atsakyti